C & D – Αδιάβροχο σπρέι μεμβράνης, η στεγανοποίηση που απωθεί το νερό και τη βρωμιά!

Sin categoría

Αδιάβροχο σπρέι μεμβράνης C & DΚουραστήκατε να καταστρέφετε τα νέα σας παπούτσια με την πρώτη βροχή ή να βρέχετε τα πόδια σας όλη μέρα από τη λήψη λίγων λακκούβων; Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και σε όλους. Αλλά από σήμερα μπορείτε να το αποφύγετε με πρακτικό και γρήγορο τρόπο χάρη στο C & D – Waterproof Membrane Spray , το σπρέι στεγανοποίησης που σας επιτρέπει να προστατεύετε τα παπούτσια, τα ρούχα και άλλες επιφάνειες από το νερό και τη βρωμιά, χωρίς να τα καταστρέφετε.

Επίσημη ιστοσελίδα

Το C & D – Waterproof Membrane Spray έχει τεράστια επιτυχία και εδώ, στην Ελλάδα, αφού πούλησε εκατομμύρια κουτιά σε όλο τον κόσμο, γεγονός που το έκανε τον αγαπημένο σύμμαχο όλων εκείνων που θέλουν πάντα να παρουσιάζονται στα καλύτερά τους, στη δουλειά τους. , στο γραφείο ή σε ραντεβού, διατηρώντας τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σας. Το σπρέι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αδιάβροχες επιφάνειες στο σπίτι, όπως πολυθρόνες, καναπέδες και χαλιά, μαξιλάρια καρέκλας κήπου κ.

Ας μάθουμε γιατί μόλις δοκιμάσετε το C & D – Waterproof Membrane Spray, δεν θα μπορείτε να το κάνετε χωρίς αυτό.

C & D – Αδιάβροχο σπρέι μεμβράνης: σε τι χρησιμεύει

C & D Waterproof Membrane Spray, σταγόνα νερού στο πάτωμα

C & D – Το αδιάβροχο σπρέι μεμβράνης είναι χρήσιμο:

  • Σε περίπτωση λάσπης ή βροχής, το κάτω μέρος του παντελονιού και των παπουτσιών λερώνεται γρήγορα, κάνοντάς μας να δείχνουμε ακατάστατοι και απρόσεκτοι.
  • Όταν ένα ποτήρι χυθεί κατά λάθος κατά τη διάρκεια ενός πάρτι ή ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, καταστρέφοντας ανεπανόρθωτα τον νέο καναπέ ή το χαλί.
  • Για να αποτρέψετε τα αγαπημένα σας παπούτσια να καταστραφούν κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας και να μην γίνουν γρήγορα άχρηστα.
  • Για να προστατευτείτε από επιθετικά αντιδραστήρια δρόμου το χειμώνα, τα οποία καταστρέφουν τα ρούχα και τα παπούτσια, αφήνοντας λιπαρά ίχνη.

Από σήμερα, θα είναι αρκετό να διανέμετε το C & D – Waterproof Membrane Spray σε οποιαδήποτε επιφάνεια για να το κάνετε απολύτως αδιάβροχο στο νερό και τη βρωμιά.

C & D – Αδιάβροχο σπρέι μεμβράνης: λειτουργεί; Κριτικές στα φόρουμ

cd αδιάβροχο σπρέι μεμβράνης

Οι κριτικές σε φόρουμ και ιστολόγια δεν αφήνουν καμία αμφιβολία, το C & D – Waterproof Membrane Spray λειτουργεί και προστατεύει από το νερό και τη βρωμιά από την πρώτη εφαρμογή. Χάρη στη συγκεκριμένη σύνθεση C & D – Waterproof Membrane Spray, εάν χρησιμοποιηθεί σωστά και σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, δεν αφήνει ίχνη και δεν βλάπτει τις επεξεργασμένες επιφάνειες. Υπάρχουν εκατοντάδες χρήσεις που μπορούν να γίνουν από αυτό το σπρέι, γι ‘αυτό το C & D – Waterproof Membrane Spray δεν πρέπει ποτέ να λείπει στο σπίτι ή στην τσάντα σας.

Πώς να εφαρμόσετε αδιάβροχο σπρέι

Πώς να χρησιμοποιήσετε;

Η διαδικασία στεγανοποίησης ρούχων, επίπλων, αξεσουάρ κ.λπ. με C & D – Waterproof Membrane Spray είναι πολύ απλή:

  • Πλύνετε και στεγνώστε την προς επεξεργασία επιφάνεια.
  • Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε ολόκληρη την επιφάνεια, διανέμοντας το προϊόν στη σωστή απόσταση.
  • Αφήστε να στεγνώσει για 2-3 ώρες. Για μέγιστο αποτέλεσμα, αφήστε το να στεγνώσει για 24 ώρες.

Αυτό είναι όλο, τα παπούτσια, τα ρούχα, ο καναπές ή ο χαρτοφύλακας 24 ωρών προστατεύονται από τη βροχή και τη μόλυνση.

Σύνθεση και αποτελέσματα Σπρέι

CD αδιάβροχο Membrane Spray, ευτυχισμένο ζευγάρι στη βροχή

C & D-Waterproof Membrane Spray έχει υδατοαπωθητικές ιδιότητες και ριζώνει σε όλες σχεδόν τις μη λείες πορώδεις επιφάνειες, όπως: υφάσματα, σουέτ, τσόχα, nubuck, ξύλο, τούβλο, σκυρόδεμα, χαρτόνι.

C & D – Waterproof Membrane Spray είναι ιδανικό για να δώσει υδατοαπωθητικές ιδιότητες σε προϊόντα όπως παπούτσια, ρούχα, καπέλα, ομπρέλες (δεν θα είναι πλέον απαραίτητο να τα στεγνώνετε), επικαλυμμένα έπιπλα, εσωτερικούς χώρους αυτοκινήτων, χαλιά, τραπεζομάντιλα, έπιπλα κήπου , ρούχα για ζώα, φόρμες, εξοπλισμός κατασκήνωσης, οικοδομικά υλικά, τσάντες και θήκες υπολογιστών κ.λπ. Όλα θα προστατεύονται από τη βροχή και κάθε υγρό

Σημείωση: Τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την κατάσταση.

C & D – Αδιάβροχο σπρέι μεμβράνης στην καλύτερη τιμή μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι το Amazon, το Ebay και άλλοι ιστότοποι εκτός από τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή, δεν αντιπροσωπεύουν το προτιμησιακό κανάλι αγορών. Πού να ουρήσετε λοιπόν αυτό το πρωτοποριακό σπρέι; Προτείνουμε τον απλούστερο τρόπο, καθώς και τον μοναδικό που μπορεί να εγγυηθεί την πρωτοτυπία του προϊόντος, δηλαδή την επίσημη ιστοσελίδα C & D – Waterproof Membrane Spray.

Απλώς συμπληρώστε το ηλεκτρονικό αίτημα και επιβεβαιώστε την παραγγελία στην εξυπηρέτηση πελατών που θα σας καλέσει. Η πληρωμή μπορεί να γίνει online ή κατά την παράδοση, σε μετρητά, απευθείας στον courier. Το σπρέι θα σας παραδοθεί σε λίγες ημέρες, απευθείας στη διεύθυνση που έχετε υποδείξει.

Όσον αφορά το κόστος, σας προτείνουμε να σπεύσετε να κάνετε την παραγγελία, προκειμένου να επωφεληθείτε από την προωθητική έκπτωση 50%, η οποία μειώνει την τιμή από 78 Ευρώ σε 39 Ευρώ.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
Απόρριψη παρασίτων – Τρωκτικά; Σκαθάρια? Ιπτάμενα και μη ιπτάμενα έντομα;
Next
WondaLips – Αστέρια στα χείλη χωρίς χειρουργική επέμβαση;

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *