TraspaLente – Αναθεώρηση ψεκασμού κατά της ομίχλης για γυαλιά. Δουλεύει? Γνώμες σχετικά με τα φόρουμ και τιμή στον επίσημο ιστότοπο της Ελλάδας

Sin categoría

Traspalente spray Ελλάδα κριτικήΤο TraspaLente είναι το πολύ χρήσιμο νέο προϊόν με το οποίο θα ασχοληθούμε σε αυτή τη νέα κριτική. Είναι ένα σπρέι κατά της ομίχλης για φακούς και γυαλιά, το οποίο γίνεται δημοφιλές στις κριτικές των online φόρουμ, με πολύ θετικές απόψεις.

Επίσημη ιστοσελίδα

Όσοι φοράνε γυαλιά γνωρίζουν πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι το θάμπωμα των φακών, ειδικά σε αυτήν την περίοδο της πανδημίας του Covid-19, στην οποία είμαστε αναγκασμένοι να φοράμε μάσκες το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Ας δούμε γιατί το σπρέι κατά της ομίχλης TraspaLente διαφέρει από τα άλλα προϊόντα της αγοράς, πώς λειτουργεί, πώς να το εφαρμόσετε και πού να το αγοράσετε στην καλύτερη τιμή.

7 Πράγματα που πρέπει να κάνετε για να μην θολώσουν τα γυαλιά σας με τη μάσκα

Με την έλευση της πανδημίας Covid-19 στη ζωή μας είμαστε αναγκασμένοι να φοράμε μάσκα για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας μας. Όταν πηγαίνουμε για ψώνια, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ είμαστε στη δουλειά … αλλά, όσοι φοράνε γυαλιά δυσκολεύονται περισσότερο, μην κάνουν τα γυαλιά τους να ομίχλη!

Όποιος έχει γυαλιά, ξέρει ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δεν περιλαμβάνουν ακόμη και τη χρήση μάσκας, στις οποίες τα γυαλιά θολώνουν ξαφνικά, προκαλώντας πολλές ενοχλήσεις.

Για να μην συμβεί αυτό, υπάρχουν χρήσιμες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε για να μην θολώσετε τα ποτήρια με και χωρίς μάσκα.

 1. Πλύνετε τα ποτήρια σας με σαπούνι και νερό – Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποφύγετε το θάμπωμα των γυαλιών σας. Αυτό το κόλπο συνίσταται στο να πλένετε τα ποτήρια με σαπούνι και νερό και να τα αφήνετε να στεγνώσουν στον αέρα για να δημιουργήσετε ένα είδος προστατευτικού στρώματος που αποτρέπει την ομίχλη για λίγες ώρες.
 2. Διπλώστε το πτερύγιο της μάσκας προς τα μέσα – Μια άλλη συμβουλή για να αποφύγετε το θάμπωμα των γυαλιών με τη μάσκα είναι να διπλώσετε το επάνω πτερύγιο της μάσκας προς τα μέσα, κάτι που εμποδίζει τον αέρα της αναπνοής να ανεβαίνει στους φακούς.
 3. Χρησιμοποιήστε τη σωστή μάσκα μεγέθους – Μια άλλη θεμελιώδης πτυχή είναι να αναζητήσετε μια μάσκα που ταιριάζει στο πρόσωπό μας. Δεν είναι όλα κατάλληλα για όλους. Μια υπερβολικά μεγάλη στεφάνη προκαλεί υπερβολική ροή αέρα προς τα πάνω, γεγονός που προκαλεί περισσότερη θόλωση του φακού. Η μάσκα πρέπει να ακουμπά καλά στη μύτη και να κολλάει καλά στο υπόλοιπο πρόσωπο.
 4. Χρήση χαρτομάντηλου – Ένα πολύ χρήσιμο κόλπο σύμφωνα με τις απόψεις όσων το χρησιμοποιούν, είναι αυτό του χαρτομάντηλου. Απλώς πάρτε ένα κλειστό μαντήλι από χαρτί και βάλτε το ανάμεσα στη μάσκα και τη μύτη. Αυτή η μέθοδος μπορεί να είναι χρήσιμη, εκτός από τις κλασικές χειρουργικές μάσκες, επίσης στα γνωστά ffp1, ffp2 και ffp3. Το μαντήλι θα συγκρατήσει τον αέρα, βοηθώντας στην αποφυγή θολώματος των φακών.
 5. Προσαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας – Πολλές μάσκες έχουν ένα μικρό κάτω καλώδιο στην επάνω γραμμή χρήσιμο για να τις προσαρμόσετε καλά στο πρόσωπό σας. Το να κρατάτε τη μάσκα καλά προσκολλημένη στο πρόσωπο περιορίζει το πέρασμα της αναπνοής όσο το δυνατόν περισσότερο.
 6. Αναπνοή από τη μύτη – Εάν προσπαθήσετε να αναπνεύσετε από τη μύτη σας αντί για το στόμα σας, δημιουργείται λιγότερος αέρας μέσα στη μάσκα, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες θολώματος των γυαλιών σας.
 7. Antiεκασμοί κατά της ομίχλης-Η καλύτερη λύση, σύμφωνα με τις περισσότερες απόψεις εκείνων με αυτό το πρόβλημα, είναι η χρήση σπρέι κατά της ομίχλης. Επίσης χρησιμοποιείται συχνά από σκιέρ, ποδηλάτες και κολυμβητές για να αποφύγουν αυτό το είδος προβλημάτων φακών κατά τη διάρκεια αθλημάτων. Αυτά τα άνετα και ευέλικτα σπρέι, εύκολα στη χρήση και, κυρίως, να τα έχετε πάντα μαζί σας και να τα χρησιμοποιείτε όποτε τα χρειάζεστε.

Τι είναι το TraspaLente;

Διαφανής φακός

Το TraspaLente είναι ένα σπρέι φτιαγμένο με καινοτόμο σκεύασμα, ικανό να δημιουργεί φιλμ κατά της ομίχλης στα γυαλιά. Μια δράση μεγάλης διάρκειας που διαρκεί έως και 2 ημέρες.

Το TraspaLente είναι ο ιδανικός σύμμαχος για όσους ασκούν αθλήματα ή δραστηριότητες, βοηθά στην αποφυγή θολώματος των γυαλιών σε κλειστούς χώρους και είναι απαραίτητο για όσους αναγκάζονται να φορούν γυαλιά με μάσκα.

Το σπρέι TraspaLente είναι εύκολο στη χρήση σε δευτερόλεπτα και σταματά την ομίχλη σε κλιματιζόμενα δωμάτια ή στις δημόσιες συγκοινωνίες.

Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το σπρέι διαφορετικό από άλλα προϊόντα που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή:

 • Κατάλληλο για κάθε μοντέλο – Για όλους τους τύπους γυαλιών, φακών και πλαισίων. Δεν λεκιάζει και δεν βλάπτει τους φακούς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε γυαλιά ηλίου όσο και σε γυαλιά συνταγής.
 • Μακράς διαρκείας – Η προστατευτική μεμβράνη που δημιουργήθηκε με το TraspaLente είναι πολύ ανθεκτική και διαρκεί έως και 2 ημέρες σε κάθε τύπο περιστάσεων.
 • Μεγάλο μέγεθος – Η νέα μορφή των 100ml είναι πρακτική για να την έχετε πάντα μαζί σας και να τη χρησιμοποιείτε σε κάθε περίσταση. Η ποσότητα του προϊόντος είναι μεγαλύτερη από τη συσκευασία άλλων προϊόντων στην αγορά.

Παραγγελία -50% Τιμή

TraspaLente: απόψεις και κριτικές σε διαδικτυακά φόρουμ

TraspaLente απόψεις σχόλια

Όπως ήταν αναμενόμενο, υπάρχουν ήδη πολυάριθμες κριτικές και απόψεις για το TraspaLente στα διαδικτυακά φόρουμ. Το προϊόν έχει ήδη πουλήσει πολλά πακέτα και οι απόψεις και οι κριτικές φαίνεται να επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητά του.

Σύμφωνα με τις απόψεις και τα σχόλια όσων το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει, με ένα μόνο σπρέι στους φακούς χάρη στο TraspaLente είναι δυνατό να αποφύγετε την ομίχλη για μεγάλο χρονικό διάστημα και να βλέπετε πάντα καλά κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε δραστηριότητας.

Ακολουθούν τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά στις απόψεις και τα σχόλια για το TraspaLente:

 • Αποφύγετε την ομίχλη των φακών.
 • Γρήγορο και εύκολο στη χρήση.
 • Προστατεύει τους φακούς και βελτιώνει την όραση.
 • Υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με άλλα διαθέσιμα προϊόντα.

Στα διαδικτυακά φόρουμ, επιπλέον, δεν υπάρχει έλλειψη απόψεων και θετικών κριτικών σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών και τη γρήγορη παράδοση προϊόντων.

Πώς χρησιμοποιείται το σπρέι TraspaLente; Φύλλο οδηγιών χρήσης και οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης του σπρέι διατίθενται στην αρχική συσκευασία του προϊόντος.

Το TraspaLente διατίθεται σε πρακτικό μπουκάλι με διανομέα ψεκασμού και για να έχετε πάντα διαφανείς φακούς αρκεί:

 • Διανείμετε δύο σπρέι απευθείας στους φακούς.
 • Χρησιμοποιήστε ένα πανί για να αποφύγετε να αγγίξετε τους φακούς με τα δάχτυλά σας.

Αυτό είναι όλο, οι φακοί σας είναι έτοιμοι να σας συνοδεύσουν σε όλες τις δραστηριότητές σας χωρίς ομίχλη.

Επίσημος ιστότοπος TraspaLente: μειωμένη τιμή και δωρεάν ανταρσία

Τιμή TraspaLente Ελλάδα

Για να παραγγείλετε το TraspaLente σε μειωμένη τιμή, απλώς συμπληρώστε τη φόρμα στον επίσημο ιστότοπο και περιμένετε να τηλεφωνήσει ένας χειριστής για επιβεβαίωση. Η παράδοση, με πληρωμή κατά την παράδοση, θα γίνει δωρεάν (εκτός από το κόστος αντικαταβολής) και χωρίς κόστος, σε λίγες ημέρες.

Η τιμή του TraspaLente, στον επίσημο ιστότοπο, είναι μειωμένη και ως εκ τούτου μπορείτε να το αγοράσετε μόνο με 49,90 €!

Traspa Lente στα φαρμακεία ή στο Amazon

Είναι το πρωτότυπο TraspaLente διαθέσιμο στα φαρμακεία ή στο Amazon; Η απάντηση είναι όχι. Αυτό το προϊόν διανέμεται μόνο μέσω του επίσημου ιστότοπου, για να αποφευχθούν αυξήσεις τιμών, απομιμήσεις και φάρσες.

Πρόταση

Προσοχή στον αφρό ξυρίσματος ως αντιθαμβωτικό. Ένα από τα πιο προτεινόμενα κόλπα για την αποφυγή θολώματος των φακών και των γυαλιών είναι η εφαρμογή αφρού ξυρίσματος. Παρόλο που έχει κάποια επίδραση, καθώς είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί έξω από το σπίτι, τα συστατικά που περιέχει η κρέμα ξυρίσματος, εκτός από την καταστροφή των φακών και των πλαισίων, θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα όρασης. Καλύτερα να επιλέξετε ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο.

Κατώτατη γραμμή : Το  TraspaLente όπως υποδηλώνει το όνομα είναι ένα νέο προϊόν, αποτελεσματικό και βολικό, για να έχετε φακούς και γυαλιά που είναι πάντα διαφανή και χωρίς ίχνος ομίχλης. Η ευκολία χρήσης και η πρακτική συσκευασία μεγάλης διάρκειας το καθιστούν μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στην αγορά.

Επίσημη ιστοσελίδα

Previous
Πρόγραμμα τόνωσης: τα μυστικά για ένα τονωμένο σώμα όλο το χρόνο
Next
BangSize: η αναζωογονητική κρέμα για τη βελτίωση του σεξουαλικού μεγέθους και απόδοσης. Λειτουργεί ή είναι απάτη; Τιμή, απόψεις και επίσημος ιστότοπος Ελλάδα

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *