Συμβουλές για αποτελεσματική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

Sin categoría

κυτταρίτιδαΠολλοί θα γνωρίζουν εκείνη τη συγκλονιστική στιγμή όταν συνειδητοποιήσετε ότι η κυτταρίτιδα έχει επιδεινωθεί εκθετικά. Περάσαμε εκείνη τη δραματική στιγμή. Και πως. Αντί όμως να απελπιστούμε, σκεφτήκαμε ότι ίσως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβουμε δράση και να νικήσουμε αυτό το μισητό και αντιαισθητικό πρόβλημα. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι όλοι έχουμε ένα πολύ μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Το σημαντικό είναι να τρέξετε αμέσως για κάλυψη με τον σωστό τρόπο και χωρίς να ακολουθήσετε αυτά τα θαυμαστά προϊόντα που σερβίρονται στις τηλεοπτικές πωλήσεις.

Αποστολή τους για αποτελεσματική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

Ακολουθούν μερικές από τις συμβουλές που θα θέλαμε να σας δώσουμε και που αφορούν κυρίως να βρείτε στον εαυτό σας το σωστό κίνητρο για να πολεμήσετε τον νούμερο ένα εχθρό των γυναικών μας.
Για να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά το πρόβλημα της κυτταρίτιδας, πρέπει πρώτα απ ‘όλα να θέλετε πραγματικά να το ξεφορτωθείτε. Εάν δεν έχετε αρκετά κίνητρα, σας προσκαλούμε (το κάναμε και λειτούργησε υπέροχα) να δείτε αυτές τις φωτογραφίες πριν από μερικά χρόνια, όταν ήσασταν ακόμα σε φόρμα, και να τις συγκρίνετε με τις τρέχουσες φωτογραφίες σας. Θα παρατηρήσετε μια οδυνηρή διαφορά.

Οι γιορτές είναι κοντά, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το διαβόητο τεστ μαγιό και γιατί όχι αυτό το μπικίνι. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό κίνητρο από το οποίο αντλείτε έμπνευση και δύναμη για να απαλλαγείτε οριστικά από την κυτταρίτιδα. Πρέπει να δουλέψετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να είστε σε φόρμα για καλοκαιρινά και διασκεδαστικά πάρτι στην παραλία.

Πώς να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα

κολυμπάωΟ σκληρός αγώνας κατά της κυτταρίτιδας δεν χρειάζεται απαραίτητα να μετατραπεί σε αγωνιώδες βάσανο, αντίθετα, πρέπει να γίνει και να αντιμετωπιστεί με διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο. Για παράδειγμα, αν αγαπάτε το κολύμπι, απλά πρέπει να προγραμματίσετε μια καταραμένη συνδρομή στην πισίνα και να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα κολυμπώντας.

Εάν, από την άλλη πλευρά, σας αρέσει ο χορός, απλώς εγγραφείτε σε ένα μάθημα χορού και αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα χορεύοντας! Υπάρχουν τόσοι πολλοί διασκεδαστικοί τρόποι για να επιστρέψετε σε φόρμα και να μειώσετε δραστικά την κυτταρίτιδα. Η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας θα μπορούσε ακόμη και να σας ωθήσει να ζήσετε νέες καταστάσεις και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους (αυτές είναι οι μόνες παρενέργειες της καταπολέμησης της κυτταρίτιδας).

κυτταρίτιδαΕίναι επίσης πολύ χρήσιμο να αφιερώνετε 10 λεπτά κάθε μέρα για να αφιερώσετε στον εαυτό σας για ένα DIY μασάζ. Μετατρέψτε το σε ένα πραγματικό τελετουργικό για τον εαυτό σας, ζήστε το ως μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή. Δεν πρέπει να βιώνεται ως ένα είδος καθήκοντος, αλλά ως λίγη προσοχή που πρέπει να δοθεί στον εαυτό σας. Απλά κάντε μασάζ στο δέρμα για να ενεργοποιήσετε ξανά την κυκλοφορία του δέρματος στα πόδια και τους γλουτούς.

Για όμορφο δέρμα και σωστή περιποίηση του δέρματος, δοκιμάστε φυσικά προϊόντα όπως το Hydroserum  ή το Goya Thermo-Gel Anticellulite.

Αυτο-μασάζ κατά της κυτταρίτιδας

Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας ή άλλα ακριβά προϊόντα, ένα αυτο-μασάζ με την κοινή σας κρέμα σώματος θα είναι σε θέση να τονώσει σημαντικά την κυκλοφορία, η οποία είναι η βάση για την εξάλειψη του προβλήματος της κυτταρίτιδας. Ακόμη και να εκτίθεστε λίγο στον ήλιο, στις κατάλληλες στιγμές και να χρησιμοποιείτε τις σωστές προστασίες είναι χρήσιμο για την αιτία. Δίνει επίσης στο δέρμα μια πιο υγιή εμφάνιση. Ακολουθώντας αυτά τα μικρά βήματα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από την κυτταρίτιδα. Προσέξτε όμως να μην το κάνετε αιτία άγχους ή απογοήτευσης εάν τα αποτελέσματα είναι αργά.

ευτυχισμένη γυναίκαΧορέψτε, παίξτε αθλήματα, μετακινηθείτε και κυρίως … διασκεδάστε! Μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί ποτέ, αλλά ένα βράδυ που χορεύετε στη ντίσκο αξίζει όσο ένα μάθημα χορού στο γυμναστήριο. Μια συμβουλή από γυναίκες για γυναίκες: διασκεδάστε και νιώστε σέξι! Να είστε χαρούμενοι και να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα γελώντας και αστειεύοντας, θα είναι πιο εύκολο από το αναμενόμενο!

Η κυτταρίτιδα δεν είναι ζήτημα «ενοχής». Αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είστε, μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για λίγο πολύ φλοιό πορτοκαλιού. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει παθητική αποδοχή όλων όσων συμβαίνουν. Το να αγαπάς τον εαυτό σου σημαίνει επίσης να φροντίζεις τον εαυτό σου, να σέβεσαι το σώμα σου. Φροντίστε το σώμα σας ελαφρά, με αγάπη. Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα με ευχαρίστηση, μην το παίρνετε ως καθήκον αλλά ως μια στιγμή ευχάριστης προσοχής για το σώμα και την ψυχή.

Previous
Rocket Feroman: Ενισχύστε τις σεξουαλικές σας σχέσεις. Πλήρης αναθεώρηση, τιμή και επίσημος ιστότοπος
Next
Αποδεδειγμένες συμβουλές για σφιχτό μπούστο

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *