Goya Thermo -Gel – Κυτταρίτιδα; Αντιο σας!

Sin categoría

Αντικυτταρίτιδα Goya Thermo-GelΓια αρκετό καιρό εμφανίστηκε επίσης στην ιταλική αγορά, ένα προϊόν που γίνεται δημοφιλές στις κριτικές του φόρουμ. Ονομάζεται Goya Thermo-Gel Αντικυτταρίτιδα. Είναι ένα τζελ σύσφιξης, το οποίο φαίνεται ότι έχει ήδη βοηθήσει πολλές γυναίκες να απαλλαγούν από αυτή την ενοχλητική ατέλεια. Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε αν πρόκειται για φάρσα ή για προϊόν που λειτουργεί πραγματικά.

Επίσημη ιστοσελίδα

Έχετε κυτταρίτιδα; Δεν είστε μόνοι: αυτή η «αισθητική κατάσταση» επηρεάζει σχεδόν το 90% των γυναικών, κάποια στιγμή στη ζωή, ακόμη και τις πιο αδύνατες και πιο ταιριαστές. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι τόσο συνηθισμένο, υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση σχετικά με το τι είναι η κυτταρίτιδα, τι την προκαλεί και πώς να την απαλλαγούμε.

Κυτταρίτιδα: αιτίες, θεραπείες και περιέργειες

Με όλες τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στα γυναικεία περιοδικά, μπορεί να νομίζετε ότι γνωρίζετε αρκετά για την κυτταρίτιδα , αλλά αυτό δεν ισχύει.

Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι απλά λίπος, άλλοι πιστεύουν ότι η κυτταρίτιδα αποτελείται από τοξίνες που αναμιγνύονται με περίσσεια υγρών που παγιδεύονται κάτω από το δέρμα. Στην πραγματικότητα, η κυτταρίτιδα είναι μια κατάσταση που επηρεάζει την εμφάνιση του δέρματος σε περιοχές όπως οι γλουτοί και οι μηροί, δίνοντας στο δέρμα μια «ογκώδη» εμφάνιση.

Το λίπος από μόνο του δεν ευθύνεται για την κυτταρίτιδα. Υπό τις κατάλληλες συνθήκες, το λίπος μπορεί να είναι ένα όμορφο πράγμα. Για παράδειγμα, το λίπος του προσώπου είναι υπεύθυνο για την απαλότητα και τη στρογγυλότητα των μάγουλων που χαρακτηρίζουν τη νεότητα.

Κυτταρίτιδα εναντίον «Λίπος»

Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει την κυτταρίτιδα διαφορετική από τους κοινούς λιπώδεις ιστούς; Η ατέλεια οφείλεται στη δομή του υπερκείμενου δέρματος και του υποκείμενου συνδετικού ιστού, ο οποίος σε ορισμένες συνθήκες προκαλεί το δέρμα να πάρει μια «ζαρωμένη» εμφάνιση.

Ποιοι επηρεάζονται από την κυτταρίτιδα;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί υπάρχει μικρότερη συχνότητα κυτταρίτιδας στους άνδρες, ακόμη και όταν πρόκειται για παχύσαρκα άτομα; Or γιατί είναι δυνατόν να κολυμπήσετε κυτταρίτιδα ακόμη και σε λεπτές γυναίκες;

Η απάντηση είναι μονοσήμαντη: το λίπος δεν είναι η κύρια αιτία της κυτταρίτιδας.

goya thermo-gel αντι-κυτταρίτιδα, πορτοκαλί, εκατοστό

Οι αιτίες

Κάτω από το δέρμα όλοι έχουμε ένα στρώμα ινώδους συνδετικού ιστού, το οποίο είναι υπεύθυνο για την πρόσφυση του δέρματος στους υποκείμενους μυς. συνήθως στους άνδρες, αυτός ο συνδετικός ιστός είναι διάστικτος ή διαγωνίως διατεταγμένος. Στις γυναίκες, όμως, είναι μια άλλη ιστορία, τρέχει κάθετα, επομένως, κάθετα στο δέρμα). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, οι ινώδεις λωρίδες (γνωστές και ως διαφράγματα) συνδέουν το δέρμα με τον υποκείμενο ιστό μόνο σε ορισμένα σημεία, δημιουργώντας μικρούς «θαλάμους λίπους».

Ένας άλλος πιθανός επιβαρυντικός παράγοντας αυτής της πραγματικής παθολογίας είναι οι δίαιτες yo-yo. Επαναλαμβανόμενοι κύκλοι αύξησης και απώλειας βάρους διακυβεύουν περαιτέρω την ελαστικότητα του δέρματος, κάνοντας την κυτταρίτιδα πιο αισθητή.

Τα καλά νέα

Είναι δυνατόν να αντισταθμίσετε τον σχηματισμό κυτταρίτιδας ζώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής, κόβοντας το κάπνισμα, πίνοντας άφθονο νερό και ασκώντας τακτική σωματική δραστηριότητα.

Ένας συνδυασμός δίαιτας και σωματικής δραστηριότητας μπορεί να μειώσει το στρώμα λίπους κάτω από το δέρμα, καθιστώντας την κυτταρίτιδα λιγότερο αισθητή, ακριβώς όπως μια ισορροπημένη διατροφή βοηθά το δέρμα και τον συνδετικό ιστό να είναι πιο ελαστικό και μειώνει την κατακράτηση νερού.

Θεραπείες

Εάν έχετε βαρεθεί την κυτταρίτιδα, πιθανότατα αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε εκτός από την υγιεινή διατροφή, την άσκηση και τη διακοπή του καπνίσματος. στις περισσότερες περιπτώσεις, οι θεραπείες για τη μείωση της κυτταρίτιδας μπορούν να μειώσουν σημαντικά τις οικονομίες σας επίσης.

Ευτυχώς, όμως, τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί μια σειρά αισθητικών προϊόντων, ικανών να δρουν από έξω, αντισταθμίζοντας τον σχηματισμό αυτού του ενοχλητικού αισθητισμού.

Λειτουργεί το Goya Thermo-Gel; Η απάντηση και οι απόψεις από το φόρουμ

πορτοκαλί, κυτταρίτιδα

Ρίχνοντας μια ματιά στις απόψεις και τις κριτικές που όσοι έχουν χρησιμοποιήσει το Goya Thermo-Gel έχουν ήδη αφήσει στα φόρουμ, μπορείτε να βρείτε επιβεβαίωση για όσα δήλωσε η ομάδα που ανέπτυξε αυτήν την καινοτόμο σύνθεση.

Όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, το Goya Thermo-Gel θα είναι σε θέση να βοηθήσει:

  • Αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα που υπάρχει ήδη, με ισχυρό αποτέλεσμα σοκ.
  • Διαιρέστε τις εναποθέσεις λίπους που ευνοούν την έκκριση τους.
  • Καθαρίστε το σώμα από μέσα, επιτρέποντάς σας να απομακρύνετε τα απόβλητα και τις τοξίνες πιο εύκολα.
  • Επιταχύνετε το μεταβολισμό.
  • Ομαλοποιεί την εντερική μικροχλωρίδα.

Όλα με απόλυτα ασφαλή σύνθεση, φτιαγμένα με μόνο φυσικά συστατικά ικανά να δράσουν στοχευμένα και συνεργικά για να προσφέρουν μόνιμα αποτελέσματα.

Λάβετε υπόψη : τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Ένα τζελ πλούσιο σε φυσικά συστατικά

συστατικάΤα 2 κύρια και πιο δραστικά συστατικά του σκευάσματος τζελ Goya Anticellulite Thermo-Gel είναι εκχύλισμα φυκιών και εκχύλισμα γκουαρανά αλλά μαζί με ουσίες που επιτρέπουν την αποτελεσματική απορρόφηση της γέλης.

  • Εκχύλισμα φυκιών: Αυτό το συστατικό είναι ικανό για γενική θερμότητα και επιταχύνει το μεταβολισμό του δέρματος. Βοηθά στη μείωση των υποδόριων εναποθέσεων λίπους, κάνοντας το δέρμα πιο λείο.
  • Εκχύλισμα Guarana: ικανό να ενισχύσει τη μικροκυκλοφορία του αίματος και δρα ενεργά στα συστατικά που προκαλούν την κυτταρίτιδα.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτά είναι μόνο φυσικά συστατικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το τζελ δεν απαιτεί συνταγή, δεν χρειάζεται να αγοραστεί στο φαρμακείο και δεν έχει αντενδείξεις ή παρενέργειες.

Πώς να εφαρμόσετε το Thermo-Gel;χρήση, θερμο-gel goya

Η πιο σωστή διαδικασία εφαρμογής αυτού του προϊόντος αναφέρεται στην αρχική συσκευασία gel. Οι οδηγίες χρήσης είναι πολύ εξαντλητικές και συνοδεύουν την αρχική συσκευασία. Σε γενικές γραμμές, ο Αντικυτταρίτιδας Goya πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας στις περιοχές όπου υπάρχει κυτταρίτιδα ή όπου είναι επιθυμητό να αποτραπεί.

Είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε το τζελ για όλη τη διάρκεια της θεραπείας που προτείνει ο κατασκευαστής, ίση με 28 ημέρες, ακόμη και αν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που λαμβάνονται εντός των πρώτων εβδομάδων. Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί η επανεμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Goya Anticellulite Gel στη μισή τιμή και με δωρεάν μεταφορικά!

Θέλετε να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα πιο εύκολα και με ασφάλεια; Σας έχουμε υπέροχα νέα! Προς το παρόν το Goya Thermo-Gel προσφέρεται, μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή, σε μειωμένη τιμή και με δωρεάν μεταφορικά!

Συμπληρώνοντας την απλή φόρμα παραγγελίας με τα λίγα απαιτούμενα δεδομένα, μπορείτε να παραγγείλετε μια πλήρη θεραπεία μόνο με 54,95 ευρώ, έναντι 109,90 ευρώ της τιμής καταλόγου! Επιπλέον, θα δικαιούστε δωρεάν αποστολή και δυνατότητα πληρωμής για το προϊόν κατά την παραλαβή! Να είστε προσεκτικοί με δόλια προϊόντα, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο Amazon ή το Ebay και αγοράστε μόνο το αρχικό προϊόν!

θερμογέλη goya, κυτταρίτιδα

Πρόταση

Η ταχύτερη απαλλαγή από την κυτταρίτιδα είναι δυνατή ακολουθώντας απλές οδηγίες, όπως: να τρώτε σωστά, να πίνετε άφθονο νερό, να ασκείστε τακτικά, να βουρτσίζετε το σώμα σας με μια βούρτσα με μαλακές τρίχες και να τρίβετε με υπολείμματα καφέ.

Bottom Line: Το  Goya Thermo-Gel είναι το νέο τζελ δράσης κατά της κυτταρίτιδας, ικανό να σας κάνει να ανακαλύψετε ξανά την ευχαρίστηση ενός τονωμένου και λείου δέρματος, χάρη σε ασφαλή συστατικά και στοχευμένη δράση. Απλό στην εφαρμογή και με εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής, αυτό το προϊόν σίγουρα θα σας κερδίσει!

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
Extra Mind: ενισχύστε και αναζωογονήστε τις νοητικές σας ικανότητες!
Next
NikotinOFF Drops – Κόψτε το κάπνισμα ξαφνικά;

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *