Αφαίρεση κεριού αυτιού – Είναι καθαρισμός των αυτιών του μωρού σας τραγωδία;

Sin categoría

Αφαίρεση κεριού αυτιούΤο Ear Wax Remover είναι ένα εργαλείο για την αφαίρεση του κεριού αυτιού, εξοπλισμένο με αρκετές άκρες και με φακό led που διευκολύνει την εμφάνιση του εσωτερικού του ακουστικού πόρου. Τα δύο διαφορετικά μεγέθη των στομίων το καθιστούν κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Τα τσιμπιδάκια βοηθούν στην εύκολη αφαίρεση του κεριού του αυτιού.

Επίσημη ιστοσελίδα

Το κερί του αυτιού αποτελείται από κορεσμένα και ακόρεστα λιπαρά, σκουαλένιο (ένα είδος λαδιού), αλκοόλες, χοληστερόλη, κερατίνη και λυσοζύμη, ένα ένζυμο που μπορεί να σκοτώσει διαφορετικούς τύπους βακτηρίων, το οποίο βοηθά στην αποτροπή των λοιμώξεων του αυτιού. Το κερί του αυτιού βγαίνει από τα αυτιά λόγω ενός ιδιαίτερου χαρακτηριστικού των κυττάρων που αποτελούν τον ακουστικό πόρο, τα οποία αναπτύσσονται από το εσωτερικό προς το εξωτερικό του ακουστικού πόρου, εμποδίζοντας αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα να συσσωρευτούν στον πυθμένα, κλείνοντας το τύμπανο.

Αυτή η κίνηση προκαλεί επίσης την κίνηση του κεριού του αυτιού προς τα έξω. Οι κινήσεις που κάνει το στόμα, είτε μασάει είτε μιλάει, συμβάλλουν σε αυτή τη διαδικασία. Σε ορισμένες συνθήκες, ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να περιπλέκονται και να δημιουργηθούν συσσωρεύσεις, οι οποίες πρέπει να αφαιρεθούν μηχανικά. Με κοινές μπατονέτες, μπορεί να σκέφτεστε. Όχι, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο λάθος. Αυτά, στην πραγματικότητα, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ωθούν το κερί του αυτιού προς τα μέσα.

Με το Ear Wax Remover, από την άλλη πλευρά, μπορείτε να αφαιρέσετε το κερί του αυτιού κατάλληλα. Ας μάθουμε πώς και γιατί.

αφαίρεση κεριού αυτιού

Τι είναι το Ear Wax Remover και ποια είναι η χρήση του

Το Ear Wax Remover είναι ένα εργαλείο για την αφαίρεση του κεριού αυτιού, εξοπλισμένο με αρκετές άκρες και με φακό led που διευκολύνει την εμφάνιση του εσωτερικού του ακουστικού πόρου. Τα δύο διαφορετικά μεγέθη των στομίων το καθιστούν κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Τα τσιμπιδάκια βοηθούν στην εύκολη αφαίρεση του κεριού του αυτιού.

Ένα εύκολο και ασφαλές στη χρήση προϊόν, το οποίο θα επιτρέπει την εύκολη και ήπια αφαίρεση του κεριού του αυτιού.

Αφαίρεση κεριού αυτιού: Λειτουργεί πραγματικά; Κριτικές από τα φόρουμ

Αφαίρεση κεριού αυτιού Led

Το Ear Wax Remover είναι ένα πρωτοποριακό και μοναδικό προϊόν. Στην πραγματικότητα, έχει ήδη λάβει κριτικές στις οποίες εκφράζονται περισσότερο από θετικές. Αυτό το εργαλείο υγιεινής αυτιών είναι κατασκευασμένο με συγκεκριμένο σχεδιασμό, που αναπτύχθηκε για να διευκολύνει την αφαίρεση του κεριού αυτιών με απόλυτη ασφάλεια.

Το Ear Wax Remover λειτουργεί αρκεί να ακολουθείτε προσεκτικά τις συστάσεις για χρήση.

Οδηγίες αφαίρεσης κεριού αυτιού: πώς να το χρησιμοποιήσετε

Οι λεπτομερείς οδηγίες χρήσης του Ear Wax Remover εμφανίζονται στη συσκευασία πωλήσεων του αρχικού προϊόντος, η οποία μπορεί να παραγγελθεί απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Γενικά, απλώς τοποθετήστε το κατάλληλο ακροφύσιο, ανάψτε τη λυχνία LED και προχωρήστε στην αφαίρεση του κεριού του αυτιού. Χρησιμοποιήστε το ακροφύσιο χωρίς να το αφήσετε να πάει πολύ βαθιά στο κανάλι του αυτιού.

Χαρακτηριστικά Αφαίρεση κεριού αυτιών: αποτελέσματα, αποτελέσματα και αντενδείξεις

Χαρακτηριστικά:

  • Κατασκευασμένο από υλικό ιατρικής ποιότητας, υγιεινό και ανθεκτικό, εύκολο να καθαριστεί και να αποστειρωθεί.
  • Ενσωματωμένο LED, φωτίζει το κανάλι του αυτιού και σας επιτρέπει να αφαιρείτε με ασφάλεια το κερί αυτιού.
  • Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την απελευθέρωση κεριού αυτιού και δεν εμποδίζει την προβολή κατά τη χρήση.
  • Τα προεξέχοντα, αντιολισθητικά τσιμπιδάκια δοντιών καθιστούν εύκολο να πιάσετε μεγαλύτερα κομμάτια κεριού αυτιού χωρίς να βλάψετε τα ευαίσθητα αυτιά των παιδιών.
  • Ελαφρύ και φορητό, βολικό για αποθήκευση ή μεταφορά, ιδανικό για σπίτι ή ταξίδια.

Το Ear Wax Remover σας επιτρέπει να καθαρίζετε τέλεια τα αυτιά σας και να αποφεύγετε τα βύσματα κερί αυτιών.

Σημείωση : Τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Τιμή αφρού αποτρίχωσης αυτιού στην επίσημη ιστοσελίδα

Τώρα ας περάσουμε στο ζήτημα του κόστους και μετά, πού να το αγοράσω;

Ξεκινώντας από το γεγονός ότι δεν είναι δυνατό να αγοράσετε το προϊόν στο φαρμακείο, ο καλύτερος τρόπος για να παραλάβετε το αυθεντικό αφρώδες κερί απευθείας στο σπίτι και στην καλύτερη τιμή, είναι να το αγοράσετε απευθείας από τον ιστότοπο του κατασκευαστή. Αγοράζοντας το σε ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Aliexpress, το Amazon ή το Ebay δεν έχετε τα ίδια πλεονεκτήματα και την εγγύηση της πρωτοτυπίας.

Η παραγγελία αφρού αφρού είναι πολύ απλή και απλά πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας που θα βρείτε στην επίσημη σελίδα.

Στη συνέχεια, περιμένετε την κλήση της εξυπηρέτησης πελατών στην οποία μπορείτε να υποβάλετε όλες τις ερωτήσεις που θέλετε και στην οποία θα πρέπει να υποδείξετε την επιθυμητή διεύθυνση όπου θα παραλάβετε το προϊόν σε λίγες ημέρες. Το Remax Wax Remover δεν πρέπει να πληρωθεί εκ των προτέρων, το πλήρες ποσό θα πληρωθεί μόνο κατά την παράδοση.

Αυτή τη στιγμή το Ear Wax Remover προσφέρεται σε μια πραγματικά συμφέρουσα και μειωμένη τιμή 50% σε σύγκριση με την τιμή καταλόγου. Αν λοιπόν θέλετε να έχετε καθαρά αυτιά και υγιή ακοή, μη χάσετε αυτή τη φανταστική ευκαιρία.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
Κρέμα Sanidex – Προβλήματα ψωρίασης;
Next
Καφεΐνη – Για απώλεια βάρους, γρηγορότερο μεταβολισμό και περισσότερη ενέργεια!

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *