Πρόγραμμα τόνωσης: τα μυστικά για ένα τονωμένο σώμα όλο το χρόνο

Sin categoría

ημερολόγιο βάρους μήλου

Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, πιθανότατα ψάχνετε ένα πρόγραμμα για να τονώσετε το σώμα σας ή να χάσετε βάρος και γενικά να φαίνεστε καλά.

Πιθανότατα θέλετε να τονώσετε τα πόδια, την κοιλιά, τα χέρια, το στήθος, την πλάτη ή τους ώμους σας ή πιθανότατα θέλετε να τονώσετε ολόκληρο το σώμα σας με συμβουλές για τις καλύτερες ασκήσεις τόνωσης των μυών, τις καλύτερες ασκήσεις τόνωσης του σώματος και όλες τις συμβουλές, κόλπα και μυστικά για το πώς να αποκτήσετε τόνο.

Λοιπόν, αν αυτό είναι που ψάχνετε, πρέπει να ξεκινήσετε από μια σημαντική προϋπόθεση, τίποτα δεν τονώνει έναν μυ, τίποτα δεν μπορεί να ορίσει έναν μυ ή να τον σμιλέψει.

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να καταλάβουμε τι σημαίνει να έχεις τονισμένο σώμα.

Τι είναι ο μυϊκός τόνος;

Το να έχεις τονισμένο σώμα σημαίνει με απλά λόγια να έχεις μια συγκεκριμένη ποσότητα μυών στο σώμα σου συνοδευόμενη από χαμηλό ποσοστό σωματικού λίπους, αρκετά χαμηλό για να είναι ορατοί οι μύες.

Όσο περισσότερους μυς έχετε με μικρότερη λιγότερη ποσότητα λίπους που τους καλύπτει, τόσο πιο «τονισμένη» και «καθορισμένη» θα είναι η φιγούρα σας. Όσο περισσότερο λίπος καλύπτουν οι μύες σας, τόσο λιγότερο ορατοί θα είναι και τόσο λιγότερο τονισμένο το σώμα σας.

Και για να είναι ορατοί οι μύες και κατά συνέπεια ο τόνος είναι πάντα απαραίτητο:
  • Χάνοντας το λίπος που καλύπτει τους μυς.
  • Δημιουργήστε λίγη μυϊκή μάζα
  • Συνδυάστε και τα δύο.

Πολύ πιο συχνά, το πολύ λίπος που καλύπτει τους μυς είναι ο πρώτος λόγος για τον οποίο ένα άτομο δεν είναι τονωμένο.

Ας δούμε τώρα ποια είναι τα πιο κοινά λάθη που διαπράττονται σκεπτόμενοι ότι είναι σε θέση να τονώσουν το σώμα και ότι στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία χρησιμότητα:
  • Η υπερβολική εκπαίδευση ΔΕΝ θα σας κάνει πιο τονωμένους.
  • Η απώλεια βάρους ΔΕΝ θα σας κάνει απαραίτητα πιο τονωμένους
  • Οι ασκήσεις με μηχανές ΔΕΝ θα σας κάνουν πιο τονωμένους
  • Οι λεγόμενες «ασκήσεις τόνωσης» ΔΕΝ θα σας κάνουν πιο τονωμένους

Επειδή? Επειδή καμία από αυτές τις δραστηριότητες δεν στοχεύει άμεσα το λίπος που καλύπτει τον μυ που εκπαιδεύετε.

Επειδή? Επειδή τίποτα από όλα αυτά δεν στοχεύει άμεσα το λίπος που καλύπτει τον μυ που εκπαιδεύετε.

Επειδή? Επειδή το ανθρώπινο σώμα είναι σε θέση να χάσει μόνο λίπος από ολόκληρο το σώμα στο σύνολό του και όχι μόνο σε μια συγκεκριμένη περιοχή, σε ορισμένες περιοχές πιο γρήγορα και σε άλλες λιγότερο, αλλά αυτό εξαρτάται από τη γενετική σας, είτε σας αρέσει είτε όχι.

γυναίκα με τονωμένους μυς

Λοιπόν, πώς μπορείτε πραγματικά να έχετε ένα τονισμένο σώμα;

Η απάντηση είναι απλούστερη από όσο φαντάζεστε γιατί το μόνο που χρειάζεστε είναι μόνο 2 απλά πράγματα:

Χτίζοντας μια ορισμένη ποσότητα μυών.

Χάνοντας αρκετό λίπος, έτσι ώστε ο μυς που έχετε (ή θα χτίσετε) να φαίνεται στην πραγματικότητα και όχι να καλύπτεται από ένα στρώμα (ή πολλά στρώματα) λίπους.

Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι να ορίσετε μια έξυπνα σχεδιασμένη ρουτίνα προπόνησης με βάρη που θα σας επιτρέψει να χτίσετε μυς και να χάσετε σωματικό λίπος, με ισορροπημένη διατροφή, καρδιολογική δραστηριότητα ή συνδυασμό και των δύο, ίσως συμβάλλοντας στη βελτίωση και επιτάχυνση των αποτελεσμάτων λήψη φυσικών συμπληρωμάτων που μπορούν να προσφέρουν συγκεκριμένα οφέλη.

Και αυτό είναι όλο.

Μετά από αυτό, εάν δεν φαίνεστε τόσο «τονισμένοι» όσο θέλετε, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι πρέπει να χτίσετε λίγο περισσότερο μυ (με προπόνηση με βάρη) ή να χάσετε λίπος (με δίαιτα και άσκηση). μυς του ανθρώπινου σώματοςκαρδιο), ή συνδυασμός και των δύο.

Εκλεισε η υπόθεση.

Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να τονιστείτε, υπάρχει μια απλή εξίσωση που πρέπει να θυμάστε: Μύες – λίπος = τόνος.

Για να παρέχετε το «μυϊκό» τμήμα αυτής της εξίσωσης, σχεδιάστε ένα κατάλληλο πρόγραμμα προπόνησης με βάρη που με τη σωστή συχνότητα, ένταση και όγκο, ένα ιδανικό πρόγραμμα προπόνησης και μια σωστή επιλογή ασκήσεων που αυξάνεται σταδιακά.

Για το κομμάτι του «λιγότερο λίπους» και του τόνου… δημιουργήστε το πρόγραμμα διατροφής σας, συνοδευόμενο από ασκήσεις καρδιο που επηρεάζουν μόνο το λίπος διατηρώντας τους μυς και βοηθώντας και τις δύο διαδικασίες με ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής.

Και αυτό είναι όλο … τι πρέπει να κάνουμε. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Δεν υπάρχει καμία άσκηση που να μπορεί να τονώσει, όπως και καμία προπόνηση που τονώνει μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος ή όλα τα ενδιάμεσα.

Το να είμαστε τονισμένοι, επαναλαμβάνουμε, σημαίνει μόνο να έχουμε μια ορισμένη ποσότητα μυών και ένα ορισμένο ποσοστό λίπους, το οποίο πρέπει να είναι χαμηλό για να επιτρέψει στους μυς να είναι ορατοί κάτω από την επιφάνειά του.

Όλα τα άλλα αφήνουν τον χρόνο που βρίσκουν.

Εστιάστε στα παραπάνω και θα έχετε ένα τονωμένο σώμα όπως το θέλετε σε χρόνο μηδέν. Και αν χρειάζεστε λίγη βοήθεια για τη διαχείριση του βάρους σας, ανατρέχετε πάντα σε φυσικά προϊόντα όπως οι σταγόνες Ideal Slim .

Καλή τύχη!

Previous
WondaLips – Αστέρια στα χείλη χωρίς χειρουργική επέμβαση;
Next
TraspaLente – Αναθεώρηση ψεκασμού κατά της ομίχλης για γυαλιά. Δουλεύει? Γνώμες σχετικά με τα φόρουμ και τιμή στον επίσημο ιστότοπο της Ελλάδας

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *