Beard Plus – Η αντρική τάση για αυτό το καλοκαίρι; Μακρύ και προσεγμένο μούσι

Sin categoría

Λοσιόν Beard Plus ΕλλάδαΜετά από χρόνια ξυρισμένα σώματα και καταπολέμηση των ανεπιθύμητων μαλλιών, ήρθε η ώρα για πολύ μακριά γένια και περιποιημένα μουστάκια. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί αυτού του είδους η «επιστροφή στο παρελθόν» και η επιθυμία να δείξουν την αρρενωπότητά τους μέσα από ένα παχύ αλλά περιποιημένο μούσι.

Αυτή η τάση αφορά ιδιαίτερα τους νεότερους αλλά σίγουρα δεν γλιτώνει ούτε τους άνω των 40. Πολλοί αναρωτιούνται από πού προήλθε αυτή η μόδα, και εν τω μεταξύ οι πόλεις γίνονται όλο και πιο πυκνοκατοικημένες με κουρεία. Από σήμερα, ωστόσο, είναι δυνατό να έχεις μούσι για να ζηλέψεις, χρησιμοποιώντας ένα φυσικό έλαιο ικανό να έχει εφέ 360 °. Το όνομά του? Beard Plus!

Επίσημη ιστοσελίδα

Γιατί έσκασε η μόδα στα μακριά γένια;

Πιθανώς αυτή η μόδα, όπως και πολλές άλλες. Ξεκίνησε από νέους που εγκαταλείπουν όλο και περισσότερο τη χρήση του ξυραφιού, για ευκολία. Οι τάσεις, είναι γνωστό, μεταφέρονται γρήγορα από τη μόδα, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και τη διαφήμιση και καθιστούν ένα εξειδικευμένο φαινόμενο πολύ πιο γενικευμένο.

άντρας με μουστάκι και γένια

Στην πραγματικότητα έχει παρατηρηθεί ότι υπάρχει ένα είδος κυκλικότητας 30-40 ετών αυτού και άλλων μοντέρνων φαινομένων. Στις αρχές της δεκαετίας του ’70, για παράδειγμα, η μόδα επικεντρώθηκε σε χοντρά γένια και εμφανή μαστίγια, και στη συνέχεια έδωσε τη θέση της στη μόδα του μουστακιού στα τέλη της δεκαετίας του ’70. 80s στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Στη συνέχεια, έγινε ένα είδος φθίνουσας παραβολής, η οποία είδε τον γενειοφόρο άντρα να δίνει τη θέση του στον άντρα χωρίς κανένα τρίχωμα. Ο κύκλος επιστρέφει και η γενειάδα είναι ξανά στο προσκήνιο.

Τα ad hoc προϊόντα όπως το Barba Plus, που σας επιτρέπουν να φροντίζετε τα γένια σας με απόλυτη αυτονομία, είναι σαφώς ένα επιπλέον κίνητρο.

Μικρή γενειάδα: γιατί δεν μεγαλώνει κατά τόπους; Πώς να το διορθώσετε;

Το μούσι που δεν μεγαλώνει κατά τόπους είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα και συνήθως λειτουργεί αποτρεπτικά για πολλούς ανθρώπους από το να γεννήσουν. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολύ απλές θεραπείες που πρέπει να υιοθετηθούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Σίγουρα το πάχος και η αντίσταση της γενειάδας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη γενετική, αλλά σε γενικές γραμμές, είναι επίσης απαραίτητο να ληφθεί υπόψη η ηλικία. Η γενειάδα, μάλιστα, μεγαλώνει και συνεχίζει την εξέλιξή της έως και περίπου 25 χρόνια!

ευτυχισμένος άνθρωπος

Ας δούμε ποιες είναι οι λύσεις που πρέπει να υιοθετηθούν.

  • Αφήστε το να μεγαλώσει : Φαίνεται προφανές, αλλά η γενειάδα μεγαλώνει ανομοιόμορφα και με διαφορετικούς ρυθμούς ανάλογα με την περιοχή του προσώπου. Για παράδειγμα, η ανάπτυξη στο πηγούνι είναι συνήθως ταχύτερη από αυτή των μάγουλων και συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις, έχετε την αίσθηση ότι έχετε μια τρύπα σε εκείνες τις περιοχές, οι οποίες πραγματικά χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Είναι απαραίτητο να περιμένετε τουλάχιστον ένα μήνα για να μεγαλώσει η γενειάδα σε όλα τα σημεία.
  • Αντιμετωπίστε το σωστά: ακόμη και αν η γενετική παίζει θεμελιώδη ρόλο, για την τόνωση της ανάπτυξης της γενειάδας, είναι δυνατό να τονωθεί το ορμονικό σύστημα, με την παραγωγή τεστοστερόνης που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των μαλλιών και κυρίως χρήση προϊόντων περιποίησης γενειάδας που τα προστατεύουν από την φθορά (βλ. Λάδι Barba Plus).

Το Beard Plus μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε να έχει αξιοζήλευτο μούσι

ψαλίδι

Είναι μια λοσιόν που παράγεται από την ιταλική εταιρεία Natural Fit που σας επιτρέπει να τονώσετε την ανάπτυξη του γένιου, αλλά κυρίως να το κάνετε πιο παχύ, αποφεύγοντας την αλλοίωση.

Αυτό καθιστά αυτή τη λοσιόν ιδιαίτερα κατάλληλη για όσους πάσχουν από ένα πολύ κοινό πρόβλημα, όπως αυτό της γενειάδας που αναπτύσσεται σε μπαλώματα. Μια κατάσταση στην οποία το μούσι μεγαλώνει ελάχιστα σε ορισμένες περιοχές, αφήνοντας μια στάση αισθητικά ενοχλητικών «τρυπών». Το Barba Plus μαλακώνει, ενυδατώνει και προστατεύει το μούσι και του χαρίζει απαλή και περιποιημένη εμφάνιση, διευκολύνοντας την ανάπτυξή του.

Ποια συστατικά κάνουν το Barba Plus τόσο αποτελεσματικό;

Το Barba Plus παράγεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Natural Fit. Στη σύνθεσή του χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά συστατικά, και συγκεκριμένα η αργινίνη και η ταυρίνη, συστατικά που είναι υπεύθυνα για τη βελτίωση της ανάπτυξης της γενειάδας.

Προχωρώντας σε περισσότερες λεπτομέρειες:

  • Αργινίνη : βελτιώνει την κυκλοφορία και διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια χρησιμοποιούνταν ευρέως σε προϊόντα μαλλιών, τότε συνειδητοποιούσε ότι είναι αποτελεσματικό σε κάθε τύπο βολβού μαλλιών.
  • Ταυρίνη : ένα αμινοξύ ικανό να βελτιώσει την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία όπως είπαμε είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των μαλλιών.

Το γεγονός ότι οι ουσίες που περιέχονται σε αυτό είναι φυσικές είναι ένα τεράστιο όφελος, καθώς είναι δυνατόν να αποφευχθούν παρενέργειες ή αντενδείξεις.

Λάβετε υπόψη : τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Η σωστή εφαρμογή του προϊόντος βοηθά να έχετε ταχύτερα αποτελέσματα

άντρας που παίζει με τα γένια του

Η εφαρμογή αυτού του λαδιού είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες. Για καλύτερα αποτελέσματα είναι σημαντικό να εφαρμόζεται καθημερινά: ο κατασκευαστής προτείνει δύο εφαρμογές, μία το πρωί και μία το βράδυ.

Με αυτόν τον τρόπο, σε λίγες εβδομάδες, θα είναι δυνατό να δείτε ήδη εξαιρετικά αποτελέσματα.

Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε, πριν από την εφαρμογή του λαδιού, ότι η γενειάδα είναι καλά καθαρισμένη, μετά τινάξτε το μπουκάλι, πάρτε τη σωστή ποσότητα και απλώστε τη στα γένια και το πρόσωπο, κάνοντας μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Είναι σημαντικό να μην ξεπλένετε το πρόσωπό σας και να αφήνετε το λάδι Beard Plus να λειτουργεί όλη την ημέρα.

Η φιάλη περιέχει 50 ml, η ποσότητα που απαιτείται για μήνες χρήσης.

Γνώμες, κριτικές και σχόλια του Barba Plus σχετικά με τα διαδικτυακά φόρουμ στην Ελλάδα

Υπάρχουν πολλές κριτικές και απόψεις διαθέσιμες σε διαδικτυακά φόρουμ σχετικά με την αποτελεσματικότητα και τα αποτελέσματα που λαμβάνονται με τη λοσιόν. Οι απόψεις που μοιράζεται το Barba Plus είναι πολύ θετικές . Οι άνδρες εξήγησαν ότι είναι πραγματικά εύκολο να χρησιμοποιήσετε τη λοσιόν και τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο μερικές ημέρες μετά την έναρξη της χρήσης. Κριτικές για το Beard Plus μπορείτε επίσης να δείτε στη Γερμανία, όπου η μάρκα είναι πολύ δημοφιλής. Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχουν πολλά σχόλια και κριτικές από γυναίκες. Μοιράζονται ότι αγόρασαν τη λοσιόν ως δώρο για τους φίλους τους και ήταν αρκετά ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. Οι άντρες είναι μάταιοι, αλλά μερικές φορές χρειάζονται λίγο ώθηση για να φτάσουν σε ένα προϊόν.

Έχουμε παρατηρήσει αρκετά σχόλια και κριτικές από καταστήματα ομορφιάς: χρησιμοποιούν το Beard Plus στους πελάτες τους που χρειάζονται λίγη περισσότερη βοήθεια. Οπότε από στόμα σε στόμα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους προώθησης ενός προϊόντος. Διαπιστώσαμε επίσης από τους αναγνώστες μας ότι αγόρασαν αρκετά μπουκάλια και τα έδωσαν στους φίλους τους ως δώρα.

Beard Plus Τιμή. Η αγορά στον επίσημο ιστότοπο αποτελεί εγγύηση πρωτοτυπίας

Beard Plus

Η τιμή του Barba Plus είναι ελαφρώς υψηλότερη από άλλες μάρκες στην αγορά. Αυτό είναι απολύτως κατανοητό λόγω της καθαρότητας και της συγκέντρωσης της φόρμουλας λοσιόν για μεγάλες τρίχες στο πρόσωπο. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει τα αποτελέσματα, οπότε το μόνο ερώτημα είναι πόσα μπουκάλια πρέπει να αγοράσετε. Στην πραγματικότητα, η τιμή του BarbaPlus ποικίλλει ανάλογα με την αγορασμένη ποσότητα. Η τιμή μιας μεμονωμένης λοσιόν είναι 49 ευρώ ενώ η 2 κοστίζει 69 ευρώ κ.λπ.

Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε το Barba Plus είναι αναμφίβολα ο επίσημος ιστότοπος, συμπληρώνοντας την κατάλληλη φόρμα. Αυτό συμβαίνει επειδή με αυτόν τον τρόπο αγοράζετε απευθείας από τον κατασκευαστή που είναι ο μόνος που παρέχει φόρμουλα γρήγορης αποστολής χωρίς επιπλέον κόστος. Λάβετε υπόψη ότι το Barba plus δεν διατίθεται στα φαρμακεία: η λοσιόν δεν είναι ιατρικό προϊόν που απαιτεί ιατρική συνταγή.

Προς το παρόν το προϊόν είναι σε έκπτωση. Ο αναμενόμενος τρόπος πληρωμής είναι κατά την παράδοση.

Πρόταση

Για τα γένια, επιλέξτε ένα στυλ κατάλληλο για το πρόσωπό σας: ακόμη και αν το μούσι ταιριάζει περισσότερο ή λιγότερο σε όλους, είναι ακόμα απαραίτητο να επιλέξετε ένα στυλ κατάλληλο για το οβάλ του προσώπου σας, επίσης για να προσπαθήσετε να μειώσετε ορισμένα ελαττώματα. Μια λεγόμενη γενειάδα «ducktail», δηλαδή με πιο μυτερό σχήμα, είναι σε θέση να φωτίσει ένα καθαρά ορθογώνιο πρόσωπο, ενώ ένα «γεμάτο μούσι», ή ένα πιο τετραγωνισμένο σχήμα, είναι σε θέση να μαλακώσει τα πρόσωπα με πιο γωνιακά χαρακτηριστικά.

Κατώτατη γραμμή: Το  Barba Plus δεν είναι ένα θαυματουργό λάδι αλλά είναι ένα έγκυρο προϊόν που μπορεί να προσφέρει απτά οφέλη. Η ταχύτητα των αποτελεσμάτων εξαρτάται από την αρχική κατάσταση, αλλά σε γενικές γραμμές το Barba Plus μπορεί να αποδειχθεί έγκυρος σύμμαχος για όσους θέλουν να ζηλέψουν τα γένια.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
Liquet Ultra Anti-Aging Massager: Λειτουργεί πραγματικά;
Next
Ασκήσεις γλουτών – Εύκολες, γρήγορες και αποτελεσματικές

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *