Σπιτικές συνταγές κατά της πιτυρίδας

Sin categoría

πιτυρίδα, συνταγές

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από πιτυρίδα. Στην πραγματικότητα, είναι ένα σύνολο μικρών νιφάδων δέρματος που διαχωρίζονται περιοδικά από το κεφάλι. Δεν θέλουν να είναι στο ίδιο δωμάτιο. Δεν θα είναι εδώ. Κινούνται και ταλαντεύονται. Αυτή η βιολογική διαδικασία είναι φυσιολογική και σχεδόν αδιάκριτη στις περισσότερες περιπτώσεις, καθώς τα περισσότερα από τα διαχωρισμένα κύτταρα ξεπλένονται με σαμπουάν μπάνιου.

Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, το δέρμα στεγνώνει περισσότερο από την έκκριση του δέντρου, τα κύτταρα προσκολλώνται μεταξύ τους με τη μορφή λέπια και έτσι εμφανίζεται πιτυρίδα. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων βασίζεται σε διαφορετικούς τύπους σαμπουάν για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Υπάρχει ολόκληρη σειρά προϊόντων στην αγορά για τη θεραπεία της πιτυρίδας. Δυστυχώς, δεν είναι όλες αποτελεσματικές, οπότε ορισμένοι χρήστες προσπαθούν να βρουν μια λύση βρίσκοντας πληροφορίες που σχετίζονται με οικιακές μεθόδους που αντιμετωπίζουν επιτυχώς την πιτυρίδα και βοηθούν στην αφαίρεσή της. Ένα από αυτά είναι μέσω του VitaHair Max , το οποίο εκτός από την απομάκρυνση της πιτυρίδας έχει θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης.

Σε αυτό το άρθρο, θα φέρουμε στην προσοχή σας μερικούς από τους πιο δημοφιλείς τρόπους που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν επιτυχώς κατά της πιτυρίδας. Όλες είναι εύκολες στην παρασκευή σπιτικές συνταγές, η αποτελεσματικότητα και η χρησιμότητα των οποίων αποδεικνύεται με την πάροδο του χρόνου και επιβεβαιώνονται από πολλούς ανθρώπους που βασίζονται σε αυτές για να απαλλαγούν από την πιτυρίδα.

Ξεπλύνετε με νερό με λεμόνι

Ξεπλύνετε με νερό με λεμόνι

Βάζουμε τις κρούστες των 3 λεμονιών σε ένα λίτρο βραστό νερό. Ολόκληρο το μείγμα αφήνεται να κρυώσει και μετά εφαρμόζεται στο κεφάλι. Έτσι αποκτάται μια μάσκα μαλλιών για πιτυρίδα.

Θα πρέπει να αφεθεί να δράσει για τουλάχιστον 10 λεπτά και στη συνέχεια να ξεπλυθεί με ζεστό νερό. Συνιστάται να εκτελείτε αυτή τη διαδικασία τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα.

μηλόξυδο

μηλόξυδο

Το μηλόξυδο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά μέσα που χρησιμοποιούν τακτικά οι άνθρωποι κατά της πιτυρίδας. Ανακατέψτε μισό φλιτζάνι μηλόξιδο με μισό φλιτζάνι νερό. Το προκύπτον μίγμα τοποθετείται σε ένα μπουκάλι ψεκασμού.

Εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής και πρέπει να δίνεται προσοχή ώστε το υγρό να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια. Στη συνέχεια κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν το πλύνετε με νερό.

Αυτή η μάσκα κατά της πιτυρίδας πρέπει να εφαρμόζεται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα για περίπου 3 μήνες.

Λάδι δέντρων τσαγιού

Λάδι δέντρων τσαγιού

Το έλαιο τσαγιού έχει ένα φυσικό αντισηπτικό, το οποίο έχει επίσης αντιβιοτικές ιδιότητες. Λειτουργώντας ως αποτελεσματικό φάρμακο για την πιτυρίδα, πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να εμπιστευτούν αυτήν την αποδεδειγμένη μέθοδο.

Συνιστάται να αναμειγνύεται το αιθέριο έλαιο τσαγιού με κάποιο είδος βασικού ελαίου όπως: ελαιόλαδο ή τζοτζόμπα.

Σπόροι τριχώματος

Σπόροι τριχώματος

Οι σπόροι του τριχώματος πρέπει να εμποτιστούν σε ένα φλιτζάνι νερό και να μείνουν όλη τη νύχτα. Την επόμενη μέρα, η τελική πάστα πρέπει να τρίβεται στο κεφάλι. Στη συνέχεια αφήστε για περίπου 20 λεπτά και ξεπλύνετε με νερό.

Πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι αυτή η συνταγή είναι επίσης πολύ χρήσιμη για τη θεραπεία της τριχόπτωσης και της ακμής.

Τζελ Αλόης Βέρα

Αλόη

Αυτό το φυτό είναι πολύ γνωστό για τις αντιμυκητιασικές και αντιβακτηριακές του ιδιότητες. Είναι αυτοί που είναι απαραίτητοι για ό, τι χρειάζεται για την απομάκρυνση της πιτυρίδας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε για την καταπολέμηση του μύκητα στα πόδια.

Η μέθοδος είναι πολύ απλή καθώς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εφαρμόσετε το τζελ αλόης βέρα απευθείας στο κεφάλι. Επομένως, θα πρέπει να επιτραπεί να δράσει σε παράταση 30 λεπτών.

Τέλος, ξεπλένεται με ένα ελαφρύ σαμπουάν. Για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα, συνιστάται και πάλι η εφαρμογή αυτής της μεθόδου 2 φορές την εβδομάδα.

Μέθοδος παντζαριού και τζίντζερ

Μέθοδος παντζαριού και τζίντζερ

Αυτή είναι μια αποτελεσματική και πολύ δημοφιλής αποδεδειγμένη μέθοδος που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι στον αγώνα τους κατά της πιτυρίδας. Το μόνο που χρειάζεστε για την παρασκευή και την εφαρμογή του είναι λίγο παντζάρι και τζίντζερ.

Τοποθετούνται σε ένα μπλέντερ μαζί με λίγο νερό για να πάρουν ένα μείγμα με τη μορφή μιας λείας πάστας. Αλείψτε με αυτό ολόκληρο το κεφάλι και αφήστε το να ξεκουραστεί όλη τη νύχτα. Την επόμενη μέρα πλένεται καλά.

Η Μέλια φεύγει

Μελια

Για αυτή τη θεραπεία, χρησιμοποιούνται φύλλα μελιάς. Θα πρέπει να βράσουν για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια χύνεται το νερό και συνθλίβονται τα φύλλα. Το προκύπτον μείγμα πρέπει να εφαρμοστεί στα μαλλιά και να αφεθεί να δράσει για 1 ώρα. Στη συνέχεια, τα μαλλιά πλένονται καλά με ζεστό νερό, χωρίς σαμπουάν. Καθώς περνάει αυτό το χρονικό διάστημα, τα μαλλιά πλένονται προσεκτικά.

Basilio και Amla

Βασιλείου

Ο βασιλικός είναι ένα βότανο που είναι πολύ διάσημο και έχει ευρεία χρήση από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Προηγουμένως, ο βασιλικός χρησιμοποιήθηκε ως φαρμακευτικό φυτό, καθώς οι άνθρωποι ανακάλυψαν τις αντιφλεγμονώδεις και θεραπευτικές του ιδιότητες. Έχουν θετική επίδραση στην υγεία με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης της πιτυρίδας.

Αρκετά φύλλα βασιλικού διαχωρίζονται και χωνεύονται για να σχηματίσουν ένα ζυμαρικό μείγμα. Στη συνέχεια προσθέστε λίγη σκόνη Άλμα. Το τελικό προϊόν απλώνεται στο κεφάλι και αφήνεται να δράσει για περίπου 30 λεπτά. Μετά από αυτό, τα μαλλιά πρέπει να πλυθούν καλά.

Αυτές είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές θεραπείες κατά της πιτυρίδας που εμπιστεύονται οι άνθρωποι. Ανεξάρτητα από τη συγκεκριμένη μέθοδο που εμπιστεύεστε, με τακτική και ενδελεχή εφαρμογή, θα νιώσετε θετική επίδραση στην υγεία των μαλλιών σας και η πιτυρίδα θα μειωθεί. Το ίδιο αποτέλεσμα έχει και το φυσικό προϊόν Grow Ultra .

Απολαύστε όμορφα μαλλιά με φυσικά προϊόντα!

Η ομάδα μας συνιστά τη χρήση αποδεδειγμένων αποτελεσματικών και φυσικών προϊόντων. Τα μαλλιά και το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής είναι εύκολα στο χειρισμό, αρκεί να επιλέξετε τη σωστή μέθοδο. Η ποιοτική φροντίδα και θρέψη μπορεί να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να προσθέσετε το Mikobelle στα τελετουργικά ομορφιάς σας , τα οποία θα σας απαλλάξουν από την τριχόπτωση και την πιτυρίδα.

Previous
Whitify Strips – Strips Review for Whiter Teeth. Δουλεύει? Γνώμες από διαδικτυακά φόρουμ και τιμές στην Ελλάδα
Next
Πρόβλημα μεγέθους; Ο Δρ Extenda μπορεί να σας βοηθήσει!

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *