Ασκήσεις γλουτών – Εύκολες, γρήγορες και αποτελεσματικές

Sin categoría

Ασκήσεις γλουτών

Υπάρχουν ασκήσεις γλουτού; Η απώλεια των γλουτών είναι το όνειρο πολλών και κυρίως των γυναικών. Ποιος δεν θα ήθελε ένα μικρό, τονισμένο πισινό; Υπάρχουν εκείνοι που το θέλουν σούπερ μυώδες, εκείνοι που είναι τονισμένοι και χαριτωμένοι, το σημαντικό είναι ότι τους αρέσει. Αν θέλετε τονισμένους, σταθερούς και καθορισμένους γλουτούς, πρέπει να εφαρμόσετε μια πραγματική στρατηγική νίκης που λειτουργεί σε όλα τα μέτωπα.

Οι γλουτοί είναι μύες που καλύπτουν την πλάτη και τις πλευρές της λεκάνης μέχρι να φτάσουν στο μηριαίο οστό. Ο ίδιος ο μυς αποτελείται από 3 «κοιλιακούς μυών», τους μικρούς γλουτούς, τους μεσαίους γλουτούς και τους μεγάλους γλουτούς. Συνήθως, ειδικά στις γυναίκες, το λεγόμενο λίπος συσσωρεύεται στους γλουτούς το οποίο συχνά συνοδεύεται από στασιμότητα υγρών. Πιο γνωστή ως κυτταρίτιδα. Για να τονώσετε και να χάσετε βάρος στους γλουτούς πρέπει πρώτα να ακολουθήσετε μια σωστή δίαιτα, επιλέγοντας αυτά που θα ακολουθήσετε.

Εάν αποφασίσετε να αδυνατίσετε την περιοχή, πρέπει να το κάνετε αργά και σταδιακά, για να αποφύγετε την κατανάλωση των μυών αδειάζοντας πραγματικά την πληγείσα περιοχή. Αλλά η διατροφή από μόνη της δεν είναι αρκετή. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να καταλάβουμε τι χρειάζεται για να αδυνατίσουμε τους γλουτούς.

Παρακάτω θα βρείτε ένα αποτελεσματικό «σχέδιο επίθεσης» σε πολλά μέτωπα.

γυναίκα, ασκήσεις γλουτών

Εξετάστε τι τρόφιμα να φάτε

Όπως ήδη αναφέρθηκε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για τον εξορθολογισμό της λεγόμενης πλευράς Β είναι αναμφίβολα ο έλεγχος της διατροφής. Αλλά ποια τρόφιμα να επιλέξετε και ποια να αποφύγετε απολύτως, μαζί με ασκήσεις γλουτού; Θα προτείνουμε μια δίαιτα που περιέχει ελαφριές και χαμηλές σε θερμίδες αλλά νόστιμες συνταγές για να απλοποιήσουμε αυτήν την περίοδο αλλαγής, μετά την οποία θα μιλήσουμε για τις ασκήσεις που πρέπει να κάνουμε για να διαλύσουμε το λίπος στον γλουτό.

Οι ασκήσεις χωρίζονται σε δύο τύπους, Cardio και Body-Weight. Με το πρώτο, δουλεύετε σε «χαμηλό αντίκτυπο», προκειμένου να ενεργοποιήσετε τη λεγόμενη «λιπολυτική ζώνη» που σας επιτρέπει να διαλύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο λίπος. Με το τελευταίο, από την άλλη πλευρά, που είναι ασκήσεις τόνωσης, θα σηκώσετε τον γλουτό σας και θα τονώσετε.

Ακόμη και οι αισθητικές παρεμβάσεις για τη μείωση του λίπους στους γλουτούς έχουν κάποια σημασία και γι ‘αυτό θα προτείνουμε μια σειρά από θεραπείες που πρέπει επίσης να γίνονται στο σπίτι χρήσιμες για το αδυνάτισμα των γλουτών.

Τα ρούχα που θα επιλέξετε μπορούν επίσης να κάνουν τη διαφορά. Η επιλογή του σωστού εσώρουχου ή του σωστού μοντέλου παντελονιού μπορεί να κάνει τη διαφορά στο σχήμα που θα πάρει ο γλουτός σας.

Βρείτε το εδώ – Ασκήσεις Abs y Πώς να χάσετε βάρος και να αδυνατίσετε τους μηρούς σας

Ασκήσεις γλουτών για να χάσετε βάρος στον πισινό

γυναίκα, τα σκαλοπάτιαΓΡΗΓΟΡΟ ΒΑΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΟΥΜΠΙΑ

Η αερόβια δραστηριότητα, όπως έχουμε ήδη διαπιστώσει, είναι χρήσιμη εάν θέλετε να χάσετε βάρος στην περιοχή των γλουτών. Ακόμη και ένας απλός γρήγορος περίπατος, αν ασκείται καθημερινά συνεχώς, βοηθά στην απώλεια βάρους γενικά και στην περιοχή των γλουτών. Φυσικά, δεν μιλάμε για βόλτα στην πόλη ή για ψώνια.

Αυτές είναι σίγουρα χρήσιμες δραστηριότητες, οι οποίες προσθέτουν περαιτέρω κίνηση, αλλά αν θέλετε να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα, ο καθημερινός περίπατος απώλειας βάρους πρέπει απαραιτήτως να είναι σε γρήγορο και σταθερό ρυθμό. Πρέπει να περπατάτε γρήγορα και συνεχώς, χωρίς να σταματάτε για να νιώσετε τα πόδια σας να λειτουργούν, χωρίς να πιέζετε πολύ, ειδικά αν είστε εκτός προπόνησης. Εφοδιάσου λοιπόν με παρέα και καλή θέληση και πήγαινε μια βόλτα σε ένα μέρος με μικρή κίνηση και κατά προτίμηση χωρίς περισπασμούς.

Πόσος όμως χρόνος χρειάζεται για να περπατήσετε για να ενεργοποιήσετε τις διαδικασίες που μπορούν να λιώσουν το λίπος και να τονώσουν τους μυς; Το ιδανικό θα ήταν να περπατάτε περίπου 40 λεπτά την ημέρα κάθε δεύτερη μέρα τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

Παρακάτω είναι μια σειρά άλλων ασκήσεων που μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος στους γλουτούς.

  • RUN TO LOSE BUTTOCKS : το τρέξιμο είναι ιδανικό για αδυνάτισμα των γλουτών, αλλά και γοφούς και στομάχι. Αλλά για να αποφύγετε την εμφάνιση της τόσο μισητής κυτταρίτιδας, πρέπει να ξέρετε πώς να τρέχετε με τον σωστό τρόπο. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε τη σωστή στάση του σώματος και να αυξάνετε σταδιακά την προπόνησή σας. Δεν πρέπει να αυτοσχεδιάζετε ως επαγγελματίες δρομείς τρέχοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα και από τις πρώτες προπονήσεις. Επίσης, μην ξεχάσετε να τεντωθείτε πριν και μετά το τρέξιμό σας.
  • ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΟΥΜΠΙΑ : αν αγαπάτε την ποδηλασία, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το πάθος για να εξασκήσετε εξαιρετικές υπαίθριες δραστηριότητες. Κατά την όπισθεν είναι δυνατό να αξιοποιηθεί η ευεργετική επίδραση του νερού σε αυτό του ποδηλάτου, εξασκώντας την περιστροφή νερού. Το ποδήλατο, μέσα και έξω από το νερό, είναι μια εξαιρετική άσκηση για να διατηρείτε τη φόρμα σας και να διασκεδάζετε ταυτόχρονα. Εάν, από την άλλη πλευρά, δεν θέλετε να φύγετε από το σπίτι, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε ένα ποδήλατο γυμναστικής, το οποίο θα σας προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά του ποδηλάτου στην ύπαιθρο, αλλά στην άνεση του σπιτιού σας.
  • ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΠΤΙΚΟ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΟΥΜΠΙΑ : με αυτά τα εργαλεία είναι δυνατό να ενισχύσετε το καρδιαγγειακό σύστημα, να ενισχύσετε τη μικροκυκλοφορία και να αυξήσετε την αντίσταση. Σε αυτή την περίπτωση, το βήμα είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο που, όπως και το ποδήλατο γυμναστικής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην άνεση του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας το όταν θέλετε, στον ελεύθερο χρόνο σας ή ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση.

Μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε έναν πιστό βοηθό για πλήρη απώλεια βάρους με φυσικό τρόπο – δείτε τις κριτικές της Idealica εδώ.

Τα αποτελέσματα είναι πάντα καλύτερα αν ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες

Πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι για τη βελτιστοποίηση των παραπάνω ασκήσεων είναι εξαιρετικά σημαντικό να συστέλλονται οι μύες των γλουτών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Αν πραγματικά δεν έχετε κανέναν τρόπο ή επιθυμία να προπονείστε συνεχώς, θα ήταν ακόμα χρήσιμο, ακόμη και για την υγεία γενικά, να εκμεταλλευτείτε μικρά κόλπα κατά τη διάρκεια της καθημερινής ζωής: σε δουλειές, παρκάρετε πιο μακριά από το μέρος που θα πάτε και πάρτε ένα περπατήστε με γρήγορους ρυθμούς, πάρτε τις σκάλες αντί να πάρετε το ασανσέρ, παίξτε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου ή βόλεϊ με φίλους, παίξτε με τα παιδιά σας.

Ακόμα κι αν ο στόχος μας είναι να τονώσουμε και να αδυνατίσουμε τους γλουτούς, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε έναν μυώδη γλουτό αλλά έναν ψηλό και σφιχτό πισινό χωρίς μύες. Όταν έχετε το σωστό ποσοστό άπαχης μάζας σε σύγκριση με το λίπος, είναι ευκολότερο να αντισταθμίσετε τη συσσώρευση λίπους και κυτταρίτιδας.

ασκήσεις γυναικώνΟ συνδυασμός καρδιαγγειακής σωματικής δραστηριότητας με προπονήσεις που στοχεύουν στην τόνωση των μυών είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να έχετε ένα υγιές και ισορροπημένο σώμα. Εάν το παρακάνετε, ασκώντας μόνο καρδιο, διακινδυνεύετε να βρείτε ένα κοίλο και καθόλου καθορισμένο πισινό.

Εάν αυξήσετε τη λιτή μάζα σας, θα μπορείτε να αποκτήσετε έναν τονισμένο και καλά καθορισμένο πισινό. Μην ανησυχείτε για την αύξηση του όγκου των μυών πάρα πολύ για να αυξήσετε τη λιπαρή μάζα, στην πραγματικότητα, μια δίαιτα υψηλής θερμιδικής αξίας και στοχευμένες ασκήσεις που πρέπει να εκτελούνται με βάρη είναι απαραίτητες.

Ποιες είναι όμως οι προτεινόμενες και πιο αποτελεσματικές ασκήσεις γλουτού για την επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων;

Απλό: deadlifts, squats, lunges και push push.

Υπάρχει επίσης ένα φυσικό προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για να διαμορφώνει τους γλουτούς: Buttocks Wow cream

Previous
Beard Plus – Η αντρική τάση για αυτό το καλοκαίρι; Μακρύ και προσεγμένο μούσι
Next
Titan Premium – Πλήρης κριτική

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *