Be -Active Lanee Strap – Πόνος στην πλάτη; Ισχιαλγία?

Sin categoría

Λουρί γόνατος Be-ActiveΤι θα γινόταν αν σας λέγαμε, ότι από σήμερα έφτασε και εδώ στην Ελλάδα ένα σιδεράκι, με το οποίο μπορείτε να ανακουφίσετε τον πόνο στην πλάτη και την ισχιαλγία; Φαίνεται αδύνατο; Απλά ρίξτε μια ματιά στις ήδη πολυάριθμες κριτικές στα φόρουμ για το Be-Active Knee Strap (Neumann Knee Care) για να συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η ελαστική ζώνη, που φοριέται κάτω από το γόνατο, έχει ήδη βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν την ευχαρίστηση μιας ενεργητικής ζωής χάρη στη βελονιά.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα; Διαβάστε για την εμπεριστατωμένη ανασκόπηση αυτού του καινοτόμου στηρίγματος.

Επίσημη ιστοσελίδα

Τα οφέλη του βελονισμού

πόνος στο γόνατο

Ο βελονισμός είναι ένας τύπος μασάζ που βασίζεται κυρίως στη χρήση αντίχειρα, δάχτυλα και παλάμες, για την άσκηση πίεσης σε διάφορα σημεία του σώματος. Οι ειδικοί αυτής της πρακτικής μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορους ρυθμούς, πιέσεις. Το μασάζ Shiatsu, για παράδειγμα, είναι θεραπεία βελονισμού.

Εφαρμόζοντας πίεση σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, οι επαγγελματίες χειρίζονται τη ροή της ενέργειας chi (qi) στον ασθενή. Το μασάζ Acupressure είναι μια φυσική ολιστική τεχνική για την αντιμετώπιση αποφράξεων που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας.

Οι διαφορετικοί τύποι σημείων

Όταν ένας θεραπευτής χρησιμοποιεί πιεστική, χρησιμοποιεί δύο διαφορετικά σημεία, τα τοπικά και τα λεγόμενα σημεία ενεργοποίησης. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο τύπων σημείων; Τα τοπικά σημεία είναι τα πραγματικά σημεία στο σώμα όπου ο ασθενής αισθάνεται πόνο ή δυσφορία. Τα σημεία ενεργοποίησης των στρατηγικών σημείων που συνδέονται με τα σημεία του σώματος όπου αισθάνονται πόνο ή δυσφορία. Αυτοί οι δύο τύποι σημείων επιτρέπουν στον επαγγελματία να λάβει πολλαπλούς τρόπους για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ενός ασθενούς.

Τα σημεία που χρησιμοποιούνται στο μασάζ βελονισμού περνούν σε όλο το σώμα. Μερικές φορές απαιτείται πίεση σε ένα ορισμένο σημείο για να εξαλειφθούν τα μπλοκαρίσματα και να διασφαλιστεί μια υγιής, ισορροπημένη και αρμονική ροή ενέργειας σε όλο το σώμα.

Οι θεραπευτές χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους για αυτό το δίκτυο εστιακών σημείων για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων παθήσεων και ασθενειών στους ασθενείς. Ένα σημείο, για παράδειγμα, που ονομάζεται κανάλι της χοληδόχου κύστης βρίσκεται στη βάση του κρανίου όπου ο λαιμός ενώνεται με την πλάτη. Η εφαρμογή πίεσης εκεί μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση ποικίλων παθήσεων, από το κοινό κρυολόγημα έως την υψηλή αρτηριακή πίεση. Το νεφρικό κανάλι, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον αστράγαλο και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία προβλημάτων που κυμαίνονται από άσθμα έως πόνο στην πλάτη.

Υπάρχουν 14 κύρια κανάλια. Ο βελονισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με άλλα στυλ θεραπείας μασάζ ή ως συμπλήρωμα μιας άλλης ολιστικής θεραπείας, όπως η χειροπρακτική φροντίδα.

πόνος στο γόνατο

Τα οφέλη του βελονισμού

Εκτός από τη βοήθεια για τη θεραπεία ποικίλων παθήσεων, η βελονισμός προσφέρει μια σειρά επιπλέον πλεονεκτημάτων. Είναι μια βαθιά χαλαρωτική εμπειρία και, όπως και άλλα είδη μασάζ, μπορεί να είναι χρήσιμο για:

  • Ανακούφιση από το άγχος, την ένταση και το άγχος.
  • Βελτιώστε τον ύπνο
  • Χαλαρώστε τους μυς και τις αρθρώσεις.
  • Ανακουφίστε τον πόνο και τη δυσφορία που προκαλείται από καταπόνηση, τραύμα ή τραυματισμό.
  • Μειώστε τα πεπτικά προβλήματα.
  • Μειώστε τους πονοκεφάλους.
  • Ανακουφίστε τον χρόνιο πόνο.

Η θεραπεία διεγείρει το κυκλοφορικό, το λεμφικό και το ορμονικό σύστημα. Ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και τη φυσική ικανότητα του σώματος να αυτοθεραπεύεται.

Ο ιμάντας γόνατος Be-Active εξουδετερώνει τον πόνο

να είναι ενεργός ιμάντας γόνατος, πόνος στο γόνατο

Το Be-Active Knee Strap είναι μια ελαστική ταινία, η οποία αξιοποιεί τη δύναμη του βελονισμού και βοηθά στην ανακούφιση από τους πόνους στην πλάτη , την ισχιαλγία και άλλους πόνους.

Αυτή η συσκευή ταινίας τυλίγεται γύρω από το κάτω μέρος του γόνατος και ασκεί πίεση στον τένοντα. Η κύρια λειτουργία του είναι να βοηθήσει στην εξάπλωση της πίεσης σε μια μεγάλη περιοχή του γόνατος αποσυμφορώντας έναν αριθμό μυών.

Όταν τοποθετείται στο γόνατο, είναι σε θέση να βοηθήσει στη μείωση του στρες στην περιοχή στην οποία εφαρμόζεται και πέρα, καθώς ξεμπλοκάρει τη ροή συμφόρησης όλων των αρθρώσεων που συνδέονται με αυτό.

Το Be-Active Strap έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην ανακούφιση του πόνου που προκύπτει από ασθένειες όπως η Χονδρομαλακία του οπίσθιου χόνδρου και η νόσος του Osgood Schlatter.

Όλα χωρίς να χρειάζεται να καταφύγουμε στα τυπικά προϊόντα ανακούφισης από τον πόνο (που πωλούνται στα φαρμακεία) τα οποία συχνά έχουν τεράστιες αντενδείξεις ή παρενέργειες.

Λάβετε υπόψη: τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Άνετο υλικό και ευκολία στη χρήση

χρήση

Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του Be-Active Knee Strap είναι εξαιρετικά άνετο και δεν δημιουργεί ενόχληση, ακόμη και όταν αυτό το «στήριγμα» φοριέται για αρκετές ώρες. Το αντιβακτηριακό υλικό, με το οποίο κατασκευάστηκε, επιτρέπει στο προϊόν να φοριέται για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να προκαλεί προβλήματα ακόμη και στο πιο ευαίσθητο δέρμα.

Μόλις φορεθεί, ακόμη και κάτω από κανονικά ρούχα, η συσκευή θα είναι αόρατη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον ιμάντα γόνατος Be-Active

Το στήριγμα φοριέται απλά κάτω από το γόνατο, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις οδηγίες που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία του προϊόντος. Ο κατασκευαστής συνιστά να φοράτε την κεφαλόδεση καθημερινά, για όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες.

Το Be-Active Knee Strap λειτουργεί αμέσως μόλις φορεθεί, προσφέροντας άμεση ανακούφιση και ξαναβρίσκοντας την ευχαρίστηση της ελεύθερης κυκλοφορίας.

Είναι χρήσιμο να επαναλάβουμε ότι, δεδομένης της «μηχανικής» λειτουργίας του που εκμεταλλεύεται τη δύναμη του βελονισμού, αυτό το προϊόν δεν έχει αντενδείξεις ή ανεπιθύμητες ενέργειες.

Πού να αγοράσετε γνήσιο ιμάντα γόνατος Be-Active

ζευγάρι, να είναι ενεργός ιμάντας γόνατος, φροντίδα γόνατος neumann

Το Be-Active Knee Strap είναι προς το παρόν διαθέσιμο για την ιταλική αγορά σε εξαιρετική τιμή. Με την παραγγελία μέσω της φόρμας στη σελίδα του κατασκευαστή, στην πραγματικότητα, θα είναι δυνατό να επωφεληθείτε από μια μοναδική έκπτωση που θα σας επιτρέψει να την έχετε μόνο με 39 ευρώ.

Η παραγγελία από τον επίσημο ιστότοπο, εκτός από την εγγύηση της πρωτοτυπίας του προϊόντος, σας επιτρέπει να παραλάβετε τη ζώνη γόνατος, απευθείας στην επιθυμητή διεύθυνση, με δωρεάν αποστολή και πληρωμή κατά την παράδοση!

Μια μοναδική ευκαιρία για να απαλλαγείτε από τον πόνο, φυσικά και γρήγορα!

Πρόταση

Πριν καταφύγετε στη χρήση φαρμάκων, θα ήταν πάντα σκόπιμο να εντοπίσετε τεχνικές ή προϊόντα που σας επιτρέπουν να απαλλαγείτε από τον πόνο, τη δυσφορία ή τη δυσφορία, με φυσικό τρόπο και χωρίς παρενέργειες. Υπό αυτή την έννοια, οι αρχαίες πρακτικές των παραδοσιακών φαρμάκων προσφέρουν πολλαπλές ιδέες για να επανέλθετε σε φόρμα και να ανακτήσετε την ευημερία, με φυσικό τρόπο.

Bottom Line:  Be-Active Knee Strap , όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένα στήριγμα που αξιοποιεί τη δύναμη του acupressure για να παραμείνει ενεργός. Αυτή η ζώνη βοηθά στην αποσυμφόρηση στρατηγικών σημείων, ειδικά στο γόνατο, για να ανακτήσει την ολική κινητικότητα και να ανακουφίσει τον πόνο. Όλα αυτά φυσικά και βιώνω παρενέργειες.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
7 συμβουλές για το πώς να φροντίσετε τους κιρσούς στο σπίτι
Next
Μαύρο καρύδας – Η φυσική δύναμη της καρύδας για να επιστρέψει σε φόρμα

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *