Spot Cleaner – Για λαμπερό δέρμα προσώπου

Sin categoría

Spot CleanerΤα μαύρα στίγματα δεν είναι τίποτα περισσότερο από βουλωμένα τριχοθυλάκια που περιέχουν έλαια, βρωμιά και υπολείμματα. Εάν δεν αντιμετωπιστούν σωστά, αυξάνονται σε όγκο και επεκτείνονται, γίνονται μεγαλύτερα και πιο αντιαισθητικά και σε σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να απαιτούν χειρουργική αφαίρεση. Είναι, επομένως, κάτι που πρέπει να διατηρείται υπό έλεγχο και να εξαλείφεται στα πρώτα στάδια της προπόνησης. Η προσπάθεια να τα τραβήξετε έξω πιέζοντάς τα μπορεί να βλάψει τον λεπτό ιστό του προσώπου ή, χειρότερα, να προκαλέσει τραυματισμό. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα και να ανακτήσετε ένα λαμπερό πρόσωπο. Η Spot Cleaner είναι η ισχυρή αλλά απαλή ηλεκτρική σκούπα που απορροφά το περιεχόμενο των πόρων!

Επίσημη ιστοσελίδα

Μπορείτε να δείτε και να νιώσετε τη διαφορά μετά την πρώτη χρήση. Ένας πραγματικός καθαρισμός προσώπου, στην άνεση του σπιτιού σας. Ας μάθουμε περισσότερα για το τι είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ο νέος σύμμαχος ομορφιάς σας.

Τι είναι το Spot Cleaner και σε τι χρησιμεύει

καθαριστής σημείων, γυναίκα

Το Spot Cleaner είναι μια συσκευή αναρρόφησης η οποία, χάρη στη δύναμη του κενού, είναι σε θέση:

 • Αφαιρεί αποτελεσματικά τα μαύρα στίγματα.
 • Αφαιρέστε το υπερβολικό σμήγμα από το δέρμα του προσώπου.
 • Αποτρέψτε την ακμή.
 • Κάντε μασάζ στο δέρμα και διεγείρετε την κυκλοφορία του αίματος.
 • Επιβραδύνετε τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.

Όλα αυτά απλά σύροντάς το πάνω από τις περιοχές που πρόκειται να αντιμετωπιστούν. Αυτή η συσκευή δεν προκαλεί ερεθισμούς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άνδρες και γυναίκες.

Λειτουργεί πραγματικά; Κριτικές από τα φόρουμ

Το Spot Cleaner λειτουργεί πραγματικά. Αυτό επιβεβαιώνεται από τις κριτικές που έχουν ήδη αναρτηθεί στα φόρουμ. Αφαιρεί τους ρύπους και τα μαύρα στίγματα από τους πόρους χωρίς να τους πιέζει και ανώδυνα.

Επιπλέον, το Spot Cleaner καθαρίζεται εύκολα. Στην πραγματικότητα, μόλις τελειώσει η θεραπεία, απλά ξεπλύνετε το στόμιο κάτω από το νερό.

Το Spot Cleaner μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο πρόσωπο όσο και σε άλλα μέρη του σώματος, όπως το στήθος και η πλάτη, σε όλες τις περιπτώσεις θα αφήσει το δέρμα καθαρό και λαμπερό.

Η χρήση του Spot Cleaner απαιτεί τη χρήση δύο μπαταριών ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται).

Οδηγίες: πώς να το χρησιμοποιήσετε

γυναίκα με σπυράκι

Εδώ είναι η καλύτερη διαδικασία για τη χρήση Spot Cleaner:

 • Καθαρίστε το δέρμα με ένα προϊόν καθαρισμού που ταιριάζει στο δέρμα σας.
 • Εφαρμόστε μια πετσέτα εμποτισμένη με ζεστό νερό στο δέρμα ή κάντε ένα ζεστό ντους, περίπου 15 λεπτά. Αυτό θα επιτρέψει στους πόρους να διαστέλλονται και θα διευκολύνει την αναρρόφηση.
 • Για 15 λεπτά, κάντε μασάζ στο δέρμα με την ηλεκτρική σκούπα Spot Cleaner.
 • Στο τέλος της διαδικασίας, πλύνετε καλά το πρόσωπό σας με κρύο νερό για να κλείσετε τους πόρους.

διαδικασία εργασίας

Αποτελέσματα και αντενδείξεις

γυναίκα που καθαρίζει το πρόσωπό τηςΤο Spot Cleaner παρέχει μια μη επεμβατική θεραπεία για την αφαίρεση του ανώτερου στρώματος του δέρματος που αποτελείται από νεκρά κύτταρα. Κάνει το δέρμα πιο λείο, με πιο εκλεπτυσμένη και πιο σφριγηλή δομή διεγείροντας τη φυσική ανανέωση των κυττάρων.

Το σύστημα ανύψωσης κενού δημιουργεί μια απαλή δράση μασάζ και τόνωσης, η οποία διευκολύνει τη μικροκυκλοφορία, με συσφικτική επίδραση στο δέρμα.

Η μικρή στρογγυλή τρύπα είναι ιδανική για την αφαίρεση των μαύρων στίξεων. Αφαιρεί πλήρως τη βρωμιά που έχει παγιδευτεί στους πόρους, μειώνοντας και αποτρέποντας την ακμή.

Ο μοναδικός σχεδιασμός της ελλειπτικής τρύπας, κάνοντας απαλό μασάζ στο πρόσωπο, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και την ανανέωση των κυττάρων, μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών.

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση του Spot Cleaner. Απλώς ακολουθήστε τις απλές οδηγίες χρήσης.

Σημείωση : Τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Τιμή στην επίσημη ιστοσελίδα

γυναίκα

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι δεν είναι δυνατό να αγοράσετε SpotCleaner σε φαρμακεία στο Amazon, Ebay κ.λπ. Πού να το αγοράσω λοιπόν; Μπορείτε να αγοράσετε το Spot Cleaner, το αρχικό, στην καλύτερη τιμή, μόνο στον επίσημο ιστότοπο του προϊόντος. Ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία:

 • Συμπληρώστε το αίτημα παραγγελίας.
 • Περιμένετε την κλήση από τον πάροχο εξυπηρέτησης πελατών.
 • Αναφέρετε τη διεύθυνση παράδοσης.
 • Περιμένετε την παράδοση του Spot Cleaner και πληρώστε τον αγγελιαφόρο για το προϊόν.

Ας περάσουμε στην τιμή SpotCleaner. Προς το παρόν, το προϊόν είναι διαθέσιμο στον επίσημο ιστότοπο με έκπτωση 50%. Η τρέχουσα τιμή του είναι 59 ευρώ αντί 118 ευρώ. Η αγορά Spot Cleaner στον επίσημο ιστότοπό της είναι ο μόνος τρόπος για να το έχετε στην καλύτερη τιμή και να είστε σίγουροι για την πρωτοτυπία του.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
FitMax3: η επιστροφή στη φόρμα δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορη!
Next
Osteo Pro – Gel για αρθρώσεις: εμπεριστατωμένη ανασκόπηση με απόψεις, οφέλη και τιμή στην Ελλάδα

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *