Κάψτε 500 θερμίδες ενώ βρίσκεστε στο σπίτι

Sin categoría

προπόνηση, σπίτι, γυναίκα

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από υπερβολικό βάρος, αλλά η πολυάσχολη καθημερινότητά τους και το πολυάσχολο πρόγραμμα τους συχνά δεν τους επιτρέπουν να ασχοληθούν με ενεργό άθλημα. Επομένως, πολλοί από αυτούς αναζητούν εφαρμοστέες και αποτελεσματικές επιλογές μετακίνησης σε οικιακό περιβάλλον. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά και κόστος.

Στις επόμενες παραγράφους, θα εξετάσουμε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς, χρήσιμους και αποτελεσματικούς τρόπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην καύση άνω των 500 θερμίδων. Οι παραλλαγές είναι διαφορετικές και οι προτεινόμενες ασκήσεις και ενέργειες είναι μόνο μέρος αυτού που θα μπορούσατε να κάνετε για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να αυξήσετε τον τόνο σας και να ανακουφίσετε την περιττή ένταση. Για ακόμη πιο γρήγορα αποτελέσματα, προσθέστε τα Idealica Table Burning Tablets στην καθημερινότητά σας.

Ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι

Υπάρχει μια σειρά από βασικές και εξαιρετικά αποτελεσματικές ασκήσεις απόδοσης που δεν χρειάζεται να είστε στο γυμναστήριο ή να έχετε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής. Αυτές οι ασκήσεις είναι ιδανικές για ένα σπίτι, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο και πόρους για να τις κάνετε τακτικά με σκοπό την καύση θερμίδων.

  • Καρδιοαγγειακή Άσκηση (Cardio)

Καρδιαγγειακή άσκηση

Αυτός ο τύπος άσκησης βρίσκεται κάτω από τη σκληρή καύση λίπους του σώματος και έτσι απαλλάσσεται από το υπερβολικό βάρος. Το καλύτερο παράδειγμα έντονης προπόνησης καρδιο περιλαμβάνει τρέξιμο δυναμικού ή περπάτημα με γρήγορο ρυθμό για 5 λεπτά. Μπορείτε να το γυρίσετε στο σπίτι για μέγιστη άνεση και εξοικονόμηση χρόνου, ακόμη και όταν βρίσκεστε στο γραφείο. Σε περίπτωση που προτιμάτε να μην βγείτε ή δεν έχετε αρκετό χρόνο, μπορείτε απλά να κάνετε μια έντονη χορευτική συνεδρία στο σαλόνι, συνοδευόμενη από την αγαπημένη σας μουσική.

Ένας άλλος τύπος καρδιαγγειακής άσκησης είναι η ποδηλασία και το κολύμπι. Ανάλογα με την ένταση και το χρόνο που δαπανάται, η χρήση αυτών των ασκήσεων εγγυάται ότι καίει τουλάχιστον 200 θερμίδες.

  • Κάμψεις

Κάμψεις

Τα push-ups είναι μια άλλη βασική και πολύ σημαντική σωματική άσκηση που βοηθά όχι μόνο στην καύση περιττών θερμίδων, αλλά και στην ενίσχυση και ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος, με μεγαλύτερη επίδραση στο στήθος και τους τρικέφαλους. Αυτή η άσκηση γίνεται ξαπλωμένη στο στομάχι και τα χέρια και τα πόδια στηρίζονται στο πάτωμα. Στη συνέχεια, σηκώνετε το σώμα και το κατεβάζετε ξανά χωρίς να το αφήσετε να αγγίξει το έδαφος. Η άσκηση πρέπει να εκτελείται με τα πόδια τεντωμένα προς τα πίσω.

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται να κάνετε τουλάχιστον 50 (για γυναίκες) ή 100 (για άνδρες) στηρίγματα προσώπου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε αμέσως – μπορείτε να διαιρέσετε τον συνολικό αριθμό εμφανίσεων σε διαφορετικές σειρές. Ανάμεσά τους μπορείτε να ξεκουραστείτε για περίπου 2-3 ​​λεπτά. Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες ασκήσεις για μια σφιχτή κοιλιά.

  • Κοντόχονδρος

Κοντόχονδρος

Αυτός ο τύπος άσκησης θεωρείται μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους καύσης θερμίδων και σύσφιξης των ποδιών και των γλουτών. Κατά συνέπεια, είναι σκόπιμο να τα συμπεριλάβετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Για να ξεκινήσετε, σταθείτε με τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι σας. Χαμηλώστε το σώμα σας σαν να πρόκειται να καθίσετε μέχρι να κάνετε μια γωνία 45 ° με το πάτωμα. Προσπαθήστε να κρατήσετε την πλάτη σας όρθια.

Συνιστάται να κάνετε μεταξύ 60 και 80 επαναλήψεων για μια προπόνηση, και πάλι, δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε αμέσως. Και πάλι, είναι δυνατό να χωρίσετε τις επαναλήψεις σε πολλά σετ.

  • Επιθέσεις

Επιθέσεις

Η καλύτερη άσκηση που μπορείτε να συνδυάσετε με καταλήψεις και να εκτελέσετε σε οικιακό περιβάλλον είναι οι περίοδοι. Αυτό είναι ένα είδος άσκησης που επηρεάζει τα πόδια και τους γλουτούς σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Εκτός από τη σύσφιξη και τη διαμόρφωσή τους, τα κάνει πιο υγιή και πιο ανθεκτικά. Συνιστάται η εκτέλεση 12 επιθέσεων κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Για να ξεκινήσετε, δανειστείτε ένα τέντωμα ίσο με το πλάτος των ώμων.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε επιπλέον βάρη. Πρέπει να τα κρατήσετε στα χέρια σας με τις παλάμες στους γοφούς σας. Στη συνέχεια, κάντε ένα μεγάλο βήμα μπροστά με το δεξί πόδι και το αριστερό πόδι παραμένει στη θέση του. Λυγίστε και τα δύο γόνατα έτσι ώστε ο δεξιός μηρός να είναι παράλληλος με το πάτωμα. Επιστρέψτε στην αρχική θέση και επαναλάβετε με το αριστερό πόδι.

Οι θερμίδες καίγονται χωρίς άσκηση

Μια άλλη επιτυχημένη και ευρέως διαδεδομένη μέθοδος που βοηθά στην έντονη καύση θερμίδων στο σπίτι σχετίζεται με την εκτέλεση καθημερινών εργασιών. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι καίνε θερμίδες χωρίς να το γνωρίζουν. Κάθε σταγόνα ηλεκτρικής σκούπας, πλύσιμο δαπέδου, πλύσιμο χεριών, σιδέρωμα και σιδέρωμα, η απολύμανση στο σπίτι είναι μια δραστηριότητα που, εκτός από το ότι γίνεται πάντα στο σπίτι, προκαλεί καύση σοβαρής ποσότητας λίπους και ως εκ τούτου οδηγεί στην απομάκρυνση κιλών περίσσεια από το σώμα.

Τέλος, πρέπει να αναφερθεί και η δίαιτα. Δεν είναι απαραίτητο να υποβληθείτε σε βαριές, βασανιστικές και παρατεταμένες δίαιτες για να διατηρήσετε το σώμα σε καλή κατάσταση. Απλώς προσπαθήστε να πάρετε πολλά υγρά (τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα για να αποφύγετε τις επιπτώσεις της αφυδάτωσης) και αποφύγετε τα λιπαρά τρόφιμα, τα ζυμαρικά και τα γλυκά. Προσέξτε τι τρόφιμα συμπεριλαμβάνετε, καθώς κάποια από αυτά δεν έχουν θέση στη διατροφή σας! Επιπλέον, είναι σημαντικό να κατανέμεται η αποδεκτή ποσότητα φαγητού σε πολλές μερίδες, δίνοντας προσοχή να τρώμε λιγότερο, αλλά πιο συχνά. Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιστοποιήσετε το μεταβολισμό σας και το σώμα σας θα αρχίσει να καίει περισσότερες θερμίδες την ημέρα. Λιποθυμούν όταν υδατάνθρακεςείναι φίλοι μας και όταν είναι εχθροί. Και προσέξτε να μην φοράτε δίαιτες απειλητικές για την υγεία! Ποντάρετε στην υγιεινή διατροφή.

Εάν ακολουθήσετε αυτές τις απλές συμβουλές και τις συνδυάσετε με το Homemade Movement και το Black Latte , θα μπορείτε να κάψετε πάνω από 500 θερμίδες την ημέρα με ευκολία.

Previous
Keto Balance – Φυσικές κάψουλες αδυνατίσματος για τέλεια σιλουέτα! Τιμή και σχόλια χρηστών!
Next
Προσταλίνες: για τη φυσική ευημερία του προστάτη

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *