Απίστευτα γεγονότα για το πέος – Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Sin categoría

μέγεθος πέους

Το πέος είναι πηγή ευχαρίστησης. Αποτελεί επίσης πηγή έμπνευσης και αντικείμενο μεγάλου αριθμού έργων τέχνης. Εάν το γυναικείο ισοδύναμό του μοιάζει με λουλούδι και συμβολίζει τη γονιμότητα, τότε το πέος ενσωματώνει δύναμη, αντοχή, θάρρος και σταθερότητα. Όπως υπάρχει μεγάλος αριθμός τεχνουργημάτων από την αρχαιότητα και την προϊστορία που απεικονίζουν τη Μητέρα Θεά, έτσι είναι και τα φαλλικά σύμβολα. Η ζωή δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την υπερηφάνεια κάθε εκπροσώπου του ισχυρού φύλου, καθώς είναι ο φορέας πολύτιμων γενετικών πληροφοριών. Όντας το κύριο εργαλείο του Eros και του Amour, καταλαβαίνουμε μερικά περίεργα και εκπληκτικά γεγονότα σχετικά με αυτό.

Το μέλος του ανδρικού φύλου και η απόδοσή του στην αρχαιότητα

άγαλμα ενός άνδρα

Εάν σήμερα όλοι θέλουν να καυχηθούν για μεγάλη αξιοπρέπεια, η οποία κατά κάποιο τρόπο εξηγείται από το γεγονός ότι στις ταινίες ενηλίκων όλοι οι ηθοποιοί έχουν τιτάνια υπερηφάνεια, δημιουργώντας εξωπραγματικές προσδοκίες, τότε στους προγόνους μας η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική. Δίνοντας περισσότερη προσοχή στα αρχαία ελληνικά γλυπτά, αγγεία, χαρακτικά, ψηφιδωτά και τοιχογραφίες, θα παρατηρήσουμε ένα μόνο μέρος των σωμάτων των ανδρών που απεικονίζονται, το οποίο θα μπορούσε να περιγραφεί ως μικροσκοπικό και δυσανάλογο με τα υπόλοιπα – τα πέη τους.

Πολλοί εκπρόσωποι της σύγχρονης κοινωνίας αναρωτιούνται γιατί συμβαίνει αυτό. Η αλήθεια είναι ότι οι αρχαίοι Έλληνες καλλιέργησαν το μέτρο ως χαρακτηριστικό του χαρακτήρα. Για αυτούς, αυτή ήταν μια από τις κύριες αρετές. Σύμφωνα με τον καθηγητή κλασικής ιστορίας Andrew Lir, αυτό ακριβώς οφείλεται στο γεγονός ότι η ανδρική αξιοπρέπεια σπάνια βρίσκεται σε όρθια κατάσταση αυτών των γλυπτών και γλυπτών.

Μόνο οι Ολυμπιακοί θεοί και τα παρακείμενα μυθολογικά τους πλάσματα (κηρήθρες, κένταυροι, χορτασμένοι κ.λπ.) επιτρέπεται να απεικονίζονται με ένα μεγάλο, όρθιο σεξ μέλος. Καθώς και κακοί και αντιήρωες, οι οποίοι επίσης απεικονίστηκαν με έξυπνες ισπανόφωνες αξίες, ένα χλωμό μαύρισμα και ένα σφιχτό στήθος.

Το μικρό πέος σε αυτά τα έργα τέχνης δείχνει ότι ο άνθρωπος είναι ο φορέας των θεμελιωδών αξιών στην αρχαία Έλαντα:

  • Ορθολογισμός;
  • Διανοητικότητα;
  • Απολυταρχισμός;
  • Αξιοπρέπεια;
  • Αθλητισμός;
  • Μετριοπάθεια.

Πόσο κοστίζει πραγματικά το μέσο μέγεθος πέους;

μπανάνα και εκατοστό

Το American Journal of Sexual Medicine έχει υπολογίσει ότι το μέσο όργανο ευχαρίστησης παγκοσμίως είναι 14,2 εκατοστά. έχει στηθεί Οι άνδρες που πήραν συνέντευξη έπρεπε να σημειώσουν ποιες ήταν οι συνθήκες που οδήγησαν στην ανέγερση: αυνανισμός ταινιών ενηλίκων λόγω φαντασίας, προφορικής αγάπης ή σεξ με έναν σύντροφο.

Είναι περίεργο να θυμόμαστε ότι στις δύο τελευταίες κατηγορίες τα αποτελέσματα ήταν σημαντικά μεγαλύτερα και πιο σοβαρά από ό, τι στην πρώτη. Αν θέλετε επίσης να απολαύσετε μια στύση τιτανίου, δοκιμάστε το Potencialex – για ορατά πιο θεαματικά αποτελέσματα!

Ας μάθουμε 10 εκπληκτικά γεγονότα για την αντρική υπερηφάνεια, γιατί μόνο εκείνοι που γνωρίζουν τόσο το σώμα τους όσο και το σύντροφό τους ξέρουν πώς να προσφέρουν ο ένας στον άλλον σεξουαλική έκσταση.

Γεγονός # 1: Η Εύα δημιουργήθηκε από το πλευρό του Αδάμ ή… Όχι πραγματικά!

Όλοι γνωρίζουν ότι οι γυναίκες έχουν ΧΧ χρωμοσώματα και οι άνδρες έχουν ΧΥ. Αλλά κατά τις πρώτες 5-6 εβδομάδες της εμβρυϊκής ανάπτυξης, όλα τα μελλοντικά μωρά έχουν μόνο ΧΧ. Στη συνέχεια, το κυρίαρχο γονίδιο αναλαμβάνει και μπορεί να προκαλέσει το Χ να γίνει Υ. Αυτό αλλάζει επίσης τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά του παιδιού. Οι μελλοντικοί άντρες αρχίζουν πραγματικά την ύπαρξή τους, προικισμένες με μικροσκοπικές ωοθήκες, κλειτορίδα και αιδοίο, οι οποίες στη συνέχεια κατεβαίνουν ή προσκολλώνται και σχηματίζουν τους όρχεις και το όσχεο.

Γεγονός # 2: Στα 45χλμ / ώρα είναι Νο1!

Την ακριβή στιγμή της εκσπερμάτωσης, το σπερματικό υγρό πετά με μέση ταχύτητα 45 km / h, και μπορεί ακόμη και να αυξηθεί σημαντικά, ανάλογα με το βαθμό διέγερσης. Αυτό συμβαίνει επειδή το σπέρμα σπεύδει να βρει ένα ζεστό, υγρό περιβάλλον στο οποίο να επιβιώσει. Μόλις εισέλθουν στον κόλπο, επιβραδύνονται και χρειάζονται μερικά λεπτά για να φτάσουν στη μήτρα.

Γεγονός # 3: Το να έχεις μικρό μέγεθος δεν είναι τόσο κακό!

άνθρωπος έκπληκτος στο κρεβάτι

Οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει ότι το μικρό μέγεθος του πέους αυξάνεται σε μέγεθος πολλές φορές μεγαλύτερο από το πιο κολοσσιαίο, η έκταση του οποίου έχει μόλις αλλάξει με την ανέγερση σε μη στυτική κατάσταση. Πολλές γυναίκες διαπιστώνουν ότι το πάχος είναι σημαντικά πιο σημαντικό από το μέγεθος. Επίσης, τα αρσενικά μέλη με πιο πυκνά και πιο ογκώδη κεφάλια είναι ένας μεγάλος διεγέρτης κλειτορίδας, αντίστοιχα, και μια πηγή ατελείωτης απόλαυσης!

Γεγονός # 4: Ευέλικτο, βιώσιμο και μπούμερανγκ!

Το 1999, η Επιτροπή πραγματοποίησε ένα πείραμα στο ολλανδικό νοσοκομείο στο Γκρόνινγκεν, κατά το οποίο τα ζευγάρια που έκαναν σεξ γυρίστηκαν χρησιμοποιώντας μαγνητικές τομογραφίες. Οι γιατροί ανακάλυψαν εκπληκτικά ότι κατά τη διάρκεια της ιεραποστολικής στάσης (η μόνη που ήταν δυνατό να εκτελεστεί στο μηχάνημα), το πέος έσκυψε σε σχήμα μπούμερανγκ. Εάν θέλετε επίσης να είστε πλαστικοί και δερμάτινοι κατά τη διάρκεια του rodeo στο κρεβάτι, τότε θα ήταν καλή ιδέα να εφαρμόσετε μερικές γνωστές ασκήσεις γιόγκα για καλύτερη οικεία απόδοση .

Γεγονός # 5: Δυνατότητα πλήρωσης 1/3 πλήρους μπάνιου εφ ‘όρου ζωής!

λούτρο

Η μέση ποσότητα σπέρματος που παράγουν οι άνδρες σε μια ζωή είναι περίπου 52 λίτρα. Εάν πρέπει να το συγκρίνετε με μια εφαρμογή, τότε ένα απλό μπάνιο συνήθως συλλέγει 135 λίτρα. Αυτό σημαίνει ότι το σπερματικό υγρό ενός εκπροσώπου του ισχυρότερου φύλου θα το γεμίσει στο 1/3.

Γεγονός # 6: Περισσότερο, πιο ικανό!

Κατά τη διάρκεια της εκσπερμάτωσης, συνήθως απελευθερώνονται περίπου 40 εκατομμύρια σπέρματα, αλλά η ποσότητα τους μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 600 εκατομμύρια αν ο άντρας είναι πολύ διεγερμένος. Κυριολεκτικά απογειώνεται στον κόσμο με ταχύτητα που είναι κάτι παραπάνω από επιτρεπτή για να οδηγήσει σε έναν μικρό δρόμο της γειτονιάς!

Γεγονός # 7: Να σταθείς ή να μην σηκωθείς; Αυτή είναι η ερώτηση!

Οι ουρολόγοι μπόρεσαν να διαπιστώσουν ότι το αρσενικό μέλος αγωνίζεται όρθιο κατά μέσο όρο 11 φορές την ημέρα και ενώ κοιμάται κάθε εκπρόσωπος του ισχυρότερου φύλου ξυπνά τουλάχιστον 9 άλλους. Όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι, η πρωινή στύση είναι κάτι εντελώς κλινικό και ιατρικά φυσιολογικό και φυσικό!

Γεγονός # 8: Το μεγαλύτερο πρώτο γίνεται τελευταίο κατά φύλο!

άντρας, παντελόνι, χέρι, μεγάλος κόκορας

Το προηγούμενο ρεκόρ του Αμερικανού ηθοποιού Τζόνα Φάλκον των 24,13 εκατοστών. ήρεμα και 34,29 εκ. σε ταραγμένη κατάσταση, βελτιώθηκε από τον κοινό μεξικανό πολίτη Roberto Cabrera της πόλης Saltillo, του οποίου η ανδρική υπερηφάνεια είναι 48 εκατοστά. σε λανθασμένη κατάσταση. Δυστυχώς, ο κάτοχος του βραβείου δεν είχε ποτέ σεξ και δεν είχε πετύχει μια κατάσταση στύσης, καθώς είναι αδύνατο για το σώμα του να αντλήσει τέτοια ποσότητα αίματος στα τεράστια σπηλαιώδη σώματα!

Γεγονός # 9: Μικρό, μικρό, σίγουρα αόρατο!

Η άλλη όψη του νομίσματος δεν είναι επίσης ιδιαίτερα ευχάριστη. Ο άντρας με το μικρότερο σεξουαλικό μέλος στον κόσμο έχει αξιοπρέπεια μόλις 1,5 εκατοστό. Ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν κατάφερε ποτέ να ικανοποιήσει μια γυναίκα που το χρησιμοποιεί, αλλά μόνο με χρήσιμα μέσα! Αν είχε χρησιμοποιήσει τις κάψουλες Urotrin δεν θα μπορούσε να είχε αυτό το πρόβλημα.

Γεγονός # 10: Το μέσο μέγεθος πέους είναι διαφορετικό ανάλογα με την κατάσταση!

άντρας και γυναίκα

Όταν βρίσκεται σε ήρεμη κατάσταση, το μέσο πέος δεν υπερβαίνει τα 8,5 εκατοστά. – 10,5 γ. Αν είναι σε ταραγμένη κατάσταση, το μέγεθός του αυξάνεται στα 14,2 εκατοστά. Ένας αριθμός παραγόντων επηρεάζει το μέγεθός του, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου, των θερμοκρασιών, του ρυθμού διέγερσης κ.λπ.

Γεγονός # 11: Όσο μεγαλύτερη είναι η κοιλιά, τόσο μικρότερη είναι – πέος!

Άνθρωπος με κοιλιά

Καθώς μεγαλώνουμε, ο καθένας μας συσσωρεύει περιττά κιλά και θερμίδες. Αλλά αυτοί οι λιπώδεις ιστοί μπορούν κυριολεκτικά να κάνουν το πέος να «εξαφανιστεί». Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι έχει μειώσει το μέγεθός του. Είναι μόνο το οπτικό αποτέλεσμα!

Previous
OsteoMed: απόλυτα φυσική ευεξία στις αρθρώσεις
Next
Το Artroser Review 2021 σταματά τον πόνο αμέσως

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *