Αντιμυκητιασικό Zenidol: κρέμα για μύκητες, μυκητίαση και κονδυλώματα, λειτουργεί πραγματικά;

Sin categoría

Κρέμα μανιταριών Zenidol 20 ml Ιταλική κριτικήΤο Zenidol , το όνομα της φυσικής κρέμας κατά των μυκήτων και των μυκητιάσεων, με το οποίο ασχολούμαστε σε αυτήν την ανασκόπηση, είναι ένα ισχυρό και ευπροσάρμοστο προϊόν για τη φροντίδα των ποδιών. Η φυσική φόρμουλα δρα γρήγορα στα δυσάρεστα συμπτώματα της μυκητιασικής λοίμωξης και βοηθά στην ενίσχυση της τοπικής ανοσίας για την πρόληψη των υποτροπών. Όλα τα συστατικά του έχουν δροσιστική και καταπραϋντική δράση, επιταχύνουν την αναγέννηση των κυττάρων και εμποδίζουν την περαιτέρω εξάπλωση της μυκητιάσεως των νυχιών ή των ποδιών. Λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας αυτού του προϊόντος μανιταριού, σε διαδικτυακά φόρουμ στην Ελλάδα, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για την κρέμα Zenidol σε αυτήν την εμπεριστατωμένη ανασκόπηση.

Επίσημη ιστοσελίδα

Στις επόμενες γραμμές θα δούμε τι ακριβώς είναι το Zenidol, ποια είναι τα αποτελέσματά του, ποια συστατικά περιέχει, πώς να το εφαρμόσετε και πού να το αγοράσετε σε μειωμένη τιμή στην Ελλάδα.

Μύκητας νυχιών νυχιών και ποδιών: αιτίες

κρέμα μυκητίασης ποδιών

Ένα πρόβλημα που επηρεάζει συχνά το δέρμα είναι η μυκητίαση. Ο όρος μυκητίαση αναφέρεται σε λοίμωξη που προκαλείται από παθογόνους μύκητες, που ονομάζονται μύκητες. Αυτοί είναι σαπροφυτικοί οργανισμοί που ζουν σε εξωτερικούς χώρους ή παράσιτα που ζουν σε φυτά ή ζώα. Σύμφωνα με τις απόψεις των ειδικών στον τομέα, υπάρχουν αρκετές δεκάδες χιλιάδες είδη μανιταριών.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

Οι μυκητιάσεις του δέρματος αυξάνονται συνεχώς. Ο λόγος για την εξάπλωσή τους βρίσκεται σε συγκεκριμένους τρόπους ζωής που έχουν υιοθετηθεί (πηγαίνουν σε σάουνες, γυμναστήρια, συχνά ταξίδια, έξω από το σπίτι κ.λπ.), καθώς και στην απίστευτη ικανότητά τους να «εκμεταλλεύονται» την αδυναμία του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος. Οι μύκητες , στην πραγματικότητα, είναι ευκαιριακοί μικροοργανισμοί, ικανοί να αναλάβουν σε καταστάσεις ανοσοκαταστολής (παρατεταμένες ή συχνές αντιβιοτικές θεραπείες, χρήση κορτιζόνης, χημειοθεραπεία κ.λπ.).

Από αυτή την άποψη, το άγχος και το άγχος μπορούν επίσης να επηρεάσουν αρνητικά τις αμυντικές ικανότητες του σώματος, εκθέτοντάς το στον κίνδυνο ανάπτυξης μυκήτων. Οι διατροφικές συνήθειες παίζουν επίσης θεμελιώδη ρόλο. Τα σάκχαρα και οι υδατάνθρακες γενικά, ειδικά εάν είναι εξευγενισμένα, αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και αντιπροσωπεύουν την ιδανική τροφή για τον πολλαπλασιασμό των μυκήτων.

Άλλα τρόφιμα που μπορούν ενδεχομένως να συμβάλουν στην αποδυνάμωση της βακτηριακής χλωρίδας που κατοικεί στους βλεννογόνους και το δέρμα, εκθέτοντας τους οργανισμούς στον κίνδυνο πολλαπλασιασμού μυκήτων, είναι επίσης τα γαλακτοκομικά προϊόντα, ιδίως για την περιεκτικότητά τους σε λακτόζη, καθώς και ζυμωμένα τρόφιμα και άλλα τρόφιμα. είναι δυσανεκτική ή αλλεργική. Για να θεραπευτεί από τη μυκητίαση είναι επομένως απολύτως απαραίτητο να παρέμβουμε σε διατροφικό επίπεδο, εξαλείφοντας τις τροφές που ευνοούν τον πολλαπλασιασμό των μυκήτων.

ΔΕΡΜΑΤΟΦΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

Οι μυκητιάσεις του δέρματος είναι γενικά επιφανειακές και προκαλούνται από δερματοφύτες ή μύκητες. Τα δερματόφυτα τρέφονται με οργανικό υλικό, ιδιαίτερα κερατίνη (κερατώδη στρώματα του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών). Διαφορετικοί τύποι μπορούν να εντοπιστούν με βάση την πληγείσα περιοχή: tinea corporis, tinea cruris (βρίσκεται στις βουβωνικές πτυχές), tinea pedis (πόδι αθλητή), tinea mannum, tinea faciei, tinea capitis και tinea unguium (ονυχομυκητίαση: επηρεάζει τα νύχια).

Οι υγρές συνθήκες ευνοούν τον πολλαπλασιασμό των μυκήτων: αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πτυχώσεις του δέρματος, οι μεσογονιδιακοί χώροι, τα γεννητικά όργανα ή οι περιοχές που καλύπτονται από ρούχα που δεν αναπνέουν κινδυνεύουν περισσότερο. Οι προδιαθεσικοί παράγοντες είναι επίσης: μετάβαση σε σάουνες, πισίνες, γυμναστήρια, χρήση πολύ επιθετικών σαπουνιών, κακή υγιεινή.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο μυκητιακό παράγοντα και τη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος που εμπλέκεται, οι ορατές εκδηλώσεις του δέρματος μπορεί να κυμαίνονται από οίδημα, ερυθρότητα, πρήξιμο, με ροζ λευκές φολιδωτές κηλίδες. Ο κνησμός είναι σχεδόν πάντα παρών. Το πόδι του αθλητή, για παράδειγμα, είναι μία από τις πιο κοινές μορφές δερματικής μυκητιάσεως. Προκαλείται από τον πολλαπλασιασμό ενός μικροσκοπικού μύκητα που ονομάζεται Trichophyton και επηρεάζει γενικά τα δάχτυλα των ποδιών.

Τι είναι το Zenidol – σε τι χρησιμεύει; Δουλεύει? Οφέλη και χαρακτηριστικά

Κρέμα μυκητίασης Zenidol

Η Zenidol είναι μια φυσική κρέμα με δροσιστικό και θεραπευτικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, ο επίσημος διανομέας δηλώνει ότι η κρέμα δεν είναι φάρμακο παρά τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Αυτός είναι ο λόγος που το minsan δεν απαιτεί συνταγή ή επιταγή για να αγοράσει το τζελ.

Κρέμα Zenidol: σε τι διαφέρει από τα προϊόντα που πωλούνται στα φαρμακεία; Η αντιμυκητιασική κρέμα διακρίνεται για τη φυσική της σύνθεση των συστατικών. Το προϊόν περιλαμβάνει μόνο οργανικά συστατικά όπως λάδι δέντρου τσαγιού, εκχύλισμα αρκεύθου, τερπινέλιο και άλλα φυσικά συστατικά. Το Zenidol είναι ασφαλές, δεν περιέχει χημικά, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην καταπολέμηση και την πρόληψη μυκητιακών ασθενειών σε οποιαδήποτε ηλικία.

Η Zenidol είναι η μόνη αντιμυκητιασική κρέμα του είδους που απομακρύνει τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς από τα πόδια για πάντα. Έτσι, ακόμη και αν έχετε μύκητες ή κονδυλώματα, αυτή η κρέμα χρησιμεύει για την επίλυση του προβλήματος μαζί τους.

Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του

 • Κρέμα απολύτως φυσικής φυτικής προέλευσης, η οποία δεν έχει αντενδείξεις και παρενέργειες.
 • Καταπολεμά τα δυσάρεστα συμπτώματα της μυκητίασης των ποδιών και των νυχιών.
 • Ανακουφίζει από τον κνησμό και το κάψιμο από τις πρώτες εφαρμογές.
 • Προωθεί την επούλωση ρωγμών στο δέρμα.
 • Ομαλοποιεί τη λειτουργικότητα των σμηγματογόνων αδένων, βοηθώντας στην αντιμετώπιση της δυσάρεστης οσμής των ποδιών.
 • Επιταχύνει την αναγέννηση των πλακών νυχιών.
 • Ενισχύει την ανοσία, αντισταθμίζοντας την πιθανότητα υποτροπών.

Λάβετε υπόψη: τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Σκεύασμα Zenidol: Συστατικά και σύνθεση

Χρησιμοποιήστε συστατικά

Στη σύνθεση της κρέμας Zenidol για μανιτάρια θα είναι δυνατό να βρεθούν μόνο φυσικά συστατικά. Το σκεύασμα δεν περιέχει επιβλαβείς ή επικίνδυνες ουσίες.

Μεταξύ των συστατικών που εμπλουτίζουν τον τύπο Zenidol είναι:

 • Tea Tree Oil – με μυκητοκτόνο, αντιμυκητιασικό αποτέλεσμα, κυρίως λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε τερπένια, τα οποία έχουν την ικανότητα να καταστρέφουν τη δομή του μύκητα, αναστέλλοντας τη δραστηριότητα των παθογόνων οργανισμών.
 • Terpinen – εξουδετερώνει τον πολλαπλασιασμό του μύκητα, αναστέλλει τις δραστηριότητές του, δρα στα σπόρια και προλαμβάνει μελλοντικές λοιμώξεις.
 • Εκχύλισμα Sinfito – ενεργοποιεί την τοπική ανοσοποιητική άμυνα, επιτρέποντας μεγαλύτερη αντοχή στους παθογόνους μικροοργανισμούς. Αυτή η ουσία διευκολύνει την αποκατάσταση της δομής των ιστών, επιταχύνει την αναγέννηση των προσβεβλημένων ιστών και ενισχύει τα νύχια των χεριών και των ποδιών.
 • Juniper Oil – έχει γνωστό και ισχυρό αντιμυκητιασικό αποτέλεσμα. Επιτρέπει την καταπολέμηση μυκητιασικών λοιμώξεων

Η ζενιδόλη ενυδατώνει επίσης το δέρμα, δίνοντάς του ισχυρή άμυνα και καταπολεμώντας τις ατέλειες. Το Zenidol δεν είναι φάρμακο ή φάρμακο και δεν απαιτεί συνταγή ή συνταγή.

Αντενδείξεις και παρενέργειες: Zenidol απόψεις και κριτικές στα φόρουμ

Zenidol κριτικές απόψεις σχόλια κρέμα

Πριν διατεθεί στην αγορά, η αντιμυκητιασική κρέμα Zenidol υποβλήθηκε σε διάφορες γνωματεύσεις εμπειρογνωμόνων. Οι κριτικές και οι απόψεις των εμπειρογνωμόνων Zenidol μπόρεσαν να δηλώσουν ότι αυτό το φυσικό προϊόν δεν έχει αντενδείξεις ή παρενέργειες και είναι απολύτως ασφαλές. Οι ίδιες θετικές απόψεις και κριτικές έχουν επιβεβαιωθεί από πελάτες σε διαδικτυακά φόρουμ.

Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή του Zenidol, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί στα μεμονωμένα συστατικά, ίσως κάνοντας μια μικρή δοκιμή σε μια μικρή περιοχή. Εάν μετά τη χρήση του δεν εμφανιστούν συμπτώματα όπως: ελαφρύς κνησμός, ερυθρότητα του δέρματος, ξεφλούδισμα ή περαιτέρω αντιδράσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα με ασφάλεια.

Zenidol: φύλλο οδηγιών χρήσης και τρόπος εφαρμογής

Πώς χρησιμοποιείται η κρέμα Zenidol; Οι οδηγίες για τη σωστή χρήση της κρέμας Zenidol περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 1. Πλύνετε τα πόδια σας με ζεστό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό.
 2. Εφαρμόστε την κρέμα στην επιφάνεια και των δύο ποδιών (ακόμα και αν έχετε συμπτώματα μόνο σε ένα). Βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε σε κάθε καρφί και το διάστημα μεταξύ των δακτύλων.
 3. Επαναλάβετε τη διαδικασία 1-2 φορές την ημέρα για περίπου ένα μήνα ή όσο χρειαστεί.

Η κρέμα δεν πρέπει να ξεπλένεται, δεν λεκιάζει και δεν αφήνει υπολείμματα. Σύμφωνα με τις απόψεις πολλών πελατών, το ιδανικό θα ήταν να το εφαρμόσετε το βράδυ και να το αφήσετε όλη τη νύχτα.

Τιμή Zenidol: πόσο κοστίζει στην Ελλάδα; Πού να το αγοράσω;

Κρέμα Zenidol τιμή Ελλάδα

Ποια είναι η τιμή του Zenidol και πού να το αγοράσετε; Η κρέμα Zenidol είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα για τη θεραπεία και την πρόληψη του μύκητα, του κνησμού και του σκασίματος των ποδιών. Είναι ένα προϊόν που μπορεί να αγοραστεί μόνο στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή, ο οποίος στην Ελλάδα το προσφέρει σε μειωμένη τιμή 50%! Η τιμή της κρέμας για μύκητες ποδιών είναι εξαιρετική λόγω της έλλειψης αντενδείξεων. Δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε επιπλέον προϊόντα και το δέρμα σας θα σας ευχαριστήσει.

Η αγορά κρέμας μανιταριών Zenidol είναι πολύ απλή και απλή:

 • Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας, εισάγοντας τα λίγα ζητούμενα δεδομένα.

Περιμένετε να τηλεφωνήσει ένας χειριστής για να δηλώσει τη διεύθυνση αποστολής.

 • Η παράδοση του προϊόντος πραγματοποιείται με courier σε όλη την Ελλάδα, σε λίγες ημέρες.
 • Η αποστολή είναι δωρεάν και μπορείτε να πληρώσετε για το προϊόν σε αντικαταβολή.

Η τιμή της κρέμας Zenidol στην Ελλάδα είναι η ίδια με όλες τις χώρες όπου κυκλοφορεί και διανέμεται.

Zenidol: πώληση σε φαρμακεία ή Amazon

Δεν μπορείτε να βρείτε Zenidol σε φαρμακεία, παραφαρμακεία, βοτανολόγους ή σε ιστότοπους όπως το Amazon ή το ηλεκτρονικό εμπόριο και παρόμοια, καθώς θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε απάτες, απομιμήσεις ή μη πρωτότυπα προϊόντα. Η αποκλειστική διανομή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας επιτρέπει επίσης τον έλεγχο της τιμής. Και πάλι, σημειώνουμε ότι υπάρχουν ήδη αναφορές για απάτες Zenidol στα φαρμακεία και στο Amazon. Ωστόσο, πρόκειται για βουβαλίσια προϊόντα που έχουν μόνο την αυθεντική πιστοποιημένη αντιμυκητιασική κρέμα.

Πρόταση

Αερίστε τα παπούτσια σας. Η υγρασία και το σκοτάδι είναι προδιαθεσικοί παράγοντες για τον πολλαπλασιασμό των μυκήτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα πάνινα παπούτσια, στα οποία τα πόδια τείνουν να ιδρώνουν, είναι μία από τις κύριες εστίες αυτών των μικροσκοπικών εχθρών. Πλένετε συχνά τα παπούτσια σας και αφήστε τα να στεγνώσουν εντελώς πριν τα φορέσετε ξανά.

Κατώτατη γραμμή : Το  Zenidol είναι ένα νέο, αποτελεσματικό, ισχυρό και ασφαλές προϊόν για όποιον θέλει να καταπολεμήσει φυσικά τη μυκητίαση και τους μύκητες. Αυτή η κρέμα έχει ήδη λάβει θετικές κριτικές τόσο ως προς την αποτελεσματικότητα όσο και ως προς την σχέση ποιότητας / τιμής. Αυτή τη στιγμή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές όταν πρόκειται για φυσικά αντιμυκητιασικά προϊόντα.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
Πώς να χάσετε το περιττό βάρος γρήγορα και υγιεινά;
Next
Le Clere Sirene: ψεκασμός κατά της αλωπεκίας. Επίσημος ιστότοπος στην Ελλάδα, Τιμή και απόψεις

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *