Κρέμα αποτρίχωσης ξυρίσματος Koogis Razorless για άνδρες: αφαιρέστε τα μαλλιά και τα γένια εν ριπή οφθαλμού, χωρίς πόνο!

Sin categoría

Κρέμα ξυρίσματος Koogis RazorlessΤο Koogis Razorless Shaving είναι μια πρωτοποριακή κρέμα αποτρίχωσης ειδικά για άνδρες, που μόλις κυκλοφόρησε στην ολοένα αναπτυσσόμενη αγορά ανδρικών καλλυντικών. Αυτή η κρέμα αποτρίχωσης αντιπροσωπεύει μία από τις πιο έγκυρες απαντήσεις στην αυξανόμενη ζήτηση για ανδρικά προϊόντα ομορφιάς. Είναι ένα αποτελεσματικό και ασφαλές προϊόν στη χρήση, το οποίο χάρη σε μια αποκλειστική σύνθεση, όχι μόνο χαρίζει ένα λείο και βελούδινο δέρμα αλλά το θρέφει σε βάθος.

Επίσημη ιστοσελίδα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την επιτυχία αυτής της κρέμας η οποία, όπως θα δούμε, στην Ελλάδα διατίθεται απευθείας στον ιστότοπο του κατασκευαστή σε εξαιρετική τιμή.

5 περιοχές που οι άνδρες πρέπει (και δεν πρέπει) να ξυρίσουν

ξυριστικό άτομο

Ακόμα κι αν οι τρέχουσες τάσεις είναι όλο και περισσότερο αφοσιωμένες σε έναν άντρα χωρίς τρίχες, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άντρες πρέπει να ξυρίσουν κάθε μέρος του σώματός τους για να ευχαριστήσουν περισσότερο το γυναικείο φύλο. Όπως αναφέρθηκε, οι πρόσφατες τάσεις ξυρίσματος απαιτούν το ξύρισμα των ανδρών παντού. Αλλά το ερώτημα είναι: είναι πραγματικά απαραίτητο; Άλλωστε, οι τρίχες του σώματος είναι ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του ανδρισμού, οπότε γιατί να τις ξεφορτωθούμε παντού; Υπάρχουν ορισμένοι τομείς που είναι σκόπιμο να ξυρίσετε, άλλοι που πρέπει να αφεθούν όπως προορίζεται από τη φύση.

Αυτές είναι οι 5 περιοχές του σώματος που πρέπει (και δεν πρέπει) να ξυρίσετε.

Ναι: πρόσωπο και λαιμός

Αν και μπορεί να φαίνεται προφανές, αυτή η περιοχή που είναι πάντα ακάλυπτη πρέπει να αναφέρεται. Πολλοί άντρες δεν μπορούν να φύγουν από το σπίτι χωρίς να ξυριστούν και / ή να περιποιηθούν τα μαλλιά του προσώπου τους. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του να είσαι άντρας. Κάποιος είναι καταδικασμένος σε μια ζωή συνεχούς κοπής του γκαζόν. Στην πραγματικότητα, υπολογίζεται ότι ένας άντρας ξοδεύει περίπου έξι μήνες από τη ζωή του. Ακόμα κι αν αποφασίσετε να φορέσετε ένα μακρύ μούσι, όπως θέλουν οι τελευταίες τάσεις, πρέπει να προσέξετε τα περιγράμματα.

Όχι: τα φρύδια

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να διαμορφώνετε τα φρύδια σας ή να αφαιρείτε μερικές τρίχες, αλλά να αποφεύγετε τα λεγόμενα φρύδια γλάρου, τα οποία έχουν πολύ μικρή αρρενωπότητα. Εξαλείψτε μόνο τα περιττά και πολύ μακριά μαλλιά.

Διαβάστε περισσότερα: 9 ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΛΕΥΚΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ

Ναι: στήθος και πλάτη

Σε αυτό συμφωνούμε όλοι, για δύο διαφορετικούς λόγους: υποθέτοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να έχεις τρίχες στο στήθος και την πλάτη – είναι κατανοητό, αλλά το να σκεφτείς ότι το να έχεις μια κουβέρτα μαλλιών, ειδικά το καλοκαίρι, μπορεί να φαίνεται ότι δημιουργεί δυσφορία. Για να μην αναφέρουμε, ένα ξυρισμένο στήθος βοηθά να γίνουν πιο ορατοί τυχόν σμιλεμένοι κοιλιακοί ή πεκνοί.

Όχι: οι μασχάλες

Το ξύρισμα των μαλλιών στη μασχάλη δεν είναι πλέον καθαρά γυναικείο πρόβλημα. Το ξύρισμα των μαλλιών στη μασχάλη είναι σύμφωνο με την αυξανόμενη τάση για τους άνδρες να ξυρίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι απόψεις χωρίζονται στη μέση σε αυτόν τον τομέα, οπότε επιλέξτε αυτό που σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα, με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας.

Όχι: τα πόδια

Πόδια; Όχι, αν και ορισμένες φορές υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για να γίνει κάτι τέτοιο. Προφανώς οι ποδηλάτες και οι κολυμβητές το κάνουν αυτό για πολύ συγκεκριμένους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της επούλωσης πληγών και της αεροδυναμικής – τα μαλλιά τείνουν να σας επιβραδύνουν. Φαίνεται ότι οι περισσότεροι άντρες δεν ενδιαφέρονται να ξυρίσουν πλήρως τα πόδια τους, αλλά προτιμούν να τα κοντύνουν όταν είναι πολύ μακριά. Κατώτατη γραμμή: Αν δεν είστε επαγγελματίας ποδηλάτης, σας συνιστούμε να το αφήσετε στους επαγγελματίες.

Σε όλες τις περιπτώσεις, φαίνεται ότι η γρηγορότερη, πιο πρακτική, άνετη και μακροχρόνια μέθοδος που επέλεξαν οι περισσότεροι άντρες είναι η αποτρίχωση με κρέμα αποτρίχωσης.

Το ξυριστικό Koogis Razorless λειτουργεί καλύτερα από άλλες εναλλακτικές λύσεις

κρέμα ξυρίσματος χωρίς ξυράφι koogis, φίλε

Οι παραδοσιακές μέθοδοι ξυρίσματος, όπως η χρήση ξυραφιών ή ηλεκτρικού ξυραφιού, καθιστούν το δέρμα τραχύ και διαταράσσουν τη δομή των μαλλιών. Η κρέμα ξυρίσματος Koogis Razorless είναι μια τέλεια εναλλακτική για πολλούς λόγους. Όχι μόνο είναι σε θέση να αφαιρέσει τα μαλλιά γρήγορα και αποτελεσματικά, έχει επίσης πολλές ευεργετικές επιδράσεις στο δέρμα. Μια άλλη ιδιαιτερότητα αυτής της κρέμας είναι η δυνατότητα να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος. Είτε πρόκειται για πρόσωπο, πόδια, χέρια, μασχάλες, στήθος ή πλάτη, αυτή η κρέμα θα με απαλλάξει από τα μαλλιά σε λίγα λεπτά και θα μπει βαθιά στο δέρμα σας.

 • Το ξύρισμα χωρίς ξυράφι δεν βλάπτει τη δομή και τις ρίζες των μαλλιών.
 • Δεν προκαλεί πληγές και ερεθισμούς στο δέρμα.
 • Τα μαλλιά αρχίζουν να μεγαλώνουν μόνο από την 4η ημέρα.
 • Το δέρμα τρέφεται σε βάθος για ένα απαλό και βελούδινο αποτέλεσμα.

Λάβετε υπόψη: τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Συστατικά που φροντίζουν το δέρμα

Η σύνθεση της ανδρικής κρέμας αποτρίχωσης Razorless Shaving περιέχει ειδικές και ασφαλείς ουσίες και συστατικά, τα οποία είναι σε θέση να διαλύσουν τις πρωτεϊνικές δομές της τρίχας. Αυτή η νέα τεχνική ξυρίσματος αφαιρεί τα μαλλιά σε μόλις 3-5 λεπτά και έως και 4 ημέρες. Η καινοτόμος σύνθεση έχει σχεδιαστεί ειδικά για το ανδρικό δέρμα λαμβάνοντας υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά του. Η απόλυτα φυσική σύνθεση δεν προκαλεί ερεθισμό ακόμη και στο πιο ευαίσθητο δέρμα.

Με το ξυράφι Koogis Razorless το ξύρισμα είναι γρήγορο και απαλό και μπορείτε να ξυρίσετε ή να τελειώσετε τα γένια σας σε 5 λεπτά χωρίς κοψίματα και γρατζουνιές στο πρόσωπό σας. Είναι ένα «καθολικό» προϊόν καθώς απομακρύνει αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες τρίχες από το πρόσωπο, τις μασχάλες, τις οικείες περιοχές και οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος.

Koogis Razorless Shaving: Πολυάριθμες θετικές κριτικές από τα φόρουμ

Koogis Razorless Ξύρισμα, φίλε

Ακολουθούν τα κύρια και πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά της κρέμας Razorless, σύμφωνα με κριτικές, σχόλια και πελάτες στα φόρουμ ανδρικής ομορφιάς:

 • Μια εντελώς φυσική αποτριχωτική κρέμα για ανώδυνη αποτρίχωση προσώπου και σώματος.
 • Δεν προέκυψαν παρενέργειες από τις κριτικές, τα σχόλια και τις απόψεις για το ξύρισμα χωρίς ξυράφι στα ειδικά φόρουμ.
 • Καλή σχέση ποιότητας / τιμής και συνολική ασφάλεια χρήσης
 • Εύκολο στη χρήση κάθε μέρα ή όπως απαιτείται.
 • Αντικαταβολή (μετρητά), γρήγορη και ασφαλής παράδοση.

Πώς να χρησιμοποιείτε κρέμα ξυρίσματος χωρίς ξυράφι για πρόσωπο και κεφάλι κάθε μέρα σε 3 βήματα;

γενειάδα, άντρας, κρέμα ξυρίσματος χωρίς ξυράφι koogis

Η ξυριστική κρέμα ξυρίσματος Koogis Razorless είναι εντελώς ασφαλής για καθημερινή χρήση και δεν προκαλεί δερματικά εξανθήματα και αλλεργίες. Αυτό οφείλεται στη φυσική φόρμουλα και τα υποαλλεργικά συστατικά που περιέχει. Για καλύτερα αποτελέσματα στην απόλυτη ασφάλεια, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης στο ένθετο της αρχικής συσκευασίας. αυτό το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα αφαίρεσης τρίχας Koogis Razorless για άνδρες σε 3 απλά βήματα:

 • Καθαρίστε και στεγνώστε την περιοχή που πρόκειται να αντιμετωπιστεί πριν από την εφαρμογή.
 • Εφαρμόστε μια μικρή μερίδα της κρέμας στην περιοχή που θέλετε, περιμένετε μερικά λεπτά, στη συνέχεια αφαιρέστε την με τρεχούμενο νερό ή μια μαλακή πετσέτα.
 • Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε μέρα ή όπως θέλετε.

Πού να αγοράσετε ξυρίσματα Koogis Razorless στην καλύτερη τιμή;

άντρας γενειάδα

Η απάντηση είναι μόνο μία: απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα! Εκεί θα βρείτε το προϊόν προς πώληση με εκπτώσεις και προσφορές σε τιμή που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο διαδικτυακό ιστότοπο (Amazon, Ebay ή Aliexpress).

Με παραγγελία μέσω της φόρμας από τον επίσημο ιστότοπο, θα λάβετε μια κλήση από τον χειριστή για επιβεβαίωση της διεύθυνσης αποστολής. Μπορείτε να κάνετε στον ίδιο χειριστή όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν και τη χρήση του.

Η κρέμα αποτρίχωσης ξυρίσματος χωρίς ξυράφι θα φτάσει απευθείας στο σπίτι σε λίγες μέρες και μπορείτε να την πληρώσετε βολικά κατά την παράδοση.

Πρόταση

Οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν ότι η φροντίδα του σώματός τους με τις καθημερινές τελετουργίες ομορφιάς θα τους κάνει να μοιάζουν με «sissies». Στην πραγματικότητα αυτό δεν συμβαίνει καθόλου. Η εποχή του ανθρώπου και ενός «φυσικού» αποτελεί πλέον παρελθόν. Οι σύγχρονοι άντρες γνωρίζουν ότι οι γυναίκες πιστεύουν ότι η φροντίδα του εαυτού τους και της ομορφιάς τους είναι κάτι σημαντικό. Καθώς, λίγο πολύ ασυνείδητα, σημαίνει ότι μπορείτε να τα φροντίσετε κι εσείς!

Bottom Line: Koogis Razorless Shaving είναι το όνομα του νέου συνόρου αισθητικής και ανδρικής ομορφιάς. Ένα προϊόν ικανό να εξαλείψει τα μαλλιά σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου, με απλό, γρήγορο και ασφαλή τρόπο. Η τιμή και τα άμεσα και διαρκή αποτελέσματα έχουν κάνει αυτή την κρέμα αποτρίχωσης μία από τις πιο περιζήτητες εναλλακτικές λύσεις στο διαδίκτυο.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
Wonder Patch – Πλήρης ανασκόπηση των επιδιορθώσεων μοντελοποίησης. Γνώμες για διαδικτυακά φόρουμ, τιμή στην Ελλάδα και επίσημη ιστοσελίδα
Next
Valgomed – Make the Wish to Walk Come Back – For Beautiful Feet

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *