FootFix, το καινοτόμο και αποτελεσματικό στήριγμα κατά του hallux valgus

Sin categoría

FootFixΆχνετε για ένα προϊόν που μπορεί να σας βοηθήσει να αποχαιρετήσετε τις ταλαιπωρίες του hallux valgus; Το στήριγμα FootFix είναι αυτό που χρειάζεστε. Τελικά έφτασε και στην Ελλάδα, αφού έχουμε βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο, είμαστε σίγουροι ότι θα έχει τεράστια επιτυχία στη χώρα μας.

Επίσημη ιστοσελίδα

 

Αιτίες του hallux valgus

Γιατί ορισμένα άτομα είναι πιο επιρρεπή σε κολλήματα από άλλα; Ας μάθουμε τις πιο συχνές αιτίες αυτής της παθολογίας (η οποία έχει μεγαλύτερη συχνότητα μεταξύ των γυναικών) και τους συγγενείς παράγοντες κινδύνου:

 • Κληρονομικότητα: εάν στην οικογένεια υπάρχει ιστορικό αρκετών περιπτώσεων hallux valgus, η πιθανότητα να επαναληφθεί αυτή η παθολογία εκθετικά αυξάνεται.
 • Χαρακτηριστικά μορφολογικής προέλευσης: συνήθως, σε ένα πόδι στο οποίο τα δάχτυλα των ποδιών τείνουν να είναι ήδη λίγο προς τα έξω, το πρόβλημα μπορεί να εκδηλωθεί με μεγαλύτερη επίπτωση. Ωστόσο, για να εκδηλωθεί αυτή η παραμόρφωση του ποδιού, είναι απαραίτητος ένας παράγοντας ενεργοποίησης, όπως ο τύπος των παπουτσιών που φοριούνται, ειδικά αν έχουν ψηλοτάκουνα και μυτερό ντεκολτέ, που τροποποιούν τη δομή του μπροστινού ποδιού, αναγκάζοντας το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού να κινηθεί προς το ilice, προκαλώντας το σχηματισμό του τυπικού «κρεμμυδιού» σε μια ήδη αδύναμη και προδιάθεση άρθρωση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να προτιμάτε τα άνετα παπούτσια περιορίζοντας τη χρήση ψηλών τακουνιών και στενών δακτύλων σε μερικές ειδικές περιπτώσεις.
 • Υποφέρει από χρόνια ασθένεια των αρθρώσεων, όπως ουρική αρθρίτιδα ή ρευματοειδή αρθρίτιδα.
 • Υπερβολικό βάρος και παχυσαρκία.
 • Τραυματικά τραύματα στο πόδι.

παραμόρφωση των δακτύλων

5 Ασκήσεις για hallux valgus

Ξεκινώντας από την υπόθεση ότι δεν πρέπει ποτέ να κάνετε μασάζ στο εξωτερικό πρήξιμο, δηλαδή την τυπική θυλακίτιδα και ονομάζεται «κρεμμύδι», για να αποφύγετε την περαιτέρω φλεγμονή του. Είναι προτιμότερο να προσπαθείτε να κάνετε τις φυσικές κινήσεις του ποδιού, μαθαίνοντας να αναγνωρίζετε τα δικά σας σημεία στήριξης.

Ακολουθούν 5 πρακτικές ασκήσεις:

 1. Μπάλα Σε όρθια θέση, τοποθετήστε μια μαλακή μπάλα (στο μέγεθος μιας μπάλας του γκολφ) κάτω από το πέλμα του ποδιού. Στη συνέχεια, μετακινήστε το ολισθαίνοντάς το ομαλά, από το τόξο στα δάχτυλα των ποδιών και στη συνέχεια, προς την αντίθετη κατεύθυνση, στη φτέρνα.
 2. Περιστροφή: καθισμένοι με τα πόδια εκτεταμένα, πρέπει να μετακινήσετε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού ακολουθώντας ένα φανταστικό κυκλικό σχήμα. Μετά από 10 δευτερόλεπτα, προσπαθήστε να τεντώσετε τον αντίχειρά σας στο πλάι, κρατώντας τη θέση για μερικά δευτερόλεπτα.
 3. Οδήγηση: κάθεστε πάντα με τα πόδια εκτεταμένα, βοηθώντας τον εαυτό σας να κινήσει απαλά το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, χωρίς να το λυγίζετε, να το χαμηλώνετε και να το σηκώνετε.
 4. Περπάτημα: theσως η καλύτερη άσκηση για το hallux valgus είναι να περπατάτε ξυπόλητοι στο σπίτι ή στην άμμο στην παραλία.
 5. Τοίχος: Αυτή η άσκηση εκτελείται ξαπλωμένη, με τα πόδια λυγισμένα και τα πόδια να ακουμπούν σε έναν τοίχο. Σηκώνοντας τα τακούνια, στη συνέχεια τονώνοντας την περιοχή στήριξης με ελαφριά πίεση πρώτα στις φάλαγγες, μετά στην καμάρα, τέλος στις φτέρνες. Σε κάθε βήμα είναι απαραίτητο να διατηρήσετε τη θέση για περίπου 5 δευτερόλεπτα.

Πώς λειτουργεί το στήριγμα FootFix;

παραμόρφωση των δακτύλων, επιδιόρθωση ποδιών

Το FootFix είναι ένα στήριγμα που αναπτύχθηκε από το Γερμανικό Ινστιτούτο Fraunhofer. Αναπτύχθηκε από ομάδα Γερμανών ορθοπεδικών ειδικών, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις βιομηχανικές πτυχές του ποδιού.

Αυτό που κάνει το FootFix να διαφέρει από άλλα στηρίγματα στην αγορά είναι το γεγονός ότι αυτό το προϊόν δεν είναι μόνο ικανό να δράσει στο πρόβλημα του hallux valgus, αλλά και σε μια σειρά άλλων παραμορφώσεων των δακτύλων των ποδιών. Με αυτόν τον τρόπο το FootFix καταπολεμά όχι μόνο τις ενοχλήσεις, αλλά και τις αιτίες τους.

Σύμφωνα με τις απόψεις και τα σχόλια όσων το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει, το FootFix:

 • Ισιώστε το μεγάλο δάχτυλο και τις αρθρώσεις του.
 • Εξαλείφει τον πόνο και το πρήξιμο.
 • Διατηρεί τη φυσική κινητικότητα του ποδιού.
 • Έχει σχεδιαστεί για να φοριέται καθημερινά για πολλές ώρες την ημέρα.

Καινοτόμο και υποαλλεργικό υλικό

ψηλοτάκουνα, επιδιόρθωση ποδιών

Το FootFix επανατοποθετεί τη δομή του ποδιού στο φυσικό της σχήμα και αντισταθμίζει το πρήξιμο και τον πόνο. Το στήριγμα ισιώνει τους μαλακούς ιστούς και τις παραμορφωμένες αρθρώσεις του μεγάλου δακτύλου, αντισταθμίζοντας τον σχηματισμό νέων, με προληπτικό τρόπο. Χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό του στηρίγματος, το μετατάρσιο και τα δάχτυλα παίρνουν σωστή θέση και υποβάλλονται σε σωστές μηχανικές κινήσεις.

Με τη χρήση του στηρίγματος FootFix, ένα πόδι με hallux valgus βοηθά να κινείται φυσικά και χωρίς πόνο. Εξαλείφει επίσης αντισταθμίζει το πρόβλημα των επίπεδων ποδιών, το οποίο είναι συχνά μια από τις κύριες αιτίες σχηματισμού του hallux valgus.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το FootFix

Για να επιτευχθεί το θετικό αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε το σιδεράκι για 8/10 ώρες την ημέρα. Οι πρώτες αλλαγές είναι ορατές μετά από μερικές εβδομάδες σωστής και σταθερής χρήσης του στηρίγματος, το οποίο πρέπει απλώς να φορεθεί στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, όπως φαίνεται, με επεξηγηματικό τρόπο, στο φύλλο οδηγιών που συνοδεύει το πακέτο πωλήσεων. Μόλις τοποθετηθεί άνετα και σταθερά στο δάχτυλο, μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε τύπο υποδημάτων.

Αγοράστε μόνο πρωτότυπο FootFix από τον επίσημο ιστότοπο

σταθεροποίηση ποδιών, πόδι

Εάν θέλετε να λάβετε την προωθητική έκπτωση για το λανσάρισμα του προϊόντος στην Ελλάδα και να λάβετε το FootFix μόνο με 35 Ευρώ, αντί για 75 Ευρώ, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε την παραγγελία στον επίσημο ιστότοπο. Ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την πρωτοτυπία του προϊόντος και δωρεάν αποστολή σε όλη την εθνική επικράτεια.

Σαν? Απλώς συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας και επιβεβαιώνοντας τη διεύθυνσή σας στον χειριστή που θα επικοινωνήσει μαζί σας στον αριθμό τηλεφώνου που έχετε υποδείξει.

Σας υπενθυμίζουμε ότι είναι δυνατή η εύκολη πληρωμή κατά την παράδοση.

Πρόταση

Η πρόληψη του hallux valgus, καθώς και η προσπάθεια να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του είναι δυνατή, χάρη στη χρήση της κοινής λογικής, ένα στήριγμα και την εξάσκηση συγκεκριμένων ασκήσεων. Η πρώτη συμβουλή είναι να φοράτε άνετα παπούτσια, αποφεύγοντας ή προσπαθώντας να περιορίσετε τη χρήση ψηλοτάκουνων ή στενών παπουτσιών όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα ήταν επίσης σκόπιμο να πραγματοποιήσετε μια εκ νέου εκπαίδευση στο περπάτημα, για να αποφύγετε ένα υπερβολικό φορτίο στις άκρες των ποδιών, καθώς και να χάσετε βάρος για να μην καταπονήσετε υπερβολικά τις αρθρώσεις. Εάν τα πρώτα σημάδια έχουν ήδη εμφανιστεί, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένα εργαλεία – όπως αποστάτες και σιδεράκια, τα οποία βοηθούν να βρεθεί η σωστή θέση των δακτύλων αρκετά γρήγορα.

Κατώτατη γραμμή: Το FootFix είναι μια συγκεκριμένη, διακριτική και βολική βοήθεια για όποιον πάσχει ήδη από την απενεργοποιητική παθολογία του hallux valgus ή για όσους θέλουν να την αποτρέψουν με αποτελεσματικό και πρακτικό τρόπο. Ένα προϊόν κατάλληλο για όλους, υποαλλεργικό και εύκολο στη χρήση.

Επίσημη ιστοσελίδα

 

Previous
Carattia Cream Review – Αφήστε τη χρυσή πινελιά να αναπληρώσει το δέρμα του προσώπου σας το 2021!
Next
Ακοή με προβλήματα ακοής; Ξεχάστε τα με το Nutresin Herbapure Ear!

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *