Imosteon: ενάντια στον πόνο στις αρθρώσεις, ένας νέος φυσικός σύμμαχος

Sin categoría

Imosteon GelΧιλιάδες είναι τα προϊόντα που προσφέρει η αγορά για την ανακούφιση παθήσεων και ενοχλήσεων που σχετίζονται με παθολογίες που επηρεάζουν το μυοσκελετικό σύστημα. Πόσα από αυτά όμως λειτουργούν πραγματικά; Και πάνω απ ‘όλα, πόσοι μπορούν να καυχηθούν για μια εντελώς φυσική σύνθεση χωρίς ανεπιθύμητα αποτελέσματα; Πολύ λίγα. Μεταξύ αυτών υπάρχει ένα τζελ, το οποίο απολαμβάνει αυξανόμενη επιτυχία χάρη στην αποτελεσματική του δράση. Το όνομά του, όπως πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε, είναι Imosteon και σε αυτές τις γραμμές πρόκειται να μάθουμε γιατί έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα προϊόντα για την καταπολέμηση του πόνου των μυών και των αρθρώσεων.

Επίσημη ιστοσελίδα

 

Ζεστό ή κρύο για την ανακούφιση του πόνου στις αρθρώσεις;

Ένας φθηνός και εύκολος τρόπος για τη θεραπεία των πόνων που σχετίζονται με την αρθρίτιδα είναι η εφαρμογή θερμότητας ή κρύου (ανάλογα με την περίπτωση) στις πληγείσες αρθρώσεις. Ωστόσο, είναι καλό να αναγνωρίζουμε τις περιπτώσεις κατά τις οποίες εφαρμόζεται το ένα ή το άλλο φάρμακο, προκειμένου να αποφευχθεί η επιδείνωση μιας ήδη διακυβευμένης κατάστασης.

Ας δούμε λοιπόν πότε να χρησιμοποιήσουμε θερμική θεραπεία και πότε να χρησιμοποιήσουμε ψυχρή θεραπεία.

Τζελ Imosteon, άνθρωπος με πόνο

Η ζέστη μπορεί να χαλαρώσει τους μυς και να βοηθήσει στη λίπανση των αρθρώσεων.

Η θερμική θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση της μυϊκής δυσκαμψίας και των αρθρώσεων, για τη θέρμανση των αρθρώσεων πριν από τη δραστηριότητα ή για την ανακούφιση μιας μυϊκής συσπάσεως.

Η θερμοθεραπεία είναι ένας απλός, φθηνός και χωρίς κόπο τρόπος για την ανακούφιση ορισμένων τύπων δυσκαμψίας και πόνου. Η θερμοθεραπεία μπορεί:

 • Διεγείρει την επούλωση των κατεστραμμένων ιστών. Η θερμότητα προκαλεί τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων των μυών, αυξάνοντας τη ροή οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στους μυς. (Ο χόνδρος συνήθως δεν αναπτύσσεται ξανά, αλλά η θερμότητα μπορεί να βοηθήσει στην επιδιόρθωση άλλων κατεστραμμένων ιστών.)
 • Μειώστε τη δυσκαμψία των αρθρώσεων. Η θερμότητα αυξάνει την ευλυγισία των μυών και των συνδετικών ιστών, αυξάνοντας την ευλυγισία και μειώνοντας τη δυσκαμψία των αρθρώσεων.
 • Διέγερση υγρού αρθρώσεων. Η θέρμανση της άρθρωσης, ακολουθούμενη από μια ελαφρά κάμψη, μπορεί να διεγείρει την παραγωγή υγρού της άρθρωσης (αρθρικό υγρό), το οποίο αυξάνει τη λίπανση των αρθρώσεων και την παροχή θρεπτικών ουσιών στους περιβάλλοντες ιστούς.
 • Αποσπάστε την προσοχή του εγκεφάλου από τον πόνο. Η θερμότητα είναι παρηγορητική και μπορεί να διεγείρει τους αισθητήριους υποδοχείς του δέρματος και να μειώσει τη μετάδοση σημάτων πόνου στον εγκέφαλο.

Το κρύο , από την άλλη πλευρά, μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή, το πρήξιμο και τον πόνο που σχετίζεται με την αρθρίτιδα και τη σωματική δραστηριότητα.

Η φλεγμονή της αρθρίτιδας μπορεί να αντιμετωπιστεί με κρύο πακέτο. Αυτή είναι μια φθηνή και αποτελεσματική θεραπεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές την ημέρα ή περιστασιακά όπως απαιτείται.

τζελ, άνθρωπος με πόνο στην πλάτη

Η κρυοθεραπεία μπορεί:

 • Μειώστε τη φλεγμονή. Το κρύο προκαλεί τη συστολή των αιμοφόρων αγγείων των μυών και επομένως μπορεί να μειώσει τη ροή του αίματος και να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής.
 • Επιβραδύνετε την παραγωγή υγρού αρθρώσεων. Το υγρό των αρθρικών αρθρώσεων είναι απαραίτητο για μια υγιή άρθρωση, αλλά αν παραχθεί σε περίσσεια μπορεί να συμβάλει σε οίδημα και δυσφορία. Η εφαρμογή ψυχρής κομπρέσας σε μια άρθρωση ηρεμίας μπορεί να επιβραδύνει την παραγωγή αρθρικού υγρού.
 • Αποσπάστε την προσοχή του εγκεφάλου από τη φλεγμονή. Η ψύξη μιας φλεγμονώδους άρθρωσης μπορεί να διεγείρει τους αισθητήριους υποδοχείς του δέρματος και να μειώσει τη μετάδοση σημάτων πόνου στον εγκέφαλο.

Εναλλαγή ζεστού και κρύου

Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι χρήσιμο να εναλλάσσεται η θερμοθεραπεία με την ψυχρή θεραπεία. Για παράδειγμα:

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θερμική θεραπεία για να ζεστάνετε μία ή περισσότερες αρθρώσεις πριν από την άσκηση και να χρησιμοποιήσετε ψυχρή θεραπεία μετά την άσκηση.
 • Or χρησιμοποιήστε θερμική θεραπεία το πρωί για να ανακουφίσετε τον πόνο στην οστεοαρθρίτιδα και χρησιμοποιήστε ψυχρή θεραπεία για να μειώσετε το πρήξιμο λίγες ώρες αργότερα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές χρειαστεί.

γυναίκα με πόνο, imosteon

Το Imosteon λειτουργεί διεισδύοντας στους ιστούς

Η γέλη Imosteon έχει ένα ευρύ φάσμα δράσης. Είναι σε θέση να βοηθήσει στην ανακούφιση όλων των παθήσεων στις αρθρώσεις, καθώς και εκείνων που επηρεάζουν τον χόνδρο και τους μυς. Η απόλυτα φυσική και ασφαλής σύνθεσή του βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας των αρθρώσεων ανεξάρτητα από την αιτία του προβλήματος.

Είτε πρόκειται για τραυματισμό είτε για μόλυνση, η καινοτόμος σύνθεση αυτού του προϊόντος είναι ικανή για:

 • Βοηθήστε στην ομαλοποίηση των λειτουργιών των αρθρώσεων αποκαθιστώντας την αρθρική κάψουλα.
 • Αναισθητοποιήστε φυσικά την άρθρωση χαλαρώνοντας τους αισθητήριους νευρώνες.
 • Βοηθήστε στη μείωση του οιδήματος βελτιώνοντας τη ροή του αίματος στην τραυματισμένη περιοχή.
 • Ενισχύστε τις αρθρώσεις και τα αγγεία ενεργώντας στον μεταβολισμό στην άρθρωση.
 • Μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα της περιοχής που αντιμετωπίζεται.

Η ευεργετική δράση του Imosteon επιβεβαιώνεται από τις πολυάριθμες κριτικές που υπάρχουν ήδη στα φόρουμ. Τα σχόλια και οι απόψεις είναι εξαιρετικά θετικά και επιβεβαιώνουν αυτό που υποσχέθηκε ο κατασκευαστής.

Διαβάστε περισσότερα: Πόνος στην πλάτη: Αιτίες και διορθωτικά μέτρα

Η φυσική σύνθεση καθιστά το Imosteon αποτελεσματικό αλλά ασφαλές

γυναίκα γυμναστικής

Το σκεύασμα Imosteon περιέχει φυσική χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη. Και οι δύο αυτές φυσικές ουσίες βοηθούν στην απαλλαγή από τον πόνο στις αρθρώσεις και αποκαθιστούν το σωστό εύρος κίνησης, χωρίς να καταφεύγουν σε χημικά.

 • Χονδροϊτίνη : είναι σε θέση να διεγείρει τη σύνθεση υαλουρονικού οξέος, ενισχύει τη δομή των συνδετικών ιστών όπως οι χόνδροι, οι τένοντες και οι σύνδεσμοι. Έχει επίσης αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση και είναι σε θέση να προάγει την ενεργή αναγέννηση του χόνδρου.
 • Γλυκοζαμίνη : είναι σε θέση να «θρέψει» τις αρθρώσεις και τους συνδετικούς ιστούς, παγιώνοντας τα οφέλη των άλλων συστατικών.
 • Άλλα φυσικά εκχυλίσματα συμπληρώνουν τη σύνθεση όπως: καφεΐνη , Ginko Biloba, μενθόλη, σπόροι καστανιάς, citral και καψαϊκίνη.

Λάβετε υπόψη : τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο .

Imosteon Reviews: Ας ρίξουμε μια ματιά στις κριτικές του φόρουμ

Άλλοι το αποκαλούν αλοιφή, άλλοι αλοιφή, άλλοι ακόμα πιο απλά κρέμα, αλλά όπως και να έχει το όνομα που δόθηκε στο Imosteon, σε όλες τις περιπτώσεις μιλάμε για ένα πολύ καλά αναθεωρημένο προϊόν στις κριτικές των φόρουμ στην Ελλάδα και όχι μόνο. Το ισπανικό φόρουμ (διαδικτυακό φόρουμ) ήταν από τις πρώτες διαδικτυακές σελίδες που ασχολήθηκαν με σχόλια για αυτό το προϊόν, που άφησαν απευθείας όσοι το δοκίμασαν, έχοντας εκπληκτικά αποτελέσματα. Τα χαρακτηριστικά που εκτιμούν περισσότερο οι χρήστες από αυτά που προκύπτουν σε αυτές τις κριτικές είναι τόσο η αποτελεσματικότητα από τις πρώτες εφαρμογές όσο και η ολική απουσία παρενεργειών ακόμη και όταν το προϊόν χρησιμοποιείται συνεχώς για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Πώς να εφαρμόσετε σωστά το Imosteon

εφαρμογή

Η εφαρμογή αυτού του καταπραϋντικού τζελ είναι εύκολη και διαισθητική. Ο κατασκευαστής συνιστά καθημερινή χρήση για τουλάχιστον έναν συνεχόμενο μήνα, για να προσφέρει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Οι οδηγίες χρήσης στο πακέτο πωλήσεων περιλαμβάνουν:

 • Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα τζελ στην πληγείσα περιοχή (δύο έως τρεις φορές την ημέρα).
 • Κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το τζελ.
 • Μην ξεπλύνετε και αφήστε να δράσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κρέμα Imosteon σε μειωμένη τιμή; Παραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα!

Το Imosteon δεν διατίθεται στα φαρμακεία, σας υπενθυμίζουμε ότι είναι ένα εντελώς φυσικό προϊόν που δεν απαιτεί ιατρική συνταγή. Επιπλέον, δεν συνιστάται η αναζήτηση του αρχικού τζελ σε πλατφόρμες πωλήσεων όπως το Ebay, το Amazon ή το Aliexpress.

Η παραγγελία του Imosteon απευθείας στον επίσημο ιστότοπο, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις πολυάριθμες προσφορές που προσφέρει ο κατασκευαστής, σε όποιον επιθυμεί να λάβει το αρχικό προϊόν απευθείας στο σπίτι σε μειωμένη τιμή. Προς το παρόν, μάλιστα, αυτή η κρέμα προσφέρεται με έκπτωση 50%, με δωρεάν μεταφορικά και με δυνατότητα πληρωμής απευθείας κατά την παράδοση. Αυτό αποφεύγει την ανάγκη προπληρωμής με πιστωτική κάρτα ή τραπεζική μεταφορά.

Για την έκπτωση που προορίζεται για την Ελλάδα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και να αναφέρετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας καλέσει ένας χειριστής εξυπηρέτησης πελατών στον οποίο θα πρέπει να δηλώσετε τη διεύθυνση για την παράδοση που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

ευτυχισμένη οικογένεια

Πρόταση

Το μασάζ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ανακουφίσετε τον πόνο στις αρθρώσεις στα γόνατα, τους καρπούς, τους αγκώνες, τους ώμους ή τους γοφούς σας, είτε γίνεται επαγγελματικά είτε από την άνεση του σπιτιού σας. Εάν προτιμάτε να το κάνετε μόνοι σας, δοκιμάστε να κάνετε μασάζ στην πληγείσα περιοχή με ένα ελαφρύ μασάζ με κινήσεις που ωθούν πάντα τη ροή του αίματος προς την καρδιά.

Κατώτατη γραμμή: Το  Imosteon αντιπροσωπεύει μια πολύ έγκυρη εναλλακτική λύση για τις χημικές ενώσεις που υπάρχουν στην αγορά για προϊόντα που ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις. Η σύνθεσή του που έχει σχεδιαστεί για να είναι αποτελεσματική αλλά φυσική το καθιστά ένα προϊόν κατάλληλο για όλους, ανεξάρτητα από τις αιτίες του προβλήματος. Όταν χρησιμοποιείται όπως συνιστά ο κατασκευαστής, αυτό το προϊόν μπορεί να κάνει μια αισθητή διαφορά στην ανάκτηση της κινητικότητας των αρθρώσεων που επηρεάζονται από τον εκφυλισμό.

Επίσημη ιστοσελίδα

 

Previous
ThermaFix: επιγονατίδες για ενεργή κινητικότητα και βελτίωση της ευελιξίας των αρθρώσεων!
Next
Γκουαράνα

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *