Γιόγκα για καλύτερη οικεία παρουσίαση

Sin categoría

Οικεία παρουσίαση γιόγκα

ΉΚάθε άτομο ενδιαφέρεται για το πώς να ενισχύσει τη λίμπιντό του και να βελτιώσει την οικεία του απόδοση. Το αναπαραγωγικό ένστικτο είναι βαθιά ριζωμένο στην ανθρώπινη ψυχή και είναι ένας από τους κύριους παράγοντες της ύπαρξής μας.

Ενώ μέχρι πριν από μερικές δεκαετίες οι περισσότεροι ντρεπόταν να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους στο κρεβάτι, σήμερα αυτό το θέμα κάθε άλλο παρά ταμπού. Η σύγχρονη ιατρική και η τεχνολογία είναι τόσο προηγμένες που υπάρχουν όλα τα είδη μέσων για τη βελτίωση της ισχύος και της αντοχής. Μερικές φορές οι φυσικές και φυσικές μέθοδοι είναι καλύτερες.

Ας δούμε πώς η άσκηση της γιόγκα μπορεί να μας κάνει καλύτερους εραστές.

Υπάρχει τεράστια λογική στην άσκηση ψυχικών και σωματικών ασκήσεων που όχι μόνο ενισχύουν και σφίγγουν το σώμα μας, αλλά και έχουν θετική επίδραση στην απόδοσή μας στο κρεβάτι. Εάν εξακολουθείτε να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα ως πρόσθετο διεγερτικό παράλληλα με τη γιόγκα – στρέψτε πάντα αυτά με φυσική σύνθεση – δείτε εδώ την κριτική Urotrin

Η γιόγκα είναι ένα αρχαίο ινδικό δόγμα για την ανάπτυξη μιας αρμονικής και συγχρονισμένης σχέσης μεταξύ πνεύματος και σώματος. Εκτός από την άσκηση εντυπωσιακών θέσεων και συχνά σύνορα με αδύνατες θέσεις, είναι επίσης γνωστό ως το φιλοσοφικό σύστημα.

Για να σπάσει το σώμα ενός ανθρώπου ώστε να μπορεί να νικήσει τη βαρύτητα, χρειάζεται επίσης τη δύναμη του πνεύματος. Η γιόγκα έχει την ικανότητα να αποκαθιστά τα επίπεδα ενέργειας και να ομαλοποιεί τις διάφορες μεταβολικές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στο σώμα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ένα από τα κύρια αποτελέσματα που προκύπτουν από την τακτική άσκηση είναι ακριβώς η σύσφιξη των μυών και η ικανότητα να τεντώνονται σε σχεδόν αδύνατες στάσεις, γεγονός που το καθιστά επίσης εξαιρετικά κατάλληλο για την αύξηση της λίμπιντο.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι περισσότερο από ικανοποιημένοι με τα οικεία αποτελέσματα που παίρνουν μετά από ασκήσεις γιόγκα. Τονώνει, αναζωογονεί και βοηθά στη διασφάλιση της σωστής τοποθέτησης των άκρων, ακόμη και στην περιοχή της μικρής λεκάνης.

Περίεργος:

Η γιόγκα όχι μόνο αυξάνει τη δύναμη της λίμπιντο και της διέγερσης, αλλά και τον σταδιακό και ασφαλή οργασμό σε άνδρες και γυναίκες. Υπάρχουν πολύ λίγα παρασκευάσματα για την ενίσχυση της απόδοσης που δίνουν τέτοια ικανοποιητικά αποτελέσματα και έκσταση. Ένα από αυτά είναι το Peruvian Mac – ένα απολύτως φυσικό μέσο για την επίτευξη αμοιβαίας ευχαρίστησης, που κάνει τους ανθρώπους να βιώνουν πραγματική έκσταση.

Yoga Pose «Tree» – Για να εστιάσετε την ενέργεια στην Taza

Γιόγκα Πόζα "Δέντρο"

Αυτή η ασάνα γιόγκα πραγματοποιείται ενώ στέκεστε όρθια, στην οποία η σπονδυλική στήλη πρέπει να τεντωθεί και το δεξί πόδι να λυγίσει σε τρίγωνο, έτσι ώστε το πόδι του να ακουμπά στο γόνατο από την αριστερή πλευρά.

Τα χέρια υψώνονται παρόμοια με τα ιδιόμορφα κλαδιά και υψώνονται σαν στέμμα, αγγίζοντας πάνω από το κεφάλι. Η κύρια δυσκολία αυτής της θέσης είναι η διατήρηση της ισορροπίας. Ο στόχος είναι να εισπνεύσετε και να εκπνεύσετε 3 φορές και στη συνέχεια τα πόδια πρέπει να αλλάξουν.

Σφίγγει τους γοφούς, τεντώνει τους τένοντες στην οικεία περιοχή και εστιάζει την ενέργεια από τη σπονδυλική στήλη μέχρι εκεί.

«Butterfly» Yoga Pose – Για ευέλικτη βουβωνική χώρα και εξαλείφει την κούραση

Η γιόγκα θέτει "πεταλούδα"

Το «Butterfly» απαιτεί διαμονή σε μια άνετη θέση. Τα πόδια είναι μαζεμένα σαν να κάθονται στα τουρκικά, αλλά τα πόδια αγγίζουν μπροστά από τον ίδιο τον κορμό. Κρατούν τα χέρια και το στήθος πρέπει να σπρώχνεται μπροστά μεταξύ τους.

50 λεγόμενα «κούνημα» ή «τράβηγμα» των ποδιών προς τα εμπρός, έτσι ώστε οι γοφοί να μπορούν να τεντωθούν προς τα εμπρός, μετά από τον οποίο η στάση διατηρείται για περίπου ένα λεπτό, κατά τη διάρκεια του οποίου είναι απαραίτητο να αναπνεύσουμε βαθιά. Η πλάτη είναι ήδη χαλαρή.

Η asana τύπου πεταλούδας εξαλείφει αποτελεσματικά την κούραση, συσφίγγει τους μυς των γοφών και της βουβωνικής χώρας και προετοιμάζει το σώμα για πλήρη επαφή.

Yoga Pose «Little Bridge» – Για την απελευθέρωση ποιοτήτων από αρνητική ενέργεια

Η γιόγκα θέτει "μικρή γέφυρα"

Η μικρή γέφυρα είναι πιο εύκολη στην εξάσκηση από τη μεγάλη. Ξεκινήστε σε θέση ανάκλισης και οι γοφοί σηκώνονται ελαφρώς προς τα πάνω και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας για να στηρίξετε τη σπονδυλική στήλη. Συνιστάται να κάνετε 3 σετ με 10 ασκήσεις.

Το σώμα αφήνεται να αποκαταστήσει τη δύναμη και στη συνέχεια να ξαπλώσει με τις παλάμες να σφίγγονται σφιχτά στο πάτωμα. Εισπνεύστε και εκπνεύστε για σχεδόν 1 λεπτό, μετά από το οποίο είστε έτοιμοι για οικείες περιπέτειες. Εάν θέλετε να αυξήσετε τη λίμπιντο και τη στύση σας με φυσικό και ασφαλή τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σταγόνες Casanova .

Yoga Pose «Rallo» – Βελτιώνει την επιθυμία και απομακρύνει το άγχος

Γιόγκα Πόζα "Rallo"

Είναι κατάλληλο για εξάσκηση πριν ή μετά το κερί asana. Ξεκινά από ανάκλιση, με τα χέρια που παραμένουν προσκολλημένα με τις παλάμες στο έδαφος. Η λεκάνη και η σπονδυλική στήλη ανυψώνονται και τα πόδια τοποθετούνται τεντωμένα μπροστά από το κεφάλι.

Κρατάει για ένα λεπτό. Εισπνέεται και εκπνέεται βαθιά. Μέσω του Ράλλυ, το αίμα κινείται απευθείας στον εγκέφαλο, τονώνοντας ολόκληρο τον οργανισμό. Αφαιρεί αποτελεσματικά το άγχος και δρα ως φυσικό αφροδισιακό σφίγγοντας τους μυς στην οικεία περιοχή.

Ξέρατε ότι …?

Ο τύπος Asana «Low squat» έχει επίσης θετική επίδραση στη σεξουαλική δραστηριότητα και την ανακούφιση από το άγχος. Το δεξί πόδι στενεύει μπροστά από το σώμα, με το πόδι να αγγίζει απαλά τους γλουτούς και το αριστερό πόδι τεντώνεται προς τα πίσω. Συμπεριφερθείτε για 10 λεπτά, το άτομο προσπαθεί να εισπνεύσει σωστά, μετά το οποίο αλλάζουν τα πόδια.

Yoga Pose «Goddess» – Ανακουφίζει από τον πόνο και χαλαρώνει την ένταση

Yoga Pose "Goddess"

Αυτή η εύκολη και ευχάριστη στάση έχει σχεδιαστεί για γυναίκες που έχουν προβλήματα με πόνο στις αρθρώσεις ή τη σπονδυλική στήλη ή εξαιρετικά σοβαρό προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS). Βρίσκεται σε ύπτια θέση με τη σπονδυλική στήλη να είναι τεντωμένη, οι παλάμες να προσκολλώνται στο έδαφος και τα πόδια που είναι λυγισμένα στα γόνατα και προσκολλώνται μεταξύ τους.

Ο τύπος Asana «Goddess» απελευθερώνεται από πόνο και νευρική ένταση. Μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε υπέροχα στο κρεβάτι, ακόμη και όταν υποφέρατε από πόνο κοπής πριν από 10 λεπτά. Επιτυγχάνει επιτυχώς και νευρική ένταση.

Με γιόγκα για μια ποικίλη και αμοιβαία ικανοποιητική οικεία ζωή!

Η γιόγκα είναι ένα αρχαίο δόγμα που συνδυάζει τη γνώση τόσο του ανθρώπινου σώματος όσο και του πνεύματός του. Η επιθυμία για μια καλή απόδοση στο κρεβάτι δεν είναι μόνο η πρωταρχική έκκληση της σωματικής μας διάπλασης, είναι μια βαθιά επιθυμία για ενότητα με τον άλλο.

Μάθετε πώς να πετύχετε οικεία νιρβάνα με αυτές τις απλές ασκήσεις. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εκπληκτικά!

Previous
Nomidol, η φυσική κρέμα για τη φροντίδα και την ευεξία των ποδιών σας
Next
NeoCard: καταπολεμήστε την υψηλή αρτηριακή πίεση με απόλυτα φυσικό τρόπο!

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *