Θέλετε πιο λευκά δόντια; Ο Ionic White έφτασε επίσης στην Ελλάδα!

Sin categoría

Ιονικό ΛευκόΣυχνά πολλά από τα προϊόντα λεύκανσης δοντιών στην αγορά δεν συμμορφώνονται με τις ευρωπαϊκές οδηγίες για την υγεία των δοντιών. Οι διαδικασίες λεύκανσης που προσφέρουν οι οδοντίατροι είναι συχνά ακριβές και δεν αξίζουν πάντα το τίμημα που πληρώθηκε. Και αυτός είναι ο λόγος που μια ομάδα ειδικών οδοντιατρικής υγείας ανέπτυξε ένα προϊόν που είναι ασφαλές, αποτελεσματικό και πάνω απ ‘όλα προσιτό σε όλους, το όνομά του είναι Ionic White . Ας μάθουμε περισσότερα.

Επίσημη ιστοσελίδα

Υπάρχουν δεκάδες τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δοκιμάσετε τη λεύκανση των δοντιών σας. Σχεδόν όλα τα προϊόντα στην αγορά, ωστόσο, περιέχουν συστατικά λεύκανσης με ποσότητες μεγαλύτερες από αυτές που επιτρέπονται για την προστασία της υγείας του στόματος μας. Η δραστική ουσία δρα στα δόντια και τα λευκαίνει αλλά συχνά τα κάνει ευαίσθητα και βλάπτει μόνιμα το σμάλτο, με σοβαρές συνέπειες για την υγεία.

γυναίκα, οδοντόβουρτσα, δόντια

Τι είναι το Ionic White και σε τι χρησιμοποιείται

Το Ionic White είναι ένα σύστημα λεύκανσης δοντιών που ενεργοποιείται από ένα φως LED και χάρη στα ιόντα αργύρου. Τα αποτελέσματα ποικίλλουν ανάλογα με την κατάσταση των δοντιών και τον τύπο του σμάλτου, αλλά γενικά υπάρχουν αξιόλογα αποτελέσματα σε όλες τις περιπτώσεις.

 • Κύρια διαδικασία: 14 ημέρες με το τζελ.
 • Διατήρηση αποτελεσμάτων: δύο μήνες με σπρέι λεύκανσης κατά τη διάρκεια και μετά την κύρια διαδικασία.
 • Καθημερινή εφαρμογή: δύο λεπτά με τη φωτεινή συσκευή και επανάληψη της διαδικασίας 2/3 φορές μετά το ξέβγαλμα: συνολικά 21 λεπτά την ημέρα (βλ. Οδηγίες).
 • Διάρκεια της συσκευής με φως LED: μία πλήρης θεραπεία / 30 διαδοχικές.

Για ένα αστραφτερό λευκό χαμόγελο σε μόλις 21 λεπτά – το σύστημα είναι κατασκευασμένο με τζελ λεύκανσης τριπλής δράσης. Η τεχνολογία λεύκανσης που εφαρμόζεται ενεργοποιείται από το φως LED που προέρχεται από το σύστημα.

Ionic White: Λειτουργεί πραγματικά; Κριτικές από τα φόρουμ

Ionic White, γυναίκα

Το Ionic White είναι ένα αποτελεσματικό και εύχρηστο προϊόν, το οποίο χρησιμοποιεί 0,1% υπεροξείδιο του υδρογόνου σε συνδυασμό με ένα τζελ ιόντων που ενεργοποιείται μέσω του LED.

Τα περισσότερα προϊόντα λεύκανσης που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά περιέχουν 0,2% ή περισσότερο από 0,2% υπεροξείδιο του υδρογόνου και καταστρέφουν το σμάλτο, βλάπτοντας ανεπανόρθωτα τα δόντια.

Το Ionic White περιέχει τη σωστή ποσότητα υπεροξειδίου του υδρογόνου, το οποίο, ωστόσο, ενισχύεται από τα ιόντα αργύρου και οδηγεί το φως χωρίς να προκαλεί παρενέργειες.

Οι κριτικές στα φόρουμ είναι ομόφωνες, το Ionic White λειτουργεί και είναι απολύτως ασφαλές.

Οδηγίες Ionic White: πώς να το χρησιμοποιήσετε

δόντια, γυναίκα

Εδώ είναι η διαδικασία που αναφέρεται στο πακέτο πωλήσεων.

 • Κόψτε την άκρη του σωλήνα n. 1 και μοιράστε την απαραίτητη ποσότητα στις σχισμές και στις δύο πλευρές της συσκευής, όπου είναι τοποθετημένα τα δόντια.
 • Διανείμετε το τζελ νούμερο 2 στις σχισμές της συσκευής, πάνω στο τζελ λεύκανσης. Για να λειτουργήσει η διαδικασία είναι απαραίτητο τα δύο τζελ να έρθουν σε επαφή με τα δόντια.
 • Τοποθετήστε τη συσκευή Ionic White μεταξύ των δοντιών σας και τρίψτε με τα δόντια σας, το μείγμα των δύο πηκτωμάτων πρέπει να καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια των δοντιών. Πατήστε το κουμπί ON. Η λυχνία θα σβήσει αυτόματα μετά από δύο λεπτά. Αφαιρέστε τη συσκευή από το στόμα σας.
 • Αφήστε το υπόλοιπο τζελ στο στόμα να δράσει για άλλα 5-7 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
 • Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλάβετε τα βήματα 1 έως 4 2 ακόμη φορές.

Χρήση σπρέι

Οι ψεκασμοί με την ένδειξη αριθμός 1 και αριθμός 2 έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν τα αποτελέσματα που λαμβάνονται με τις γέλες.

 • Spray n. 1 – Spεκάστε τα δόντια 6 φορές το Whitening Spray n. 1. Η ποσότητα είναι επαρκής για 180 ψεκασμούς.
 • Spray n. 2 – Αμέσως μετά θα πρέπει να ψεκάσετε το Activator Spray n. 2. Ενεργοποιήστε τη συσκευή και αφήστε τη να λειτουργήσει μέχρι να σβήσει αυτόματα το φως μετά από 2 λεπτά. Ξεπλύνετε το στόμα σας με νερό και χαμογελάστε. Η ποσότητα είναι επαρκής για 90 ψεκασμούς.

Αποτελέσματα και αντενδείξεις

γυναίκα με λουλούδια

Το μυστικό της επιτυχίας και της αποτελεσματικότητας του Ionic White οφείλεται στα ιόντα αργύρου που περιέχονται στην ειδική σύνθεση των πηκτωμάτων που αντιδρούν στη δράση του μπλε φωτός. Τα συστατικά του τζελ ενεργοποιούνται και ενισχύονται, προσφέροντας αξιόλογα αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.

Το τζελ δεν περιέχει δυνητικά επικίνδυνες ουσίες, γεγονός που καθιστά το Ionic White προϊόν κατάλληλο για οποιονδήποτε. Δεν συνιστάται η χρήση του παρουσία οδοντιατρικών συσκευών.

Σημείωση : Τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Τιμή Ionic White στον επίσημο ιστότοπο

γυναίκες οδοντίατροι

Τώρα ας περάσουμε στην τιμή του Ionic White. Ο επίσημος ιστότοπος προσφέρει τις καλύτερες εκπτώσεις που περιλαμβάνουν επί του παρόντος τις ακόλουθες προσφορές:

 • 1 πλήρες κιτ Ionic White με μόνο 48,40 € αντί 69,90 €
 • 2 Ionic White Complete Kit με μόνο 86,60 € αντί 129,90 €
 • 3 Ionic White Complete Kit με μόνο 119,80 € αντί 169,90 €
 • 4 Ionic White Complete Kit με μόνο 133,80 € αντί 209,90 €

Η παράδοση πραγματοποιείται εντός εργάσιμων ημερών μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας και εξαρτάται από την περιοχή στην οποία ζείτε. Για να λάβετε το προϊόν απευθείας στο σπίτι, πληρώνοντας για την παράδοση, απλά συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας στην επίσημη σελίδα.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
Medutox – Ο φυσικός ορός αναζωογόνησης για άνδρες και γυναίκες!
Next
Προβλήματα ακοής; Auresoil Sensi & Secure, για την ευεξία των αυτιών σας

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *