Seborax – Η ακμή, τα σπυράκια και τα σπυράκια σας δίνουν το μαρτύριο;

Sin categoría

Seborax Serum, γυναίκαΕκτός από την αισθητική δυσάρεστη, η ακμή, τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα μπορούν να προκαλέσουν βλάβες και ουλές στο δέρμα του προσώπου, εφ ‘όρου ζωής. Ως εκ τούτου, η αντιμετώπισή τους είναι ιδιαίτερα σημαντική, αλλά τίποτα που προσφέρει η αγορά, για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, δεν φαίνεται να είναι απολύτως καθοριστικό. Πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο, ο καινοτόμος ορός Seborax προσώπου κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα. Ένα φυσικό προϊόν με ιδιότητες κατά της ακμής, το οποίο έχει ήδη κάνει χιλιάδες ανθρώπους χαρούμενους σε όλο τον κόσμο. Πώς λειτουργεί όμως αυτός ο ορός; Είναι πραγματικά ικανό να εξαλείψει την ακμή και όλες τις ατέλειες στο δέρμα του προσώπου; Ας το μάθουμε μαζί.

Επίσημη ιστοσελίδα

 

Ποιες είναι οι αιτίες της ακμής;

ακμή

Η ακμή εμφανίζεται όταν οι πόροι του δέρματος φράζουν με λάδι, νεκρό δέρμα ή βακτήρια.

Κάθε πόρος του δέρματος είναι το άνοιγμα ενός ωοθυλακίου. Το ωοθυλάκιο αποτελείται από μια τρίχα και έναν σμηγματογόνο αδένα.

Αυτός ο λιπαρός αδένας απελευθερώνει σμήγμα, το οποίο διατηρεί το δέρμα λιπαρό και απαλό.

Ένα ή περισσότερα προβλήματα σε αυτήν τη διαδικασία λίπανσης μπορεί να προκαλέσουν ακμή. Τότε είναι που:

 • Τα ωοθυλάκια παράγουν πάρα πολύ σμήγμα.
 • τα νεκρά κύτταρα του δέρματος συσσωρεύονται στους πόρους.
 • Τα βακτήρια συσσωρεύονται στους πόρους.

Αυτά τα προβλήματα συμβάλλουν στην ανάπτυξη σπυριών, τα οποία εμφανίζονται όταν τα βακτήρια αναπτύσσονται σε έναν φραγμένο πόρο και το σμήγμα δεν είναι σε θέση να διαφύγει.

Οι μύθοι για το τι συμβάλλει στην ακμή είναι πολυάριθμοι. Γενικά πιστεύεται ότι τρόφιμα όπως η σοκολάτα ή οι τηγανητές πατάτες συμβάλλουν στην ακμή αλλά δεν υπάρχει επιστημονική υποστήριξη για αυτούς τους ισχυρισμούς. Αντ ‘αυτού, υπάρχουν ορισμένοι προδιαθεσικοί παράγοντες, όπως:

 • ορμονικές αλλαγές που προκαλούνται από την εφηβεία ή την εγκυμοσύνη.
 • ορισμένα φάρμακα, όπως κάποια αντισυλληπτικά χάπια ή κορτικοστεροειδή.
 • δίαιτα πλούσια σε εκλεπτυσμένα σάκχαρα ή υδατάνθρακες , όπως ψωμί και πατατάκια ·
 • κληρονομική προδιάθεση.

Η ακμή εμφανίζεται συνήθως κατά την εφηβεία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, στην πραγματικότητα, το σώμα υφίσταται μια σειρά ορμονικών αλλαγών. Τέτοιες αλλαγές μπορούν να προκαλέσουν υπερβολική παραγωγή σμήγματος, οδηγώντας σε αυξημένο κίνδυνο ακμής. Η ορμονική ακμή που σχετίζεται με την εφηβεία συνήθως υποχωρεί ή βελτιώνεται καθώς φτάνετε στην ενηλικίωση.

Πώς λειτουργεί το Seborax και ποιες είναι οι επιπτώσεις

ευτυχισμένη γυναίκα

Το Seborax είναι ένας φυσικός εντατικός ορός, ικανός να ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, που αναπτύχθηκε για τη θεραπεία του δέρματος με τάση ακμής. Η σύνθεσή του, ελαφριά και πολύ λεπτή, είναι σε θέση να ρυθμίζει τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων και να καθαρίζει τους πόρους, μειώνει και ατέλειες και μειώνει την εμφάνιση ερυθρότητας. Χάρη σε ουσίες όπως Νιασιναμίδη, Σαλικυλικό Οξύ, Υαλουρονικό Οξύ και TCA Complex, αυτό το προϊόν είναι σε θέση να ανανεώσει το δέρμα. Επιπλέον, βελτιώνει τη συμπαγή των κυττάρων, για πιο ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.

Εάν χρησιμοποιείται με συνέπεια, η χρήση του Seborax σας επιτρέπει να μειώσετε τις ατέλειες, να ενυδατώσετε το δέρμα και να ανακτήσετε ένα υγιές και ομοιόμορφο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις κριτικές όσων το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει, μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης, το Seborax θα είναι σε θέση να:

 • Αφαιρέστε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος .
 • Διεισδύστε στους πόρους και αντισταθμίστε τη δράση των βακτηρίων.
 • Καταπρανει τη φλεγμονή και την ερυθρότητα.
 • Ομαλοποίηση της λειτουργικότητας των σμηγματογόνων αδένων.
 • Ανοίξτε τους πόρους, ομαλοποιώντας την πρόσβαση οξυγόνου στα κύτταρα.

Το Seborax βοηθά το πρόσωπο να ανακτήσει μια υγιή και συμπαγή εμφάνιση. Αντιμετωπίζει τη λιπαρότητα και το σχηματισμό μαύρων στίξεων.

Λάβετε υπόψη : τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

συστατικάΣυστατικά και σύνθεση αυτού του ορού αιχμής

Ο τύπος της επιτυχίας του Seborax βασίζεται σε φυσικές ουσίες, που το καθιστούν ένα προϊόν κατάλληλο ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα και τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις. Η σύνθεση προβλέπει μόνο τη χρήση φυσικών ουσιών όπως:

 • Σαλικυλικό οξύ – Βοηθά στην καταπολέμηση της υπερβολικής έκκρισης των σμηγματογόνων και ιδρωτοποιών αδένων, έχει επίδραση ξήρανσης σε σπυράκια και βράζει.
 • Νιασιναμίδη – Βοηθά στη διακοπή του πολλαπλασιασμού των βακτηρίων και εξουδετερώνει την υπερχρωματισμό και το σχηματισμό μικρο -ουλών.
 • Εκχύλισμα χαμομηλιού – Βοηθά στον καθαρισμό των πόρων, στην προώθηση της κυτταρικής αναγέννησης και στην αναζωογόνηση του δέρματος, βοηθά επίσης στην ανακούφιση από τα τυπικά εξανθήματα ακμής.
 • Εκχύλισμα αλόης βέρα και υαλουρονικό οξύ – Επιτρέπουν την ομαλοποίηση της έκκρισης σμήγματος, τα οποία ταυτόχρονα ενυδατώνουν και δίνουν ελαστικότητα στο δέρμα.

Η πλήρης απουσία αντενδείξεων και παρενεργειών έχει κάνει το Seborax ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα για εκείνους με προβλήματα ακμής και ατέλειες του δέρματος.

Πώς να εφαρμόσετε το Seborax

να εφαρμόσει

Το Seborax είναι ένα απλό προϊόν για εφαρμογή. Όπως αναφέρεται στη συσκευασία πωλήσεων, πρέπει να εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Οι οδηγίες του κατασκευαστή περιλαμβάνουν:

 • Καθαρίστε το πρόσωπο με γάλα, τονωτικό ή μικκυλιακό νερό.
 • Εφαρμόστε τον ορό δύο φορές την ημέρα σε προβληματικές περιοχές.
 • Χρησιμοποιήστε τον ορό με συνέπεια για τουλάχιστον τρεις συνεχόμενες εβδομάδες.

Μόλις επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, μπορείτε να συνεχίσετε να εφαρμόζετε τον ορό όπως απαιτείται. Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες λόγω παρατεταμένης εφαρμογής του προϊόντος,

Έκπτωση στην επίσημη ιστοσελίδα

Seborax

Ο επίσημος ιστότοπος, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την πώληση του αρχικού προϊόντος και τις πολυάριθμες διαφημιστικές εκπτώσεις, προσφέρει επί του παρόντος την ακόλουθη προσφορά για την αγορά του Seborax:

 • 1 φιάλη των 50ml μόνο με 49 €!
 • 2 μπουκάλια των 50ml μόνο με 69 €!
 • 3 μπουκάλια των 50ml μόνο με 89 €!

Αυτές οι τιμές, οι οποίες δεν μπορούν να βρεθούν στα φαρμακεία ή σε άλλα κανάλια διαδικτυακών πωλήσεων, όπως το Amazon, το EBay ή το Aliexpress.

Για να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και να επιβεβαιώσετε το αίτημα στον τηλεφωνητή που θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας ζητήσει τη διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν.

Το Seborax θα σας παραδοθεί σε λίγες ημέρες, με δωρεάν έξοδα αποστολής και πληρωμή κατά την παράδοση.

Πρόταση

γυναίκα, ορόςΤο πλύσιμο του προσώπου σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα είναι σημαντικό. Χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση ακαθαρσιών, νεκρών κυττάρων και περίσσειας σμήγματος. Αποφύγετε να το πλένετε περισσότερες από δύο φορές την ημέρα γιατί μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Χρησιμοποιήστε χλιαρό, όχι ζεστό νερό και ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου. Η χρήση επιθετικού σαπουνιού (μπορεί να βλάψει το ήδη φλεγμονώδες δέρμα και να προκαλέσει ακόμη περισσότερο ερεθισμό. Αποφύγετε να τρίβετε το δέρμα πολύ επιθετικά. Χρησιμοποιήστε ένα πολύ μαλακό πανί ή τα χέρια σας. Πλένετε πάντα καλά και στεγνώνετε το πρόσωπό σας με μια καθαρή πετσέτα.

Κατώτατη γραμμή: Το  Seborax είναι ένα προϊόν κατάλληλο για όλους εκείνους που έχουν προβλήματα με ακμή, σπυράκια, μαύρα στίγματα, κοκκινίλες ή ερεθισμούς. Η αποτελεσματική αλλά ευαίσθητη σύνθεσή του είναι σε θέση να παρέμβει στη ρίζα του προβλήματος και να ηρεμήσει και να αναζωογονήσει το δέρμα, οξυγονώνοντάς το και βοηθώντας το να ανακτήσει μια υγιή και ομοιόμορφη εμφάνιση. Όλα με απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο.

Επίσημη ιστοσελίδα

 

Previous
Fungonis Gel: το δροσιστικό τζελ ποδιών! Αλήθεια ή Απάτη
Next
Το μυστικό της έλξης; Aqua Disiac, το άρωμα που μπορεί να σε κάνει ακαταμάχητο!

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *