Μαύρο καρύδας – Η φυσική δύναμη της καρύδας για να επιστρέψει σε φόρμα

Sin categoría

μαύρη καρύδαΗ διάσημη εταιρεία Natural Fit ξεκίνησε τελικά στην Ελλάδα ένα ισχυρό και αποτελεσματικό φυσικό συμπλήρωμα, το οποίο βοηθά το σώμα να παραμείνει σε φόρμα, με υγιεινό και απλό τρόπο. Μιλάμε για το Coconut Black , ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει, μαζί με άλλες χρήσιμες ουσίες, τον ισχυρό ενεργό άνθρακα και εκχυλίσματα ελαίου καρύδας. Αυτά τα δύο συστατικά δίνουν ζωή σε μια συνεργιστική δράση ικανή να διεγείρει το μεταβολισμό και να διευκολύνει μια υγιή απώλεια βάρους.

Επίσημη ιστοσελίδα

Ενεργοποιημένος άνθρακας λαχανικών: όλα τα οφέλη

ζυγαριά, μαύρη καρύδα

Ο ενεργός άνθρακας λαχανικών είναι μια φυσική σκόνη, μαύρου χρώματος, που λαμβάνεται από ξύλο λεύκας, ιτιάς ή σημύδας, η οποία καίγεται σε περιβάλλον χωρίς οξυγόνο και στη συνέχεια ενεργοποιείται, ώστε να γίνει πορώδης και ως εκ τούτου να του προσδίδει την ικανότητα να «απορροφά» Το Ένα είδος σφουγγαριού, εύθραυστο και ελαφρύ.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του ενεργού άνθρακα είναι γνωστές από την αρχαιότητα, τόσο πολύ που χρησιμοποιήθηκε για τον καθαρισμό του νερού.

Ο άνθρακας λαχανικών είναι πολύ χρήσιμος σε περίπτωση διαταραχών που σχετίζονται με το πεπτικό σύστημα, όπως σε περιπτώσεις ζύμωσης, διάρροιας που προκαλείται από τη λήψη φαρμάκων, για την αντιμετώπιση των τοξινών, των μικροβίων και του μετεωρισμού και για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με γαστρίτιδα, πόνο στην κοιλιά, παλινδρόμηση ή οξύ στομάχου.

Λάδι καρύδας, μια πραγματική πανάκεια για το σώμα

καρύδα

Αν και το λάδι καρύδας περιέχει 90% κορεσμένα λιπαρά οξέα, τα άτομα που καταναλώνουν τακτικά λάδι καρύδας είναι γνωστό ότι έχουν πολλές θετικές επιδράσεις στην υγεία και ένα από αυτά δεν είναι ένας χαμηλός Δείκτης Μάζας Σώματος.

Το λάδι καρύδας διευκολύνει την απώλεια βάρους ειδικά λόγω της ιδιαίτερης δομής των λιπαρών οξέων του. Σε αντίθεση με άλλα έλαια, τα οποία περιέχουν κυρίως λιπαρά οξέα μακράς αλυσίδας, το λάδι καρύδας αποτελείται κυρίως από τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, χρήσιμα για την εξασφάλιση ευνοϊκής επίδρασης στην απώλεια βάρους.

Μόλις βρεθούν στο σώμα, τα λιπαρά που περιέχονται στο λάδι καρύδας δρουν διαφορετικά από τα λιπαρά οξέα μακράς αλυσίδας και μετατρέπονται σε εναποθέσεις ενέργειας και όχι λίπους. Ταυτόχρονα, εκκρίνεται επίσης λιγότερη ινσουλίνη, κάτι που συμβαίνει όταν αφομοιώνονται οι υδατάνθρακες . Και επειδή η ινσουλίνη εμποδίζει την καύση λίπους, η λιγότερη έκκριση αυτής της ορμόνης μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Το Coconut Black ενεργεί από τις πρώτες προσλήψεις

γυναίκα με καπέλο

Το Coconut Black είναι το πρώτο συμπλήρωμα που συνδυάζει τη δράση του ενεργού άνθρακα, το λάδι καρύδας και 5 άλλα φυσικά συστατικά, όλα ικανά να πραγματοποιήσουν μια στοχευμένη και συνεργιστική δράση χρήσιμη για την προώθηση της υγιούς απώλειας βάρους.

Το Coconut Black σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους άνδρες και στις γυναίκες τα καλύτερα οφέλη της βοτανοθεραπείας.

Από την πρώτη κιόλας λήψη, αυτό το συμπλήρωμα διατροφής χωρίς παρενέργειες και αντενδείξεις διεγείρει το μεταβολισμό και την καύση λίπους, προσφέροντας μια αίσθηση κορεσμού που αποφεύγει την υπερβολική κατανάλωση θερμίδων.

Παρέχει επίσης στο σώμα μια σειρά από χρήσιμες ουσίες που εγγυώνται ενέργεια και ζωντάνια.

Μια επιλογή φυσικών εκχυλισμάτων που έχει δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό συμπλήρωμα

genseng, πικραλίδα, ορτοσίφωνο

Τα συστατικά που κάνουν το Coconut Black τόσο αποτελεσματικό είναι όλα φυσικά.

  • ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ : βοηθά στην τόνωση του μεταβολισμού και στην προώθηση της πέψης.
  • ΛΑΔΙ ΚΑΚΟΥΛΙΟΥ : Τα λιπαρά του μετατρέπονται εύκολα σε ενέργεια αντί για λίπος.
  • GRIFFONIA : χάρη στην υψηλή συγκέντρωση σεροτονίνης, μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της όρεξης.
  • L-ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ : είναι σε θέση να διεγείρει τις φυσικές διαδικασίες διάθεσης θερμίδων.
  • GINSENG : έχει διεγερτική δράση, βοηθά στην τόνωση της κατανάλωσης περιττών θερμίδων.
  • ORTOSIPHON : βοηθά στην αντιμετώπιση της κατακράτησης νερού.
  • DANDELION : ένα κοινό φαρμακευτικό φυτό, γνωστό για την αποστραγγιστική του δράση που βοηθά στη διάθεση των περιττών υγρών.

Λάβετε υπόψη : τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Η σωστή πρόσληψη επιταχύνει τα αποτελέσματα

Για να επιτευχθούν γρήγορα και αισθητά αποτελέσματα, είναι απαραίτητο να πάρετε το Coconut Black με τον τρόπο που υποδεικνύει ο κατασκευαστής του. Οι οδηγίες, που εμφανίζονται σαφώς στη συσκευασία πωλήσεων, προτείνουν μια πρόσληψη που κυμαίνεται από 1 έως 3 φακελάκια την ημέρα, που πρέπει να λαμβάνεται πριν από τα κύρια γεύματα, συνοδευόμενη από άφθονο νερό.

Συνιστάται να μην υπερβαίνετε τη μέγιστη δόση των 3 φακελλών την ημέρα.

Coconut Black σε ειδική τιμή για Ιταλούς πελάτες

Το Coconut Black είναι σε μια εισαγωγική προσφορά που σας επιτρέπει να το παραγγείλετε με έκπτωση 40%, μόνο με 49 Ευρώ αντί 82 Ευρώ. Για να το επωφεληθείτε, εισαγάγετε τα στοιχεία σας στη φόρμα παραγγελίας, ένας χειριστής θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών για να επιβεβαιώσει την παραγγελία σας. Θα λάβετε το πακέτο σας Coconut Black εντός 48 ωρών με γρήγορη και δωρεάν αποστολή και μπορείτε να το πληρώσετε κατά την παράδοση.

μαύρη καρύδα, γυναίκα

Πρόταση

Για να αυξηθούν τα αποτελέσματα που προκύπτουν από μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων, με τη βοήθεια της πρόσληψης αδυνατιστικών συμπληρωμάτων διατροφής, θα ήταν χρήσιμο να αυξηθεί η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, αντί για λιπαρά τρόφιμα, να αποφευχθεί η υπερβολική κατανάλωση αλκοολούχων ή ζαχαρούχων ποτών και, εάν είναι δυνατόν, ασκήστε σωματική δραστηριότητα ακόμη και αν είναι μέτρια. Θα παρατηρήσετε ταχύτερα και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα.

Κατώτατη γραμμή: Το  Coconut Black είναι ένα συμπλήρωμα ικανό να υποστηρίξει υγιή και φυσική απώλεια βάρους, χωρίς παρενέργειες.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
Be -Active Lanee Strap – Πόνος στην πλάτη; Ισχιαλγία?
Next
SuisseLab Beauty Routine: δύο προϊόντα για απόλυτη ομορφιά

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *