Πρόληψη κιρσών το 2021 – Τι να κάνετε;

Sin categoría

 κιρσοί

Οι κιρσώδεις φλέβες είναι ένα ιατρικό πρόβλημα του οποίου η αποκάλυψη της σύγχρονης επιστήμης δεν έχει ακόμη έρθει. Μπορούν να επηρεάσουν εκπροσώπους και των δύο φύλων, αλλά συχνότερα εντοπίζονται σε γυναίκες. Μπορεί να αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όταν αυξάνεται η πίεση και το μέσο σωματικό βάρος στα κάτω άκρα. Στην βαρύτερη μορφή τους, εμποδίζουν την κίνηση των άκρων, εμποδίζοντας τη σωστή δροσιά τους. Αυτό θεωρείται σοβαρός λόγος για να σκεφτείτε την καρδιαγγειακή σας υγεία. Ένας άλλος σπάνιος λόγος για την ανάπτυξη «αραχνοειδών» ή «ματιών» φλεβών, όπως συχνά ονομάζονται, είναι η παχυσαρκία.

Η απώλεια άπαχης μυϊκής μάζας και η υπερφαγία μας ωθούν να πάρουμε περιττό βάρος και να ωθήσουμε τις αρτηρίες μας με επιβλαβή λίπη. Προσέξτε τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και αυτά με υπερβολική ραφιναρισμένη ζάχαρη. Αναζητήστε υγιεινές εναλλακτικές λύσεις στις αγαπημένες σας γαστρονομικές απολαύσεις, όπως το κεφίρ. Το σώμα σας χρειάζεται επίσης καθαρισμό κατά καιρούς, όπως το σπίτι και το γραφείο, από την τακτική απολύμανση. Μπορείτε εύκολα να μπείτε σε φόρμα χρησιμοποιώντας μία από τις πολλές φυσικές εναλλακτικές λύσεις που προσφέρει η σύγχρονη αγορά. Κάπως έτσι φαίνονται οι κάψουλες με επίστρωση φιλμ 3 ταχυτήτων ReduSlim. Και επίσης για να δουλέψετε για το πιο όμορφο και λείο δέρμα των ποδιών σας, χάρη στα δισκία κιρσών.

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια πολύπλοκη μηχανή εργασίας. Πιθανότατα, δεν γνωρίζατε ότι τα πόδια σας αντηχούσαν όχι λόγω των άβολων παπουτσιών, αλλά λόγω της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Μην αφήνετε την υγεία σας στα χέρια της τύχης. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι και τεχνικές για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του σχηματισμού κιρσών.

Παρακάτω θα σας ενημερώσουμε για το ποιες είναι οι καταλληλότερες μορφές θεραπείας των κιρσών των κάτω άκρων με εξέλκωση ή φλεγμονή. Και για τους επτά πρώτους βαθμούς τους. Μείνετε ενημερωμένοι.

Ποια είναι τα 7 στάδια των κιρσών; Κύρια συμπτώματα!

κιρσούς, φίλε

Εμείς οι άνθρωποι είμαστε πονηρά αλλά τεμπέλικα πλάσματα. Θα κάνουμε πάντα ό, τι χρειάζεται για να μας εξοικονομήσει μια προσπάθεια. Κάναμε λοιπόν μερικές ευρηματικές τεχνολογικές και ιατρικές ανακαλύψεις που έκαναν τη ζωή μας σημαντικά πιο εύκολη. Δυστυχώς, η σύγχρονη ιατρική δεν έχει καθορίσει ακριβώς τον τρόπο αντιμετώπισης των κιρσών.

Η απώλεια άπαχης μυϊκής μάζας και η τάση για υπερκατανάλωση τροφής μας προκαλούν να πάρουμε επιπλέον κιλά και να φράξουμε τις αρτηρίες μας με επιβλαβή λίπη. Προσέξτε τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες , καθώς και αυτά με υπερβολική ραφιναρισμένη ζάχαρη . Απευθυνθείτε σε υγιεινές εναλλακτικές λύσεις για τους αγαπημένους σας γαστρονομικούς πειρασμούς, όπως το κεφίρ. Το σώμα σας χρειάζεται επίσης καθαρισμό κατά καιρούς, όπως το σπίτι και το γραφείο σας χρειάζεται τακτική απολύμανση. Μπορείτε εύκολα να προσαρμοστείτε με τη βοήθεια μιας από τις πολλές φυσικές εναλλακτικές λύσεις που προσφέρει η σύγχρονη αγορά. Αυτές είναι οι επικαλυμμένες με λεπτό υμένιο κάψουλες 3 σταδίων ReduSlim . Και λειτουργεί επίσης για το πιο όμορφο και λείο δέρμα των ποδιών σας, χάρη στα δισκία VaricoBoosterΤο

Δεν τα θεωρεί σοβαρό πρόβλημα, επιστημονικά. Αν και δεν αποτελεί άμεσο κίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή, η κιρσοκήλη είναι μια προοδευτική ασθένεια που απαιτεί θεραπεία. Αλλά πώς ακριβώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα πρωταρχικά συμπτώματά του. Υπάρχουν κατάλληλες θεραπείες και μέθοδοι για την πρόληψη των κιρσών;

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνηθίσει να τους συνδέουμε με την εικόνα των δυσάρεστα πρησμένων ποδιών. Όσο για τα οπτικά γκροτέσκ κυρτά κιρσούς , χρωματισμένα σε μοβ ή σκούρο μπλε. Αυτά όμως είναι μόνο εκείνα τα συμπτώματα που εμφανίζονται στο τελικό στάδιο της κιρσοκήλης των κάτω άκρων. Και όταν έχετε κιρσούς των κάτω άκρων με έλκος ή φλεγμονή, η κατάσταση είναι σοβαρή!

Ας ρίξουμε μια ματιά στους 7 βαθμούς εκδήλωσης της κιρσοκήλης και τα συμπτώματά της:

 • Στάδιο μηδέν : Μπορεί να αισθανθείτε αίσθημα δυσκαμψίας στο δεύτερο μισό της ημέρας, καθώς και κνησμό τη νύχτα ή κράμπες στα άκρα.
 • Φάση πρώτη : εμφανίζονται οι πρώτες τελαγγειεκτασίες και δικτυωτές φλέβες, οι οποίες μπορούν να φτάσουν έως και 1 mm. σε διάμετρο.
 • Δεύτερο στάδιο : Εδώ, σχηματίζονται οι πρώτες εμφανώς κιρσώδεις, επιμήκεις ή στριμμένες φλέβες.
 • Τρίτη φάση : Τα συμπτώματα συνοδεύονται επίσης από τακτικές νυχτερινές κράμπες και πόνους.
 • Στάδιο Τέταρτο : Οι εκδηλώσεις εδώ είναι ως επί το πλείστον δερματολογικές, με σημειωμένες βλάβες στη μελάγχρωση του δέρματος. Γίνεται εύκολα ευαίσθητο σε μηχανικούς τραυματισμούς και αρχίζει να διασπάται.
 • Πέμπτο στάδιο : Το ατροφικό χόριο και τα έλκη σχηματίζονται εύκολα.
 • Στάδιο έκτο : Οι πληγές του δέρματος αρνούνται να επουλωθούν.
 • Στάδιο Έβδομο: Εμφανίζονται απειλητικά για τη ζωή έλκη.

Πώς μπορώ να αποτρέψω τους κιρσούς;

μασάζ, πόδια

Υπάρχουν πολλές τεχνικές και μέθοδοι για την καταπολέμηση της κιρσοκήλης. Κάποιοι προτιμούν να φορούν σφιχτές ελαστικές κάλτσες ή καλσόν για να «τραβήξουν» τις φλέβες. Άλλοι μετατρέπονται σε μια φιλική προς το περιβάλλον δίαιτα για να διατηρήσουν την κανονική αρτηριακή πίεση. Κατάλληλη για το σκοπό αυτό είναι η δίαιτα DASH, η οποία είναι εξαιρετικά παρόμοια με τη μεσογειακή διατροφή. Υπάρχουν επίσης ειδικές σωματικές ασκήσεις που στοχεύουν στην ομαλή κίνηση των κάτω άκρων και την απομάκρυνση της υπερβολικής αρτηριακής πίεσης.

Παρακάτω έχουμε επιλέξει μερικές καλές συμβουλές για το πώς να κάνετε μια καλή πρόληψη του σχηματισμού κιρσών-κιρσών:

 • Μην περνάτε υπερβολικά πολύ μόνο σε καθιστή ή όρθια στάση του σώματος. Κάντε διαλείμματα και από τα δύο, ακόμα κι αν το ζητήσει ο επαγγελματίας σας.
 • Όταν κάθεστε, μην σταυρώνετε τα πόδια σας.
 • Κρατήστε τα πόδια σας σε ελαφρώς υψηλότερη θέση όταν κάθεστε, ξεκουράζεστε ή κοιμάστε. Αν έχετε αυτήν την ευκαιρία, ανεβάστε την πάνω από το επίπεδο της καρδιάς σας.
 • Σε περίπτωση που πάσχετε από παχυσαρκία και υπερβολικό βάρος, προσπαθήστε να χάσετε βάρος. Αυτό θα μειώσει την πίεση και την καταπόνηση στις φλέβες.
 • Μην φοράτε στενά ρούχα γύρω από τη μέση, τον καβάλο ή τους μηρούς. Τα στενά ρούχα μπορούν να προκαλέσουν ή να επιδεινώσουν σοβαρά τους κιρσούς.
 • Περιορίστε τη μέγιστη χρήση παπουτσιών με ψηλό τακούνι Προσπαθήστε να φοράτε χαμηλότερα που ενισχύουν τους μυς της γάμπας. Αυτό είναι καλό για την αρτηριακή σας υγεία.
 • Μειώστε την ποσότητα αλατιού στη διατροφή. Αυτό μπορεί να περιορίσει τις κράμπες και τη φλεγμονή των κάτω άκρων.

Γενετική ματιά στο σχηματισμό κιρσών

πόδια, φλέβες

Αναρωτιέστε, ποιος ακριβώς μπορεί να είναι ο σύνδεσμος μεταξύ κιρσών και γενετικής; Τα ανθρώπινα όντα, στη σημερινή μας μορφή, είναι το αποτέλεσμα εκατομμυρίων ετών εξέλιξης. Όλοι έχουν ακούσει τουλάχιστον για τη βάση για την προέλευση του είδους του εξερευνητή και επιστήμονα Charles Darwin. Γνωρίζετε ότι τα πρωτεύοντα και οι πίθηκοι είναι οι μακρινοί μας πρόγονοι. Δεδομένου ότι μερικοί από αυτούς περπάτησαν όχι δύο, αλλά τέσσερις, η ένταση που ασκούσε όλο το βάρος του σώματος ήταν πιο ομοιόμορφη.

Ωστόσο, όσο μεγαλύτερος είναι ο εγκέφαλος και το κρανίο μας, τόσο περισσότερα κανόνια βρήκαμε. Μερικά από αυτά έχουν αψηφήσει πλήρως τη λειτουργία της ουράς και το περπάτημα τέσσερα. Στεκόμαστε όρθιοι. Ακριβώς σε αναλογία με το επίπεδο νοημοσύνης μας, η αρτηριακή πίεση αυξήθηκε επίσης. Ο σύγχρονος άνθρωπος εκτίθεται επίσης στον συνεχή κίνδυνο υπερβολικού ψέματος. Καθώς και η κατανάλωση ανθυγιεινών τροφών και ποτών. Και με αυτό, φαίνεται η πιθανότητα εμφάνισης κιρσών. Μπορείτε επίσης να το αντιμετωπίσετε με την πλούσια γκάμα φυσικών μέσων που προσφέρει η σύγχρονη αγορά. Λήψη καψακίων ReduSlim και Nanovein για καλύτερο έλεγχο του βάρους .

Προστατέψτε την καρδιά σας και προστατέψτε τον εαυτό σας από τους κιρσούς!

πόδια, γυναίκα, κιρσοί, κιρσοί

Οι κιρσοί μπορεί να σχηματιστούν ανά πάσα στιγμή. Οι άντρες επίσης δεν προστατεύονται πλήρως από αυτά. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής απαιτεί από εμάς να δουλεύουμε μπροστά σε έναν υπολογιστή. Επομένως, περνάμε πολλές συνεχόμενες ώρες στην ίδια θέση σώματος. Αντιμετωπίστε τους κιρσούς με τακτική μέτρια κίνηση, ισορροπημένη διατροφή και λιγότερο άγχος. Η τύχη και η υγεία σας είναι στα χέρια σας. Δώστε τους ό, τι χρειάζονται!

Previous
Flekosteel: φυσική ευεξία για τις αρθρώσεις σας
Next
Skinny LQD Drops: Οδηγός αγοράς, πλήρης ανασκόπηση και τιμή

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *