Τροφές για έναν υγιή προστάτη

Sin categoría

ευτυχισμένος άνθρωπος

Αποτελώντας ουσιαστικό μέρος του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος, ο αδένας του προστάτη είναι υπεύθυνος για το σχηματισμό σπέρματος και την απέκκριση ούρων από την ουροδόχο κύστη. Είναι το μέγεθος ενός καρυδιού, αλλά όταν δεν λειτουργεί καλά, οδηγεί σε μια σειρά επιπλοκών που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα και τη σωστή απομάκρυνση υγρών από το σώμα. Δύο βασικά προβλήματα ταλαιπωρούν τους άνδρες στην ενήλικη ζωή. Ένα από αυτά είναι ευνοϊκή διεύρυνση και το δεύτερο – φλεγμονή του αδένα. Το τελευταίο θεωρείται επίσης το πιο σοβαρό πρόβλημα, καθώς μπορεί να γίνει μια χρόνια πάθηση που στερεί από τους εκπροσώπους του ισχυρότερου φύλου την αίσθηση της προσωπικής αξιοπρέπειας και των αναπαραγωγικών τους δυνατοτήτων.

Τα τρόφιμα που τρώμε παίζουν ουσιαστικό ρόλο στην υγεία μας. Η διατήρηση ενός υγιούς τρόπου ζωής γίνεται όλο και πιο σημαντική καθώς τα χρόνια προχωρούν, καθώς ο προστάτης αδένας μεγαλώνει σε όλη τη διάρκεια ζωής ενός άντρα. Η παχυσαρκία συχνά οδηγεί σε βακτήρια που προκαλούν ασθένειες και λοιμώξεις που εισέρχονται στο σεξουαλικό σύστημα. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι υπάρχει μια σειρά από προϊόντα κατάλληλα για το σώμα που προάγουν τη σωστή λειτουργία του προστάτη. Ας μάθουμε περισσότερα για το ποιοι είναι.

Ποια είναι τα πιο κοινά προβλήματα του προστάτη;

ο άντρας στον ουρολόγο

Δεδομένου ότι ο κύριος ρόλος του προστάτη στο ανθρώπινο σώμα είναι να συμμετέχει στις διαδικασίες που σχετίζονται με το σχηματισμό σπόρων, αυτή είναι επίσης η κύρια λειτουργία που επηρεάζεται όταν εμφανιστεί ιατρική καταγγελία. Όταν η υπερπλασία είναι καλοήθης, η σεξουαλική όρεξη και η ζωή ενός άντρα δεν πρέπει να βλάπτονται σοβαρά. Μόλις το πρόβλημα γίνει πιο σοβαρό, ωστόσο, υπάρχει μια πραγματική πιθανότητα τα ποσοστά γονιμότητας να μειωθούν απότομα, παρόλο που οι στυτικές ικανότητες είναι ακόμα δυνατές.

Υπάρχουν πολλά εκπληκτικά γεγονότα για το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα! Η επιστήμη μπόρεσε να διαπιστώσει ότι η εφαρμογή φυσικών μέσων και προϊόντων για να επηρεάσει την επιθυμία για στενή επαφή και το βαθμό απόλαυσης, καθώς και να προωθήσει τις διαδικασίες απομάκρυνσης υγρών από το σώμα μπορεί να έχει καλή επίδραση στο σώμα. Ένα παράδειγμα ενός τέτοιου προϊόντος είναι οι επικαλυμμένες με λεπτό υμένιο κάψουλες με εκχύλισμα σπόρων κολοκύθας, σερνόμα φοίνικα και αφρικανικό δαμάσκηνο Urogun .

Μεταξύ των πιο συνηθισμένων προβλημάτων με την πτώση του προστάτη:

  • Προστατίτιδα : Φλεγμονώδης νόσος του προστάτη, που συνήθως επηρεάζει άνδρες της πιο σεξουαλικά ενεργής ηλικίας – μεταξύ της 20ής και της 50ης επετείου. Τα πρώτα συμπτώματα περιλαμβάνουν πυελική δυσφορία και πόνο. Εάν η κατάσταση παραμείνει χωρίς θεραπεία, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή στυτική δυσλειτουργία.
  • Καλοήθης υπερπλασία του προστάτη : Προκαλείται από την ανάπτυξη κυττάρων των μικρών παρατείνων αδένων, από τα οποία υπάρχει δυσκολία στο κατώτερο ουροποιητικό σύστημα. Η πιο συχνά συνταγογραφούμενη θεραπεία είναι φαρμακευτική.
  • Καρκίνος του προστάτη : Οι στατιστικές δείχνουν ότι αυτός είναι ο δεύτερος συχνότερος τύπος καρκίνου μεταξύ των ανδρών. Η θεραπεία περιλαμβάνει χειρουργική επέμβαση και επιλογή επακόλουθης χημειοθεραπείας ή ακτινοθεραπείας.

άντρας με προστατίτιδα

Λειτουργία έκκρισης του προστάτη:

Μία από τις κύριες λειτουργίες της έκκρισης του προστάτη είναι η υποστήριξη της βιωσιμότητας του σπέρματος, συμβάλλοντας σημαντικά στα επίπεδα γονιμότητας. Είναι κορεσμένο με ένζυμα, λιπίδια, γλυκόζη, πρωτεΐνες, φωσφορικά άλατα και ηλεκτρολύτες τύπου καλίου, ασβεστίου, χλωρίου, ψευδαργύρου. Αλλά η κύρια ουσία σε αυτό είναι μια πρωτεΐνη που ονομάζεται παράγοντας ειδικού προστάτη (PSA – PSA), ο ρόλος της οποίας είναι να αποτρέψει το σπερματικό υγρό, το οποίο έχει πιο σταθερή σύσταση μετά την εκσπερμάτωση, διευκολύνοντας την κίνηση του σπέρματος στο ωάριο.

Η έκκριση απεκκρίνεται σε δύο διαφορετικά στάδια:

1) Φάση ανάπαυσης – πραγματοποιείται κατά την ούρηση και την απελευθέρωση λιγότερων συστατικών.
2) Ενεργή φάση – με εκσπερμάτωση λόγω απελευθέρωσης ορμονών φύλου στο σώμα και με άμεση διέγερση του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος, αποβάλλεται μια προστατική έκκριση πλούσια σε συστατικά.

Ας μάθουμε περισσότερα για τα 5 βότανα που προάγουν την καλή κατάσταση του προστάτη.

Νο1. Richάρια πλούσια σε Ωμέγα -3 – Τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα!

Fάρια πλούσια σε Ωμέγα-3

Οι ευεργετικές ιδιότητες αυτού του συγκεκριμένου τύπου λιπαρού οξέος είναι γνωστές. Είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου και το σώμα δεν μπορεί να τα παράγει από μόνο του. Επιπλέον, είναι υπεύθυνα για τη μείωση της κακής LDL χοληστερόλης και την αύξηση της καλής HDL. Μειώστε τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής και βελτιώστε την κυκλοφορία του αίματος και την ανταλλαγή διαφορετικών τύπων ουσιών. Οι επιστήμονες κατάφεραν να διαπιστώσουν ότι η κατανάλωση μιας μερίδας κορεσμένων ψαριών Ωμέγα-3 τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη.

Νο2. Ξηροί καρποί – Εύκολα φορητοί και προσιτοί!

Καρύδια

Αυτός ο τύπος θρεπτικών συστατικών είναι επίσης εξαιρετικά πλούσιος σε Ωμέγα-3, αλλά περιέχει επίσης μεγάλες συγκεντρώσεις σεληνίου, ασβεστίου, μετάλλων και βιταμίνης Ε. Χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα για να χορταστεί από αυτά, και είναι επίσης ευεργετικά σύνθεση τεστοστερόνης.στο σώμα και αντιφλεγμονώδεις διεργασίες στον τομέα του σεξουαλικού συστήματος.

Νο3. Οικογένεια οσπρίων – Φυτική πρωτεΐνη για ανδρική αυτοπεποίθηση!

Οσπριο

Μπορείτε να αντικαταστήσετε με ασφάλεια τα κόκκινα κρέατα στο μενού σας με αυτές τις υπέροχες πηγές φυτικής πρωτεΐνης – φυτά από την οικογένεια των φασολιών. Είτε ποντάρετε σε κόκκινα είτε λευκά φασόλια, πράσινα φασόλια, φακές, σπόρους κάνναβης ή χιμπατζήδες, δεν κάνετε λάθος. Όλα είναι κορεσμένα με ουσίες ευνοϊκές για το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα.

Νο4. Επιτροπή Εκδόσεων Πράσινο τσάι – Οι επιστήμονες το προτείνουν για τον προστάτη!

πράσινο τσάι

Αρκετές μελέτες στον τομέα του σεξουαλικού συστήματος μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν ότι η κατανάλωση πράσινου τσαγιού κάθε μέρα μπορεί να έχει θετική επίδραση στο σεξουαλικό σύστημα σε έναν άνδρα. Εκτός από ένα καλό υποκατάστατο για ένα φλιτζάνι καφέ νωρίς το πρωί, αυτό το φυτό συμβάλλει επίσης στη ρύθμιση των επιπέδων χοληστερόλης στο σώμα, καθώς και στη βελτίωση του γενικού τόνου, της συγκέντρωσης και των καλών δεξιοτήτων μνήμης για την αναπαραγωγή διαφορετικών τύπων πληροφοριών Το

Νο5. Ρίζα τσουκνίδας – Ανακουφίζει το ουρογεννητικό σύστημα!

Τσουκνίδα

Το υπόγειο μέρος αυτού του ισχυρού αντιφλεγμονώδους και αντιβακτηριακού παράγοντα συμβάλλει στη σωστή απομάκρυνση υγρών και επεξεργασμένων ουσιών από το σώμα. Ανακουφίστε το κάψιμο και βοηθήστε στον καθαρισμό του ουροποιητικού συστήματος εξισορροπώντας τα επίπεδα τεστοστερόνης και διυδροτεστοστερόνης, οδηγώντας σε σταδιακή μείωση του edi. Έρευνες σε αυτόν τον τομέα δείχνουν ότι η δράση του είναι συγκρίσιμη μόνο με εκείνη του βοτάνου της Νότιας Αμερικής São Palmetto. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί από γυναίκες που έχουν επώδυνη κυστίτιδα. Και εδώ είναι ένα άλλο φυσικό προϊόν με τη μορφή σταγόνων για την καταπολέμηση της προστατίτιδας – Urotrin .

Οι τακτικές επισκέψεις στον ουρολόγο είναι σημαντικές!

Όσο και αν ο Βούλγαρος δεν του αρέσει να επισκέπτεται τον ειδικό του γιατρού, θα πρέπει να έχει κατά νου ότι η καλύτερη προφύλαξη από την ανάπτυξη διαφόρων τύπων παθήσεων του προστάτη είναι η προληπτική. Αν και δυσάρεστη, η επίσκεψη σε ουρολόγο μπορεί να είναι το κλειδί για την καλή κατάσταση του σεξουαλικού συστήματος και τη γονιμότητα. Η κατανάλωση, η πρόσληψη και η χορήγηση φυσικών μέσων για να επηρεάσει θετικά το αίσθημα της αρρενωπότητας μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη. Αυτός ο τύπος προϊόντος είναι το εκχύλισμα επικαλυμμένων καψουλών της ταινίας σπόρων κολοκύθας, sierooa παλάμη και την αφρικανική δαμάσκηνο erogen Χ .

Previous
Ariavin Review – Φυσικά εκχυλίσματα για την καταπολέμηση της φλεγμονής των αρθρώσεων!
Next
InstaWhite: η σκόνη ενεργού άνθρακα για ένα αστέρι χαμόγελο

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *