Cystinorm: αποτρέψτε την κυστίνη και ανακουφίστε τα συμπτώματα. Δουλεύει? Πλήρης ανασκόπηση, απόψεις, τιμή και επίσημος ιστότοπος Ελλάδα

Sin categoría

CystiNorm κάψουλα ΕλλάδαΤο CystiNorm είναι ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία του ουρογεννητικού συστήματος, που μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Σε αυτήν την εμπεριστατωμένη ανασκόπηση έχουμε συγκεντρώσει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για να καταλάβουμε εάν πρόκειται για φάρσα, απάτη ή προϊόν που λειτουργεί πραγματικά.

Επίσημη ιστοσελίδα

Το Cystinorm έχει μια σύνθεση μόνο φυσικών συστατικών που έχει ήδη λάβει θετικές απόψεις και σχόλια σε πολυάριθμες κριτικές σε διαδικτυακά φόρουμ.

Αν θέλετε να μάθετε τη λίστα συστατικών της Cystinorm πώς λειτουργεί, ποια αποτελέσματα προσφέρει, πώς να το χρησιμοποιήσετε, πού να το αγοράσετε στην καλύτερη τιμή και πώς να το παραγγείλετε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε αυτήν την κριτική μέχρι το τέλος.

Κυστίτιδα: συμπτώματα, αιτίες και θεραπείες

Τι είναι η κυστίτιδα;

Η κυστίτιδα είναι λοίμωξη της ουροδόχου κύστης που σχεδόν πάντα ακολουθεί (είναι δευτερεύουσα σε) βακτηριακή λοίμωξη στα ούρα. Είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος ουρολοίμωξης, ιδιαίτερα στις γυναίκες.

Η κύστη είναι μια μυϊκή τσάντα που αποθηκεύει τα ούρα από τα νεφρά. Τα ούρα φεύγουν από το σώμα μέσω ενός σωλήνα που ονομάζεται ουρήθρα. Η κυστίτιδα εμφανίζεται όταν βακτήρια ταξιδεύουν επάνω στην ουρήθρα, μολύνοντας τα ούρα και φλεγμονώνοντας το βλεννογόνο της ουροδόχου κύστης.

Οι περισσότερες γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίσουν κυστίτιδα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Ενώ είναι επώδυνο και ενοχλητικό, δεν είναι επικίνδυνο εάν αντιμετωπιστεί έγκαιρα ή μεταδοτικά. Επιπλέον, η λοίμωξη δεν μεταδίδεται σεξουαλικά .

Αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, ωστόσο, σύμφωνα με την γνώμη των ειδικών, η λοίμωξη μπορεί να «ανέβει» βαθύτερα στο ουροποιητικό σύστημα από την ουροδόχο κύστη και να φτάσει στα νεφρά. Μια λοίμωξη των νεφρών είναι σοβαρή και χρειάζεται άμεση ιατρική φροντίδα καθώς μπορεί να προκαλέσει νεφρική βλάβη ή ακόμα και νεφρική ανεπάρκεια.

κάψουλες κυστίτιδας

Συμπτώματα κυστίτιδας

Η κυστίτιδα μπορεί να είναι ήπια έως σοβαρή. Μεταξύ των πιο συνηθισμένων συμπτωμάτων είναι:

 • συχνή παρόρμηση για ούρηση, ακόμα και για να αποβάλλετε μόνο μερικές σταγόνες.
 • πόνος στο κάψιμο ή αίσθημα «τσιμπήματος» κατά την ούρηση.
 • ούρα με έντονη ή δυσάρεστη οσμή
 • θολά ή σκούρα χρώματα ούρων.
 • πόνος στην κάτω κοιλιακή χώρα
 • αίμα στα ούρα.

Θεραπεία κυστίτιδας

Το πρώτο σύμπτωμα της κυστίτιδας είναι συνήθως μια μικρή αίσθηση μυρμήγκιασμα κατά την ούρηση. Είναι δυνατόν να απαλλαγείτε από την ήπια κυστίτιδα εάν δράσετε αμέσως. Ορισμένες συμβουλές για την πρόληψη αυτού του ζητήματος, σύμφωνα με τις απόψεις σχετικά με τα ουρολογικά προβλήματα, περιλαμβάνουν:

 • Πίνετε πολλά υγρά.
 • Πάρτε ένα αλκαλοποιητή ούρων ή ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι νερό.
 • Αποφύγετε τα όξινα τρόφιμα ή ποτά καθώς ακυρώνουν την επίδραση των αλκαλοποιητών ούρων και μπορούν να επιδεινώσουν το κάψιμο κατά την ούρηση.
 • Πάρτε ένα συμπλήρωμα φτιαγμένο από φυσικά συστατικά που είναι κοινώς γνωστό ότι είναι ευεργετικά για το ουροποιητικό σύστημα (κράνμπερι).

Στις πιο σοβαρές περιπτώσεις, η κυστίτιδα μπορεί να αντιμετωπιστεί με μια πορεία (ή περισσότερα από ένα μαθήματα) αντιβιοτικών φαρμάκων, τα οποία, ωστόσο, ως γνωστόν, μπορεί να έχουν αντενδείξεις και παρενέργειες.

Αιτία κυστίτιδας

Το πιο κοινό βακτήριο που προκαλεί ουρολοίμωξη είναι το Escherichia coli (E. coli). Το βακτήριο βρίσκεται συχνά όταν εξετάζονται τα ούρα με μικροσκόπιο – αυτή η δοκιμή ονομάζεται μικροσκόπηση και καλλιέργεια ούρων.

Ο. coli βρίσκεται συνήθως στην πεπτική οδό και τα έντερα. Υπό κανονικές συνθήκες, είναι ακίνδυνο. Ωστόσο, ευδοκιμεί στο όξινο περιβάλλον της ουροδόχου κύστης, όπου πολλαπλασιάζεται και φουσκώνει το βλεννογόνο της ουροδόχου κύστης.

Τι είναι το Cystinorm; Πώς λειτουργεί; Είναι μια φυσική θεραπεία; Επιδράσεις και οφέλη για την κυστίτιδα

cysti norm κάψουλες αποτελέσματα

Το Cystinorm είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, βασισμένο μόνο σε φυσικά συστατικά, το οποίο έχει βακτηριοστατική δράση (μπορεί να βοηθήσει στην αναστολή της αναπαραγωγής παθογόνων μικροοργανισμών) και βακτηριοκτόνο (δρα στην ακεραιότητα των κυτταρικών τοιχωμάτων). Είναι ένα χρήσιμο προϊόν για όσους θέλουν να προλάβουν ή / και να καταπολεμήσουν την κυστίτιδα και τα ενοχλητικά συμπτώματά της, καθώς και τις επικίνδυνες επιπλοκές.

Πώς λειτουργεί το Cystinorm; Το Cystinorm λειτουργεί σε πολλά μέτωπα καθώς, όταν λαμβάνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, μπορεί να βοηθήσει:

 • Αποτρέψτε το σχηματισμό λίθων στην ουροδόχο κύστη.
 • Ομαλοποίηση της βακτηριακής μικροχλωρίδας.
 • Βελτίωση της ευημερίας του ουροποιητικού συστήματος.
 • Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ποιες είναι οι επιπτώσεις και τα αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει η Cystinorm; Σύμφωνα με ό, τι επιβεβαιώνεται επίσης από τις απόψεις και τις απόψεις των ειδικών, η χρήση του Cystinorm μπορεί να βοηθήσει:

 • Ανακουφίζω τον πόνο
 • Αντιμετωπίστε τη φλεγμονή.
 • Αποτρέψτε την προσκόλληση μικροοργανισμών στα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης.
 • Κανονικοποιήστε την ούρηση.

Λάβετε υπόψη: τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Cysti Norm: inci, λίστα συστατικών, σύνθεση και σύνθεση

Σχόλια τιμών Cysti Norm

Γιατί το Cystinorm λειτουργεί καλύτερα από άλλα συμπληρώματα; Το μυστικό της επιτυχίας αυτών των φυσικών καψουλών οφείλεται στη σύνθεσή τους με βάση φυτικά εκχυλίσματα και φυσικά συστατικά.

Κάθε κάψουλα περιέχει ένα μείγμα προσεκτικά επιλεγμένων και ισορροπημένων συστατικών, τα οποία δρουν συνεργιστικά. Στις απόψεις για τα φόρουμ, πολλοί το συνιστούν ως ένα από τα καλύτερα προϊόντα για την πρόληψη και τη διαχείριση οποιασδήποτε μορφής κυστίτιδας, χάρη στην παρουσία, μεταξύ των συστατικών, του κράνμπερι. Γνωστό συστατικό και χρησιμοποιείται πάντα από τους αρχαίους αυτόχθονες λαούς της Αμερικής για τη θεραπεία πληγών και προβλημάτων του ουροποιητικού συστήματος

Χάρη στα ισχυρά οφέλη και την αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση, το κράνμπερι λειτουργεί με φυσικό τρόπο στην καταπραϋντική φλεγμονή, δίνοντας άμεση ανακούφιση.

Με φυσικό τρόπο, το κράνμπερι βοηθά στην ανακούφιση του πόνου, στην ομαλοποίηση της ούρησης και στην αντιμετώπιση της φλεγμονής

Το Cystinorm λειτουργεί από την πρώτη λήψη και γι ‘αυτό για πολλούς είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα για όσους έχουν συχνές κρίσεις κυστίτιδας και δεν θέλουν πάντα να καταφεύγουν σε συνταγογραφούμενα φάρμακα ή άλλα προϊόντα που πωλούνται στα φαρμακεία (συχνά γνωστό ότι προκαλούν αντενδείξεις και παρενέργειες).

Όπως ήδη αναφέρθηκε, αυτό το συμπλήρωμα διατροφής διατίθεται με τη μορφή κάψουλων που περιέχονται σε ένα πρακτικό μπουκάλι με καπάκι που εξοικονομεί φρεσκάδα, ικανό να διατηρήσει καλύτερα όλες τις ιδιότητες των συστατικών. Σε κάθε φιάλη υπάρχουν 30 δισκία των 0,50 γρ.

Παραγγελία -50% Τιμή

Cystinorm σε διαδικτυακά φόρουμ: απόψεις, σχόλια και απόψεις

Cystinorm απόψεις σχόλια απόψεις

Τι λένε οι απόψεις, οι κριτικές και οι απόψεις των πελατών της Cystinorm στα διαδικτυακά φόρουμ;

Διαβάζοντας τις ήδη πολυάριθμες κριτικές που έχουν εμφανιστεί στα φόρουμ, το Cystinorm εμφανίζεται ως ένα πολύπλευρο προϊόν που μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση πολλών ζητημάτων, όπως:

 • Πρέπει να πηγαίνετε συχνά στο μπάνιο
 • Γενική αδυναμία
 • Γενικευμένη αδιαθεσία.
 • Πόνος ή κάψιμο κατά την ούρηση
 • Σπασμοί
 • Πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή.
 • «Τραβώντας» πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης.
 • Κρυάδα
 • Απώλεια ούρων
 • Κακή μυρωδιά ούρων και διαρροές.

Υπάρχουν επίσης απόψεις και απόψεις εμπειρογνωμόνων, οι οποίες υπογραμμίζουν πώς αυτό το προϊόν μπορεί να είναι μια έγκυρη εναλλακτική λύση στο συνηθισμένο φάρμακο ή φάρμακο για την κυστίτιδα, που πωλείται στα φαρμακεία, λόγω της απόλυτα φυσικής και ασφαλούς φόρμουλας του.

Δεν είναι μόνο η αποτελεσματικότητα που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στις κριτικές και τις απόψεις που εκφράζονται στα φόρουμ. Η τιμή και η ευκολία χρήσης του προϊόντος υπογραμμίζονται επίσης ως μοναδικά χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες του Cystinorm, καθώς και η ευκολία τοποθέτησης μιας παραγγελίας στον επίσημο ιστότοπο.

Δοσολογία και τρόπος χρήσης του Cystinorm. Ιδρύματα

Στο ένθετο της συσκευασίας ή στο πίσω μέρος της αρχικής φιάλης Cystinorm, θα βρείτε οδηγίες για τη σωστή πρόσληψη και τη δοσολογία που πρέπει να ληφθεί. Αυτά προτείνουν να λαμβάνετε 1 κάψουλα 2-3 φορές την ημέρα, συνοδευόμενη με άφθονο νερό.

Το συμπλήρωμα διατίθεται με τη μορφή κάψουλων που καταπίνονται εύκολα, χωρίς παρενέργειες και που δεν φορτώνουν το συκώτι και τα νεφρά.

Cystinorm Τιμή: Πού να αγοράσετε στην Ελλάδα

Cystinorm τιμή Ελλάδα

Ο επίσημος ιστότοπος είναι το προτιμώμενο κανάλι για να αγοράσετε το αυθεντικό Cystinorm σε μειωμένη τιμή στην Ελλάδα (50% στην τιμή καταλόγου).

Εδώ είναι η απλή διαδικασία παραγγελίας:

 • Κάντε μια άμεση παραγγελία, συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα λίγα απαιτούμενα δεδομένα, για να λάβετε την έκπτωση που προορίζεται για όσους παραγγέλνουν από την Ελλάδα.
 • Περιμένετε να τηλεφωνήσει ο χειριστής για λεπτομέρειες αποστολής.
 • Θα λάβετε το πακέτο σας σε λίγες ημέρες και μπορείτε να πληρώσετε κατά την παράδοση.

Η εταιρεία διανομής στην Ελλάδα δέχεται παραγγελίες από όλες τις περιοχές και σε όλες τις περιπτώσεις η πληρωμή μπορεί να γίνει απευθείας κατά την παράδοση του προϊόντος (χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα).

l Η τιμή αγοράς Cystinorm με έκπτωση είναι 39 € ανά φιάλη, αλλά η τιμή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την επιλεγμένη προσφορά. Θα είναι ο φορέας εκμετάλλευσης που θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για περαιτέρω αποκλειστικές προσφορές που προορίζονται για εσάς.

Cystinorm: τιμή στα φαρμακεία και διαθεσιμότητα στο Amazon

Το αυθεντικό Cystinorm δεν βρίσκεται στο φαρμακείο. Όντας αποκλειστικό του κατασκευαστή, γνωστό ως «Neo Elementum», το Cystinorm μπορεί να αγοραστεί μόνο στον επίσημο ιστότοπο και δεν είναι διαθέσιμο ούτε στο Amazon.

Πρόταση

Όταν λαμβάνετε συμπληρώματα διατροφής, αν και έχουν συσταθεί μόνο με φυσικά συστατικά, είναι πάντα σκόπιμο να ακολουθείτε προσεκτικά τη δοσολογία και τις οδηγίες στο φύλλο οδηγιών χρήσης. Προφανώς τα αποτελέσματα διαφέρουν πάντα από άτομο σε άτομο και καθορίζονται από έναν υγιεινό τρόπο ζωής σε συνδυασμό με καθημερινή, τακτική και συνεχή άσκηση. Ακόμα και για συμπληρώματα διατροφής και συμπληρώματα φυσικής προέλευσης, ωστόσο, σε περίπτωση αλλεργιών και δυσανεξιών, συνιστάται να διαβάσετε προσεκτικά τη λίστα των συστατικών πριν από τη λήψη.

Κατώτατη γραμμή : Το  Cystinorm είναι το συμπλήρωμα διατροφής με φυσικά εκχυλίσματα ειδικά σχεδιασμένα για όσους θέλουν να προλάβουν ή να καταπολεμήσουν την κυστίτιδα. Το Cystinorm μπορεί να υπερηφανεύεται για μια συνολική ασφάλεια πρόσληψης, συνοδευόμενο από μια αποτελεσματικότητα που επιβεβαιώνεται από πολλές κριτικές σε διαδικτυακά φόρουμ. Είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε μειωμένη τιμή, απευθείας στον ιστότοπο του διανομέα.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
VisOn: ο νέος φυσικός τρόπος βελτίωσης της όρασης
Next
Hydriqueen: έντονη φυσική ενυδάτωση. Επίσημος ιστότοπος και τιμή Ελλάδας

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *