FungoLock – Φρέσκα, υγιή και όμορφα πόδια! Αντίο ονυχομυκητίαση!

Sin categoría

FungoLockΤο FungoLock είναι μια γρήγορη και αποτελεσματική βοήθεια για μυκητιασικές λοιμώξεις και υπερβολική εφίδρωση των ποδιών. Η σύνθεσή του βοηθά στην εξάλειψη των βακτηριδίων και των άσχημων οσμών, επιτρέποντας να καταπρανει το κάψιμο και τον πόνο, ομαλοποιώντας επίσης τη λειτουργία των ιδρωτοποιών αδένων. Το FungoLock είναι επίσης χρήσιμο για προληπτικούς σκοπούς, καθώς βοηθά στη δημιουργία ενός δυσμενούς περιβάλλοντος για τη ζωή των οργανισμών που διευκολύνουν τον πολλαπλασιασμό των μυκήτων.

Επίσημη ιστοσελίδα

Σε αντίθεση με άλλα αντιμυκητιασικά σκευάσματα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που πωλούνται στα φαρμακεία, το τζελ FungoLock είναι ασφαλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε ηλικία, χάρη στη 100% φυσική του σύνθεση. Ας δούμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το σκεύασμα τζελ τόσο αποτελεσματικό.

Ο κίνδυνος παράβλεψης μυκητιασικών λοιμώξεων

μυκητιακό, τζελ

Συχνά οδηγείται κάποιος στο να πιστεύει ότι το νύχι του χεριού κιτρινίζεται από μύκητα είναι κάτι ασήμαντο, στο οποίο δεν δίνεις πολύ βάρος. Δεδομένου ότι ο μύκητας των νυχιών (ονυχομυκητίαση) συνήθως δεν είναι επώδυνος, πολλοί άνθρωποι αναβάλλουν τη θεραπεία. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται σαν ένα απλό καλλυντικό πρόβλημα, η παράβλεψη ενός μύκητα που έχει προσβληθεί από μύκητες μπορεί να έχει πολύ σοβαρές συνέπειες για την υγεία. Οι πιθανές επιπλοκές μιας μυκητιασικής λοίμωξης στα πόδια περιλαμβάνουν:

 • Πόνος στο πόδι. Με την πάροδο του χρόνου, ένα καρφί που έχει μολυνθεί από μύκητες μπορεί να γίνει παχύ και παραμορφωμένο, προκαλώντας πόνο. Μπορεί ακόμη και να κάνει το περπάτημα δύσκολο όταν φοράτε παπούτσια.
 • Εξάπλωση του μύκητα . Μερικές φορές ο μύκητας των νυχιών που δεν αντιμετωπίζεται μπορεί να εξαπλωθεί στο περιβάλλον δέρμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο πόδι του αθλητή, μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από φαγούρα, κόκκινο, σκασμένο δέρμα. Εάν φοράτε παπούτσια και κάλτσες όλη την ημέρα και ένα από τα νύχια των ποδιών σας έχει μολυνθεί, η μόλυνση μπορεί να εξαπλωθεί πολύ εύκολα επειδή ο μύκητας ευδοκιμεί σε ένα ζεστό, σκοτεινό και υγρό περιβάλλον. Ο μύκητας μπορεί επίσης να εξαπλωθεί στα γεννητικά όργανα.
 • Διαδεδομένη μόλυνση. Αυτή η επιπλοκή της μυκητιασικής λοίμωξης στα νύχια προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία για άτομα που πάσχουν από διαβήτη και άλλες χρόνιες παθήσεις που αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα . Εάν ένας μύκητας στα νύχια εξαπλώνεται στο δέρμα και προκαλεί τραυματισμό, τα βακτήρια μπορούν να εισέλθουν πιο εύκολα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κυτταρίτιδα, μια κατάσταση που παράγει πρησμένο, κόκκινο, τρυφερό δέρμα και πρέπει να αντιμετωπιστεί με αντιβιοτικά. Σε σοβαρές περιπτώσεις κυτταρίτιδας, η μόλυνση μπορεί να εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος και να είναι θανατηφόρα.
 • Απώλεια νυχιών. Τα μολυσμένα με μύκητες νύχια των ποδιών μπορούν να διαχωριστούν από το κρεβάτι των νυχιών, μια κατάσταση γνωστή ως ονυχόλυση. Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε το ελεύθερο μέρος του νυχιού. Ακόμα κι αν ένα μολυσμένο καρφί δεν αποκολληθεί μόνο του, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρεθεί εάν ο μύκητας δεν φύγει με τις παραδοσιακές θεραπείες. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιείται μια διαδικασία που ονομάζεται αποστροφή για την πλήρη αφαίρεσή της. Μερικές φορές το νύχι αφαιρείται οριστικά μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται μητριακτομή. Μια διαδικασία που καταστρέφει το κέντρο ανάπτυξης στη βάση του νυχιού, τόσο χειρουργικά όσο και χημικά και επομένως το νύχι δεν θα μεγαλώσει ξανά.

Λειτουργεί το FungoLock ή είναι φάρσα;

fungolock, γυναίκα, μανιτάρια

Ρίχνοντας μια ματιά στις κριτικές και τα σχόλια, τα οποία μπορείτε να βρείτε στα φόρουμ που είναι αφιερωμένα στα προϊόντα υγείας και ομορφιάς, μπορείτε να δείτε πώς αισθάνεται ικανοποιημένος όποιος έχει χρησιμοποιήσει αυτό το τζελ.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, μια ολοκληρωμένη θεραπεία με FungoLock βοηθά στη θεραπεία των συμπτωμάτων μιας μυκητιασικής λοίμωξης, ανεξάρτητα από το στάδιο που βρίσκεται, βελτιώνοντας την ανοσία και αποτρέποντας έτσι την πιθανότητα επανεμφάνισης.

Το FungoLock βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως:

 • Αλλαγή στο χρώμα της πλάκας νυχιών.
 • Παραμόρφωση του νυχιού.
 • Δυσάρεστη οσμή και συχνή εφίδρωση.
 • Εύθραυστα νύχια που σπάνε.
 • Πόνος, κάψιμο, φαγούρα και ξεφλούδισμα του δέρματος.
 • Πυώδεις πληγές στα πόδια.
 • Πόνος και δυσφορία κατά το περπάτημα.
 • Απώλεια νυχιών.

πόδια, κνησμός, κρέμα, αντιμυκητιασικά

Η διατύπωση του FungoLock σας επιτρέπει να βοηθήσετε:

 • Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα των ποδιών.
 • Εξαλείψτε τον κνησμό, το ξεφλούδισμα και τον ερεθισμό του δέρματος των ποδιών μετά την πρώτη εφαρμογή.
 • Αποκαταστήστε γρήγορα τη δομή του δέρματος και των νυχιών.
 • Αποτρέψτε την περαιτέρω ανάπτυξη του μύκητα.

Συστατικά βιολογικής προέλευσης

πόδια, συστατικά

Η δράση του τζελ οφείλεται στα συστατικά του, τα οποία αλληλοσυμπληρώνονται, ενισχύοντας συνεργιστικά:

 • MALCEUR ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΜΑ: βοηθάει να απαλλαγούμε από μύκητες στα πέλματα και τα νύχια, αυξάνει την ανοσία στους οργανισμούς που προκαλούν μύκητες.
 • CHAGA EXTRACT: έχει αντισηπτική δράση και βοηθά στην καταπολέμηση της συνεχούς εφίδρωσης των ποδιών και της δυσάρεστης οσμής.
 • HEMP SEED OIL: είναι μια έγκυρη ενυδατική κρέμα και βοηθά στη θρέψη του δέρματος των ποδιών, ομαλοποιεί τους ιδρωτοποιούς αδένες και εμποδίζει την περαιτέρω ανάπτυξη μυκήτων.
 • LAPACHO BARK EXTRACT: σας επιτρέπει να καταπρανετε την αίσθηση καψίματος, κνησμού, δυσφορίας, ερεθισμού του δέρματος.
 • CORDYCEPS EXTRACT : είναι σε θέση να διεγείρει μια ταχύτερη αποκατάσταση των περιοχών του δέρματος που έχουν υποστεί βλάβη από τη δράση των μυκήτων και βοηθά στην αποκατάσταση τόσο του δέρματος όσο και της δομής των νυχιών.

Τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του FungoLock, σε κριτικές σε διαδικτυακά φόρουμ είναι τα ακόλουθα:

 • Η ταχύτητα δράσης.
 • Η ικανότητα να καταπρανει τα συμπτώματα των παθογόνων και της φλεγμονής.
 • Δράση κατά του πόνου μετά την πρώτη εφαρμογή.
 • Υποαλλεργικό προϊόν.
 • Βιολογικό προϊόν χωρίς ΓΤΟ, ορμόνες και συνθετικά συστατικά.
 • Δεν έχει αντενδείξεις και δεν προκαλεί παρενέργειες.

Σημείωση: Τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

FungoLock: οδηγίες χρήσης

χρήση, κρέμα

Εδώ είναι η απλή διαδικασία, που συνιστά ο κατασκευαστής:

 • Πλύνετε και καθαρίστε καλά τα πόδια σας.
 • Στεγνώστε τα καλά με ένα μαλακό πανί.
 • Εφαρμόστε το τζελ σε όλη την επιφάνεια του ποδιού και των νυχιών.
 • Αφήστε να δράσει χωρίς ξέβγαλμα.

Ο κατασκευαστής συνιστά την εφαρμογή του τζελ πριν τον ύπνο, για να το αφήσετε να δράσει όλη τη νύχτα και να επαναλάβετε τη διαδικασία για τουλάχιστον 14 συνεχόμενες ημέρες.

Τιμή FungoLock: εκπτώσεις και προσφορές στον ιστότοπο του κατασκευαστή

fungolock, πόδια

Το FungoLock μπορεί να παραδοθεί απευθείας στο σπίτι σας, με έκπτωση 50% στην τιμή του καταλόγου, απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας, που βρίσκεται στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή. Μόλις αποσταλεί η φόρμα παραγγελίας, θα λάβετε μια κλήση από έναν σύμβουλο για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση. Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες και μπορείτε να πληρώσετε για το προϊόν απευθείας κατά την παράδοση.

Δεδομένης της παρουσίας απάτων, είναι σκόπιμο να αποφύγετε την αγορά του προϊόντος σε Ebay, Amazon ή παρόμοια και να παραγγείλετε μόνο το αρχικό FungoLock, από τον ιστότοπο του κατασκευαστή.

Πρόταση

Η υγιεινή είναι σημαντική. Είναι απαραίτητο να υπάρχει αυστηρή υγιεινή για να αποφευχθεί ο πολλαπλασιασμός των μυκήτων. Πλύνετε τα πόδια σας, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. στην περίπτωση των χεριών, όσο συχνά χρειάζεται. Αποφύγετε τη χρήση σκόνης ταλκ καθώς αυτό, παρά την εξάλειψη της κακής μυρωδιάς, συμβάλλει στη συσσώρευση υγρασίας.

Κατώτατη γραμμή: Το  FungoLock είναι ο πιο ισχυρός και φυσικός σύμμαχός σας στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων της μυκώσεως και της ονυχομυκητίασης. Η σύνθεσή του προστατεύει, καταπρανει και αναζωογονεί, από την πρώτη εφαρμογή. Μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στην αγορά προϊόντων περιποίησης ποδιών.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
Pumpkin Seed Pro – Διαρροές ούρων; Ακράτεια?
Next
Κετογονική δίαιτα; Με τον Keto Guru θα είστε στην κορυφή!

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *