Οδοντιατρικές λευκές λωρίδες – Αστέρι τα δόντια σε λίγα λεπτά!

Sin categoría

Ενημέρωση: Οι οδοντικές λευκές λωρίδες δεν πωλούνται πλέον στην Ελλάδα και επομένως δεν μπορούν να παραγγελθούν.

Θα θέλαμε να σας προτείνουμε το Snap-On Smile  ως εναλλακτικό προϊόν.

Σε αυτό το άρθρο θέλουμε να σας πούμε για ένα προϊόν που έφτασε πρόσφατα στην Ελλάδα μετά την κατάκτηση της απαιτητικής αγοράς των ΗΠΑ και το οποίο είναι το οριστικό, γρήγορο και φθηνό φάρμακο για να ανακτήσετε λευκά δόντια και ένα υγιές χαμόγελο.

Το να έχεις όμορφα δόντια είναι το όνειρο όλων, μικρών και μεγάλων. Γνωρίζουμε ότι ένα όμορφο χαμόγελο είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν οι άνθρωποι για εμάς.

Το πέρασμα των χρόνων, η χρήση αντιβιοτικών κατά την ανάπτυξη, το κάπνισμα και η κατανάλωση ανθρακούχων ποτών ή κρασιού, ωστόσο, υπονομεύουν τη λευκότητα των δοντιών μας που αναπόφευκτα χάνουν τη λευκότητά τους, παίρνοντας κιτρινωπά χρώματα.

Από σήμερα, όμως, ανεξάρτητα από την αιτία του κιτρίνισμα των δοντιών μας, μπορούμε να επιστρέψουμε στο να έχουμε ένα χαμόγελο σαν αυτό των αστεριών με λευκαντικές λωρίδες Dental Whitestrips!

Οι λωρίδες Dental Whitestrips σε μόλις δύο εβδομάδες θεραπείας θα σας δώσουν τα ίδια αποτελέσματα που μπορούν να ληφθούν με επαγγελματικές οδοντιατρικές συνεδρίες αλλά έχουν πολύ υψηλή τιμή.

Εάν χρησιμοποιούνται σωστά, οι λευκαντικές λωρίδες Dental Whitestrips, που εφαρμόζονται για περίπου 30 λεπτά καθημερινά, είναι σε θέση να αφαιρέσουν έως και 14 χρόνια λεκέδων που έχουν συσσωρευτεί στα δόντια μας με διαρκή τρόπο και χωρίς αντενδείξεις στην άνεση του σπιτιού.

Πραγματοποιήσαμε μια διεξοδική έρευνα για αυτό το καινοτόμο και αποτελεσματικό προϊόν και συνεχίζοντας να διαβάζετε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψετε όλα όσα βρήκαμε για αυτό το προϊόν με απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που μας στείλατε μέσω email, όπως: Τι είναι τα Dental Whitestrips ; Λειτουργούν πραγματικά τα Dental Whitestrips; Πώς χρησιμοποιούνται τα Dental Whitestrips; Πώς να παραγγείλετε Dental Whitestrips; Τιμή Dental Whitestrips;

Τι είναι τα Dental Whitestrips

Dental Whitestrips, είναι το όνομα με το οποίο κυκλοφορούν νέες λευκαντικές λωρίδες για να εφαρμοστούν απευθείας στις καμάρες των δοντιών σαν να ήταν σοβάδες. Αυτές οι λωρίδες έχουν κατασκευαστεί με μια πρωτοποριακή τεχνολογία που βοηθά την ίδια τη λωρίδα να προσαρμοστεί στο σχήμα των δοντιών, για να επιτύχει πιο διαρκή και ομοιόμορφα αποτελέσματα. Η ίδια τεχνολογία, που παίρνει το όνομα Advanced Seal, διευκολύνει επίσης την αφαίρεση των ίδιων των λωρίδων στο τέλος της θεραπείας. Περιέχουν μια σειρά συστατικών (βλέπε παρακάτω) που μπορούν να ανοίξουν τα πρίσματα των δοντιών και να διαλύσουν τους λεκέδες που τα προκαλούν κιτρίνισμα.

Η θεραπεία Dental Whitestrips προφανώς δεν αντικαθιστά τις συνήθεις καθημερινές συνήθειες καθαρισμού των δοντιών, οι οποίες πρέπει να γίνονται τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, ακόμα καλύτερα αν μετά από κάθε γεύμα. Οι οδοντιατρικές λευκές λωρίδες πρέπει να εφαρμόζονται αμέσως μετά το βούρτσισμα των δοντιών σας με οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα.

Λειτουργούν πραγματικά τα Dental Whitestrips;

Χάρη στο συνδυασμό συγκεκριμένων συστατικών και μιας συγκεκριμένης τεχνολογίας, τα Dental Whitestrips λειτουργούν πραγματικά. Υπάρχουν χιλιάδες κριτικές Dental Whitestrips σε φόρουμ και ιστολόγια.

Εδώ είναι τα συστατικά του Dental Whitestrips:

 • PVP (πολυβινυλοπυρρολιδόνη) ή Ν-βινυλοπυρρολιδόνη: ένα υδατοδιαλυτό πολυμερές που χρησιμοποιείται στη φαρμακευτική, την ιατρική, τα καλλυντικά και στον τομέα των τροφίμων. Δεν είναι τοξικό.
 • PEG-8: αιθοξυλιωμένος γαλακτωματοποιητής που προέρχεται από το λευκό κερί με πολυαιθυλενογλυκόλη. Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και χαρίζει ενυδάτωση με την πάροδο του χρόνου.
 • Απεσταγμένο νερό.
 • Υπεροξείδιο του υδρογόνου: πιο γνωστό και διατίθεται στην αγορά με το όνομα υπεροξείδιο του υδρογόνου.
 • Στυρόλιο / Ακρυλικά συμπολυμερή: συμπολυμερές στυρολίου, με παράγωγα ακρυλικού οξέος που χρησιμοποιείται συχνά στην παραγωγή υγρών σαπουνιών.
 • Υδροξείδιο του νατρίου: Το πιο γνωστό και διατίθεται στο εμπόριο ως καυστική σόδα.
 • Σακχαρίνη: ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο γλυκαντικό τροφίμων.

Γνώμες και αντενδείξεις Dental Whitestrips

Τα Dental Whitestrips έχουν δοκιμαστεί εκτενώς στην Αμερική και οι εργαστηριακές δοκιμές καθώς και η εγγύηση της αποτελεσματικότητάς τους έχουν δείξει ότι η ασφαλής σύνθεσή του είναι παρόμοια με εκείνη των προϊόντων που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για τη λεύκανση των δοντιών στο ιατρείο.

Υπάρχουν μόνο μερικές προφυλάξεις κατά τη χρήση των Dental Whitestrips για να αποφύγετε την ενόχληση που δεν προέρχεται από το ίδιο το προϊόν αλλά από τη λανθασμένη χρήση του:

 • Αποφύγετε τη χρήση Dental Whitestrips σε παιδιά και εφήβους κάτω των 18 ετών
 • Αποφύγετε την επαφή των Dental Whitestrips με τα μάτια ή το δέρμα, για να αποφύγετε τυχόν προσωρινούς ερεθισμούς.
 • Μην χρησιμοποιείτε Dental Whitestrips σε οδοντικές συσκευές, οδοντικές αποκαταστάσεις και / ή εμφυτεύματα.

Πώς χρησιμοποιούνται τα Dental Whitestrips

Τα Dental Whitestrips, όπως ήδη αναφέρθηκαν, είναι πολύ απλά και ασφαλή στην εφαρμογή. Εδώ είναι η διαδικασία βήμα προς βήμα:

 1. Στεγνώστε τα δόντια με χαρτί και αφαιρέστε τα Dental Whitestrips από το πρόσθιο φιλμ και το κολλητικό μέρος.
 2. Εφαρμόστε Dental Whitestrips με ελαφριά πίεση έτσι ώστε να προσκολλάται στο μπροστινό μέρος των δοντιών.
 3. Διπλώστε το περιττό μέρος προς το εσωτερικό των δοντιών έτσι ώστε να καλύψετε και το μη ορατό μέρος των δοντιών. Επαναλάβετε τη διαδικασία για το άλλο τόξο.
 4. Περίμενε μισή ώρα.
 5. Μετά από 30 λεπτά, αφαιρέστε απαλά τις λωρίδες.
 6. Βουρτσίστε τα δόντια σας με μια οδοντόβουρτσα για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα.

Πώς να παραγγείλετε Dental Whitestrips

Αν αναρωτιέστε αν είναι δυνατόν να βρείτε Dental Whitestrips στο φαρμακείο, η απάντηση είναι όχι.

Τα αυθεντικά Dental Whitestrips μπορούν να αγοραστούν στην καλύτερη τιμή μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή (που ασχολείται με την άμεση διανομή) με την ικανοποιημένη ή επιστρεφόμενη φόρμουλα!

Η διαδικασία παραγγελίας Dental Whitestrips είναι πολύ απλή. Απλώς συνδεθείτε στον ιστότοπο και συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας στην αρχική σελίδα του ιστότοπου, εισάγοντας μόνο όνομα, επώνυμο και αριθμό τηλεφώνου. Κάντε κλικ στο κουμπί «Παραγγελία τώρα». Λαμβάνετε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, την κλήση επιβεβαίωσης της παραγγελίας από έναν τηλεφωνικό φορέα Dental Whitestrips, αυτός ο χειριστής, ο οποίος θα είναι στη διάθεσή σας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, θα λάβει την παραγγελία σας χωρίς να απαιτήσει να πληρώσετε εκ των προτέρων.

Μέσα σε λίγες ημέρες, το Dental Whitestrips θα φτάσει άνετα στη διεύθυνση που υποδεικνύεται. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε την πληρωμή στον κούριερ και να ξεκινήσετε τη θεραπεία.

Dental Whitestrips – Τιμή

Η πιο συχνή ερώτηση που μας κάνατε είναι: πόσο κοστίζουν τα Dental Whitestrips και πού να τα αγοράσετε στην καλύτερη τιμή;

Για να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε αυθεντικά Dental Whitestrips στην καλύτερη τιμή, πρέπει να παραγγείλετε το προϊόν στον επίσημο ιστότοπο. Κατά τη συγγραφή αυτού του άρθρου, το προϊόν Dental Whitestrips στην Ελλάδα σε τιμή εισαγωγής με έκπτωση 50% σε σύγκριση με την κανονική τιμή καταλόγου.

Για αυτό το περιορισμένο χρονικό διάστημα, στην πραγματικότητα, οι λωρίδες Dental Whitestrips μπορούν να γίνουν δικές σας στην προνομιακή τιμή των 39 Euto αντί των 98 Ευρώ !!

Ενημέρωση: Οι οδοντικές λευκές λωρίδες δεν πωλούνται πλέον στην Ελλάδα και επομένως δεν μπορούν να παραγγελθούν.

Θα θέλαμε να σας προτείνουμε το Snap-On Smile  ως εναλλακτικό προϊόν.

Previous
Μύκητας ποδιών και ποδιών αθλητή
Next
Vivese Senso Duo κάψουλες: φυσική ευεξία για τα μαλλιά σας

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *