Kryoderme – Υπερκαλυπτικό θεμέλιο VitaColor: λειτουργεί πραγματικά;

Sin categoría

VitaColor KryoDerme ΕλλάδαKryoDerme VitaColor , αυτό είναι το όνομα του προϊόντος με το οποίο θα ασχοληθούμε σε αυτήν την κριτική. Αυτό είναι ένα καλυπτικό θεμέλιο, ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους θέλουν να κρύψουν ατέλειες οποιασδήποτε φύσης, με φυσική σύνθεση και ανταγωνιστική τιμή. Τι ισχύει σε αυτό που εκφράζεται στις κριτικές και τις απόψεις των πελατών στα φόρουμ; Είναι αυτό το θεμέλιο πραγματικά τόσο κακό; Ποια είναι η τιμή του και τι λένε οι απόψεις των ειδικών στο μακιγιάζ;

Επίσημη ιστοσελίδα

Η απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις στις επόμενες γραμμές.

Πώς να προετοιμάσετε το δέρμα για μακιγιάζ

 

γυναίκα, Foundationδρυμα

Ο όρος μακιγιάζ δεν αναφέρεται μόνο στο περίγραμμα, την ανάδειξη και την κυριαρχία της τέχνης του τέλειου μακιγιάζ ματιών, αλλά και την προετοιμασία. Βασικά, το πώς το δέρμα σας απορροφά το μακιγιάζ εξαρτάται από το τι κάνετε πριν χρησιμοποιήσετε το foundation, το concealer και το υπόλοιπο οπλοστάσιο ομορφιάς σας.

Έχοντας αυτό κατά νου, ας μάθουμε πώς να προετοιμάσετε το δέρμα σας για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

 • Προσδιορίστε τον τύπο του δέρματός σας – Όπως συμβαίνει σχεδόν με όλα όσα βάζουμε στο πρόσωπό μας, ο τύπος δέρματος έχει σημασία. Εάν χρησιμοποιείτε αστάρι, θα πρέπει πάντα να αναζητάτε ένα συμβατό με την επιδερμίδα σας. Υπάρχουν δύο τύποι, οι ξηροί και οι λιπαροί. Και τα δύο επηρεάζουν τον τρόπο αλληλεπίδρασης του μακιγιάζ με το δέρμα, το οποίο αν δεν φροντιστεί σωστά εκ των προτέρων, θα μπορούσε να ακυρώσει όλες τις προσπάθειες για να αποκτήσει καλό μακιγιάζ.
 • Ξεκινήστε με το καθαριστικό -Εάν έχετε περισσότερο τύπο δέρματος λιπαρό, ξεκινήστε καθαρίζοντας το δέρμα σας με ένα ενυδατικό, αλλά ελεγχόμενο με σμήγμα καθαριστικό. Όταν επιλέγετε ένα καθαριστικό για λιπαρά δέρματα, προσέξτε την ετικέτα, καθώς τα συστατικά μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά. Επιλέξτε ένα καθαριστικό ενισχυμένο με σαλικυλικό οξύ, το οποίο μπορεί να βοηθήσει να διαλυθεί η περίσσεια σμήγματος και να απολεπιστεί απαλά το δέρμα. Εάν έχετε ξηρό δέρμα, δώστε στο δέρμα σας περισσότερη ενυδάτωση με καθαριστικά με βάση κρέμα.
 • Τόνοι – Είναι πολύ συνηθισμένο για άτομα με λιπαρό δέρμα να προσπαθούν να το στεγνώσουν με γραφίτη με βάση το αλκοόλ για να προσπαθήσουν να απαλλαγούν από το λιπαρό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξεφλούδισμα και ερεθισμό του δέρματος, που θα αλλάξει εντελώς την εμφάνιση του μακιγιάζ. Αντίθετα, το ξηρό δέρμα χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότερη υγρασία. Επιλέξτε, λοιπόν, κάτι που αυξάνει την ενυδάτωση με θρεπτικά συστατικά.
 • Ενυδάτωση – Το τελευταίο βήμα είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα, καθώς μια ενυδατική κρέμα μπορεί να κάνει ή να σπάσει τη βάση σας. Παρόλο που το δέρμα σας μπορεί να παράγει πολύ λίπος, εξακολουθεί να χρειάζεται υγρασία (νερό!). Ακόμα και εκείνοι με ξηρό δέρμα επωφελούνται από τις επιδράσεις της ενυδάτωσης. Εάν το δέρμα σας είναι ιδιαίτερα ξηρό, δοκιμάστε μια πιο παχιά φόρμουλα με βάση την κρέμα. Αποφύγετε τα πολύ λιπαρά προϊόντα καθώς η χρήση τους πριν από την εφαρμογή μακιγιάζ μπορεί να δώσει καταστροφικά αποτελέσματα. Εξάλλου, υπάρχει ένας λόγος που μερικά από τα καλύτερα προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ περιέχουν λάδι.
 • Μασάζ προσώπου – Προσπαθήστε να προσθέσετε λίγο μασάζ προσώπου στην προετοιμασία σας. Το μασάζ στο δέρμα πριν από την εφαρμογή μακιγιάζ μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της κυκλοφορίας και της σαρκικότητας του δέρματος, μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση της επιφάνειας του δέρματος και να γεμίσει τυχόν ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Τι είναι το Kryoderme; Σε τι χρησιμεύει;

τιμή του ιδρύματος kryoderme

Το Kryoderme είναι μια ειδική βάση μακιγιάζ, ένα αδιάβροχο και υποαλλεργικό θεμέλιο με καλό αποτέλεσμα κάλυψης, το οποίο είναι επίσης ανθεκτικό στο θαλασσινό νερό.

Κρύβει εύκολα την ακμή, τις χρωστικές κηλίδες και τα τατουάζ. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο και το σώμα για να διορθώσει την επιδερμίδα, να κάνει το δέρμα λαμπερό ή να του δώσει μαυρισμένο βλέμμα, απλά επιλέξτε τη σωστή απόχρωση.

Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται συχνά για επαγγελματικές λήψεις φωτογραφιών, γυρίσματα ταινιών, στη βιομηχανία μοντέλων ή για διεθνείς εκδηλώσεις.

Το Kryoderme VitaColor δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικό προϊόν για καθημερινό μακιγιάζ ή για λήψη φωτογραφιών αλλά και αυτή η βάση μακιγιάζ είναι τόσο αποτελεσματική που μπορεί να κρύψει τατουάζ, ουλές και όλους τους λεκέδες χωρίς να βλάψει το δέρμα και χωρίς να δώσει αντενδείξεις και παρενέργειες.

Λάβετε υπόψη : τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Ποια συστατικά περιέχει η σύνθεσή του; Είναι ασφαλές?

Η καινοτόμος σύνθεση της βάσης των φυσικών συστατικών βιολογικής προέλευσης καθιστά αυτό το προϊόν κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Το Kryoderme δεν περιέχει επιθετικά ή επικίνδυνα χημικά συστατικά και οι απόψεις των ειδικών το θεωρούν σκεύασμα χωρίς αντενδείξεις ή παρενέργειες ακόμη και σε ιδιαίτερα ευαίσθητα δέρματα.

Ο πλήρης κατάλογος των συστατικών εμφανίζεται στο φύλλο οδηγιών χρήσης που υπάρχει στην αρχική συσκευασία του ιδρύματος Kryoderme.

Τα χαρακτηριστικά του Kryoderme εκτιμήθηκαν περισσότερο στις απόψεις των πελατών

kryoderme απόψεις

Υπάρχουν ήδη πολυάριθμες κριτικές, σχόλια και απόψεις που εκφράζονται στα φόρουμ του ιδρύματος Kryoderme. Από τις απόψεις εκείνων που το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει, φαίνεται ότι το προϊόν συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν ένα foundation που να έχει συνολική κάλυψη με φυσικό φινίρισμα.

Ακολουθούν τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Kryoderme:

 • Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος .
 • Υπάρχει στο νερό.
 • Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις.
 • Έχει σύνθεση από υποαλλεργικά συστατικά:
 • Διαθέτει αντηλιακό SPF 30
 • Είναι 100% φυσικό.

Πώς χρησιμοποιείται το Kryoderme; Είναι εύκολο να εφαρμοστεί;

να εφαρμόσει

Ακολουθούν οι οδηγίες στο ένθετο της συσκευασίας:

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα προϊόντος με τα δάχτυλά σας ή ένα υγρό σφουγγάρι στο δέρμα που έχετε βρέξει με κρέμα προσώπου. Εφαρμόστε πρώτα μια μικρή ποσότητα σε προβληματικές περιοχές και μετά σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Η βάση έχει υψηλό βαθμό κάλυψης, οπότε θα ήταν σκόπιμο να ξεκινήσετε με μια μικρή ποσότητα που μπορείτε σταδιακά να αυξήσετε.

Η διαδικασία για την παραγγελία του Kryoderme foundation στην καλύτερη τιμή και απευθείας από τον κατασκευαστή

Ας περάσουμε τώρα στην απλή και γρήγορη διαδικασία για να μπορέσουμε να παραγγείλουμε το προϊόν απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο, στην καλύτερη τιμή και με δωρεάν αποστολή (σύμφωνα με τις απόψεις πολλών από εκείνους που έχουν ήδη αγοράσει το ίδρυμα, δεν είναι είναι σκόπιμο να παραγγείλετε σε ιστότοπους όπως το Amazon, το Ebay ή το Aliexpress. επειδή δεν έχουν τις ίδιες συνθήκες).

Θα λάβετε το προϊόν απευθείας στο σπίτι σε 4 απλά βήματα:

 • Τοποθετήστε την παραγγελία στον ιστότοπο συμπληρώνοντας απλά τη φόρμα.
 • Ένας σύμβουλος θα σας καλέσει για να ορίσετε τα στοιχεία για την αποστολή.
 • Η παράδοση γίνεται γενικά σε 1-3 ημέρες.
 • Η πληρωμή μπορεί να γίνει απευθείας κατά την παράδοση.

Η τιμή του Kryoderme VitaColor είναι η ίδια σε όλη την Ευρώπη.

Ίδρυμα Kryoderme

Περιέργεια

Ξέρατε ότι….? Η συχνότερη κατανάλωση ψαριού βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα έχουν πολλά θετικά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης των τριγλυκεριδίων και της καταπολέμησης της φλεγμονής. Επιπλέον, βοηθούν επίσης στη διατήρηση του κολλαγόνου στο δέρμα και το διατηρούν πιο σφριγηλό. Η κύρια πηγή ωμέγα-3 είναι τα ψάρια και αυτά τα ψάρια είναι καλύτερα να τρώτε: σολομός, τόνος (γαλάζιο και αλκαβόρι), πέστροφα της λίμνης, σαρδέλες και αντσούγιες, σκουμπρί και ρέγγα.

Bottom Line : Το  Kryoderme είναι ένα foundation που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τον τύπο της απόχρωσης που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας ή στις ανάγκες σας. Έχει πολύ καλυπτικό αποτέλεσμα, ικανό να βοηθήσει στην κάλυψη κάθε είδους ατέλειας. Ένα προϊόν συνιστάται ανεπιφύλακτα για όποιον αναζητά υψηλής ποιότητας θεμέλια σε προσιτή τιμή.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
OptiVision: Βελτιστοποιήστε την όρασή σας φυσικά
Next
Κάψουλα Prostaffect – Προβλήματα ούρων; Φλεγμονή στον προστάτη;

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *