Είναι ασφαλές το χτίσιμο μυών με το Somatodrol; Έχει αντενδείξεις; Ας ανακαλύψουμε

Sin categoría

Κουτί Somatodrol

Όλο και περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου κάθονται μπροστά στον υπολογιστή κάθε μέρα και αναζητούν ένα προϊόν που μπορεί να τους βοηθήσει να αποκτήσουν μυϊκή μάζα. Υπάρχει πραγματικά ένα προϊόν που μόνο του μπορεί να αυξήσει τη μυϊκή μάζα; Λειτουργεί μόνο αν υποστηρίζεται από μια έντονη προπόνηση, ή μόνο του, αρκεί να έχουμε ανεπτυγμένους και ισχυρούς μυς;

 

Αναρωτηθήκαμε αυτό, γι ‘αυτό πραγματοποιήσαμε εκτεταμένη έρευνα σε ένα προϊόν που υπόσχεται ακριβώς αυτό. Το Somatodrol είναι το όνομά του και ο κατασκευαστής του το παρουσίασε στην αγορά ως προϊόν ικανό να τροφοδοτήσει το σώμα με τις ουσίες που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη των μυών.

Πόση αλήθεια υπάρχει σε αυτή τη δήλωση; Διαβάστε παρακάτω και θα διαπιστώσετε ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να είστε πολύ προσεκτικοί πριν αγοράσετε αυτές τις κάψουλες.

Τι είναι το Somatodrol; Πωλείται στην Ελλάδα;

Το Somatodrol είναι ένα από τα αμέτρητα συμπληρώματα στην αγορά που λειτουργούν ως διεγερτικά της παραγωγής τεστοστερόνης. Στην επίσημη ιστοσελίδα του, το Somatodrol, φυσικά, διαφημίζεται καλά. Ο ιστότοπος συνοδεύεται από μια πλήρη αναφορά φωτογραφιών του πριν και μετά των πραγματικών χρηστών (σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αλλά δεν είμαστε σίγουροι), οι οποίοι θα χρησιμοποιούσαν το Somatodrol για να αναπτύξουν τη μυϊκή τους μάζα.

Είναι αλήθεια ότι η τεστοστερόνη είναι μια βασική ορμόνη, η οποία μπορεί να επηρεάσει πολλά συστήματα στο σώμα μας, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης των μυών. Ωστόσο, πόσο Somatodrol μπορεί να παρέμβει σε αυτές τις διαδικασίες, δεν είμαστε σε θέση να πούμε, επίσης επειδή ο ιστότοπος δεν παρέχει επιστημονικά στοιχεία.

Αυτό το συμπλήρωμα υπόσχεται ακραία αποτελέσματα όσον αφορά την αύξηση και τη δύναμη της μυϊκής μάζας, τα οποία δεν μπορέσαμε να επαληθεύσουμε.

Somatodrol: λειτουργεί; Πονάει?

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, το Somatodrol είναι η πιο προηγμένη φόρμουλα στην αγορά, η οποία λειτουργεί παρέχοντας στο σώμα τις πρώτες ύλες που χρειάζεται για να παράγει περισσότερη τεστοστερόνη φυσικά.

Εκτός από την τεστοστερόνη, το Somatodrol θα βελτίωνε την αυξητική ορμόνη (HGH). Αυτές οι δύο ορμόνες είναι απαραίτητες για την καύση λίπους και για την αύξηση της μυϊκής μάζας.

Η φόρμουλα θα προσφέρει στο ανδρικό σώμα μια σειρά ορμονικών ενεργοποιητών, που θα επέτρεπαν στους μύες να αναπτυχθούν γρηγορότερα. Σαν? Δεν εξηγείται, ούτε στην επίσημη ιστοσελίδα, ούτε αλλού.

Το Somatodrol θα περιέχει επίσης συστατικά που έχουν αποδειχθεί ότι:

  • Ενισχύστε και επιταχύνετε τα αποτελέσματα των προπονήσεων στο γυμναστήριο.
  • Υποστηρίξτε την ταχύτερη αναγέννηση των μυών.
  • Μειώστε την ένταση και τις κράμπες των μυών.
  • Προσφέρετε περισσότερη δύναμη στους μυς.
  • Βελτιώστε τη λίμπιντο.
  • Μειώστε την κούραση.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να εγγυώνται αυτό που έχει δηλωθεί, ή τουλάχιστον δεν μπορέσαμε να το βρούμε.

Somatodrol: πώς χρησιμοποιείται; Σύνθεση, συστατικά και αντενδείξεις

Το Somatodrol διατίθεται στο εμπόριο με τη μορφή κάψουλων για κατάποση με νερό. Οι κάψουλες που πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά θα είναι μία ή δύο, δεν γνωρίζουμε με ποιο κριτήριο.

Το Somatodrol περιέχει έναν τύπο που περιλαμβάνει τα ακόλουθα συστατικά:

  • Β-Αλανίνη: είναι ένα μη απαραίτητο βήτα αμινοξύ που αυξάνει και εντείνει την ενέργεια. Ονομάζεται επίσης μερικές φορές 3-αμινοπροπιονικό οξύ και μπορεί να έχει αποτέλεσμα παρόμοιο με αυτό της καφεΐνης .
  • AAKG: συντομογραφία αργινίνη άλφα κετογλουταρική. Αυτή η ένωση μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της αγγείωσης και της μυϊκής λειτουργίας. Βελτιώνει την παροχή θρεπτικών ουσιών και οξυγόνου στο αίμα, έτσι ώστε οι μύες να μπορούν να τα χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.
  • DAA – D -Aspartic Acid: είναι ένα αμινοξύ που μπορεί να αυξήσει την απελευθέρωση μιας ορμόνης που επιτρέπει στο σώμα να παράγει περισσότερη τεστοστερόνη. Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι το DAA ωφελεί μόνο άτομα με πολύ χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης και σωματικά ανενεργούς άνδρες. Δεν έχει κανένα όφελος για όσους εκπαιδεύουν ή ασκούν με άλλο τρόπο σωματική δραστηριότητα.
  • Οξείδιο ψευδαργύρου: Αυτό είναι ένα αντιοξειδωτικό ορυκτό που βοηθά στη διαχείριση της σύνθεσης τεστοστερόνης. Αποτρέπει επίσης την πτώση των επιπέδων ενέργειας κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Τώρα γνωρίζουμε ποια είναι τα συστατικά, αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν, η ποσότητα αυτών των ουσιών στο Somatodrol είναι αρκετή για να εγγυηθεί κάποιο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τις κριτικές της Somatodrol που διαβάσαμε, δεν φαίνεται.

Κουτί Somatodrol

Somatodrol: στην καλύτερη τιμή μόνο στον επίσημο ιστότοπο;

Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η καλύτερη τιμή του Somatodrol, επειδή στον επίσημο ιστότοπο η τιμή είναι διαθέσιμη μόνο μετά τη συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας. Αυτό δεν μας ενέπνευσε μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτό το προϊόν το οποίο είχε ήδη προκαλέσει αρκετές αμφιβολίες σε εμάς.

Σχόλια Somatodrol

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δεν υπάρχουν κριτικές που θα ονομάζαμε θετικές για το Somatodrol. Υπάρχουν μαρτυρίες που αναρτήθηκαν στον επίσημο ιστότοπο, με φωτογραφίες πριν και μετά, που δεν μπορέσαμε να διαπιστώσουμε ότι προέρχονται από πραγματικούς χρήστες.

Οι αναθεωρήσεις είναι συνήθως πολύ χρήσιμες για τον καθορισμό της αποτελεσματικότητας ενός νέου προϊόντος και για την κατανόηση εάν υπάρχουν παρενέργειες ή αντενδείξεις στη χρήση του. Στην περίπτωση αυτού του συμπληρώματος, είναι δύσκολο να προσδιοριστούν αυτοί οι παράγοντες καθώς δεν έχουμε βρει σχόλια και απόψεις που θα μπορούσαν να μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Ένα είναι σίγουρο, στο διαδίκτυο είναι δυνατό να βρείτε άλλα συμπληρώματα, σίγουρα πιο έγκυρα και ασφαλέστερα.

Previous
GingeBlack: Φυσική υποστήριξη για αποτελεσματική και ασφαλή απώλεια βάρους. Αγορά και τιμή στην Ελλάδα.
Next
Τα 5 καλύτερα φυσικά αφροδισιακά

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *