Crystallex: Το ιδανικό συμπλήρωμα για την περιποίηση των ματιών σας

Sin categoría

Crystallex Culus Drops Capsules ΕλλάδαΤο Crystallex Culus είναι το υποβλητικό όνομα που δόθηκε σε αυτό το νέο συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί για οπτική ευεξία σε όλες τις ηλικίες. Οι γνώμες για την πραγματική αποτελεσματικότητά του φαίνεται ότι είναι ήδη πολλές, παρά το γεγονός ότι το προϊόν αυτό κυκλοφόρησε στην Ελλάδα πριν από μερικούς μήνες. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του προέρχεται πιθανώς όχι μόνο από τη δράση του, αλλά και από την εντελώς φυσική σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για τη δημιουργία ενός προϊόντος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους.

Επίσημη ιστοσελίδα

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι είναι, πώς λειτουργεί, ποια συστατικά περιέχει, για ποιους μπορεί να είναι χρήσιμο και πώς να το αγοράσετε σε μειωμένη τιμή 50%.

Πώς λειτουργεί η διαδικασία όρασης;

μάτια

Η διαδικασία όρασης ξεκινά από το μάτι και συνεχίζεται με μια σειρά σύνθετων χημικών αντιδράσεων που καταλήγουν σε νευρική ώθηση που φτάνει στον εγκέφαλο.

Τα μάτια μας αποτελούνται από δύο θαλάμους:

Ο πρώτος αποτελείται από τον φακό, ο οποίος εστιάζει σε αντικείμενα, και την κόρη, η οποία είναι υπεύθυνη για το φως που φτάνει στο κάτω μέρος του ματιού.

Ο δεύτερος είναι ο αμφιβληστροειδής, ο οποίος βρίσκεται στο κάτω μέρος του ματιού και περιέχει μεγάλο αριθμό κυττάρων φωτοϋποδοχέων, εξειδικευμένα στη σύλληψη φωτός: κώνους και ράβδους. Οι κώνοι περιέχουν την πρωτεΐνη που ονομάζεται ροδοψίνη και άλλες χρωστικές που είναι υπεύθυνες για την έντονη φωτεινή χρωματική όραση και είναι πολύ άφθονα σε μια περιοχή που ονομάζεται «ωχρά κηλίδα» όπου βρίσκεται το σημείο της μεγαλύτερης οπτικής οξύτητας. Τα καλάμια έχουν μόνο ροδοψίνη και είναι υπεύθυνα για την όραση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Όταν φτάνει το φως, αλλάζει τη διαμόρφωση του αμφιβληστροειδούς, οδηγώντας σε αλλαγή της ισορροπίας ηλεκτρολυτών της μεμβράνης και δημιουργώντας νευρική ώθηση. Αυτή η νευρική ώθηση φτάνει στον εγκέφαλο όπου υποβάλλεται σε επεξεργασία ως «εικόνα».

Διαβάστε περισσότερα: 7 Απρόσμενα οφέλη για την υγεία του παγωτού

Ποια στοιχεία μπορούν να επηρεάσουν το όραμά μας;

Οι υπεριώδεις ακτίνες από τον ήλιο, το φθορίζον φως ή το «μπλε φως» από τις οθόνες υπολογιστών, τα κινητά τηλέφωνα, οι τηλεοράσεις, η έκθεση σε ρύπους και οξειδωτικά όπως ο καπνός του καπνού ή η μη ισορροπημένη διατροφή, μεταξύ άλλων, είναι όλοι παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά την όραση. Αυτοί οι παράγοντες συμβάλλουν στο σχηματισμό ελεύθερων ριζών, ικανών να οξειδώσουν τα λιπίδια στις κυτταρικές μεμβράνες που αιχμαλωτίζουν το φως (φωτοϋποδοχείς) και προκαλούν βλάβη στον αμφιβληστροειδή.

Η έλλειψη ορισμένων βιταμινών, μετάλλων και άλλων συστατικών στη διατροφή επηρεάζει επίσης τα μάτια μας, τα οποία είναι πολύ ευαίσθητα στο φαγητό που τρώμε. Για τη διατήρηση της καλής υγείας των ματιών, η διατροφή παίζει βασικό ρόλο.

Τι είναι το Crystallex και πώς λειτουργεί

crystallex culus

Τα καψάκια Crystallex είναι ένα φυσικό βοήθημα με υψηλή θετική επίδραση στην όραση, το οποίο μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από όσους πάσχουν από τις πιο κοινές παθήσεις των ματιών. Η σύνθεσή του παρέχει στο σώμα μια σειρά από χρήσιμες και αναγεννητικές ουσίες που μπορούν να βοηθήσουν στην καλή όραση.

Αυτό, σύμφωνα με τις απόψεις εκείνων που τα παρήγαγαν, είναι το μόνο συμπλήρωμα, μεταξύ αυτών που κυκλοφορούν στην αγορά (συμπεριλαμβανομένων αυτών που πωλούνται στα φαρμακεία) που βοηθά στην ενίσχυση των μυών του βολβού του ματιού και των τοιχωμάτων των αγγείων του ματιού. Για το λόγο αυτό, προωθεί ένα σαφές και λαμπρό όραμα και μια πιο βέλτιστη εστίαση.

χάρη στα συστατικά του που έχουν επιλεγεί για τα γνωστά οφέλη τους στην οφθαλμική ευεξία, το Crystallex βοηθά στην πρόληψη της οπτικής δυσφορίας, ανακουφίζει από την κούραση και τη φλεγμονή και βοηθά στην ομαλοποίηση της πίεσης των ματιών.

Crystallex Δεν είναι φάρμακο, δεν έχει παρενέργειες ή αντενδείξεις και δεν απαιτεί συνταγή.

Λάβετε υπόψη : τα αποτελέσματα των αποτελεσμάτων ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο

Στη σύνθεση της Crystallex μόνο πολύ ισχυρά φυσικά συστατικά

μάτια, κάψουλες, σταγόνες

Τα δύο κύρια συστατικά στη σύνθεση αυτού του συμπληρώματος για καλύτερη όραση είναι και τα δύο φυσικής προέλευσης. Αυτά είναι το εκχύλισμα του Vaccinium myrtillus και αυτό του euphrasia officinalis.

Ένα άλλο όχι λιγότερο σημαντικό συστατικό είναι ο ψευδάργυρος, ο οποίος μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.

Επιπλέον, το Crystallex περιέχει: βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ), λουτεΐνη (σκόνη 5%), γλυκονικό ψευδάργυρο (καθαρό), βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, στεατικό μαγνήσιο.

Όπως μπορείτε να δείτε στη σύνθεσή του, δεν υπάρχουν δυνητικά επιβλαβείς ουσίες ή χημικά συστατικά.

Γνώμες και κριτικές για το Crystallex: οι πιο γνωστές δυνατότητες

κρυσταλλεξ θέα

Ας δούμε ποια είναι τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις κριτικές και τις απόψεις, τα οποία πολλοί πελάτες έχουν ήδη αφήσει στα φόρουμ μιλώντας για το Crystallex:

  • Υποστηρίζει τη βελτίωση της λειτουργίας όλων των συστημάτων του σώματος που εγγυώνται την κανονική λειτουργία της οπτικής συσκευής.
  • Μειώνει τον κίνδυνο να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της όρασης.
  • Δεν έχει καμία παρενέργεια.
  • Έχει ανταγωνιστική τιμή.
  • Είναι εύκολο να το πάρετε.

Crystallex: δοσολογία και ένθετο συσκευασίας

Στην αρχική συσκευασία του προϊόντος υπάρχουν όλες οι οδηγίες για τη σωστή χρήση αυτού του συμπληρώματος διατροφής για όραση.

Συνιστώμενη χρήση: για ενήλικες – 1 κάψουλα την ημέρα. Δεν είναι κατάλληλο για αγόρια κάτω των 18 ετών, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Η ελάχιστη συνιστώμενη διάρκεια πρόσληψης είναι ένας μήνας, αλλά είναι δυνατόν να παραταθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.

τιμή culus crystallex

Ποια είναι η τιμή του Crystallex στον επίσημο ιστότοπο;

Διαβάζοντας τις απόψεις και τα σχόλια όσων είχαν ήδη την ευκαιρία να παραγγείλουν και να αγοράσουν το προϊόν από τον επίσημο ιστότοπο, προκύπτει ότι σε αυτόν τον ιστότοπο διανέμεται το προϊόν στην καλύτερη τιμή (η τιμή Crystallex σε ιστότοπους όπως Amazon, Ebay ή Aliexpress δεν φαίνεται να είναι τόσο ευεργετικά).

Η τιμή του προϊόντος είναι η ίδια σε όλη την Ευρώπη και συμπληρώνοντας τη φόρμα από τον επίσημο ιστότοπο, εκτός από την έκπτωση 50% στην τιμή, δικαιούστε δωρεάν αποστολή και μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής κατά την παράδοση.

Για να αποκτήσετε όλα αυτά τα οφέλη, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε τις λίγες πληροφορίες που ζητούνται από τη φόρμα παραγγελίας, να περιμένετε την κλήση του χειριστή και να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση αποστολής σας.

Πρόταση

Τρώτε με ισορροπημένο τρόπο. Ως μέρος της υγιεινής διατροφής σας, επιλέξτε τρόφιμα πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνες Α και C. τρόφιμα όπως πράσινα φυλλώδη λαχανικά και ψάρια. Πολλά τρόφιμα, ειδικά λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, περιέχουν απαραίτητα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που είναι σημαντικά για την υγεία της ωχράς κηλίδας, του τμήματος του ματιού που είναι υπεύθυνο για την κεντρική όραση. Η ανεπαρκής πρόσληψη αντιοξειδωτικών, η κατανάλωση αλκοόλ ή κορεσμένου λίπους μπορούν να δημιουργήσουν αντιδράσεις ελεύθερων ριζών που μπορούν να βλάψουν την ωχρά κηλίδα, το κεντρικό τμήμα του αμφιβληστροειδούς. Οι δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά μπορούν επίσης να προκαλέσουν εναποθέσεις που περιορίζουν τη ροή του αίματος στις αρτηρίες. Τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε αυτό, δεδομένου του μικρού μεγέθους των αιμοφόρων αγγείων που τα τρέφουν.

Κατώτατη γραμμή: Το  Crystallex θεωρείται από πολλούς ένα από τα καλύτερα φυσικά συμπληρώματα για την υγεία των ματιών που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. υπάρχουν ήδη πολλές θετικές απόψεις που εκφράζονται για αυτό το προϊόν, τόσο ως προς την τιμή όσο και ως προς την αποτελεσματικότητα.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
FlexoSamine – Κριτικές κρέμας για πόνους στις αρθρώσεις. Λειτουργεί πραγματικά;
Next
Artrolux Plus, φυσική κρέμα για την υγεία των αρθρώσεων. Λειτουργουν?

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *