FlexoMed Gel – Πόνος στις αρθρώσεις; Δυσκαμψία στις κινήσεις;

Sin categoría

FlexoMed GelΤα προβλήματα που επηρεάζουν τις αρθρώσεις είναι πολύ ύπουλα, αν παραμεληθούν, στην πραγματικότητα, μπορούν να προκαλέσουν την απώλεια της ικανότητας κίνησης και κατά συνέπεια της ενεργού και ολοκληρωμένης ζωής. Μην παραμελείτε την ευεξία των αρθρώσεών σας! Η σύνθεση Flexomed, που αναπτύχθηκε από ειδικούς στον τομέα, θεωρείται ένα από τα καλύτερα προϊόντα για την υγεία των αρθρώσεων, ακόμη και ως προληπτικό μέτρο.

Επίσημη ιστοσελίδα

Η κρέμα Flexomed παράγεται στην Ευρώπη, χρησιμοποιώντας μόνο εκχυλίσματα φυσικής προέλευσης. Τα οποία σας επιτρέπουν να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα του κινητικού συστήματος με αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο.

Ποιες είναι οι αιτίες του πόνου στις αρθρώσεις;

Flexomed, γυναίκα με πόνο στις αρθρώσεις

Οι πόνοι στις αρθρώσεις μπορεί να έχουν διαφορετική προέλευση. Μεταξύ των αιτιών για μεγαλύτερη επίπτωση είναι:

 • Διαταραχές μεταβολισμού και διατροφής : η υπερβολική συσσώρευση αλάτων μέσα στις αρθρώσεις οδηγεί σε εκφυλιστικές διαδικασίες διαφορετικής φύσης.
 • Υπερβολικό βάρος:  ένα υπερβολικό φορτίο στις αρθρώσεις προκαλεί πρόωρη φθορά.
 • Τραυματική βλάβη : ασύνδετες κινήσεις, πτώσεις, ατυχήματα.
 • Γενετική προδιάθεση : ταχεία φθορά ή ευθραυστότητα των ιστών και των οστών των αρθρώσεων.
 • Υπερβολικά φορτία : λόγω σκληρής σωματικής εργασίας ή εξάσκησης ιδιαίτερα απαιτητικών αθλημάτων.
 • Αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία: ο φυσιολογικός εκφυλισμός των ιστών λόγω ηλικίας και η επακόλουθη ορμονική ανισορροπία.
 • Χρόνιες ασθένειες: οξείες λοιμώξεις διαφορετικής φύσης.
 • Αυτοάνοσες διεργασίες:  Μια ανώμαλη ανοσολογική αντίδραση της λειτουργίας των αντισωμάτων.

Απλές ασκήσεις για την ανακούφιση του πόνου στις αρθρώσεις

άνδρας και γυναίκα πηδώντας

Η εκτέλεση απλών στοχευμένων ασκήσεων, η κινητοποίηση και η ενίσχυση των αρθρώσεων κάθε μέρα, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη διαταραχών ή να επιβραδύνει την πορεία τους. Προφανώς, πριν ασχοληθείτε με συγκεκριμένες ασκήσεις, είναι σκόπιμο να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας για να καταλάβετε καλά ποιο είναι το παρόν πρόβλημα των αρθρώσεων και να αποφύγετε δυσάρεστες και επικίνδυνες ενοχλήσεις. Όσοι έχουν ήδη διαγνώσει παθολογίες των αρθρώσεων, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με έναν φυσιοθεραπευτή για να περιγράψει μια ρουτίνα συγκεκριμένων ασκήσεων, που θα πραγματοποιηθούν, τουλάχιστον στην αρχή, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού και στη συνέχεια να συνεχίσουν ανεξάρτητα στο σπίτι.

Οι επιδράσεις του Flexomed στις αρθρώσεις και τους ιστούς

Οι φυσικές πηγές δραστικών ουσιών, που υπάρχουν στη σύνθεση του Flexomed, έχουν υψηλή ικανότητα διείσδυσης και βιοδιαθεσιμότητα. Η σύνθεση αυτής της κρέμας έχει άμεση επίδραση στις αρθρώσεις. Βοηθούν στην γρήγορη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της φλεγμονής, δηλαδή του πόνου, του οιδήματος και της μειωμένης κινητικότητας. Ταυτόχρονα, βοηθούν στην πρόληψη των εκφυλιστικών διαδικασιών των ιστών του χόνδρου και τονώνουν τις μυϊκές ίνες και τα αιμοφόρα αγγεία.

Η αντιφλεγμονώδης δράση του Flexomed έχει δύο θεραπευτικά αποτελέσματα: το πρώτο στις αλλοιωμένες δομές των σάκων των αρθρώσεων, των τενόντων και των μυών, το άλλο στα αιμοφόρα αγγεία και στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Flexomed, άνθρωπος με πόνο στην πλάτη

Εχει επίσης:

 • Αναλγητικό και αντισηπτικό αποτέλεσμα.
 • Άμεση απορρόφηση, το αποτέλεσμα είναι αισθητό μέσα σε 30 λεπτά από τη χορήγηση.
 • Ευρεία ευελιξία: δρα σε διάφορα προβλήματα στις αρθρώσεις.
 • Προληπτική δράση, βοηθά στην πρόληψη της ανάπτυξης ασθενειών των αρθρώσεων.
 • Τονωτική δράση, αντισταθμίζει τη χαλαρότητα του δέρματος και αυξάνει το επίπεδο τόνου.

Λάβετε υπόψη : τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Καινοτόμος φόρμουλα με μόνο φυσικά συστατικά

flexomed

Τα κύρια συστατικά του Flexomed είναι: Καμφορά, εκχύλισμα καστανιάς και μέντα, καθένα από τα οποία πραγματοποιεί στοχευμένη και συνεργιστική δράση ικανή να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στις αρθρώσεις.

Μεταξύ των άλλων συστατικών υπάρχουν επίσης βιταμίνες Β1, Β5 και C, οι οποίες είναι σε θέση να ενισχύσουν τα τοιχώματα των φλεβών και να προωθήσουν την αναγέννηση των προσβεβλημένων ιστών, καθώς και να έχουν αγγειοδιασταλτικές και αναλγητικές ιδιότητες.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής του Flexomed;

γυναίκα

Το Flexomed είναι μια κρέμα που εφαρμόζεται, έως και τρεις φορές την ημέρα και ανάλογα με τις ανάγκες, απευθείας σε προβληματικές περιοχές ή περιοχές που θέλετε να ενισχύσετε και να προστατέψετε. Για σωστή εφαρμογή, οι οδηγίες στην αρχική συσκευασία συνιστούν εφαρμογή μικρής ποσότητας προϊόντος και μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Είναι σημαντικό να μην ξεπλύνετε το προϊόν και αφήστε το να δράσει τουλάχιστον 4/5 ώρες πριν το ξεπλύνετε. Εάν αφεθεί για μια νύχτα, αξιόλογα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Η προσφορά στον επίσημο ιστότοπο προορίζεται για Ιταλούς πελάτες

Η κρέμα Flexomed είναι ένα πολύ αποτελεσματικό και υψηλής ζήτησης προϊόν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν πολλά πλαστά προϊόντα στο Διαδίκτυο που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την επιτυχία του αρχικού προϊόντος. Μην ξεγελιέστε!

Μπορείτε να αγοράσετε το πρωτότυπο Flexomed στον ιστότοπο του επίσημου Ιταλού προμηθευτή που είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την πρωτοτυπία του προϊόντος, καθώς και μια μειωμένη τιμή. Για να το λάβετε στην καλύτερη τιμή, απλώς συμπληρώστε το αίτημα παραγγελίας στον ιστότοπο και περιμένετε την κλήση επιβεβαίωσης από έναν χειριστή εξυπηρέτησης πελατών. Το Flexomed θα σας παραδοθεί, με αντικαταβολή, μέσα σε λίγες ημέρες.

Πρόταση

Flexomed, παλιό ζευγάρι

Οι κύριες αιτίες του πόνου στις αρθρώσεις περιλαμβάνουν καθιστική ζωή, δυσπλασίες, υπέρβαρο και παχυσαρκία. Ορισμένες από αυτές τις αιτίες μπορούν να προληφθούν με έναν υγιεινό τρόπο ζωής (άλλες μπορούν μόνο να επιβραδυνθούν) και μεταξύ των πιο αποτελεσματικών αντιδότων, υπάρχει αναμφίβολα σωματική δραστηριότητα. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να παίζετε εκ των προτέρων, γιατί όταν νιώσετε την πρώτη ενόχληση, είναι πιθανό οι εκφυλιστικές διαδικασίες να βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Το ιδανικό είναι να εξασκείτε δραστηριότητες που δεν υπερφορτώνουν υπερβολικά τις αρθρώσεις, είναι να τις εξασκείτε με μέτριο αλλά σταθερό τρόπο.

Κατώτατη γραμμή: Η Flexomed είναι μια φυσική κρέμα, αποτελεσματική και χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Είναι ένα χρήσιμο προϊόν τόσο ως πρόληψη όσο και ως πρόσθετο των φυσικών διαδικασιών αναγέννησης των ιστών. Μπορεί να εφαρμοστεί πολλές φορές την ημέρα και δεν έχει αντενδείξεις ή παρενέργειες κανενός είδους. Έχει επίσης δροσιστικό αποτέλεσμα και ευχάριστη μυρωδιά.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
CardiLine: για τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης, φυσικά!
Next
Urotrin: από τη φύση, έγκυρος σύμμαχος για τη διατήρηση της υγείας του προστάτη.

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *