Piperine & Curcuma Plus – Προβλήματα υπέρβαρου και αργός μεταβολισμός;

Sin categoría

Piperine & Curcuma PlusΕδώ είναι, επίσης στην Ελλάδα, το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, ενισχυτικό μεταβολισμού Piperina & Curcuma Plus . Οι κριτικές στα φόρουμ είναι διθυραμβικές αλλά τι είναι αλήθεια; Είναι αυτό το συμπλήρωμα διατροφής πραγματικά φυσικό; Ας μάθουμε στις επόμενες γραμμές το μυστικό της αυξανόμενης δημοτικότητάς του.

Επίσημη ιστοσελίδα

 

Ποια είναι τα οφέλη της πιπερίνης και του κουρκουμά;

πιπερίνη, κουρκουμά

Είναι πλέον γνωστό ότι η ενσωμάτωση μπαχαρικών σε πιάτα που τρώγονται καθημερινά έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στην υγεία.

Μπαχαρικά όπως ο κουρκουμάς και το μαύρο πιπέρι, για παράδειγμα, είναι πλούσια σε ευεργετικές ουσίες και έχει αποδειχθεί ότι έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην υγεία, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται μαζί.

Συγκεκριμένα, χρειάζεται μαύρο πιπέρι για να απορροφήσει τον κουρκουμά.

Ποια είναι τα οφέλη του κουρκουμά και του μαύρου πιπεριού όταν καταναλώνονται μαζί; Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

Ο κουρκουμάς και το μαύρο πιπέρι, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, έχουν πολλά οφέλη για την υγεία. Σε συνδυασμό, ωστόσο, οι ευεργετικές τους ιδιότητες ενισχύονται εκθετικά. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κουρκουμάς περιέχει μια ένωση που ονομάζεται κουρκουμίνη, η οποία είναι υπεύθυνη για τα περισσότερα από τα ισχυρά οφέλη της για την υγεία. Ομοίως, το μαύρο πιπέρι περιέχει ένα αλκαλοειδές γνωστό ως πιπερίνη, το οποίο περιέχει επίσης θεραπευτικές ουσίες στη θεραπεία πολλών καταστάσεων.

Ωστόσο, η κουρκουμίνη απορροφάται ελάχιστα από το σώμα όταν λαμβάνεται μόνη της. Η συσχέτιση με την πιπερίνη, σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να αυξήσει σημαντικά την απορρόφησή της και να επιτρέψει στο σώμα να τη χρησιμοποιήσει πιο αποτελεσματικά. Η ταυτόχρονη χορήγηση αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητα της κουρκουμίνης κατά 2000 τοις εκατό.

Όταν συνδυάζονται, αυτά τα δύο συστατικά μπορούν να προσφέρουν τεράστια οφέλη, που κυμαίνονται από τη μείωση του βάρους, τη μείωση της φλεγμονής, τη βελτίωση της πέψης και όχι μόνο.

Πολλοί χρησιμοποιούν κουρκουμά και μαύρο πιπέρι για να χάσουν βάρος, χάρη στην ικανότητα αυτού του ισχυρού συνδυασμού να αυξήσει την καύση λίπους και να αποτρέψει την αύξηση βάρους. Στην πραγματικότητα, η κουρκουμίνη πιστεύεται ότι βοηθά στην παρεμπόδιση της ανάπτυξης των λιποκυττάρων για τη μείωση της παχυσαρκίας.

Διαβάστε περισσότερα: Μέθοδοι για απώλεια βάρους

Πώς το συμπλήρωμα Piperine & Curcuma Plus επηρεάζει το μεταβολισμό;

προπόνηση γυναικών

Το συμπλήρωμα διατροφής Piperina & Curcuma Plus δρα σε πολλά μέτωπα.

Οι δραστικές ουσίες που περιέχονται στην πιπερίνη αναστέλλουν το σχηματισμό νέων λιποκυττάρων και ρυθμίζουν το μεταβολισμό των λιπών και των υδατανθράκων . Ο κουρκουμάς, από την άλλη πλευρά, ευνοεί τον καθαρισμό του σώματος από τα απόβλητα, μια κατάσταση που είναι θεμελιώδης για την απώλεια βάρους.

Πρακτικά, η πιπερίνη αυξάνει την παραγωγή γαστρικών υγρών (στο στομάχι, το πάγκρεας και τα έντερα), επιταχύνοντας τις διαδικασίες πέψης των τροφίμων. Ταυτόχρονα, ο κουρκουμάς μπορεί να αντιμετωπίσει τη χρόνια φλεγμονή χαμηλού επιπέδου, η οποία συνήθως προκαλείται από την παρουσία περίσσειας λιπώδους ιστού.

Η τελική σύνθεση αυτού του συμπληρώματος περιέχει επίσης κολλοειδές πυρίτιο, μια ουσία που έχει την ικανότητα να προστατεύει το δέρμα, βελτιώνοντας το λιπώδες στρώμα του.

Το Piperine & Curcuma αυξάνει την οξύτητα των γαστρικών υγρών, ενισχύοντας το μεταβολισμό και προάγοντας την απώλεια βάρους. Το προϊόν είναι επίσης σε θέση να επιταχύνει το μεταβολισμό, επιτρέποντας στο σώμα να κάψει γρήγορα λίπος και να χάσει τα περιττά κιλά πιο γρήγορα.

Τι περιέχουν αυτές οι κάψουλες;

Piperina & Curcuma Plus, γυναίκα, ζυγαριές

Η σύνθεση του Piperine & Curcuma είναι απολύτως φυσική. Είναι ένα απολύτως ασφαλές σκεύασμα που βοηθά στην απαλλαγή πιο εύκολα από τις εναποθέσεις λίπους.

Το μείγμα των φυσικών συστατικών που περιέχονται σε αυτές τις κάψουλες, επίσης σύμφωνα με ό, τι μπορεί να διαβαστεί στις κριτικές των χρησιμοποιημένων τους, είναι σε θέση να βοηθήσει:

  • Διαλύστε τις λιπαρές αποθέσεις.
  • Επιταχύνετε το μεταβολισμό.
  • Έλεγχος της όρεξης.
  • Απαλλαγείτε από τις τοξίνες που υπάρχουν στο σώμα.

Μια θετική αλλαγή στο μεταβολισμό που προκαλείται από την ισχυρή δράση:

  • Κουρκουμάς – Η κουρκουμίνη που περιέχει προάγει τον καθαρισμό του σώματος, διευκολύνοντας τη διαδικασία απώλειας βάρους.
  • Πιπερίνη – προκαλεί αυξημένους γαστρικούς χυμούς, επιταχύνει τον μεταβολισμό και αναστέλλει την παραγωγή νέων λιποκυττάρων.
  • Κολλοειδές πυρίτιο – Παίζει προστατευτική δράση στο δέρμα , τους τένοντες και τα οστά. Αυξάνει τις συνολικές επιδράσεις του Piperine & Curcuma Plus.

Λάβετε υπόψη : τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Πώς να πάρετε το συμπλήρωμα Piperine & Curcuma Plus

γυναίκα, ζυγαριά

Το αρχικό πακέτο Piperine & Curcuma (προσοχή στα πλαστά) περιέχει 60 κάψουλες των 500mg η κάθε μία. Ο κατασκευαστής συνιστά τη λήψη δύο συμπληρωματικών καψουλών την ημέρα, πριν από κάθε κύριο γεύμα (μεσημεριανό και βραδινό). Η πρόσληψη πρέπει να πραγματοποιείται για τουλάχιστον ένα μήνα και μπορεί να συνεχιστεί για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το Piperine & Curcuma δεν έχει αντενδείξεις και η φυσική του σύνθεση το καθιστά ένα προϊόν απαλλαγμένο από ανεπιθύμητες ενέργειες.

Piperine και Curcuma: πώς να το πάρετε;

Πότε είναι σκόπιμο να πάρετε πιπερίνη και κουρκουμά; Πριν ή μετά τα γεύματα; Ρίχνοντας μια ματιά στο ένθετο της συσκευασίας που υπάρχει στην αρχική συσκευασία του προϊόντος (θυμηθείτε ότι το μόνο πρωτότυπο συμπλήρωμα πιπερίνης και κουρκουμά δεν είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία ή στο Amazon), ο κατασκευαστής συνιστά τη λήψη των καψακίων πριν και όχι μετά τα γεύματα, προκειμένου να τα συστατικά μπορούν να απορροφηθούν με την πέψη.

Turmeric and Piperine: Σε τι χρησιμεύει;

Το Piperina & Curcuma είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής βασισμένο στην κουρκουμίνη και την πιπερίνη, ικανό να προσφέρει οφέλη σε πολλές περιπτώσεις. Ειδικά σε περιπτώσεις όπου ένας αργός μεταβολισμός προκαλεί προβλήματα υπέρβαρου (αν και υπάρχουν απόψεις που επιβεβαιώνουν ακόμη και τη χρησιμότητα των συμπληρωμάτων με κουρκουμά και πιπερίνη σε περιπτώσεις ηπατίτιδας).

Λειτουργεί πραγματικά το Piperine και το Turmeric Plus; Αληθινές κριτικές και απόψεις από τα φόρουμ

Στον ιστό, σε φόρουμ και ιστολόγια δεν υπάρχουν ίχνη αρνητικών κριτικών για τα δισκία Pierina και Curcuma Plus. Όταν πρόκειται για συμπληρώματα, ακόμη και αυτά που πωλούνται στα φαρμακεία, περισσότερο από ιατρικές απόψεις είναι ενδιαφέρον να ελέγξετε τι πιστεύουν όσοι έχουν ήδη χρησιμοποιήσει . ένα συγκεκριμένο προϊόν και ποια είναι τα πραγματικά οφέλη που βρέθηκαν.

Αντενδείξεις και Παρενέργειες

Δεν υπάρχουν παρενέργειες ή αντενδείξεις για το συμπλήρωμα πιπερίνης και κουρκουμά. Αυτό είναι ένα θεμελιώδες χαρακτηριστικό, το οποίο λίγα προϊόντα (ακόμη και αυτά που πωλούνται στα φαρμακεία, σε πολύ υψηλότερη τιμή) μπορούν να καυχηθούν. Ένα προϊόν κατάλληλο για όλους, άνδρες και γυναίκες, οποιασδήποτε ηλικίας, που μπορούν να το πάρουν με απόλυτη ασφάλεια.
Το Pierina e Curcuma είναι ένα ασφαλές προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για παρατεταμένες περιόδους.

Πού να αγοράσετε Piperina & Curcuma στη χαμηλότερη τιμή

γυναίκα, πιπερίνη & κουρκουμά συν

Για να αποφύγετε την αγορά ενός μη γνήσιου ή ακόμα και παραποιημένου προϊόντος, καλό είναι να παραγγείλετε το Piperina & Curcuma, απευθείας στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

Με παραγγελία μέσω της κατάλληλης φόρμας αιτήματος, μπορείτε να εξασφαλίσετε το προϊόν στην καλύτερη τιμή και με δωρεάν αποστολή.

Προς το παρόν, χάρη στην τιμή εισαγωγής, μπορείτε να παραγγείλετε 4 συσκευασίες, συνολικά 240 κάψουλες στην τιμή ενός μόνο μπουκαλιού, ή μόλις 49 ευρώ.

Πρόταση

γυναίκα, πιπερίνη, κουρκουμάΝερό και μεταβολισμός. Το πόσιμο νερό μπορεί να επιταχύνει προσωρινά τον μεταβολισμό σας. Η κατανάλωση 0,5 λίτρων νερού μπορεί να αυξήσει τον μεταβολισμό σε ηρεμία κατά 10-30% για περίπου μία ώρα. Αυτή η επίδραση καύσης θερμίδων μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη αν πίνετε κρύο νερό, καθώς το σώμα χρησιμοποιεί ενέργεια για να το θερμάνει μέχρι τη θερμοκρασία του σώματος. Το νερό μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αισθανθείτε χορτάτοι, ειδικά αν λαμβάνονται μισή ώρα πριν από τα γεύματα

Bottom Line: Το Piperine & Curcuma Plus είναι ένα νέο φυσικό συμπλήρωμα με ισχυρή δράση στο μεταβολισμό. Αυτό το καινοτόμο συμπλήρωμα απολαμβάνει αυξανόμενη επιτυχία χάρη στην αποτελεσματικότητά του και την πλήρη απουσία χημικών, γεγονός που το καθιστά ένα προϊόν κατάλληλο για όλους. Είτε θέλετε να χάσετε 5 ή 20 κιλά, αυτό το προϊόν μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στην επίτευξη αποτελεσμάτων.

Επίσημη ιστοσελίδα

 

Previous
Μεγέθυνση φυσικά; Το Turbo Max Blue είναι αυτό που χρειάζεστε!
Next
Black Latte: το ρόφημα διαμόρφωσης που τρελαίνει τον μισό κόσμο!

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *