Hepasanol – Επισκόπηση του συμπληρώματος για τον καθαρισμό του ήπατος φυσικά.

Sin categoría

Hepasanol for liver Review ΕλλάδαΤο Hepasanol , το νέο φυσικό συμπλήρωμα για την ευημερία του ήπατος, είναι τελικά διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Το συμπλήρωμα κάψουλας Hepasanol που μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας του ήπατος.

Επίσημη ιστοσελίδα

Αυτές οι κάψουλες διαθέτουν μια σύνθεση φυσικών συστατικών, η οποία τα έχει ήδη κάνει εξαιρετικά δημοφιλή σε διαδικτυακά φόρουμ αφιερωμένα σε φυσικά προϊόντα για άτομα με ηπατικά προβλήματα. Έχουν ήδη εμφανιστεί θετικές κριτικές και απόψεις τόσο για την αποτελεσματικότητα του Hepasanol όσο και για την τιμή του.

Στη νέα και πλήρη ανασκόπηση μας συμπεριλάβαμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για αυτό το συμπλήρωμα σε φυσικές κάψουλες, για το πώς λειτουργεί, για τα συστατικά του σκευάσματος του και για το πώς λαμβάνεται. Επιπλέον, θα δούμε πώς να αγοράσετε το Hepasanol στην καλύτερη τιμή, παραγγέλνοντάς το απευθείας στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

Ρίζα γλυκόριζας: οφέλη για το συκώτι και όχι μόνο

συκώτι

Εάν δεν γνωρίζατε ότι η ρίζα γλυκόριζας ήταν φαρμακευτικό βότανο, δεν είστε μόνοι. Μια συχνή ερώτηση είναι: «Σε τι χρησιμοποιείται η ρίζα γλυκόριζας;» Οι απαντήσεις είναι πολλές, καθώς, σύμφωνα με τις απόψεις πολλών ειδικών, αυτό το φυτό έχει δεκάδες και δεκάδες χρήσεις και οφέλη.

Η ρίζα γλυκόριζας ήταν από τις αγαπημένες φυσικές θεραπείες του βασιλιά Τουταγχαμών (μεγάλη ποσότητα ρίζας γλυκόριζας βρέθηκε στον τάφο του) και χρησιμοποιήθηκε από τους Έλληνες ως θεραπεία για χιλιάδες χρόνια, όπως το τζίνσενγκ για τους Κινέζους. Είναι γνωστό για τη γλυκιά γεύση του – καθώς είναι περίπου πενήντα φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη – αλλά η ρίζα γλυκόριζας έχει χρησιμοποιηθεί με τα χρόνια για τα οφέλη της ενάντια σε προβλήματα που κυμαίνονται από το κοινό κρυολόγημα έως τον καρκίνο.

Ρίζα γλυκόριζας για φυσική υποστήριξη του επινεφριδιακού συστήματος – Η γλυκόριζα είναι μέρος μιας ομάδας φυτών που έχουν έντονη επίδραση στο ενδοκρινικό σύστημα. Οι γλυκοσίδες που υπάρχουν στη γλυκόριζα έχουν παρόμοια δομή με τα φυσικά στεροειδή του σώματος. Για το λόγο αυτό, οι βοτανολόγοι χρησιμοποιούσαν γλυκόριζα για αιώνες για να υποστηρίξουν το σύστημα των επινεφριδίων σε περιόδους υπερβολικού στρες, διατηρώντας το σε ισορροπία. Συγκεκριμένα, η γλυκόριζα περιέχει γλυκυρριζικό οξύ που διεγείρει τις εκκρίσεις των επινεφριδίων εξασφαλίζοντας τη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας.

Ρίζα γλυκόριζας για την πεπτική υγεία – Η ρίζα γλυκόριζας διεγείρει επίσης την παραγωγή πεπτικών υγρών και χολής, καταπρανει τα έλκη, βοηθά στη μείωση της εντερικής φλεγμονής και υποστηρίζει την υγιή λειτουργία των νεφρών, του ήπατος και της ουροδόχου κύστης. Η καταπραϋντική του δράση στα έλκη είναι μοναδική. Αντί να εμποδίζει την απελευθέρωση οξέος, η ρίζα γλυκόριζας διεγείρει τους φυσιολογικούς αμυντικούς μηχανισμούς που εμποδίζουν το σχηματισμό ελκών. Συγκεκριμένα, η ρίζα γλυκόριζας βελτιώνει τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητα της προστατευτικής βλέννας που καλύπτει την εντερική οδό, αυξάνει τη διάρκεια ζωής των εντερικών κυττάρων και βελτιώνει την παροχή αίματος στην εντερική επένδυση. Εκτός από τη μείωση των επιπέδων οξέος στο στομάχι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της καούρας και της δυσπεψίας,

Τι είναι το Hepasanol; Δουλεύει?

Το Hepasanol είναι ένας νέος εντελώς φυσικός ηπατοπροστατευτικός παράγοντας, το αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας που πραγματοποιήθηκε από ομάδα Ελβετών ερευνητών, έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί σημαντική ανακάλυψη στη θεραπεία ηπατικών παθήσεων.

Η ηπασανόλη βοηθά στην αναγέννηση και τον καθαρισμό του ήπατος σε μία θεραπεία. Εξουδετερώνει τις αρνητικές επιδράσεις του αλκοόλ, του πρόχειρου φαγητού, των φαρμάκων, των δηλητηριάσεων και της φλεγμονής του ήπατος και βοηθά επίσης:

 • Καθαρίστε το συκώτι από τοξικές ουσίες και απόβλητα.
 • Ανακουφίστε τον πόνο και το βάρος στο ήπαρ.
 • Αποστραγγίστε τη χολή από το συκώτι.
 • Προστατέψτε το συκώτι από τις επιπτώσεις του αλκοόλ, του καπνίσματος, των δυσμενών οικολογικών συνθηκών και των αρνητικών επιπτώσεων μιας καθιστικής ζωής.

Η φυσική φόρμουλα αυτού του προϊόντος είναι σε θέση να θεραπεύσει τα κατεστραμμένα ηπατικά κύτταρα, να αποβάλει τη χολή και να αποκαταστήσει τη φυσιολογική λειτουργία του ήπατος. Αυτό το προϊόν αποτρέπει επίσης τη φλεγμονή και προστατεύει από ιούς και παράσιτα. Ωστόσο, αν αναρωτιέστε, το Hepastanol δεν είναι φάρμακο ή φάρμακο . Το Minsan δεν το ελέγχει χάρη στην εντελώς φυσική του φόρμουλα χωρίς αντενδείξεις και παρενέργειες.

Παραγγελία -50% Τιμή

Λάβετε υπόψη : τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Σύνθεση: μια σύνθεση πλούσια σε φυσικά συστατικά

συστατικά y σύνθεση

Τα συστατικά που περιέχονται στη σύνθεση των καψουλών Hepasanol είναι όλα φυσικά και ως εκ τούτου, είναι ένα ασφαλές προϊόν χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες.

Υπάρχουν 8 βασικά συστατικά στην τελική φόρμουλα του Hepasanol, τα οποία το καθιστούν πραγματικά αποτελεσματικό στη στήριξη της απώλειας βάρους και στη ρύθμιση των αιχμών της ινσουλίνης, βοηθώντας στον καθαρισμό και την παροχή ενέργειας.

Αποτελέσματα συστατικά και αποτελέσματα Hepasanol

 • ΛΙΚΟΡΙΚΟ ΕΚΡΥΞΗ ΡΙΖΑΣ – περιέχει γλυκύρριζα, η οποία έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ειδικά σε σχέση με τον ιό της ηπατίτιδας С
 • MARIAN CARDUS SEED EXTRACT – προάγει τη διαδικασία επούλωσης της ηπατικής βλάβης, μειώνει την εμφάνιση της ακμής ενεργώντας ως αντιοξειδωτικό και εμποδίζει την παραγωγή ελεύθερων ριζών.
 • ΔΙΥΔΡΟΚΙΤΡΙΚΗ ΧΟΛΙΝΗ – προστατεύει τον ιστό του ήπατος από τοξικές ουσίες και οξειδωτικό στρες, έχει σημαντικό αντιφλεγμονώδες φορτίο.
 • GINGER ROOT EXTRACT – περιέχει πολλές ισχυρές αντιοξειδωτικές αντιφλεγμονώδεις φυτοσυνθέσεις και αντιβακτηριακές ουσίες
 • N -ACETYLCYSTEINE – βοηθά στην αναπλήρωση της γλουταθειόνης, το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που μπορούν να βλάψουν τα κύτταρα.
 • ARTICHOKE LEF EXTRACT – αυξάνει την παραγωγή χολής, η οποία βοηθά στην αποβολή επικίνδυνων τοξινών από το συκώτι.
 • ARTICHOKE LEF EXTRACT – αυξάνει την παραγωγή χολής, η οποία βοηθά στην αποβολή επικίνδυνων τοξινών από το συκώτι.
 • INOSITOL – είναι μια ουσία που μοιάζει με βιταμίνη (βιταμίνη Β8), η οποία επηρεάζει τους νευροδιαβιβαστές στον εγκέφαλο, βελτιώνοντας την ενδοκυτταρική μετάδοση σήματος.

Το Hepasanol δεν είναι φάρμακο και δεν χρειάζεται συνταγή ή συνταγή για να το αγοράσετε.

Hepasanol: κριτικές και απόψεις σε διαδικτυακά φόρουμ

Hepasanol: σχόλια και απόψεις

Σύμφωνα με κριτικές και απόψεις της Hepastanol, που κοινοποιήθηκαν σε διαδικτυακά φόρουμ, από πελάτες και πολυάριθμους ειδικούς, το συμπλήρωμα είναι σε θέση να βοηθήσει το σώμα να εκτελέσει τις ακόλουθες φυσιολογικές ενέργειες:

 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – Αφαιρεί καρκινογόνες ουσίες, χολή, τοξίνες, χοληστερόλη, αλκοόλ και προϊόντα διάσπασης του καπνίσματος. Βοηθά στην αποκατάσταση της φυσιολογικής εντερικής μικροχλωρίδας, η οποία επιτρέπει στο σώμα να αντισταθμίσει ορισμένα από τα συμπτώματα της ηπατικής νόσου, όπως το υπερβολικό βάρος, οι αλλεργίες, οι βλάβες του δέρματος και η ακμή.
 • ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ – Η διυδροκιτρική χολίνη βοηθά στην αποκατάσταση των ιστών του ήπατος σε κυτταρικό επίπεδο. Είναι σε θέση να ομαλοποιήσει τη σύνθεση της χολής και την έκκριση της. Σταματά την αλλοίωση των κυττάρων, αναστέλλει τις διαδικασίες όγκου, έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Διευκολύνει την εξάλειψη των ιογενών λοιμώξεων.
 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – Οι κάψουλες, πλούσιες σε βιταμίνες (BZ, B5, C και D) και μέταλλα (ασβέστιο, μαγγάνιο, μαγνήσιο, μολυβδαίνιο, νάτριο, κάλιο, σίδηρος, ψευδάργυρος, γερμάνιο), ενεργοποιούν τα λεμφοκύτταρα Τ και την ανοσολογική προστασία του ήπατος κυτταρικό επίπεδο. Με τακτική χρήση, σχηματίζουν ένα προστατευτικό κέλυφος για την προστασία του ήπατος από εξωτερικές επιδράσεις. Πολλές κριτικές και απόψεις επισημαίνουν ότι δεν είναι απάτη, το Hepasanol είναι απολύτως ασφαλές και αν χρησιμοποιηθεί σωστά βοηθά να επιστρέψει φυσικά στη φυσική του κατάσταση.

Ακόμη και σε διαδικτυακά φόρουμ αφιερωμένα στη σύγκριση τιμών ή στον έλεγχο προϊόντων (παρόμοια με το Trovaprezzo ή το Altroconsumo) έχουν εμφανιστεί σχόλια και σχόλια τόσο για την αποτελεσματικότητα του Hepasanol όσο και για την εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.

Οι κριτικές της ηπαστανόλης παρατηρούνται επίσης στα κοινωνικά δίκτυα. Είναι πιο εύκολο να βεβαιωθείτε ότι τα άτομα που αφήνουν αυτές τις κριτικές είναι αληθινά. Λένε ότι το συμπλήρωμα διατροφής τους βοήθησε να νιώσουν καλύτερα τη δεύτερη και την τρίτη ημέρα. Και το αίμα τους βελτιώθηκε σταθερά την πρώτη εβδομάδα. Σύμφωνα με την Hepastanol, η λήψη των καψακίων τους είναι εύκολη. Το μέγεθός τους είναι μικρό και καταπίνονται εύκολα.

Ακόμα και οι ιατρικές απόψεις για το Hepastanol είναι θετικές. Η έλλειψη παρενεργειών καθιστά τις κάψουλες την προτιμώμενη επιλογή, ειδικά σε ασθενείς με επιπλοκές.

Πώς χρησιμοποιείται το Hepasanol; Δοσολογία και οδηγίες στο φύλλο οδηγιών χρήσης

Το Hepasanol πρέπει να λαμβάνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή στο ένθετο της συσκευασίας ή στη φιάλη πώλησης.

Η διάρκεια της θεραπείας με HEPANASOL εξαρτάται από τη σοβαρότητα του προβλήματος και πρέπει να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 1 μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη δόση του Hepasanol μπορούν επίσης να παρέχονται από τον σύμβουλο που θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά κατά την παραγγελία των καψουλών.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη φυσική ιατρική μπορείτε να βρείτε στο φυλλάδιο της.

HEPASANOL Τιμή στην Ελλάδα και πού να το αγοράσετε

HEPASANOL Τιμή στην Ελλάδα

Πού να αγοράσετε και ποια είναι η τιμή του Hepasanol για συκώτι; Οι κάψουλες στην καλύτερη τιμή της αγοράς Hepasanol διατίθενται μόνο στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

Ακολουθεί η διαδικασία παραγγελίας τους:

 • Εισαγάγετε τα στοιχεία σας στη φόρμα παραγγελίας στην επίσημη σελίδα της Hepasanol Ελλάδα.
 • Απαντήστε στην κλήση του συμβούλου Hepasanol και αναφέρετε τη διεύθυνση στην οποία θα πραγματοποιηθεί η αποστολή.
 • Περιμένετε να παραδοθούν οι κάψουλες και πληρώστε μετρητά κατά την παράδοση.

Πόσο κοστίζει το Hepasanol;

Στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή μπορείτε να επωφεληθείτε από μια έκπτωση στην τιμή Hepasanol που σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα μπουκάλι μόνο για 39 ευρώ.

Αυτή η τιμή δεν είναι διαθέσιμη σε άλλους ιστότοπους (όπως Altroconsumo ή Trovaprezzo) και σας συμβουλεύουμε να το εκμεταλλευτείτε εάν θέλετε να φροντίσετε το συκώτι σας με φυσικό και γρήγορο τρόπο, αυξάνοντας τη γενική ευημερία σας.

Hepasanol στα φαρμακεία και στο Amazon: διαθεσιμότητα

Το Hepasanol δεν είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία ή στο Amazon. Στην Ελλάδα, ο πιο γρήγορος και βολικός τρόπος για να αγοράσετε κάψουλες και να τις παραλάβετε απευθείας στο σπίτι είναι να τις παραγγείλετε στον επίσημο ιστότοπο.

Πράγματι, ο ίδιος ο κατασκευαστής προειδοποιεί για πιθανές απομιμήσεις ή απάτες με το Hepastanol στα φαρμακεία. Το γεγονός ότι το προϊόν είναι φυσικό και δεν ελέγχεται από τη Minsan καθιστά ευκολότερη τη μίμηση. Μην ξεγελιέστε από την πιθανή χαμηλότερη τιμή στο Amazon. Το πρωτότυπο δεν πωλείται εκεί.

Πρόταση

Διατροφή και υγεία του ήπατος. Γενικά, η δίαιτα για την υγεία του λιπώδους ήπατος περιλαμβάνει: πολλά φρούτα και λαχανικά, φυτά πλούσια σε φυτικές ίνες όπως όσπρια και δημητριακά ολικής αλέσεως, πολύ λίγα πρόσθετα σάκχαρα τροφίμων όπως αλάτι, τρανς λιπαρά, εξευγενισμένους υδατάνθρακες και κορεσμένα λίπη και καθόλου αλκοόλ Το Μια δίαιτα χαμηλών λιπαρών και χαμηλών θερμίδων μπορεί να βοηθήσει τόσο στην απώλεια βάρους όσο και στη μείωση του κινδύνου λιπώδους ηπατικής νόσου. Στην ιδανική περίπτωση, εάν είστε υπέρβαροι, θα στοχεύετε να χάσετε τουλάχιστον το 10% του σωματικού σας βάρους.

Κατώτατη γραμμή : Η  hepasanol είναι ένα νέο συμπλήρωμα ικανό να διεγείρει και να προάγει τη σωστή λειτουργία του ήπατος, με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο. Μια σειρά από φυσικά συστατικά και εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής τα καθιστούν τις πιο δημοφιλείς κάψουλες της στιγμής για την ευημερία του ήπατος.

Παράγγειλε τώρα

Previous
VagiLine, το τζελ για την ευημερία των γυναικείων εσωρούχων
Next
Avormin – Υψηλή αρτηριακή πίεση; Χωρίς φόβο!

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *