La Vi Clartes: ο ορός των βλεφαρίδων από τη μαγεία!

Sin categoría

το vi clartesΟι λεπτές και όχι πολύ ρέουσες βλεφαρίδες αποτελούν πρόβλημα για πολλές γυναίκες. Αυτή η κατάσταση μπορεί να έχει πολλές αιτίες. Μερικές φορές μπορεί να εντοπιστεί σε μια μη ισορροπημένη διατροφή, δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες, τη μεταβλητότητα των θερμοκρασιών ή γενετικές συνθήκες. Ανεξάρτητα από το κίνητρο, ένα από τα καλύτερα παρασκευάσματα φυσικής προέλευσης ικανό να ενισχύσει τις βλεφαρίδες είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες εβδομάδες και στην Ελλάδα. Το όνομά του είναι La Vi Clartes. Αυτό το προϊόν γίνεται δημοφιλές σε φόρουμ και ιστολόγια, όπου μπορείτε ήδη να βρείτε πολυάριθμες κριτικές και πολύ θετικές απόψεις.

Επίσημη ιστοσελίδα

Ας μάθουμε περισσότερα.

Μακριές βλεφαρίδες: αξεσουάρ θηλυκότητας

Ως γνωστόν, οι βλεφαρίδες έχουν την εκπληκτική ικανότητα να μεταμορφώνουν το πρόσωπο του καθενός. Σκεφτείτε το, προσθέτοντας μερικές βλεφαρίδες στο Μίκυ Μάους κάνει τη Μίνι, προσθέτοντας βλεφαρίδες στο Μπαγκς Μπάνι κάνει τη Λόλα Μπάνι και ούτω καθεξής.

Με καθαρά επιστημονικούς και ανατομικούς όρους, οι βλεφαρίδες πιστεύουν ότι έχουν την πραγματική λειτουργία της διάχυσης της ροής του αέρα που θα μπορούσε να απειλήσει να στεγνώσει το βολβό του ματιού και ότι το μήκος τους καθορίζεται γενικά από το μέγεθος του ίδιου του βολβού του ματιού και όχι το φύλο του βολβού του ματιού. που ανήκουν.

βλεφαρίδεςΕίναι γεγονός ότι τα μάτια και το στόμα είναι ο πιο αλάνθαστος «μαγνήτης έλξης» του γυναικείου προσώπου από αυτό ενός άντρα. Οι βλεφαρίδες είναι για τα μάτια ό, τι το κραγιόν για τα χείλη, πράγματι, οι βλεφαρίδες μπορούν ακόμη και να παίξουν έναν πιο καθοριστικό ρόλο: κάνουν μια αντίθεση μεταξύ του ίδιου του ματιού και του βλεφάρου, καθώς το κραγιόν εφιστά την προσοχή στην αντίθεση μεταξύ των χειλιών και της γύρω περιοχής.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σημερινές τάσεις ομορφιάς και μόδας στοχεύουν πάντα (και πάντα) στο να δείχνουν μακριές, παχιές και περιποιημένες βλεφαρίδες.

Διαβάστε περισσότερα: Περιποιηθείτε το δέρμα σας πριν κοιμηθείτε

La Vi Clartes: η οριστική θεραπεία βλεφαρίδων

γυναίκα, βλεφαρίδες, εκεί κλαρτάρει

Ο φυσικός ορός βλεφαρίδων La Vi Clartes μπορεί να κάνει μια πραγματική και τεράστια διαφορά σε περιπτώσεις:

 • ΚΟΝΤΕΣ ΒΡΑΧΙΛΙΕΣ: είναι σε θέση να τονώσει και να επιταχύνει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, καθιστώντας τις συναρπαστικά μακρύτερες.
 • ΣΚΙΑΣΜΕΝΕΣ ΒΛΑΒΙΔΕΣ: βοηθά στην παράταση της φάσης ανάπτυξης των βλεφαρίδων, είναι σε θέση να τις ενισχύσει και να τις προστατεύσει από το να πέσουν, κάνοντάς τις εμφανώς πιο πυκνές.
 • LIGHT LASHES: δίνει στις βλεφαρίδες μια πιο σκούρα απόχρωση που αναδεικνύει τον ορισμό σε σύγκριση με το βλέφαρο.
 • ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΒΛΑΒΙΔΕΣ: βοηθά στην ενσωμάτωση της απώλειας των βλεφαρίδων ενυδατώνοντας, θρέφοντας και ελαστικοποιώντας τις σε όλο τους το μήκος.
 • ΜΕΤΑ ΤΗΝ Αφαίρεση των ψεύτικων βλεφαρίδων: μπορεί να επιταχύνει την ανάπτυξη νέων βλεφαρίδων ενισχύοντας τις παρούσες, εξασφαλίζοντας έτσι μια έντονη και ταχύτερη αναγέννηση.
 • ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΗΜΕΘΕΡΑΠΕΙΑ: βοηθά στην ενδυνάμωση και τόνωση των βολβών να παράγουν νέες βλεφαρίδες, επιταχύνοντας την ανάρρωσή τους.
 • ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΥΡΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: δεν περιέχει συστατικά που ερεθίζουν το ευαίσθητο δέρμα των βλεφάρων και δεν έχει παρενέργειες ή ανεπιθύμητες ενέργειες.
 • ΕΥΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ: χάρη στη φόρμουλα gel δεν έρχεται σε επαφή με το βολβό του ματιού, οπότε δεν τσιμπάει ή ερεθίζει.
 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΡΑ: βοηθά στην επιμήκυνση και πύκνωση των φυσικών βλεφαρίδων, καθιστώντας την εφαρμογή μάσκαρα περιττή.
 • ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: χάρη στην πυκνή του φόρμουλα, διατηρεί τη θέση του στη γραμμή των βλεφαρίδων και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τη νύχτα, χωρίς να παρεμβαίνει στους φακούς επαφής.

συστατικά

Λάβετε υπόψη : τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Επιλεγμένα ενεργά συστατικά

Η σύνθεση του ορού περιποίησης βλεφαρίδων La Vi Clartes περιέχει μόνο ασφαλή συστατικά και καμία παρενέργεια. Εδώ είναι:

 • Προβιταμίνη Β5: αυτή η προβιταμίνη, μόλις απορροφηθεί, μετατρέπεται σε παντοθενικό οξύ, μια ουσία ικανή να διεγείρει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Η σύνθεση των μικρομορίων είναι ικανή να διεισδύσει στον βολβό της τρίχας, διεγείροντας την πάχυνση των βλεφαρίδων. Επιπλέον, ενυδατώνει και προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες.
 • Biotinoyl Tripeptide-1: ένα βιολογικά ενεργό πεπτίδιο που παρατείνει τη ζωή των βλεφαρίδων. Διεισδύοντας βαθιά στις ίνες της τρίχας, ενισχύει τη δομή της και αποκαθιστά την ελαστικότητά της. Οι βλεφαρίδες είναι αυξημένες σε όγκο, μακρύτερες και πιο σκούρες.
 • Γλυκερίνη : έχει την ικανότητα να ενυδατώνει σε βάθος τις βλεφαρίδες, αυξάνοντας την ελαστικότητά τους. Θρέφει και επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης και είναι σε θέση να προστατεύσει από εξωτερικές βλάβες. Χάρη στις λιπαντικές του ιδιότητες, δίνει στις βλεφαρίδες μια πιο φωτεινή και λαμπερή εμφάνιση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε και να εφαρμόσετε το La Vi Clartes

γυναίκα, laviclartes

Ακολουθεί η διαδικασία εφαρμογής που συνιστά ο κατασκευαστής για σωστή εφαρμογή του La Vi Clartes.

 • Αφαιρέστε το μακιγιάζ των ματιών. Το να αφαιρέσετε προσεκτικά το μακιγιάζ σας είναι εξαιρετικά σημαντικό για να μπορείτε να απολαύσετε μακριές και πυκνές βλεφαρίδες. Αφήνοντας κατάλοιπα μακιγιάζ όλη τη νύχτα κάνει τις βλεφαρίδες όλο και πιο αδύναμες, λεπτές και αραιές.
 • Εφαρμόστε ένα γενναιόδωρο στρώμα ορού σε όλη τη γραμμή των βλεφαρίδων. Ο ορός διαθέτει ένα εύχρηστο πινέλο εφαρμογής με το οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε τον ορό ακριβώς κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων.
 • Σε αυτό το σημείο δεν έχετε παρά να απολαύσετε τις νέες μακριές και πυκνές βλεφαρίδες σας!

Δη μετά την πρώτη εφαρμογή είναι δυνατό να παρατηρήσετε μια μικρή πτώση των ώριμων βλεφαρίδων και την ενίσχυση των νέων.

Ο κατασκευαστής συνιστά να αφήσετε τον ορό να λειτουργήσει όλη τη νύχτα, καθώς αυτό συμβαίνει όταν η αναγέννηση των κυττάρων πραγματοποιείται με τη μεγαλύτερη ένταση. Για καλύτερα αποτελέσματα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τον ορό κάθε μέρα για τουλάχιστον τρεις μήνες, στη συνέχεια να αλλάζετε σε δύο μόνο εφαρμογές την εβδομάδα για να διατηρείτε τα αποτελέσματα με την πάροδο του χρόνου.

Το Vi Clartes σε μειωμένη τιμή: εδώ είναι οι οδηγίες

βλεφαρίδες, τιμή, γυναίκα, εκεί clartes

Για όποιον ενδιαφέρεται να έχει βλεφαρίδες στα μάτια με πρακτικό και φυσικό τρόπο, έχουμε καλά νέα. Το Vi Clartes στον επίσημο ιστότοπο διατίθεται σε 50% μειωμένη τιμή εισαγωγής!

Επιπλέον, με την κράτηση του προϊόντος μέσω της φόρμας στην επίσημη σελίδα, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν γρήγορη αποστολή με courier και τη δυνατότητα πληρωμής για το προϊόν μόνο μετά την παραλαβή του.

Τι περιμένεις? Μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τελικά ή να ανακαλύψετε την ευχαρίστηση να έχετε βλεφαρίδες όπως αυτές των αγαπημένων σας σταρ!

Πρόταση

la vi clartes φόρουμ

Σολομός και σπανάκι για αξιοζήλευτες βλεφαρίδες. Ο σολομός είναι γεμάτος λιπαρά οξέα και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, που ανοίγουν τα ωοθυλάκια και προάγουν την ανάπτυξη υγιέστερων βλεφαρίδων, ενώ τρόφιμα όπως το σπανάκι βοηθούν τα ερυθρά αιμοσφαίρια να μεταφέρουν οξυγόνο στους θύλακες των τριχών και να διεγείρουν τη λειτουργία τους.

Κατώτατη γραμμή:  Αν ψάχνετε για ένα πραγματικά καλό, αξιόπιστο, ασφαλές και προσιτό προϊόν για να φροντίσετε τις βλεφαρίδες σας και να έχετε πάντα μια ελκυστική και άψογη εμφάνιση. Ο ορός βλεφαρίδων La Vi Clartes είναι ότι πρέπει στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες εφαρμογές και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βρείτε ένα look όπως ποτέ άλλοτε.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
Βλεφαρίδες αστέρι; Lash Parade, σαγηνευτικό και βαθύ βλέμμα, φυσικά!
Next
Nomidol, η φυσική κρέμα για τη φροντίδα και την ευεξία των ποδιών σας

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *