Ασκήσεις Abs – Αποτελεσματικές, γρήγορες και άνετες στο σπίτι

Sin categoría

λεπτή, σφιχτή γυναίκαMayσως εκπλαγείτε να ακούσετε ότι οι ασκήσεις κοιλιακών δεν είναι ακριβώς ο καλύτερος τρόπος για να έχετε επίπεδη και τονισμένη κοιλιά. Στην πραγματικότητα, οι ασκήσεις που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε για να ορίσουμε τους κοιλιακούς. από μόνα τους δεν αρκούν για να κάψουν μια τέτοια ποσότητα θερμίδων που επιτρέπει σημαντική μείωση του κοιλιακού λίπους. Μια κοιλιά καλυμμένη με λίπος, ακόμα κι αν υπάρχει καλή μυϊκή μάζα από κάτω, δεν θα έχει ποτέ την τόσο επιθυμητή χελώνα.

Με μια επιλεκτική προπόνηση των κοιλιακών μυών είναι δυνατό να επιτευχθεί μια καλή τόνωση του ίδιου, κάτι που σίγουρα συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός είδους δομής της κοιλιάς. Μια τονισμένη κοιλιά, χωρίς λίπος, σας επιτρέπει να έχετε μια πιο καθορισμένη και τονισμένη φιγούρα και παρέχει μια σειρά από οφέλη, όπως η αποφυγή του πόνου στη μέση και η βελτίωση της ισορροπίας και της στάσης του σώματος. Ωστόσο, η αισθητική επηρεάζεται έντονα από άλλους παράγοντες που υπερβαίνουν τις ασκήσεις τόνωσης.

Πρώτα απ ‘όλα, ας μιλήσουμε για τη γενετική, τους κοιλιακούς στην πραγματικότητα εξαιρετικά επηρεασμένους από ένα είδος γενετικής προδιάθεσης. Σε κάθε άτομο είναι δυνατόν να παρατηρηθούν αρκετές διαφορές, υπάρχουν εκείνοι που έχουν ασύμμετρους κοιλιακούς και εκείνους που τους έχουν απόλυτα ευθυγραμμισμένους, εκείνους που έχουν βαθιές εισαγωγές μυών και μερικές λιγότερο καθορισμένες.

Η γενετική έχει επίσης ισχυρή επίδραση στις ορμονικές ισορροπίες, τις μεταβολικές διεργασίες και την προδιάθεση για συσσώρευση λίπους στην κοιλιακή περιοχή. Μεταξύ των ελεγχόμενων παραγόντων, από την άλλη πλευρά, υπάρχει η διατροφή, η άσκηση σωματικών δραστηριοτήτων και ο τρόπος ζωής κατά σειρά σπουδαιότητας.

Από μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2001, στην οποία δοκιμάστηκε η αποτελεσματικότητα δεκατριών διαφορετικών ασκήσεων κοιλιακών, αναλύοντας για καθεμία από αυτές τις ίνες κινητήρα που χρησιμοποιήθηκαν και την ένταση της συστολής τους (ηλεκτρομυογραφία), καταρτίστηκε ένα είδος κατάταξης των πιο δημοφιλών ασκήσεων. αποτελεσματική και διαπιστώθηκε ότι το λεγόμενο «Crunch» είναι η πιο αποτελεσματική άσκηση και έχει αποδοθεί «θεωρητική αποτελεσματικότητα» 100%.

Ασκήσεις γλουτών y Πώς να χάσετε βάρος και να αδυνατίσετε τους μηρούς σας

γυναίκαΜεταξύ των άλλων τύπων κοιλιακών ασκήσεων, η απόλυτη καλύτερη ήταν η άσκηση που συνήθως ονομάζεται «ποδήλατο», η οποία έφτασε σε αποτελεσματικότητα ίση με 248! Πώς πρέπει όμως να γίνει αυτή η άσκηση; Είναι εύκολο να πούμε: στην αρχική θέση του «ποδηλάτου» ξαπλωμένη ανάσκελα με την πλάτη σας να ακουμπά στο έδαφος με τα χέρια σας ως συνήθως για να στηρίξετε το πίσω μέρος του λαιμού, προσομοιώστε το πετάλι στο ποδήλατο με τα πόδια σας, εναλλάξ πλησιάζοντας δεξί αγκώνα / γόνατο αριστερός και αριστερός αγκώνας / δεξί γόνατο. Για καλύτερα αποτελέσματα προσθέστε ένα φυσικό προϊόν για να επανέλθετε σε φόρμα όπως το Idealica ή το Keto Eat & Fit .

Η ίδια μελέτη έδειξε ότι, μεταξύ των διαφόρων ασκήσεων, οι πιο αποτελεσματικές είναι αυτές στις οποίες οι μύες της κοιλιακής περιοχής συστέλλονται για να σταθεροποιήσουν τα πόδια, τα οποία με τη σειρά τους πραγματοποιούν την κίνηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρίσκουμε την «άρση ποδιών στην καρέκλα του καπετάνιου» (η καρέκλα του καπετάνιου είναι εκείνο το εργαλείο στο οποίο στηρίζεται κανείς με την πλάτη για να σηκώσει το σώμα στους πήχεις). Το αποτέλεσμα σίγουρα αντιστοιχεί στην αλήθεια γιατί λογικά το κάτω μέρος του σώματος είναι πρώτα από όλα βαρύτερο από το πάνω μέρος και στη συνέχεια αναμφίβολα απαιτεί μια επιπλέον προσπάθεια για να σταθεροποιηθεί, όλη η προσπάθεια που γίνεται από τους κοιλιακούς.

Πρόγραμμα τόνωσης: τα μυστικά για ένα τονωμένο σώμα όλο το χρόνο

Ιδανικό για απώλεια βάρους

Εδώ είναι η εξήγηση γιατί είναι άχρηστο να κάνετε κοιλιακούς για να χάσετε βάρος.

Κοιλιακοί για να χάσετε βάρος

Με λίγα λόγια, αν κάνατε χιλιάδες κοιλιακούς για να χάσετε βάρος, θα είχατε μια γλυπτή χελώνα, αλλά εντελώς κρυμμένη κάτω από ένα στρώμα λίπους που υπήρχε ήδη πριν ξεκινήσετε τις προπονήσεις.

Τούτου λεχθέντος, είστε ακόμα πεπεισμένοι ότι το να κάνετε κοιλιακούς είναι αρκετό για να χάσετε βάρος; Σίγουρα όχι. Έτσι, αφού αποδεχτήκατε την ιδέα ότι το να κάνετε κοιλιακούς για να αδυνατίσετε το στομάχι σας δεν είναι πραγματικά καλή ιδέα, θα ήταν χρήσιμο να καταλάβετε τι σας επιτρέπει να έχετε σμιλεμένη κοιλιά.

λεπτή, σφιχτή εφαρμογή, αδυνατίσματος γυναίκα

Ασκήσεις κοιλιακών για να χάσετε βάρος στην κοιλιά

Ας ξεκινήσουμε με βεβαιότητα, η κύρια δραστηριότητα που σας επιτρέπει να χάσετε πραγματικά βάρος είναι η αερόβια δραστηριότητα. Το τελευταίο θα πρέπει να εξασκείται με διαφορετικά εργαλεία και με διάφορες τεχνικές ανάλογα με την κατάσταση της εκπαίδευσης που έχετε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο ιδανικός καρδιακός ρυθμός για να αρχίσει το σώμα να καίει λίπος κατά την άσκηση αερόβιας δραστηριότητας πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 60 και 75% του μέγιστου καρδιακού ρυθμού, η αερόβια είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος τουλάχιστον αρχικά και τις πρώτες εβδομάδες Το

γυναίκα, Ασκήσεις Για παράδειγμα, ένας άντρας που ζυγίζει 75 κιλά ενώ τρέχει, παραμένοντας στην καρδιακή συχνότητα που αναφέρθηκε παραπάνω, καίει περίπου 35 γραμμάρια λίπους (παρουσία ενός αποτελεσματικού μεταβολισμού) σε 1 ώρα αερόβιας δραστηριότητας, κάτι που δεν είναι πολύ. Αυτό επιβραδύνει τον μεταβολισμό μακροπρόθεσμα, με αποτέλεσμα λιγότερες ενεργειακές δαπάνες κατά την ανάπαυση.

Έτσι, ακόμη και αν τις πρώτες εβδομάδες (μιλάμε για ένα άτομο που δεν έχει προπονηθεί ποτέ πριν), θα ήταν μια σωστή προσέγγιση μακροπρόθεσμα θα επιβραδύνει τον βασικό μεταβολικό ρυθμό, γι ‘αυτό μετά από περίπου ένα μήνα αυτού του τύπου κατάρτισης, θα ήταν απαραίτητο να αυξηθεί η δραστηριότητα. Το να κάνεις κοιλιακούς για να χάσεις βάρος είναι άχρηστο αλλά η τόνωση ολόκληρου του σώματος δεν είναι ποτέ κακή ιδέα

Ασκήσεις κοιλιακών για αδυνάτισμα των γοφών

Ασκήσεις, γυναίκαΗ απώλεια βάρους είναι το όνειρο πολλών. Πολλές, ειδικά γυναίκες, βρίσκονται καθημερινά να παλεύουν με διάφορα κόλπα για να προσπαθήσουν να τις συγκαλύψουν.

Ωστόσο, δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Ενώ είναι αλήθεια ότι η απώλεια μερικών εκατοστών στις λεγόμενες λαβές αγάπης μπορεί να φαίνεται σαν άθλος, από την άλλη πλευρά δεν είναι πραγματικά αδύνατο να επιτευχθεί. Στην πραγματικότητα, είκοσι λεπτά κάθε δεύτερη μέρα είναι αρκετά για να αδυνατίσετε και να τονώσετε τους γοφούς και όχι μόνο.

Ακολουθούν τρεις απλές ασκήσεις για να αδυνατίσετε το στομάχι και τους γοφούς σας

Ξαπλωμένος στο έδαφος στο πλάι, σηκώστε το κεφάλι ακουμπώντας το στο λυγισμένο σας χέρι. Κρατήστε τα πόδια ίσια και σηκώστε το πόδι προς τα πάνω μέχρι να σχηματίσει γωνία ενενήντα μοιρών και στη συνέχεια επιστρέψτε στην αρχική θέση. Επαναλάβετε την άσκηση είκοσι φορές για κάθε πόδι.

  1. Όρθιοι στο πλάι, κρατήστε τα πόδια σας ίσια και στηριχτείτε στο ένα χέρι και ισιώστε το: όλο το βάρος του σώματος θα αξιοποιήσει το τεντωμένο χέρι και πόδια. Πρέπει να σχηματιστεί ένα είδος τριγώνου με το σώμα. Σηκώστε τη λεκάνη σας πάνω και κάτω χωρίς να την αφήσετε να αγγίξει το έδαφος. Αυτή η άσκηση χρησιμεύει επίσης για την τόνωση των κοιλιακών μυών. Επαναλάβετε την άσκηση δέκα φορές από κάθε πλευρά.
  2. Μια άλλη θεμελιώδης άσκηση για να αδυνατίσετε τους γοφούς είναι τα «lunges». Στέκεστε με τα πόδια σας ελαφρώς ανοιχτά, προχωρήστε και σκύψτε κάμπτοντας το γόνατο σε γωνία ενενήντα μοιρών. Λυγίστε ελαφρά το άλλο πόδι μέχρι να αγγίξει το έδαφος. Επιστρέψτε στην αρχική θέση και στη συνέχεια επαναλάβετε την άσκηση με το άλλο πόδι, επαναλαμβάνοντάς την δέκα φορές για κάθε πόδι.

Βρείτε εδώ συμβουλές και κόλπα – Μέθοδοι για την απώλεια βάρους

Previous
Σταγόνες Cardialica για υπέρταση! Τιμή και κριτικές πελατών το 2021;
Next
Mycelix: φυσικό και προσιτό! Υψηλή πίεση?

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *