9 ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΛΕΥΚΩΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ

Sin categoría

δόντια, χαμόγελο, υγεία στο στόμα

Θέλετε ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε προϊόντα που περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες ή έχουν άγνωστα συστατικά;

Σας έχουμε καλά νέα, υπάρχουν πολλές αποτελεσματικές και ασφαλείς μέθοδοι για να λευκάνετε τα δόντια σας στο σπίτι με φυσικό τρόπο και σε σύντομο χρονικό διάστημα, να επιλέξετε αυτό που προτιμάτε και …. καλό χαμόγελο!

1 – ΔΙΣΑΚΤΟΝΙΚΟ ΔΙΟΡΒΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΙΚΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ

Τι να κάνετε: Δημιουργήστε μια ελαφριά υφή πάστας αναμιγνύοντας ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα με υπεροξείδιο του υδρογόνου σε ένα πιατάκι, χρησιμοποιήστε μια μαλακή οδοντόβουρτσα για να εφαρμόσετε την πάστα στα δόντια σας και βουρτσίστε απαλά για 2 λεπτά. Ξεπλύνετε και βουρτσίστε με μια κανονική οδοντόκρεμα.

Γιατί λειτουργεί; Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι το συστατικό που χρησιμοποιείται συχνά σε εμπορικά προϊόντα λεύκανσης δοντιών, λευκαίνει τους λεκέδες των δοντιών βοηθώντας στην αποκατάσταση του φυσικού τους λευκού χρώματος. Η μαγειρική σόδα είναι ήπια λειαντική και βοηθάει να αφαιρεθούν απαλά οι επιφανειακοί λεκέδες και καθιστά το υπεροξείδιο λιγότερο υγρό, ώστε να παραμένει στην επιφάνεια των δοντιών σας περισσότερο.

2 – ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΛΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑΤΡΙΚΟ ΔΙΣΑΝΤΟΝΙΟ

Τι να κάνετε: Δημιουργήστε μια πάστα αναμειγνύοντας ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα με ½ κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι και λίγο νερό σε ένα πιατάκι, χρησιμοποιήστε μια μαλακή οδοντόβουρτσα για να εφαρμόσετε την πάστα στα δόντια σας και βουρτσίστε απαλά για 2 λεπτά. Ξεπλύνετε και βουρτσίστε με μια κανονική οδοντόκρεμα.δόντια

Γιατί λειτουργεί; Η μαγειρική σόδα και το αλάτι είναι ήπια λειαντικά που μπορούν να αφαιρέσουν επιφανειακούς λεκέδες από τα δόντια.

3 – ΤΟΥΡΜΕΡΙΚΟ ΠΑΣΤΑ

Τι να κάνετε: Φτιάξτε μια πάστα αναμειγνύοντας ένα κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά σε σκόνη και λίγο νερό σε ένα πιατάκι, χρησιμοποιήστε μια μαλακή οδοντόβουρτσα για να εφαρμόσετε την πάστα στα δόντια σας και βουρτσίστε απαλά για 2 λεπτά. Προσοχή μην πιτσιλίσετε, ο κουρκουμάς είναι δύσκολο να αφαιρεθεί! Ξεπλύνετε με νερό και βουρτσίστε με μια κανονική οδοντόκρεμα.

Γιατί λειτουργεί; Η σκόνη κουρκουμά είναι ένα ήπιο λειαντικό που μπορεί να αφαιρέσει λεκέδες από την επιφάνεια και να κάνει τα δόντια πιο λευκά. Ο κουρκουμάς είναι φυσικά αντιφλεγμονώδης και αντιμικροβιακός, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για τη φυσική φροντίδα της στοματικής κοιλότητας.

4 – ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ

Τι να κάνετε: Βρέξτε την οδοντόβουρτσα και πασπαλίστε την με σκόνη ενεργού άνθρακα ποιότητας τροφίμων και στη συνέχεια βουρτσίστε για 2 λεπτά. Δώστε προσοχή, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση στα σκίτσα! Ξεπλύνετε με νερό και βουρτσίστε με μια κανονική οδοντόκρεμα.

Γιατί λειτουργεί; Ο ενεργός άνθρακας είναι σε θέση να απορροφήσει την πλάκα και άλλες ουσίες που λεκιάζουν τα δόντια σας, αφήνοντας τα δόντια σας καθαρότερα και φωτεινότερα.

5 – ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΣΑΚΤΟΝΙΟ ΝΑΤΡΙΟΥ

Τι να κάνετε: Ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού με μαγειρική σόδα για να κάνετε μια ελαφριά πάστα, χρησιμοποιήστε μια μαλακή οδοντόβουρτσα για να εφαρμόσετε την πάστα στα δόντια σας και βουρτσίστε απαλά για 2 λεπτά. Ξεπλύνετε με νερό και βουρτσίστε με κανονική οδοντόκρεμα για να αφαιρέσετε όλο το χυμό λεμονιού.

Γιατί λειτουργεί; Τα λεμόνια είναι πλούσια σε κιτρικό οξύ που δρα ως φυσικό λευκαντικό για λεκέδες στα δόντια. Η μαγειρική σόδα είναι ήπια λειαντική και βοηθάει να αφαιρέσετε απαλά τους λεκέδες της επιφάνειας και να πυκνώσετε το χυμό λεμονιού, ώστε να παραμείνει στα δόντια σας περισσότερο.

6 – ΛΑΔΙ ΚΑΡΔΙΟΥ

Τι να κάνετε: Βάλτε μια κουταλιά της σούπας βιολογικό λάδι καρύδας στο στόμα σας και σκουπίστε το μέσα στο στόμα σας όπως θα κάνατε με ένα συνηθισμένο στοματικό διάλυμα για 5-20 λεπτά, στη συνέχεια ξεσκονίστε μια καθαρή, υγρή οδοντόβουρτσα με μαγειρική σόδα και βουρτσίστε τα δόντια σας. Ξέπλυμα.

Γιατί λειτουργεί; Το εκχύλισμα καρύδας αφαιρεί την πλάκα και τα βακτήρια εκθέτοντας πιο λευκά και φωτεινά δόντια. Το λάδι καρύδας είναι φυσικά αντιβακτηριακό και αυτό βοηθά στη μείωση των ασθενειών των ούλων. Η μαγειρική σόδα είναι ήπια λειαντική και βοηθάει να αφαιρεθούν απαλά οι επιφανειακοί λεκέδες από τα δόντια.

7 – ΛΕΜΟΝΙ OR ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟ

Τι να κάνετε: Πασπαλίστε τη λευκή πλευρά μιας φλούδας πορτοκαλιού με θαλασσινό αλάτι και στη συνέχεια κάντε απαλό μασάζ στα δόντια σας για 2 λεπτά. Ξεπλύνετε με κανονική οδοντόκρεμα ή μαγειρική σόδα για να αφαιρέσετε όλα τα υπολείμματα από τη φλούδα.

Γιατί λειτουργεί; Το λευκό μέρος της φλούδας εσπεριδοειδών περιέχει φυσικό d-limonene, μια ουσία που χρησιμοποιείται σε προϊόντα λεύκανσης των δοντιών που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Το αλάτι είναι φυσικά λειαντικό και μπορεί να βοηθήσει στην αφαίρεση των επιφανειακών λεκέδων.

8 – ΠΑΣΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΣΑΡΜΟΝΙΟ ΝΑΤΡΙΟΥ

Τι να κάνετε: πολτοποιήστε και ανακατέψτε μια μεγάλη φράουλα με ½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα μέχρι να έχετε μια λεία και καλά αναμειγμένη ζύμη. Απλώστε το μείγμα στα δόντια και περιμένετε 5 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με κανονική οδοντόκρεμα ή μαγειρική σόδα για να αφαιρέσετε όλα τα υπολείμματα.

Γιατί λειτουργεί; Οι φράουλες περιέχουν μηλικό οξύ, το οποίο χρησιμοποιείται σε πολλά εμπορικά προϊόντα λεύκανσης δοντιών καθώς είναι μια χρήσιμη ουσία για την αφαίρεση λεκέδων από την επιφάνεια. Η μαγειρική σόδα είναι ένα ήπιο λειαντικό που βοηθάει να μαραθούν απαλά οι λεκέδες των δοντιών.

9 – BANANA PEEL

Τι να κάνετε: Τρίψτε απαλά το εσωτερικό της φλούδας της μπανάνας στα δόντια σας για δύο λεπτά. Ξεπλύνετε με κανονική οδοντόκρεμα ή μαγειρική σόδα για να αφαιρέσετε όλα τα υπολείμματαδόντια, χαμόγελο, υγεία στο στόμα της μπανάνας.

Γιατί λειτουργεί; Το υψηλό επίπεδο μετάλλων στη φλούδα της μπανάνας (κάλιο, μαγνήσιο και μαγγάνιο) απορροφάται από τα δόντια και βοηθά στη λεύκανση του χαμόγελου σας.

Τι περιμένεις? Ελέγξτε το ντουλάπι, επιλέξτε το αγαπημένο σας συστατικό και επιστρέψτε στο λαμπερό χαμόγελο! Για ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο δοκιμάστε το Snap-On Smile .

Previous
Waist Trainer – Ο κορσές που συμπιέζει την κοιλιακή περιοχή
Next
Cardio Active: ομαλοποιήστε την αρτηριακή πίεση και φροντίστε την καρδιά σας, φυσικά

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *