Αλουραμίνη – Φερομόνες των ανδρών που βελτιώνουν τη διάθεση, ενισχύουν την αυτοεκτίμηση και προσελκύουν γυναίκες

Sin categoría

άρωμα αλλουραμίνηςΤο Alluramin  είναι ένα ανδρικό άρωμα φτιαγμένο από ισχυρές φερομόνες ανθρώπινης ποιότητας. Η φόρμουλα αποτελείται από ειδικά μείγματα αποστάξεων και πολύτιμων συστατικών που του προσδίδουν ένα ελκυστικό φυσικό άρωμα. Η αλλουραμίνη είναι η ιδανική αρωματική κολόνια για άνδρες που θέλουν να αυξήσουν την αυτοεκτίμησή τους και να προσελκύσουν την προσοχή των γυναικών, βελτιώνοντας παράλληλα τη διάθεση και τη σεξουαλική διέγερση.

Επίσημη ιστοσελίδα

Σύμφωνα με κριτικές που δημοσιεύτηκαν σε διαδικτυακά φόρουμ, αυτό το μεθυστικό άρωμα έχει ήδη βοηθήσει χιλιάδες άνδρες με χαμηλά επίπεδα αυτοπεποίθησης να ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή τους με θετικά αποτελέσματα στο χώρο εργασίας, στον κοινωνικό τους κύκλο και, φυσικά, στις γυναίκες.

Έχουμε αναλύσει τα αποτελέσματα αυτού του προϊόντος και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με τα σχόλια και τις θετικές απόψεις. Διαπιστώσαμε ότι αυτό το άρωμα Alluramin είναι πραγματικά σαγηνευτικό, ένα προϊόν που λειτουργεί επίσης ως βελτιωτικό διάθεσης.

Τραβήξαμε την προσοχή σας; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το φανταστικό προϊόν που μπορεί να σας βοηθήσει να σας διευκολύνει να συναντήσετε τις γυναίκες που θέλετε, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα της ζωής σας; Στη συνέχεια, απλώς πρέπει να διαβάσετε αυτήν την κριτική μέχρι το τέλος.

Τι είναι οι φερομόνες και πώς λειτουργούν;

φερομόνες, άρωμα

Γνωρίζατε ότι οι φερομόνες μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε σεβασμό από άλλα άτομα στον κοινωνικό κύκλο και να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση; Επιπλέον, μπορούν επίσης να κάνουν ένα θέμα πιο ελκυστικό για κορίτσια και γυναίκες; Ναι, έτσι ακριβώς λειτουργούν οι φερομόνες όπως σε όλο το ζωικό βασίλειο. Τι είναι όμως οι φερομόνες και από πού προέρχονται;

Η φερομόνη είναι μια χημική ουσία που παράγεται από ζώα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, που μπορεί να αλλάξει τη συμπεριφορά άλλων μελών του ίδιου είδους. Για τους σκοπούς αυτής της ανασκόπησης, θα εξετάσουμε τις φερομόνες που παράγονται από άνδρες.

Η φερομόνη μπορεί να περιγραφεί ως ένας παράγοντας ικανός να γίνει αντιληπτός ακούσια και να αλλάξει τη συμπεριφορά όσων την αισθάνονται. Πολλοί είναι πεπεισμένοι ότι αυτή η χημική ουσία έχει άμεση επίδραση σε άλλα άτομα, ειδικά σε εκείνα του αντίθετου φύλου. Εκτεταμένη έρευνα που διεξήχθη για τη γυναικεία ευαισθησία στις ανδρικές φερομόνες δείχνει ότι ο φυσικός ιδρώτας των ανδρών είναι εξαιρετικά ελκυστικός για τις γυναίκες. Ναι, οι φερομόνες είναι πράγματι ένα στοιχείο που εκκρίνεται μαζί με τον ιδρώτα.

Διαβάστε περισσότερα: 5 καλύτερα τρόφιμα και βότανα για αρσενική και θηλυκή λίμπιντο

Έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες είναι ευαίσθητες στις αρσενικές φερομόνες (όχι στον ιδρώτα όπως το αντιλαμβανόμαστε συνήθως) και έλκονται από αυτό το άρωμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αισθήσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο στις σεξουαλικές αντιδράσεις των γυναικών και τα αρώματα που παράγονται από το ανθρώπινο σώμα μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση των σεξουαλικών αντιδράσεων ακόμη και του αντίθετου φύλου.

Πώς λειτουργεί η Αλουραμίνη;

άρωμα αλλουραμίνης

Έχουν διεξαχθεί πολυάριθμες μελέτες, σε διαφορετικά μέρη του κόσμου και με διαφορετικά θέματα, σχετικά με τον μηχανισμό λειτουργίας των φερομονών στη φύση. Τα ευρήματά τους υποδηλώνουν ότι οι άνθρωποι μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν μυρωδιές και μυρωδιές για να προσελκύσουν πιθανούς συντρόφους. Η προσέλκυση συντρόφων μέσω αρώματος είναι μια κοινή συμπεριφορά στο ζωικό βασίλειο, αλλά μπορεί να ισχύει το ίδιο και για τους ανθρώπους; Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι ναι ακριβώς έτσι.

Τα χημικά σήματα μεταδίδονται μέσω των οσμών του σώματος και έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν τη διάθεση. Η αλλουραμίνη λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο. Η σύνθεσή του έχει ως κεντρικό άξονα ένα ειδικό συστατικό που ονομάζεται Ανδροσταδιενόνη που είναι μια πολύ ισχυρή φερομόνη.

Η μυρωδιά του μπορεί να κάνει την παρουσία σας αντιληπτή σε οποιοδήποτε κοινωνικό περιβάλλον. Για παράδειγμα, αν έχετε μια ομάδα ανθρώπων στον κύκλο σας που δεν αλληλεπιδρούν πολύ μαζί σας στις συνομιλίες, αυτό το άρωμα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να τραβήξει την προσοχή τους σε εσάς. Μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο επιθυμητοί, μπορεί να σας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και μπορεί να αυξήσει την αυτοεκτίμησή σας όταν είστε περιτριγυρισμένοι από τους συνομηλίκους σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Επίσης, μπορεί να σας βοηθήσει να τραβήξετε εύκολα την προσοχή των γυναικών.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε προσπαθήσει να μιλήσετε με μια γυναίκα αλλά ποτέ δεν τα καταφέρατε, η Αλουραμίνη θα σας βοηθήσει να γίνετε αντιληπτοί. Θα κάνει τις γυναίκες να σας μιλήσουν καθώς, χωρίς να το γνωρίζουν, θα τονώσει τις αισθήσεις τους και θα τις φέρει πιο κοντά σας. Η αλλουραμίνη είναι ικανή να διεγείρει φυσικά τους σεξουαλικούς υποδοχείς των γυναικών και έχει εκπληκτική επίδραση στις συμπεριφορές των γύρω σας.

Ένα άλλο εκπληκτικό για αυτό το προϊόν είναι ότι έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το άρωμα θα παραμείνει στο δέρμα για ώρες μέχρι να εξαφανιστεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί θεωρούν ότι είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και ισχυρά προϊόντα και αρώματα με βάση τη φερομόνη που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Λάβετε υπόψη : τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Αλουραμίνη: τα συστατικά της επιτυχίας με τις γυναίκες

ζευγάρι, οικειότητα, άρωμα αλλουραμίνης

Η ανδροσταδιενόνη είναι παράγωγο ανδρικής ορμόνης, που εκπέμπεται από άνδρες με ιδρώτα. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή αυτής της αρωματικής ουσίας, αυτή η ουσία είναι σε θέση να ενεργοποιήσει τις περιοχές του εγκεφάλου των γυναικών που είναι υπεύθυνες για την όμορφη σεξουαλική επιθυμία. Ως αποτέλεσμα, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να σε φλερτάρουν και έχουν την επιθυμία να σε έχουν.

Χάρη στη μοναδική σύνθεση των εντελώς φυσικών συστατικών, η Alluramin είναι απόλυτα ασφαλής και πολύ αποτελεσματική.

Χρησιμοποιήστε το σαν ένα κανονικό άρωμα ή κολόνια – ψεκάζοντάς το στους καρπούς, το λαιμό ή τα ρούχα σας. Επίσης, σύμφωνα με κριτικές, οι φερομόνες κάνουν τους άντρες που φορούν Alluramin πιο ελκυστικές για τις γυναίκες. Επιπλέον, φαίνεται ότι αυτό το προϊόν είναι σε θέση να διεγείρει την επιθυμία και να επιτρέψει στις γυναίκες να ξεπεράσουν τις αναστολές τους.

Η ανδροσταδιενόνη είναι η βάση του σκευάσματος Alluramin. Άλλες φερομόνες, που αποτελούν μέρος του τύπου, ονομάζονται 3 ° και είναι ακριβώς:

 • ANDROSTENOL : ένα στοιχείο που προκαλεί έντονο κοινωνικό αποτέλεσμα. Αυτή η φερομόνη θα μπορούσε να διευκολύνει τη διαδικασία επικοινωνίας, επομένως ονομάζεται «παγοθραύστης». Οι γυναίκες θα έχαναν τις αναστολές τους ενστικτωδώς, αξιολογώντας θετικά τους άντρες. Αυτή η ουσία έχει επίσης θετικό αντίκτυπο στην ασφάλεια και τη διάθεση.
 • ANDROSTENONE : Αυτή η φερομόνη είναι σε θέση να αυξήσει την αντίληψη της κυριαρχίας των ανδρών. Οι γυναίκες προτιμούν ισχυρούς και σίγουρους άντρες, γιατί τις κάνει να αισθάνονται ασφαλείς και ασφαλείς.
 • ANDROSTERONE : Θα βοηθούσε στη μείωση της αίσθησης του άγχους στις γυναίκες και θα τις έκανε να χαλαρώσουν και να τις κάνει να νιώσουν άνετα. Αυτή η φερομόνη προάγει την αίσθηση της «εμπιστοσύνης» διευκολύνοντας τη δημιουργία παθιασμένων και ελκυστικών σχέσεων.

Η αλλουραμίνη τρελαίνει τις γυναίκες: σχόλια και σχόλια στα φόρουμ

αλλουραμίνη

Η αλλουραμίνη είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα προϊόντα φερομόνης που μπορείτε να βρείτε στην αγορά σήμερα. Αν και είναι ένα σχετικά νέο προϊόν, όσοι το δοκίμασαν φαίνεται να είναι πραγματικά ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. Αναλύσαμε τα σχόλια των χρηστών, τις κριτικές και τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο στα φόρουμ και εδώ είναι αυτό που προέκυψε:

 • Άρωμα μεγάλης διάρκειας.
 • Απίστευτη σύνθεση που προσελκύει την προσοχή ακόμη και από απόσταση.
 • Σημειώσεις και αρώματα που κάνουν το άρωμα ακαταμάχητο.
 • Προσελκύει την προσοχή με ασυνείδητο τρόπο.
 • Βοηθά στη βελτίωση της αυτοπεποίθησης και στην οικοδόμηση της αυτοεκτίμησης.
 • Βελτίωση της ποιότητας ζωής.
 • Βελτιώστε τη σχέση με συναδέλφους και γυναίκες.
 • Βοηθά να εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη.
 • Προσιτή τιμή για όλους τους προϋπολογισμούς.
 • Γρήγορη και διακριτική παράδοση.
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Αλουραμίνη για καλύτερα αποτελέσματα

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Αλουραμίνη, απλώς ψεκάστε την στο δέρμα στους καρπούς, το λαιμό και στο εσωτερικό των αγκώνων. Μια εφαρμογή διαρκεί 8-12 ώρες και το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά για όσο διάστημα θέλετε. Χάρη στη φυσική σύνθεση (η Αλουραμίνη δεν είναι φάρμακο) αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όσο διάστημα θέλετε.

Πρωτότυπο Alluramin σε τιμή εισαγωγής μόνο στον επίσημο ιστότοπο

Το Original Alluramin διατίθεται μόνο στον επίσημο ιστότοπο, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να προστατεύσει τους πελάτες από φάρσες και απάτες.

Ο επίσημος ιστότοπος προσφέρει επίσης αυτό το άρωμα στην καλύτερη τιμή της αγοράς, με δωρεάν αποστολή και γρήγορη αποστολή, σε πλήρη συμμόρφωση με το απόρρητο και τους ισχύοντες κανονισμούς.

Για να αποκτήσετε το Alluramin σε αυτές τις φανταστικές συνθήκες, πρέπει απλώς να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας, να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση αποστολής στον τηλεφωνικό σύμβουλο που θα σας καλέσει και να περιμένετε την παράδοση του προϊόντος, η οποία πραγματοποιείται σε λίγες ημέρες χωρίς κόστος.

Μόλις το λάβετε, μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε και να ξεκινήσετε μια ζωή επιβεβαίωσης και ασφάλειας.

Πρόταση

Η φροντίδα του εαυτού σας αυξάνει την αυτοεκτίμηση. Φροντίστε τα μαλλιά σας, παίξτε αθλήματα, επιλέξτε προσεκτικά τα ρούχα σας. Όλα αυτά τα κόλπα όχι μόνο θα σας κάνουν να φαίνεστε καλύτερα στα μάτια των άλλων, αλλά θα μπορείτε να αξιοποιήσετε την εμπιστοσύνη και την εμπιστοσύνη σας.

Κατώτατη γραμμή: Η  αλλουραμίνη είναι ένα αρωματικό προϊόν με βάση τη φερομόνη που αναπτύχθηκε με τη χρήση ανδρικών ορμονών που έχουν αποδειχθεί ότι μπορούν να προσελκύσουν γυναίκες. Το προϊόν αποτελείται από ανδροσταδιενόνη που είναι αποτελεσματική στην τόνωση των γυναικείων αισθήσεων. Βασικά, κάνει τους άντρες να φαίνονται πιο σεξουαλικά ελκυστικοί για τις γυναίκες. Το Alluramin είναι τώρα διαθέσιμο στον επίσημο ιστότοπο σε μειωμένη τιμή και μπορεί να αγοραστεί με απόλυτο απόρρητο.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
View + Plus: φροντίστε την όρασή σας με φυσικό τρόπο!
Next
Το αυτοκίνητό σας καταναλώνει πάρα πολύ; Με το ProEngine Ultra, θα βελτιώσετε την κατανάλωση και την απόδοση!

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *