Πώς να αντιμετωπίσετε τον πόνο στη μέση και στις αρθρώσεις με φυσικές μεθόδους;

Sin categoría

άντρας με πόνο στην πλάτη

Ο χρόνιος πόνος στην πλάτη που καίγεται και οι αρθρώσεις στα χέρια και τα πόδια ή κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης είναι συνήθως ένα σαφές σημάδι ότι έχουμε αναπτύξει αρθριτική νόσο. Δεδομένου ότι ο αριθμός τους υπερβαίνει τους 200, ο ακριβής προσδιορισμός του τύπου της οστεοαρθρίτιδας θα μπορούσε να γίνει μετά από διαβούλευση με έναν επαγγελματία. Όλες οι ποικιλίες διατηρούνται αυτοάνοσες, οι οποίες έχουν αποδειχθεί ότι είναι πρακτικά αθεράπευτες. Οι ειδικοί εξηγούν συνήθως διάφορες αλοιφές και αλοιφές ως μέσο προσωρινής ανακούφισης του πόνου.

Γενικά, η αρθρίτιδα και η οστεοχονδρωσία δεν φέρουν σοβαρές ασθένειες, για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν αποτελούν άμεσο κίνδυνο για τη ζωή ενός ατόμου. Αλλά η αγνόηση των συμπτωμάτων τους, καθώς και η καθυστερημένη θεραπεία με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να εμποδίσουν την κινητικότητα και την αίσθηση της ελευθερίας κινήσεων. Πώς να αναγνωρίσετε τα πρώτα συμπτώματα διαφόρων μορφών οστεοαρθρίτιδας; Μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε με σπιτικές θεραπείες και φυσικά μέσα; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Παράγοντες κινδύνου για χρόνιο πόνο σταυρών και αρθρώσεων

άνδρας με πόνο στην κέρτα και στις αρθρώσεις

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορεί να υποδηλώνουν την ανάπτυξη ασθένειας των αρθρώσεων ή της σπονδυλικής στήλης. Μερικά από αυτά σχετίζονται με τον τρόπο ζωής που ακολουθείτε και άλλα με τη δουλειά ή την υγεία σας. Η παχυσαρκία είναι μια από τις κύριες αιτίες αυτού του τύπου καταγγελίας.

Τα περιττά κιλά δεν είναι μόνο αισθητικά μη σπαστικά, αλλά αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, ορισμένων μορφών καρκίνου και οστεοαρθρίτιδας. Εάν δεν έχετε χρόνο να συμβουλευτείτε έναν διατροφολόγο και πιστεύετε ότι καταναλώνετε τρόφιμα πλούσια σε θερμίδες και λιπαρά, μπορείτε να προσπαθήσετε να προετοιμάσετε τη διατροφή σας για να παραμείνετε σε καλή κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν λειτουργεί, μπορείτε να προχωρήσετε και να κλείσετε ραντεβού με έναν διατροφολόγο.

Εάν θέλετε να αποφύγετε να μετατρέψετε τον πόνο στις αρθρώσεις σε χρόνια καταγγελία, προσπαθήστε να αποφύγετε τα ακόλουθα:

  • Stressυχικά και σωματικά αγχωτική δραστηριότητα.
  • Υπερβολικά καθιστικός τρόπος ζωής χωρίς καμία σωματική δραστηριότητα.
  • Αίσθημα άγχους, κατάθλιψης και άγχους.
  • Τρώγοντας τρόφιμα κορεσμένα με λίπος και θερμίδες και οδηγούν στη συσσώρευση περιττού βάρους.
  • Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ , τσιγάρων και φαρμάκων.
  • Βαριά σωματική εργασία που περιλαμβάνει άρση βαρών.

Πόνος στην πλάτη: αιτίες και θεραπείες

Τι μας κάνει να αισθανόμαστε πόνο σταυρών και των αρθρώσεων όταν αλλάζουμε τον καιρό;

κακός καιρός, άνθρωπος με ομπρέλα

Όποιος βιώνει μια οδυνηρή αίσθηση όταν αλλάζει ο καιρός μπορεί να επιβεβαιώσει πόσο ενοχλητικό είναι. Δεν έχει σημασία αν η αλλαγή θα είναι προς την κατεύθυνση του θερμού προς το κρύο ή το αντίστροφο. Οι καύσεις, το τρίξιμο των αρθρώσεων και οι δοκιμές δυσάρεστης δυσφορίας είναι πάντα εκεί. Και οι ειδικοί εξακολουθούν να συζητούν τι ακριβώς τους προκάλεσε.

Ως κύριος ένοχος, συνήθως αναφέρεται η αλλαγή της ατμοσφαιρικής πίεσης, καθώς έχει την ικανότητα να ασκεί επαρκή πίεση στους ιστούς του σώματος και μερικές φορές το κάνει. Όταν τα επίπεδα του είναι χαμηλά, για παράδειγμα, αρχίζουν να φυσούν λόγω της ασθενέστερης πίεσης που ασκεί ο αέρας πάνω τους.

Οι πιο ευαίσθητοι σε τέτοιες αλλαγές είναι οι ηλικιωμένοι που πάσχουν από αρθρίτιδα και αυτοί που έχουν υποστεί κάποια μορφή τραύματος σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματός τους. Οι ατμοσφαιρικές αλλαγές καταγράφονται κυριολεκτικά από νευρικές απολήξεις σε κατεστραμμένους ιστούς, οι οποίοι είναι υπερευαίσθητοι λόγω παλιών τραυματισμών. Στέλνουν ένα σήμα στον εγκέφαλο, το οποίο με τη σειρά του μας ενημερώνει ότι κάτι συμβαίνει στο περιβάλλον μέσω της αίσθησης του πόνου.

Το HondroGel είναι μια 100% φυσική μέθοδος για την αντιμετώπιση του πόνου στις αρθρώσεις!

Εάν θέλετε να ανακουφίσετε το δέρμα στην πληγείσα περιοχή, μπορείτε να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στο βιο-καλλυντικό τζελ Arthrolon , το οποίο στοχεύει να επηρεάσει θετικά το αίσθημα δυσφορίας και καψίματος.

Λαϊκές συνταγές για την αφαίρεση του πόνου σταυρών και αρθρώσεων

Οι περισσότεροι λαοί του κόσμου έχουν καλές πρακτικές, οι ρίζες των οποίων βρίσκονται μόνο στην αρχαιότητα, με τις οποίες οι άνθρωποι βοήθησαν στην ανακούφιση διαφόρων ειδών παραπόνων. Με βάση ορισμένα από αυτά, οι επιστήμονες πραγματοποίησαν ακόμη και διάφορους τύπους ερευνών που τους οδήγησαν να αναζητήσουν συστατικά στα σύγχρονα φάρμακα.ζελατίνη και νερό

Ο πόνος στις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη δεν είναι κάτι καινούργιο. Οι περισσότεροι συγγενείς σας πρέπει να υποφέρουν από αυτό. Εφιστούμε την προσοχή σας σε μερικές δοκιμασμένες στο χρόνο συνταγές στο σπίτι για την ανακούφιση των αισθήσεων καψίματος, κράμπες, κράμπες, καθώς και τις δυσάρεστες ούδες που συνοδεύουν την αρθρίτιδα και τις παρακείμενες καταγγελίες της.

Πώς να προλάβετε την οστεοαρθρίτιδα;

 

Πίνετε με νερό και ζελατίνη:

  • Συστατικά που χρειάζονται : 1 φλιτζάνι νερό, 150 γρ ζελατίνη.
  • Τα ανακατεύουμε σε ένα φλιτζάνι νερό και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Αφήστε το υγρό να κοσκινίσει για 1 νύχτα. Πίνετε το πρωί με πεινασμένο στομάχι. Κάνετε αυτό κάθε μέρα για 1 μήνα.

Συμπιέστε με φρέσκα φύλλα λάχανου:

  • Υλικά που χρειάζονται : Μερικά φύλλα φρέσκου λάχανου.
  • Πιέστε τους ελαφρώς βρεγμένο επίδεσμο, και στη συνέχεια – στον τόπο της καταγγελίας. Μπορείτε να αφήσετε το κόσκινο να συμπιέζεται όλη τη νύχτα.

Γυναίκα στον κήπο με λάχανα

Κινηθείτε περισσότερο για υγιείς αρθρώσεις!

Η έλλειψη επαρκούς κίνησης και ένας υπερβολικά σταθερός τρόπος ζωής είναι η κύρια αιτία εμφάνισης πόνου στις αρθρώσεις και τη μέση. Κάντε ελαφριά γιόγκα, τζόκινγκ και περπατήστε πιο συχνά. Αυτό θα σας βοηθήσει μόνο να αποφύγετε την ανάπτυξη αρθρίτιδας. Το ίδιο αποτέλεσμα έχει το φυσικό και αποτελεσματικό Hondrox , μια αγαπημένη επιλογή στην Ελλάδα για την ανακούφιση του πόνου στην πλάτη και τις αρθρώσεις.

Previous
Abs like CR7; Ems Trainer, το μυστικό για τους σμιλεμένους κοιλιακούς!
Next
Υδατάνθρακες – Είναι φίλοι ή εχθροί του σώματός μας;

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *