Promagnetin: ρεφλεξολογία ποδιών που ανακουφίζει από τον πόνο

Sin categoría

ProMagnetinΔυστυχώς, είναι πολύ συχνά εξαιρετικά δύσκολο να μαντέψουμε ή να προσδιορίσουμε την αιτία του προβλήματος. Ως εκ τούτου, η καλύτερη μέθοδος για την ανακούφιση του πόνου είναι να προσπαθήσετε να αποκλείσετε αποτελεσματικά τις παρορμήσεις σε κυτταρικό επίπεδο χάρη στη μαγνητική ρεφλεξολογία των ποδιών, την τεχνολογία πίσω από τους πάτους Promagnetin . Ο πόνος στις αρθρώσεις, τη σπονδυλική στήλη ή το γόνατο σας δυσκολεύει τη ζωή; Είστε αναγκασμένοι να εγκαταλείψετε τις καθημερινές δραστηριότητες; Ο χρόνιος πόνος μπορεί εύκολα να στερήσει από οποιονδήποτε τη χαρά της ζωής.

Επίσημη ιστοσελίδα

Οι αιτίες του πόνου μπορεί να είναι η φυσική συνέπεια της έλλειψης κυτταρικής οξυγόνωσης και διατροφής, μόλυνσης από τοξίνες, ανισορροπίας του οργανισμού, φλεγμονής, αρθρίτιδας και ρευματισμών. Οι παρορμήσεις του πόνου μπορεί να προκληθούν από μηχανικούς, βακτηριολογικούς ή εκφυλιστικούς παράγοντες. Είναι τρομακτικό, αλλά όλα αυτά, από σήμερα, μπορούν επιτέλους να αντιμετωπιστούν!

Ρεφλεξολογία ποδιών: μια αρχαία πρακτική

Promagnetin, γυναίκα

Δεδομένου ότι η ρεφλεξολογία είναι μια πολύ αρχαία πρακτική, η προέλευση και η ιστορία της είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Ωστόσο, η ρεφλεξολογία πιστεύεται ότι πέρασε μέσω μιας προφορικής παράδοσης και πιθανώς αναφέρθηκε για πρώτη φορά ως εικονογράφημα στον αιγυπτιακό τάφο του Ankhamor το 2330 π.Χ. μαζί με άλλες ιατρικές διαδικασίες.

Ένα σύντομο χρονοδιάγραμμα για το πώς η ρεφλεξολογία των ποδιών έχει παραδοθεί στις μέρες μας:

  • Το κλασικό βιβλίο εσωτερικής ιατρικής του Αυτοκράτορα, το οποίο γράφτηκε γύρω στο 1.000 π.Χ., έχει ένα κεφάλαιο σχετικά με τη «Μέθοδο εξέτασης του ποδιού» και πραγματεύεται τη σύνδεση μεταξύ της δύναμης της ζωής και ορισμένων σημείων στα πόδια.
  • Ο Μάρκο Πόλο πιστεύεται ότι μετέφρασε ένα κινέζικο βιβλίο μασάζ στα ιταλικά στη δεκαετία του 1300, εισάγοντας έτσι τη ρεφλεξολογία στην Ευρώπη. Το 1582, ένα βιβλίο για ένα αναπόσπαστο στοιχείο της ρεφλεξολογίας που ονομάζεται θεραπεία ζώνης δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη από τους γιατρούς Adamus και A’tatis.
  • Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο William H. Fitzgerald, που συχνά αναφέρεται ως ο πατέρας της ρεφλεξολογίας, περιέγραψε το 1917 μια ντουζίνα κάθετες ζώνες που έκτειναν όλο το μήκος του σώματος. Διαπίστωσε ότι η άσκηση πίεσης σε μια περιοχή που αντιστοιχεί στη θέση μιας συγκεκριμένης βλάβης θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου κατά τη διάρκεια μικρής χειρουργικής επέμβασης.
  • Το έργο του Δρ Fitzgerald επεκτάθηκε από τον Δρ S. Riley, ο οποίος ανέπτυξε έναν χάρτη των οριζόντιων ζωνών που διέρχονται από το σώμα και έναν λεπτομερή χάρτη των αντανακλαστικών σημείων στα πόδια και τα χέρια. Επίσης προτείνει σημεία πίεσης στο εξωτερικό αυτί.

πάτοι

  • Η Eunice Ingham, φυσιοθεραπεύτρια που εργάστηκε παράλληλα με τον Δρ Riley, είναι μια άλλη κορυφαία προσωπικότητα στην ανάπτυξη της ρεφλεξολογίας. Στην έρευνά του με σημεία πίεσης ζώνης θεραπείας, βρήκε άλλες ευαίσθητες περιοχές των ποδιών. Ανέπτυξε πραγματικούς χάρτες ποδιών και μελέτες ρεφλεξολογίας που εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σήμερα και εισήγαγε πρακτικές ρεφλεξολογίας στη μη ιατρική κοινότητα της δεκαετίας του 1930.
  • Το 1957, ο Δρ P. Nogier κατέγραψε έναν χάρτη σημείων στο εξωτερικό αυτί. Το έργο του έχει επεκταθεί από τους Oleson και Flocco και τώρα διδάσκεται ως μέρος μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης στη ρεφλεξολογία χεριών, αυτιών και ποδιών.

Τα τελευταία χρόνια, η πρακτική της ρεφλεξολογίας που ασκείται μέσω μαγνητικών πάτων, που επιτρέπουν συνεχή πίεση σε ορισμένα σημεία του ποδιού, προκειμένου να ανακουφιστεί από τον πόνο και τη δυσφορία διαφόρων ειδών, γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Διαβάστε περισσότερα: Πόνος στην πλάτη: Αιτίες

Οι πάτοι Promagnetin λειτουργούν σε πολλά μέτωπα

άνθρωπος με πόνο

Πώς λειτουργεί η τεχνολογία πίσω από τους πάτους Promagnetin; Κάθε πάτος καλύπτεται με επιφάνεια μασάζ και είναι εξοπλισμένος με ενσωματωμένους μαγνήτες που φτάνουν την εξαιρετική ισχύ των 970 gaus: εξασφαλίζοντας έτσι ένα συνεχές μασάζ στις νευρικές απολήξεις που φτάνουν σε όλα τα σημεία του σώματος.

Η δράση του μαγνητικού πεδίου επηρεάζει τις χιλιάδες νευρικές απολήξεις που στη συνέχεια κατανέμονται σε όλα τα όργανα του σώματός μας, διεγείροντας μια βαθιά αυτο-αναγέννηση των ιστών σε κυτταρικό επίπεδο.

Τα μαγνητικά πεδία διεισδύουν γρήγορα στους ιστούς που επηρεάζονται από τον πόνο και δεν επιτρέπουν στις ηλεκτρικές παρορμήσεις του πόνου να φτάσουν στα κύτταρα, διακόπτοντας τη διαδικασία μεταφοράς των επώδυνων αισθήσεων.

Οι πάτοι Promagnetin λειτουργούν αδιάφορα σε άνδρες και γυναίκες, μπορεί να συναχθεί με την εξέταση των εκατοντάδων κριτικών και θετικών απόψεων που αναφέρθηκαν στα φόρουμ από εκείνους που τα έχουν ήδη δοκιμάσει.

Λάβετε υπόψη: τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Πώς να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της ρεφλεξολογίας των ποδιών των μαγνητικών πάτων

promagnetin, άνθρωπος με πόνο στην πλάτη

Για να αξιοποιήσετε πλήρως όλη τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα των μαγνητικών πάτων Promagnetin, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις φορέσετε, για όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι πάτοι Promagnetin προσαρμόζονται σε κάθε τύπο υποδημάτων και μόλις τοποθετηθούν είναι εντελώς αόρατοι.

Ο κατασκευαστής συνιστά να τα φοράτε συνεχώς για τουλάχιστον 30 ημέρες για να έχετε τα μέγιστα οφέλη που μπορεί να προσφέρει αυτό το προϊόν.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο πακέτο πωλήσεων των γνήσιων πάτων Promagnetin.

Promagnetin σε μειωμένη τιμή και με μεταφορικά

promagnetin, άνθρωπος με πόνο στην πλάτη

Θέλετε να αγοράσετε τους ισχυρούς μαγνητικούς πάτους Promagnetin με έκπτωση 50%, έχοντας τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τη δωρεάν γρήγορη αποστολή και πληρωμή κατά την παράδοση; Λοιπόν, εάν η απάντηση είναι ναι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον επίσημο ιστότοπο και να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας με τις ελάχιστες απαιτούμενες πληροφορίες. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά, για να καθορίσει την αποστολή και σε λίγες ημέρες θα λάβετε το προϊόν στη διεύθυνση που έχετε επιλέξει.

Παραγγείλετε τους αυθεντικούς πάτους Promagnetin και ανακαλύψτε όλα τα οφέλη της πελματιαίας μαγνητοθεραπείας!

Πρόταση

Περπατώντας ξυπόλητος στο σπίτι. Το περπάτημα ξυπόλυτο στο σπίτι μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσουν τα πόδια και μαζί τους να αφαιρέσουν ολόκληρο το σώμα. Ο συνδυασμός μαγνητικών πάτων όταν λείπετε από το σπίτι και μένετε ξυπόλυτοι, ίσως κατά τη διάρκεια των δουλειών του σπιτιού, μπορεί να είναι μια πραγματική πανάκεια.

Κατώτατη γραμμή:  Αν ψάχνετε για έναν εντελώς φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο για να ανακουφίσετε την ένταση στο σώμα σας, ανακουφίζοντας τον πόνο και τη δυσφορία με πρακτικό και βολικό τρόπο, το σωστό προϊόν για εσάς ονομάζεται Promagnetin. Αυτοί οι πάτοι, ενεργώντας συνεχώς, είναι σε θέση να χαλαρώσουν και να κάνουν μασάζ στις νευρικές απολήξεις, προσφέροντας αμέτρητα οφέλη.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
Keto Bullet – Ανασκόπηση του ποτού για επιτάχυνση του μεταβολισμού και προώθηση της απώλειας βάρους. Τιμή στην Ελλάδα και απόψεις από διαδικτυακά φόρουμ
Next
Colagella Pure: δώστε νέα ζωή στο δέρμα σας, με φυσικό τρόπο!

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *