Το μυστικό της έλξης; Aqua Disiac, το άρωμα που μπορεί να σε κάνει ακαταμάχητο!

Sin categoría

Aqua DisiacΛοιπον ναι! Ένα άρωμα αρκεί για να είναι ακαταμάχητο, αρκεί να είναι το σωστό. Η όσφρησή μας παίζει σημαντικό ρόλο στην τέχνη της κατάκτησης. Όταν θέλεις να εντυπωσιάσεις κάποιον, δεν χρειάζεται πάντα να είσαι μεγάλος σαγηνευτής. Ακόμη και η οσφρητική επικοινωνία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. Εγκαταλείψτε λοιπόν τα emoticons και τις κουβέντες, για να παρασύρετε τη γυναίκα ή τον άντρα των ονείρων σας, απλά πρέπει να βασιστείτε σε ένα καλό άρωμα που, όταν χρειάζεται, μπορεί να αποδειχθεί ένα πραγματικό εργαλείο αποπλάνησης. Μιλάμε για το διάσημο πλέον Aqua Disiac .

Επίσημη ιστοσελίδα

Μόλις ψεκαστεί, αυτό το άρωμα είναι σε θέση να διεγείρει τη σεξουαλική έλξη. Αρκούν μόνο μερικά σπρέι που εφαρμόζονται σε ορισμένες τακτικές περιοχές όπως ο λαιμός, οι καρποί και το ντεκολτέ, αρκετά πριν από έναν αγώνα et voilà, le jeux son fait!

Το Aqua Disiac έχει ένα ευχάριστο άρωμα που σε επαφή με το δέρμα, σας επιτρέπει να αισθάνεστε πιο ελκυστικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας και διεγείρει μια σειρά φυσικών αντιδράσεων του σώματος.

Εκτός από τις φερομόνες, τις ουσίες που περιέχονται στο Aqua Disiac, μπορούν να ενισχύσουν σαγηνευτικές ιδιότητες και ερωτικές αισθήσεις.

Ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται τις μυρωδιές μέσω του νευρωνικού συστήματος, δηλαδή της μύτης, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει ένα άλλο «οσφρητικό σύστημα», ας πούμε δευτερεύον, που ονομάζεται Vomeronasal Organ, το οποίο λαμβάνει χημικά σήματα, ικανό να διεγείρει τη λίμπιντο.

Aqua Disiac, που αγκαλιάζει άνδρα και γυναίκα

Aqua Disiac: σε τι χρησιμεύει

Το Aqua Disiac είναι ένα άρωμα με σαγηνευτικό άρωμα και αφρώδεις και αισθησιακοί τόνοι, κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

Είναι ένα μοναδικό άρωμα, ικανό να αυξήσει άμεσα και αποτελεσματικά τη σεξουαλική διέγερση και των δύο φύλων. Το Aqua Disiac περιέχει συστατικά που βοηθούν στη μεγιστοποίηση της σεξουαλικής επιθυμίας. Συγκεκριμένα, το εκχύλισμα ρίζας Coleus Forskohlii μαζί με φύλλα καμέλιας βοηθούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, αυξάνοντας την ευχαρίστηση τόσο του χρήστη όσο και του συντρόφου του.

Η συνεχής χρήση του Aqua Disiac είναι σε θέση να διεγείρει τη διαδικασία παραγωγής ορμονών φύλου και να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία.

Aqua Disiac: λειτουργεί πραγματικά; Γνώμες και κριτικές για τα φόρουμ

Aqua Disiac, άντρας και γυναίκα στο κρεβάτι

Ακόμα και οι πιο ανοιχτοί και εξωστρεφείς ανάμεσά μας μπορούν να βρεθούν σε καταστάσεις όπου δεν μπορούν να προκαλέσουν τη σπίθα που δημιουργεί τη σωστή κατανόηση. Ακόμα χειρότερα αν είστε ντροπαλοί και εσωστρεφείς, θα μπορούσε να γίνει ακόμη πιο δύσκολο.

Η ικανότητα να είμαστε επιθυμητοί απέναντι στους συνανθρώπους μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις οσφρητικές αισθήσεις, που προέρχονται από ουσίες που παράγονται φυσικά από το σώμα μας, ακριβώς για αυτόν τον σκοπό. Η σύνθεση αυτών των ουσιών είναι ανεξάρτητη από τη θέλησή μας. Είναι το σώμα μας που παράγει τα πολυάριθμα μόρια, τα οποία σχηματίζουν το μείγμα ικανό να πυροδοτήσει την έλξη.

Σε αυτή τη γραμμή σκέψης γεννήθηκε το Aqua Disiac, ένα σπρέι που παράγεται στο εργαστήριο, ικανό να αντιγράψει μερικά από τα πιο ισχυρά φυσικά μόρια και ικανό να αυξήσει και να ενισχύσει τη φυσική ικανότητα έλξης.

Με μια βουτιά Aqua Disiac, δεν θα είναι πλέον δύσκολο να γίνετε αντιληπτοί στο πλήθος!

Η έλξη είναι ένα από τα πολλά οφέλη που προσφέρει αυτό το άρωμα: γενικά, όποιος το έχει χρησιμοποιήσει δηλώνει ότι το Aqua Disiac σας βοηθά να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και να ενισχύετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας. Εκτός από την αυξανόμενη σεξουαλική επιθυμία, το Aqua Disiac διεγείρει τις φυσικές διαδικασίες της σεξουαλικής λίπανσης, αυξάνοντας την ικανότητα να αισθάνεστε ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της επαφής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Aqua Disiac

Aqua Disiac, άνδρας και γυναίκα

Το σκεύασμα Aqua Disiac κυκλοφορεί στην αγορά με τη μορφή αρώματος. Απλά απλώστε μερικές σταγόνες στο λαιμό, τους καρπούς ή το πρόσωπο.

Το άρωμα λειτουργεί γρήγορα και συνιστάται να το εφαρμόζετε 10-20 λεπτά πριν συναντήσετε το άτομο που θα κατακτηθεί. Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες ή αντενδείξεις και το άρωμα μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά ακόμη και από άτομα με ευαίσθητο δέρμα, καθώς περιέχει μόνο εκχυλίσματα φυσικής προέλευσης.

Aqua Disiac: σύνθεση, συστατικά και αντενδείξεις

Δεν είναι απαραίτητο να είστε μόνοι ή να «κυνηγάτε» για να χρησιμοποιήσετε αυτό το άρωμα, το Aqua Disiac το κάνει πιο ενδιαφέρον και σαγηνευτικό, βελτιώνοντας επίσης τη σεξουαλική κατανόηση του ζευγαριού, κάνοντάς σας να ανακαλύψετε ξανά τη χαμένη κατανόηση. Ένα από τα μυστικά για να κρατήσετε τη σπίθα μέσα στο ζευγάρι βρίσκεται στην προσπάθεια να είστε πάντα ελκυστικοί. Για τις γυναίκες, μπορεί να είναι αρκετό να αλλάξουν απλά εσώρουχα ή να αλλάξουν χτένισμα. μπορεί να είναι πιο δύσκολο για τους άνδρες και το Aqua Disiac σας βοηθά να αλλάξετε αβίαστα!

Ας δούμε τι περιέχει αυτό το αρωματικό άρωμα:

  • Εκχύλισμα φύλλου Kamelia: έχει υψηλή πρόσληψη αντιοξειδωτικών και προσφέρει σημαντική βελτίωση στην ευαισθησία και την ενέργεια.
  • Εκχύλισμα φύλλων Forskolin: Ένα από τα πιο ευεργετικά μέλη της οικογένειας της μέντας. Επηρεάζει θετικά τη λίμπιντο και διεγείρει τη σύνθεση των ορμονών φύλου στο σώμα.
  • Φυτική γλυκερίνη: ένα φυσικό προϊόν που βελτιώνει την απορρόφηση των παραπάνω ουσιών. Ένας βαθιά διεισδυτικός ενυδατικός παράγοντας. Έχει αναζωογονητικές και αναζωογονητικές ιδιότητες.

Αυτό το φυσικό σπρέι αφήνει ένα πολύ ευχάριστο άρωμα στο σώμα που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, απολύτως ανεκτό και ευχάριστο ακόμη και από εκείνους που δεν χρησιμοποιούν μετά το ξύρισμα ή αρώματα. Επιπλέον, το σημαντικότερο, δεν καλύπτει τη φυσική ανθρώπινη μυρωδιά όπως όταν χρησιμοποιεί ένα «κανονικό» άρωμα. Η χρήση του Aqua Disiac μετά το ντους σας επιτρέπει να ενισχύσετε το σεξ χωρίς να καλύψετε τις «ελκυστικές» οσμές που παράγει το σώμα μας.

Σημείωση: Τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Aqua Disiac: στην καλύτερη τιμή στον επίσημο ιστότοπο

Aqua Disiac, ευτυχισμένη γυναίκα και άντρας

Εάν πιστεύετε ότι ένα άρωμα με τόσο πολύτιμα χαρακτηριστικά έχει απροσπέλαστο κόστος για τους περισσότερους, κάνετε λάθος. Επίσης επειδή προς το παρόν, στην Ελλάδα, το Aqua Disiac, λόγω της προώθησης λανσαρίσματος, προσφέρεται σε μειωμένη τιμή 50% και αυτό είναι μόνο 59 Ευρώ αντί 118 Ευρώ.

Για να λάβετε το άρωμα του πάθους, απευθείας στο σπίτι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναφέρετε το όνομα, το επώνυμο και τον αριθμό τηλεφώνου σας στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή και να περιμένετε την κλήση επιβεβαίωσης από τον πάροχο εξυπηρέτησης πελατών Aqua Disiac.

Σε λίγες μέρες θα λάβετε το άρωμα στο σπίτι και δεν έχετε παρά να το χρησιμοποιήσετε, για να ανακαλύψετε την επίδραση που θα έχει σε όποιον το προσεγγίσει.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
Seborax – Η ακμή, τα σπυράκια και τα σπυράκια σας δίνουν το μαρτύριο;
Next
Bust Booster – Θέλετε όμορφο στήθος χωρίς χειρουργική επέμβαση;

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *