Η ακοή είναι σημαντική: διατηρήστε την ευεξία των αυτιών σας με το OtoBio

Sin categoría

OtoBio Drops

Ενημέρωση: Το OtoBio δεν πωλείται πλέον στην Ελλάδα και επομένως δεν μπορεί να παραγγελθεί.

Θα θέλαμε να σας προτείνουμε το Relaton  ως εναλλακτικό προϊόν.

Πριν από μερικές εβδομάδες επίσης στην Ελλάδα, ένα προϊόν που βοηθά οποιονδήποτε να αποφύγει προβλήματα ακοής και ονομάζεται OtoBio. Αυτές είναι εντελώς φυσικές σταγόνες, που πρέπει να ενσταλάσσονται απευθείας στο αυτί, οι οποίες λιπαίνουν και ενυδατώνουν το κανάλι του αυτιού, διευκολύνοντας τον φυσικό καθαρισμό του. Επιπλέον, το Otobio, χάρη σε μια σειρά επιλεγμένων συστατικών, έχει μια πολύ χρήσιμη αντιφλεγμονώδη δράση.

Επίσημη ιστοσελίδα

Τα προβλήματα ακοής αυξάνονται με την πάροδο των ετών. Συχνά, αυτές οι ενοχλήσεις μπορούν επίσης να αποδοθούν σε κακές συνήθειες , όπως ακρόαση μουσικής ή τηλεόρασης σε πολύ υψηλή ένταση, άλλες φορές, ωστόσο, μπορεί να εξαρτάται από την κακή ή εσφαλμένη υγιεινή ή από το κερί του αυτιού που δημιουργεί ένα βύσμα μπροστά από το τύμπανο, εμποδίζει τους ήχους να φτάσουν σε αυτό, πνίγοντάς τους.

Γιατί είναι σημαντική η σωστή υγιεινή των αυτιών

Ο καθαρισμός των αυτιών δεν πρέπει να θεωρείται μια ασήμαντη χειρονομία και δεν πρέπει να οδηγείται κανείς στο να πιστεύει ότι ο σχηματισμός μιας συγκεκριμένης ποσότητας κηρώδους υλικού μέσα στο κανάλι του αυτιού είναι συνέπεια της κακής υγιεινής.

γυναίκα με κονσέρβα, σταγόνες otobium

Πώς καθαρίζετε σωστά τα αυτιά σας; Τα αυτιά, υπό κανονικές συνθήκες, είναι ικανά για «αυτοκαθαρισμό». Το εξωτερικό μέρος του καναλιού του αυτιού, στην πραγματικότητα, συνήθως προστατεύεται από ένα είδος ανοιχτόχρωμων μαλλιών, το οποίο χρησιμεύει για να αποτρέψει την είσοδο ιών και βακτηρίων. Πιο εσωτερικά, αυτή η προστατευτική δράση πραγματοποιείται από το κερί του αυτιού, το οποίο δεν είναι βρώμικο, αλλά ένα είδος πολύ χρήσιμου φράγματος, που προστατεύει το εσωτερικό αυτί και το τύμπανο. Εδώ είναι ο λόγος για τον οποίο, στο κανάλι του αυτιού, τίποτα δεν πρέπει να εισαχθεί, πολύ λιγότερο συνηθισμένα μπουμπούκια βαμβακιού. Τα αυτιά πρέπει να καθαρίζονται εξωτερικά μόνο με ζεστό νερό για να εξαλείψουν τη βρωμιά που βγαίνει μόνη της, ενώ στο εσωτερικό είναι δυνατή η χρήση μαλακτικών σταγόνων, όπως το OtoBio, που διευκολύνουν τη διαδικασία αποβολής του κεριού.

Η χρήση πολύ επιθετικών απορρυπαντικών, χαρτιού υγείας και επικίνδυνων ξένων σωμάτων, όπως μπατονέτες και παρόμοια, θα μπορούσε να προκαλέσει μικροτριβές ή μικρά κοψίματα που μπορούν να λειτουργήσουν ως πράσινο φως για μυκητιασική ή βακτηριακή λοίμωξη.

Ο αυτοκαθαρισμός δεν λειτουργεί πάντα:
Ακόμα κι αν, όπως ήδη αναφέρθηκε, τα αυτιά είναι εξοπλισμένα με ένα πραγματικό σύστημα αυτοκαθαρισμού, είναι επίσης αλήθεια ότι η πιθανή παρουσία ορισμένων προβλημάτων όπως η ψωρίαση ή οποιαδήποτε δερμάτωση ή μια ανατομική ανωμαλία του ακουστικού πόρου, μπορεί να ευνοήσει τόσο πολύ «εμφάνιση μολύνσεων από την υπερβολική συσσώρευση κεριού αυτιών, αυτές οι καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε απόφραξη του ακουστικού πόρου, προκαλώντας μια ενοχλητική αίσθηση« σίγασης »και μείωση των ακουστικών ικανοτήτων.

Το να ακούς καλά σημαίνει να ζεις καλύτερα

αυτί

Όσοι μπορούν να απολαύσουν ήχους, λέξεις, νότες, ηχητικά κύματα, ζουν καλύτερα με όλες τις έννοιες. Όσοι υποφέρουν από απώλεια ακοής (απώλεια ακοής), από την άλλη πλευρά, έχουν χαμηλότερη ποιότητα ζωής. Η απώλεια ακοής, στην πραγματικότητα, μπορεί να προκαλέσει, εκτός από τα κοινά προβλήματα επικοινωνίας, επίσης προβλήματα ισορροπίας και σωματικής στάσης, τα οποία τονίζουν μόνο την απομόνωση και τη δυσκολία που έχουν όσοι υποφέρουν από αυτήν στην αντιμετώπιση του κόσμου που την περιβάλλει. Η υγιής ακοή συμβάλλει στη διατήρηση της σωστής στάσης και του σταθερού βηματισμού, χάρη στην αντίληψη και τον εντοπισμό ακουστικών ερεθισμάτων που μας βοηθούν να εντοπίσουμε και να προσανατολιστούμε.

Αυτό που είναι το OtoBio είναι επειδή είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την υγεία της ακοής

Το OtoBio είναι ένα φυσικό γαλάκτωμα που μπορεί να βοηθήσει να διατηρηθεί το ακουστικό σύστημα υγιές. Αυτές οι σταγόνες, χάρη στην καθαριστική, κερουμινολυτική και αντιφλεγμονώδη δράση των συστατικών του, μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη πολλών διαταραχών ακοής. Το OtoBio λειτουργεί επίσης ως προϊόν καθαρισμού. Εν ολίγοις, ένα μόνο προϊόν για πολλά οφέλη στην υγεία των αυτιών. Η πρακτική φιάλη περιέχει 15ml προϊόντος, και είναι εξοπλισμένη με πρακτικό σταγονόμετρο.

Το OtoBio είναι επίσης ένα λιπαντικό του ακουστικού πόρου, χρήσιμο για καλή υγιεινή. Δεν έχει αντενδείξεις και είναι μη επεμβατικό, βοηθά στην πρόληψη διαταραχών ακοής και αποτελείται μόνο από φυσικά εκχυλίσματα.

παιδί, γυναίκα, λουλούδια, ωτόβιο

Μόνο επιλεγμένα φυσικά συστατικά

Η σύνθεση του λιπαντικού αυτιών OtoBio αποτελείται μόνο από 100% φυσικές ουσίες, όπως: έλαιο φύτρου σιταριού, γνωστό για την καθαριστική και αντιφλεγμονώδη δράση του. γλυκό αμυγδαλέλαιο και εκχύλισμα φύλλου φασκόμηλου, και τα δύο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Το έλαιο αργκάν, με την ενυδατική και λιπαντική του δράση και το εκχύλισμα γαρδένιας, το οποίο ήταν πάντα γνωστό ως έγκυρο φυσικό απολυμαντικό.

Αυτό το προϊόν είναι συνεπώς ικανό να παρέχει δράση 360 ° για την ευημερία των αυτιών. Ενυδατώνει, αναγεννά, καθαρίζει και προστατεύει τους ιστούς του ακουστικού συστήματος.

Λάβετε υπόψη: τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

γυναίκα ψιθυρίζει στο αυτί

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αποτελεσματικότητα αυτού του λαδιού

Το OtoBio είναι πολύ εύκολο στη χρήση, εδώ είναι η απλή διαδικασία:

  • Ανακινήστε το μπουκάλι.
  • Πάρτε τη σωστή ποσότητα, χρησιμοποιώντας το πρακτικό σταγονόμετρο.
  • Ενσταλάξτε 2/3 σταγόνες OtoBio και στα δύο αυτιά.
  • Αφήστε το για λίγα λεπτά, κρατώντας το κεφάλι στο πλάι για κάθε αυτί.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι δεν υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση αυτών των σταγόνων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διατηρείτε τη φιάλη μακριά από παιδιά, πηγές θερμότητας και άμεσο ηλιακό φως. Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου.

Πού να παραγγείλετε το αυθεντικό OtoBio στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Το OtoBio μπορεί να κάνει κράτηση μόνο στον επίσημο ιστότοπο. Η τιμή είναι 49 € για κάθε μπουκάλι. Στην Ελλάδα διανέμεται από τον ίδιο κατασκευαστή, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να προεξοφλήσει την τιμή καταλόγου που είναι ίση με 78 €. Σας υπενθυμίζουμε ότι η παράδοση είναι εντελώς δωρεάν και ότι η πληρωμή πρέπει να γίνει κατά την παράδοση.

Συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας, κλείνετε την κλήση του χειριστή της κατασκευαστικής εταιρείας, ο οποίος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ζητήσει λεπτομέρειες σχετικά με την αποστολή.

γυναίκα

Πρόταση

Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά για την ευημερία των αυτιών σας, αποφύγετε τη χρήση μπατονέτας. Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, αλλά οι μπατονέτες, ακόμα κι αν φαίνονται αρκετά μικρές και ταιριάζουν στην πραγματικότητα, δεν κάνουν παρά να σπρώχνουν το κερί του αυτιού βαθιά στο κανάλι του αυτιού, όπου μπορεί να κολλήσει σε περιοχές, όπου είναι δεν είναι χρήσιμο και θα μπορούσε να γίνει υποδοχή για βακτήρια, ιούς και μύκητες, τα οποία συσσωρεύονται μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις και πόνο στο αυτί, καθώς και απώλεια ακοής. Το ιδανικό είναι επομένως να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν ικανό να μαλακώσει το κερί του αυτιού και τυχόν βύσματα και να ευνοήσει την αποβολή τους με φυσικό τρόπο.

Κατώτατη γραμμή: Η φυσική σύνθεση του OtoBio το καθιστά επίσης ένα προϊόν κατάλληλο για προληπτικούς σκοπούς έναντι αλλοιώσεων στις συνθήκες υγείας του ακουστικού πόρου.

Ενημέρωση: Το OtoBio δεν πωλείται πλέον στην Ελλάδα και επομένως δεν μπορεί να παραγγελθεί.

Θα θέλαμε να σας προτείνουμε το Relaton ως εναλλακτικό προϊόν.

Previous
Asami, το νέο σας μυστικό, για την καταπολέμηση της ευθραυστότητας και της τριχόπτωσης
Next
Oilidermis: το ανανεωτικό και αναγεννητικό λάδι για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια!

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *