Skincell Pro: υγιές και άψογο δέρμα!

Sin categoría

SkinCell Pro Το Skincell Pro είναι ένας ορός ικανός να αντιμετωπίσει τις ατέλειες του δέρματος, βοηθώντας να απαλλαγούμε από αυτό το αντιαισθητικό πρόβλημα. Η πιο εκτιμώμενη πτυχή, από εκείνους που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν, είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο σπίτι σε απόλυτη ιδιωτικότητα του σπιτιού σας. Ο ορός Skincell Pro λειτουργεί γρήγορα και είναι επίσης εύκολο να εφαρμοστεί. Κατασκευασμένο με ισχυρά φυσικά συστατικά, ο ορός σε σταγόνες δρα στη βάση των ατελειών του δέρματος, αντισταθμίζοντας την επανεμφάνισή τους.

Επίσημη ιστοσελίδα

Τέλος ένα προϊόν που προσφέρει πλήρη θεραπεία επίσης χρήσιμο κατά των κρεατοελιών, των πράσων και των κονδυλωμάτων.

Πράσα: τι είναι και γιατί φυτρώνουν

ορός, γυναίκα, περιποίηση προσώπου

Ένα πράσο είναι ένα μικρό, μαλακό, κρεμαστό κομμάτι δέρματος που μπορεί να έρθει σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα. Αυτός ο τύπος ατέλειας μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε στο σώμα, αλλά συνήθως σχηματίζεται εκεί που το δέρμα τρίβεται με άλλο δέρμα ή ρούχα. Τα πράσα είναι πολύ συνηθισμένα και γενικά εμφανίζονται μετά τη μέση ηλικία και επηρεάζουν άνδρες και γυναίκες με την ίδια συχνότητα

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για καλοήθεις και όχι καρκινικούς όγκους. Αποτελούνται από έναν πυρήνα ινών και αγωγών, νευρικά κύτταρα, λιποκύτταρα και επιδερμίδα.

Συνήθως εμφανίζονται στα βλέφαρα, στις μασχάλες, κάτω από τους μαστούς, στη βουβωνική χώρα, στο άνω στήθος, στο λαιμό κ.λπ. Συχνά περνούν απαρατήρητα, εκτός εάν είναι πολύ ορατά ή τρίβονται επανειλημμένα είτε από ρούχα, κοσμήματα είτε κατά το ξύρισμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αποκολλώνται ή πέφτουν εντελώς ανώδυνα. Η επιφάνειά τους μπορεί να έχει λεία ή ανομοιόμορφη εμφάνιση και στις περισσότερες περιπτώσεις ανυψώνονται πάνω από την επιφάνεια του δέρματος. Συνήθως έχουν χρώμα σάρκα ή ελαφρώς σκούρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτές οι αυξήσεις παραμένουν μικρές, σε άλλες γίνονται μεγαλύτερες και το μέγεθός τους κυμαίνεται από 2 χιλιοστά έως 5 εκατοστά.

Οι αιτίες

Δεν είναι σαφές τι ακριβώς προκαλεί αυτές τις αναπτύξεις, αλλά μπορεί να συμβεί όταν συσσωρεύσεις κολλαγόνου και αιμοφόρων αγγείων παγιδευτούν σε παχύτερα κομμάτια δέρματος. Δεδομένου ότι είναι πιο συχνές σε πτυχώσεις ή πτυχώσεις του δέρματος, υπάρχει η τάση να πιστεύουμε ότι μπορεί να προκληθούν από τρίψιμο δέρμα με δέρμα και υπάρχει κάποια γενετική προδιάθεση.

Τα πράσα επηρεάζουν τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά, αλλά εμφανίζονται συχνότερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε παχύσαρκα και διαβητικά άτομα.

Παράγοντες κινδύνου

Τα πράσα φαίνεται να είναι πιο συνηθισμένα σε:

 • Υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα.
 • Άτομα με διαβήτη.
 • Έγκυες γυναίκες, πιθανώς λόγω ορμονικών αλλαγών και υψηλών επιπέδων αυξητικών παραγόντων
 • Άτομα με σεξουαλικές ανισορροπίες.

Θεραπεία

skincell pro, ορός, γυναίκα, περιποίηση προσώπου

Δεδομένου ότι τα πράσα είναι γενικά ακίνδυνα, η αφαίρεση γίνεται συνήθως για αισθητικούς λόγους, για να διευκολύνει το ξύρισμα ή λόγω τυχόν ερεθισμού που προκαλείται από κάποιο τρίψιμο.

Χειρουργική επέμβαση

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι ακόλουθες διαδικασίες:

 • Καυτηριασμός – το πράσο καίγεται με ηλεκτρόλυση.
 • Κρυοχειρουργική – η ανάπτυξη παγώνει χρησιμοποιώντας έναν ανιχνευτή που περιέχει υγρό άζωτο.
 • Αποδέσμευση – η παροχή αίματος στο πράσο έχει διακοπεί.
 • Εκτομή – η ατέλεια αφαιρείται με νυστέρι.

Αυτές οι διαδικασίες προφανώς εκτελούνται μόνο από έναν δερματολόγο ή ειδικό δερματολόγο. Τα πράσα στα βλέφαρα, ειδικά εκείνα που βρίσκονται πολύ κοντά στο περιθώριο των βλεφάρων, πρέπει να αφαιρεθούν από εξειδικευμένο οφθαλμίατρο.

Αντιμετώπιση λύσεων που πρέπει να γίνουν ανεξάρτητα

Οι εξωχρηματιστηριακές λύσεις, δηλαδή αυτές που δεν απαιτούν την παρέμβαση ειδικού, συνήθως παγώνουν το πράσο που πέφτει μετά από 7-10 ημέρες. Αυτά τα προϊόντα είναι παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση κονδυλωμάτων και είναι συνήθως πολύ αποτελεσματικά, απλά και φθηνά. Το σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα ποιοτικό προϊόν όπως το Skincell Pro.

Διαβάστε περισσότερα: Περιποιηθείτε το δέρμα σας πριν κοιμηθείτε

Τι είναι το Skincell Pro; Λειτουργεί πραγματικά;

Ορός κονσίλερ ετικέτας Mole and skin

Εκτός από το ότι βοηθάει να απαλλαγούμε από τις ατέλειες του δέρματος, το Skincell Pro βοηθά επίσης στον καθαρισμό της επιφάνειας του δέρματος. Η σκόνη, η βρωμιά, το λάδι και άλλοι τύποι ρύπων απομακρύνονται φυσικά, διατηρώντας τον καθαρό, φρέσκο ​​και υγιεινό.

Αυτός ο ορός διατηρεί και διευκολύνει επίσης την ενυδάτωση του δέρματος, η οποία προστατεύεται άριστα από επιβλαβείς ρύπους και ηλιακές ακτίνες, ελαχιστοποιώντας τις ζημιές που υφίστανται.

Σύμφωνα με τις κριτικές (ήδη πολλές στα φόρουμ) το Skincell Pro λειτουργεί πραγματικά και:

 • Βοηθά στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων όπως όλων των τύπων κονδυλωμάτων, διαφορετικών τύπων κρεατοελιών και πράσων του δέρματος.
 • Βοηθά στην επούλωση του δέρματος της πληγείσας περιοχής, αποφεύγοντας το σχηματισμό ουλών.
 • Προστατεύει το δέρμα από διάφορους τύπους ρύπων και ατμοσφαιρικών σωματιδίων.
 • Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και των ιστών του δέρματος, καθιστώντας το λαμπερό και τονωμένο.
 • Βοηθά στην εξάλειψη των λεκέδων.
 • Βοηθά στη βελτίωση της ενυδάτωσης.
 • Βοηθά στη διατήρηση του τόνου και της υφής της επιδερμίδας.
 • Βελτιώνει τη συνολική ποιότητα του δέρματος.

Λάβετε υπόψη : τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Φυσική σύνθεση και στοχευμένα συστατικά

συστατικάΗ αποτελεσματικότητα και η επιτυχία αυτού του προϊόντος εξαρτάται πολύ από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στη σύνθεσή του. Τα συστατικά του Skincell Pro είναι απολύτως φυσικά και βιολογικά. Και είναι γνωστοί εδώ και αιώνες για την ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν επιτυχώς τις ατέλειες του δέρματος. Τα δύο πιο σημαντικά συστατικά του Skincell Pro είναι τα ακόλουθα:

 • Μουριακός ψευδάργυρος – ένα είδος ορυκτού, που βρίσκεται στον φλοιό της γης, γνωστό για τις απολυμαντικές και αντισηπτικές του ιδιότητες. Αυτό το φυσικό συστατικό δρα ως ένας ισχυρός αποκαταστάτης του δέρματος, δημιουργώντας ένα στρώμα ψώρας πάνω από την ατέλεια, δίνοντας ζωή στη διαδικασία επούλωσης.
 • Sanguinaria Canadensis – ένα πολυετές ποώδες φυτό που προέρχεται από την ανατολική Βόρεια Αμερική, που χρησιμοποιείται σε διάφορους τύπους αρχαίων θεραπειών από τους ιθαγενείς Αμερικανούς για αιώνες. Παίζει καθοριστικό ρόλο στην τόνωση της βιασύνης των λευκών αιμοσφαιρίων, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση των κηλίδων του δέρματος.

Εκτός από αυτά, η σύνθεση του Skincell Pro περιέχει: Εκχύλισμα φύλλου Παπάγια, πίτουρο βρώμης, Αλόη Βέρα, πηκτίνη μήλου και Acidophilus.

Το Skincell Pro κυκλοφορεί με τη μορφή υγρού ορού, σε σταγόνες, πολύ εύκολο στη χρήση. Ο ορός είναι άοσμος και άχρωμος, δεν έχει αντενδείξεις και παρενέργειες και παρέχει βέλτιστα αποτελέσματα σε λίγες εβδομάδες.

Πώς εφαρμόζεται το Skincell Pro;

εφαρμόζω, ορόςΟ ορός πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας στην πληγείσα περιοχή. Μόλις εφαρμοστεί, η περιοχή μπορεί να γίνει ελαφρώς κόκκινη. Σημαίνει ότι ο ορός λειτουργεί. Ένα είδος κρούστας θα σχηματιστεί πάνω από την ατέλεια. Η υπόλοιπη διαδικασία αφαίρεσης γίνεται από το φυσιολογικό ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος. Μόλις σχηματιστεί η ψώρα, δεν είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε ξανά το Skincell Pro καθώς η ψώρα θα επουλωθεί σε πλήρη αυτονομία.

Μόλις η περιοχή επουλωθεί πλήρως, δεν θα υπάρχει ίχνος ατέλειας. Εάν εφαρμοστεί με τον σωστό τρόπο, όπως αναφέρεται σαφώς στο ένθετο της συσκευασίας στην αρχική συσκευασία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι ατέλειες να μην ξανασχηματιστούν.

Εκπτώσεις και προσφορές στην επίσημη ιστοσελίδα του Skincell Pro. Τιμή στην Ελλάδα;

Ο επίσημος ιστότοπος προσφέρει προς το παρόν μια μοναδική έκπτωση, που προορίζεται για όσους παραγγέλνουν από την Ελλάδα. Η αποστολή πραγματοποιείται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και το προϊόν θα παραδοθεί απευθείας στη διεύθυνση που θέλετε.

Η αποστολή είναι δωρεάν μόνο στον επίσημο ιστότοπο. Δεν συνιστάται. Έτσι, κάντε την παραγγελία σας για το προϊόν στο Amazon ή το Ebay. Σας υπενθυμίζουμε ότι το Skincell Pro δεν απαιτεί ιατρική συνταγή και δεν διατίθεται στα φαρμακεία. Το Skincell Pro πωλείται για 49,99 $ αν αγοράσετε μόνο 1 μπουκάλι. Ωστόσο, η τιμή ανεβαίνει στα 33,99 $ το καθένα εάν αγοράσετε δύο και ακόμη χαμηλότερη τιμή για 3 μπουκάλια.

skincell pro, γυναίκα

Περιέργεια

Τα πράσα (γνωστά και ως ινομυώματα) είναι καλοήθεις όγκοι του δέρματος. Συνήθως αναπτύσσονται στις πτυχές του δέρματος. Δεν είναι επικίνδυνα, αλλά μπορούν να αφαιρεθούν για αισθητικούς λόγους ή επειδή έχουν ερεθιστεί, προκαλώντας δυσφορία. Οι μέθοδοι αφαίρεσης αυτών των κηλίδων περιλαμβάνουν θεραπείες χωρίς ιατρική συνταγή, εκτομή και κρυοθεραπεία.

Κατώτατη γραμμή: Το  SkinCell Pro είναι ένας εντελώς φυσικός ορός, ο οποίος βοηθά στην απομάκρυνση και αποτροπή ατελειών του δέρματος οποιασδήποτε φύσης. Η χρήση του είναι απολύτως ασφαλής και η σχέση ποιότητας / τιμής το έχει καταστήσει ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στα φόρουμ προϊόντων υγείας και ομορφιάς.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
Περιποιηθείτε το δέρμα σας πριν πάτε για ύπνο
Next
Deeper Gel

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *