Fungonis Gel: το δροσιστικό τζελ ποδιών! Αλήθεια ή Απάτη

Sin categoría

Fungonis Gel Ελλάδα 15 mlΤο Fungonis Gel είναι ένα νέο φυσικό αντιμυκητιασικό προϊόν, που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Ελλάδα, στην αγορά φυσικών προϊόντων για τη φροντίδα των ποδιών. Είναι ένα πολύ δημοφιλές τζελ στο εξωτερικό, όπου έχουν ήδη εμφανιστεί πολύ θετικές κριτικές και απόψεις για την αποτελεσματικότητά του στα φόρουμ αφιερωμένα σε προβλήματα που σχετίζονται με μυκητίαση και μυκητιάσεις.

Επίσημη ιστοσελίδα

Μεταξύ των υψηλών συστατικών, στη σύνθεση του Fungonis Gel υπάρχει έλαιο τσαγιού, γνωστό τώρα για τις αντιμυκητιασικές του ιδιότητες και υποστηρίζει την αναγέννηση των ιστών που επηρεάζονται από μύκητες (δέρμα και νύχια).

Θέλαμε να συμπεριλάβουμε, σε αυτήν την εμπεριστατωμένη ανασκόπηση του Fungonis Gel, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το προϊόν, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο αγοράς του αρχικού προϊόντος στην καλύτερη τιμή και απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο.

Λάδι δέντρων τσαγιού (Malaleuca Alernifolia): οφέλη κατά της μυκητιάσεως και των μυκήτων

Η ονυχομυκητίαση είναι η πιο κοινή παθολογία που επηρεάζει τους μύκητες των ποδιών, αλλά η θεραπεία της παραμένει δύσκολη λόγω των πιθανών επιπτώσεων από του στόματος αντιμυκητιασικών φαρμάκων που πωλούνται στα φαρμακεία, τα οποία είναι συχνά πολύ ακριβά.

μυκητίαση και μύκητες

Το Tea Tree Oil, σύμφωνα με τις απόψεις και τις απόψεις πολλών ειδικών, μπορεί να προσφέρει μια προσιτή εναλλακτική λύση στα κοινά χρησιμοποιούμενα τοπικά αντιμυκητιασικά φάρμακα.

Λαμβάνοντας υπόψη τις πιθανές παρενέργειες των στοματικών αντιμυκητιασικών φαρμάκων και το κόστος που σχετίζεται με τα τοπικά αντιμυκητιασικά, πολλοί άνθρωποι έχουν αναζητήσει εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης της ονυχομυκητίασης. Για αρκετό καιρό, πολλοί έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν λάδι από δέντρο τσαγιού ως εναλλακτική μέθοδο θεραπείας για τον μύκητα των νυχιών. Τα αιθέρια έλαια ήταν πολύ δημοφιλή πριν από την ανάπτυξη χημικών αντιμικροβιακών παραγόντων, ειδικά στα παραδοσιακά φάρμακα. Αυτό συμβαίνει επειδή η αρχαία ιατρική γνώση αναγνώρισε τα έλαια δέντρων τσαγιού ως αντιμικροβιακές, αντιμυκητιασικές, αντιιικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αρκετές περίφημες απόψεις και απόψεις φοβούνται επίσης την υψηλή πιθανότητα ότι το έλαιο δέντρων τσαγιού έχει αντιμυκητιασικές ιδιότητες, επίσης χρήσιμες στη θεραπεία λοιμώξεων από Candida.

Οι απόψεις σχετικά με τον μηχανισμό δράσης του ελαίου δέντρων τσαγιού είναι αντικρουόμενες. Θεωρείται ότι οι λιπόφιλες ενώσεις στα αιθέρια έλαια είναι ικανές να καταστρέψουν τις κυτταρικές μεμβράνες. Το έλαιο τσαγιού έχει τη φυσική ικανότητα να αποσταθεροποιεί τις κυτταρικές μεμβράνες, με αποτέλεσμα τον θάνατο των μυκητιακών κυττάρων. Επιπλέον, μελέτες τέτοιων αιθέριων ελαίων θα βελτίωναν τη διαπερατότητα και τη διατήρηση δραστικών και αντιμυκητιασικών ουσιών στο δέρμα. Αυτό θα υπογραμμίσει επίσης την πιθανότητα ότι το έλαιο δέντρων τσαγιού μπορεί να είναι μια αποτελεσματική προσθήκη στην καταπολέμηση της μυκητίασης, της ονυχομυκητίασης και των μυκητιάσεων όλων των ειδών, ειδικά όταν συνδυάζεται με άλλες φυσικές αντιμυκητιασικές ουσίες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, σύμφωνα με τις απόψεις πολλών διεθνών εμπειρογνωμόνων και δερματολόγων, ένα τοπικό προϊόν αιθέριου ελαίου, που περιέχει έλαιο δέντρου τσαγιού, μπορεί να βοηθήσει στην πλήρη αναστολή του πολλαπλασιασμού των αερόβιων βακτηρίων, ζυμών και μυκήτων στα πόδια , στο περιβάλλον και στα παπούτσια.

Fungonis Gel: Τι είναι αυτό;

Fungonis Gel Κριτικές

Το Fungonis Gel είναι το εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ξανά την ευχαρίστηση να έχετε περιποιημένα και υγιή πόδια. Η σύνθεση του Fungonis Gel λειτουργεί ταυτόχρονα σε πολλές κατευθύνσεις, χάρη στη συνεργιστική δράση των φυσικών συστατικών του. Αυτό το τζελ προάγει την ταχεία αναγέννηση, καταπρανει και ενυδατώνει το δέρμα που έχει υποστεί βλάβη από μύκητες και βακτήρια τυπικά για μυκητιασικές λοιμώξεις, βοηθά στην επιδιόρθωση μικρών εκδορών και διεισδύει στους ιστούς του δέρματος, εξουδετερώνοντας φυσικά τη δράση των μικροβίων και των ιών.

Το Fungonis Gel δεν είναι φάρμακο, περιέχει αποκλειστικά φυσικά συστατικά τα οποία, όταν εφαρμόζονται στο δέρμα σας, έχουν ευνοϊκές επιδράσεις χωρίς να προκαλούν ανεπιθύμητες παρενέργειες ή αντενδείξεις.

Είναι ένα ασφαλές προϊόν για χρήση για οποιονδήποτε, το οποίο δεν περιέχει δυνητικά επικίνδυνες ή ερεθιστικές χημικές ουσίες, ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Λάβετε υπόψη: τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Η σύνθεση περιέχει ευεργετικά φυσικά συστατικά

Η σύνθεση του Fungonis Gel περιλαμβάνει μια σειρά από φυσικά συστατικά. Αυτά είναι αμινοξέα, οργανικές χημικές ουσίες, ευεργετικά ένζυμα. Το αποτέλεσμα ενισχύεται από ένα σύμπλεγμα μετάλλων και βιταμινών, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη αποκατάσταση των κατεστραμμένων νυχιών και του δέρματος.

 • ALTERNIFOLIA MELALEUCA OIL – Βοηθά στην επούλωση κατεστραμμένων ιστών των νυχιών, εξαλείφει τον κνησμό, τους ερεθισμούς του δέρματος, τις δερματοπάθειες και το έκζεμα. Επιπλέον, υποστηρίζει τις διαδικασίες αναγέννησης των μολυσμένων περιοχών, ηρεμεί και ενυδατώνει το δέρμα, καταπρανει τους ερεθισμούς.
 • AESCULUS HIPPOCASTANUM BUDS EXTRACT – οι ουσίες που περιέχονται βοηθούν στην ομαλοποίηση της ροής του αίματος και της λεμφικής κυκλοφορίας στις πληγείσες περιοχές, συμβάλλοντας στη μείωση της φλεγμονής και η Πρίστινα είναι το κατεστραμμένο λιπιδικό φράγμα. Επίσης κατέχει. ισχυρές φυσικές αντιβακτηριακές ιδιότητες.
 • PROPOLIS EXTRACT – γνωστό ως έγκυρο φυσικό αντιβιοτικό, ικανό να αντισταθμίσει μυκητιασικές λοιμώξεις. Αυτή η ουσία παράγεται από μέλισσες και ιδιαίτερα πλούσια σε φλαβονοειδή, τα οποία είναι γνωστό ότι έχουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Έχει επίσης καταπραϋντικές ιδιότητες, βοηθά στην επούλωση πληγών και αποκαθιστά τους κατεστραμμένους ιστούς.
 • ΕΚΘΕΣΗ ΣΕΡΠΥΛΛΟΥ ΘΥΜΟΥ – πλούσιο σε αιθέρια έλαια και φλαβονοειδή που μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλάξετε τα πόδια και τα νύχια σας από μυκητιακή και βακτηριακή επίθεση και να καθαρίσετε τη μόλυνση. Είναι επίσης ένα πολύτιμο αντισηπτικό, αντιβιοτικό και φυσικό αντιμυκητιασικό.
 • EUGENIA ΣΑΡΥΟΦΥΛΛΑΤΑ ΛΑΔΙ – Χάρη στην ευγενόλη, αυτό το λάδι είναι ένας ισχυρός αντιμυκητιασικός παράγοντας. Είναι έγκυρο αντισηπτικό, απολυμαντικό, αναγεννητικό και αντιφλεγμονώδες. Βοηθά στην αύξηση της ανοσοποιητικής άμυνας του δέρματος έναντι μυκητιασικών λοιμώξεων.

Κανένα από αυτά τα συστατικά, όταν χρησιμοποιείται σωστά, δεν έχει σχετικές αντενδείξεις ή παρενέργειες.

μανιτάρια, γυναικεία πόδια

Γνώμες και σχόλια από τα φόρουμ – Γιατί οι πελάτες εκτιμούν το Fungonis Gel;

Το Fungonis Gel είναι ένας βιολογικός παράγοντας για πλήρη υγιεινή και απολύμανση ενάντια στους μύκητες των ποδιών. Διατίθεται με τη μορφή σπρέι τζελ. Έχει μεγάλη αποδοχή από πελάτες σε ολόκληρη την ΕΕ. Οι καταναλωτές μοιράζονται ως επί το πλείστον θετικές απόψεις για αυτό. Λένε ότι το τζελ ευνόησε την κατάσταση του δέρματος τους. Μερικοί μάλιστα μοιράζονται κριτικές, σχόλια και απόψεις ότι το Fungonis Skin Cleansing Solution έχει βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος. Ισχυρίζονται ότι έχουν αποκαταστήσει τη φυσική του ομορφιά και το χόριο έχει γίνει λείο στην αφή. Το Fungonis Gel είναι πολύ δημοφιλές στη Μεγάλη Βρετανία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, την Τσεχία, την Ελλάδα και την Ισπανία. Ο κατασκευαστής του είναι η εταιρεία βιολογικών καλλυντικών Granada, η οποία έχει εξαιρετική φήμη.

Γιατί οι πελάτες προτιμούν το gel Fungonis έναντι άλλων παρόμοιων προϊόντων που πωλούνται στα φαρμακεία; Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά που, σύμφωνα με τις απόψεις εκείνων που το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει, κάνουν αυτό το προϊόν διαφορετικό από όλα τα άλλα στην αγορά:

 • Φυσικά συστατικά – Τα συστατικά του Fungonis Gel είναι αποκλειστικά φυσικά, αυτό το προϊόν στην πραγματικότητα – περιέχει τα πιο αποτελεσματικά φυσικά συστατικά για την καταπολέμηση μυκητιασικών λοιμώξεων. Δεν περιέχει ΓΤΟ.
 • Εγγύηση Κατασκευαστή – Αυτό το τζελ κατασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα κατασκευής.
 • Χωρίς παρενέργειες – Χάρη στη φυσική του σύνθεση, αυτό το προϊόν είναι απολύτως ακίνδυνο για την υγεία. Δεν έχει παρενέργειες, δεν βλάπτει το συκώτι ή το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Ευρύ φάσμα δράσης – Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, καταφέρνει να προσφέρει οφέλη ενάντια στις περισσότερες υπάρχουσες μυκητιασικές λοιμώξεις.
 • 100% εγγυημένη ανωνυμία – Η αγορά πραγματοποιείται με πλήρη σεβασμό της ιδιωτικής ζωής του αγοραστή. Το προϊόν παραδίδεται με courier που ωστόσο δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της συσκευασίας.
 • Υψηλή σχέση ποιότητας / τιμής: η τιμή του Fungonis Gel είναι πραγματικά αμελητέα ειδικά σε σύγκριση με άλλα πιο διάσημα αλλά λιγότερο αποτελεσματικά προϊόντα.

Πώς χρησιμοποιείται το Fungonis Gel; Οι οδηγίες στο ένθετο της συσκευασίας

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το Fungonis Gel; Το μυστικό της αποτελεσματικότητας αυτού του τζελ έγκειται στη σταθερότητα της εφαρμογής. Ο κατασκευαστής συνιστά να το εφαρμόζετε 2 φορές την ημέρα, απευθείας σε όλα τα πόδια, προηγουμένως πλυμένο, με ελαφρύ μασάζ, με στόχο να κάνει τα δραστικά συστατικά να διεισδύσουν βαθιά.

Η συνιστώμενη διάρκεια εφαρμογής στο ένθετο της συσκευασίας είναι 1 μήνας και μπορεί να παραταθεί, εάν είναι απαραίτητο, από δύο έως τρεις μήνες, για να βοηθήσει το σώμα να εξαλείψει όλα τα σημάδια και τις ατέλειες που προκαλούνται από τους μύκητες.

Διαδικασία για την αγορά του Fungonis Gel σε μειωμένη τιμή

τιμή γέλης fungonis

Για να βεβαιωθείτε ότι παραγγείλατε το αρχικό προϊόν (είναι γνωστό ότι υπάρχουν πιθανώς παραποιημένα προϊόντα σε ιστότοπους όπως το Ebay, το Aliexpress ή το Amazon), στην καλύτερη τιμή, απλώς κάντε την παραγγελία με την ακόλουθη απλή διαδικασία:

 • Συνδεθείτε στον επίσημο ιστότοπο του gel Fungonis.
 • Εισαγάγετε τα λίγα δεδομένα που ζητήθηκαν στη φόρμα παραγγελίας.
 • Περιμένετε την κλήση του συμβούλου θα συνεχίσει η παραγγελία σας θα σας ζητήσει τη διεύθυνση αποστολής.
 • Θα λάβετε φορτηγά απόψυξης σε λίγες ημέρες και μπορείτε να τα πληρώσετε άνετα σε μετρητά στον ταχυδρόμο.

Η τιμή του Fungonis Gel είναι η ίδια σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Πρόταση

Η υγρασία είναι ένας από τους μεγαλύτερους συμμάχους για τον πολλαπλασιασμό μυκήτων και βακτηρίων. μετά το ντους και πριν φορέσετε κάλτσες και παπούτσια, βεβαιωθείτε ότι έχετε στεγνώσει τέλεια τα πόδια και τα νύχια σας και, το συντομότερο δυνατό, επιτρέπετε στα πόδια σας να αναπνέουν ακόμη και όταν περπατάτε ξυπόλητοι σε προστατευμένα περιβάλλοντα.

Κατώτατη γραμμή : Το  Fungonis Gel μπορεί να περιγραφεί ως ο τέλειος σύμμαχος για όποιον θέλει να πολεμήσει και να πολεμήσει με φυσικό τρόπο τα προβλήματα της μυκητιάσεως και της ονυχομυκητίασης, που προκαλούνται από την επιβλαβή δράση μυκήτων και βακτηρίων. Ένα φυσικό προϊόν, σε εξαιρετική τιμή και εύκολο στη χρήση από οποιονδήποτε.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
Ορός Foxy Eyes Eyelash: για ακαταμάχητα μαγευτική εμφάνιση!
Next
Seborax – Η ακμή, τα σπυράκια και τα σπυράκια σας δίνουν το μαρτύριο;

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *