Tribulus Terrestris – Το βότανο για ισχυρότερη λίμπιντο!

Sin categoría

Tribulus Terrestris

Η ανάγκη να μας αρέσουν για αυτό που είμαστε και τις προσωπικές μας ικανότητες, μας κάνει να θέλουμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Αυτό ισχύει για κάθε τομέα της ζωής, συμπεριλαμβανομένου του οικείου. Θέλουμε ο συνεργάτης μας να μας βρει ελκυστικούς. Η επιθυμία να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του αγαπημένου σας προσώπου στο κρεβάτι υπαγορεύεται από την επιθυμία να γνωρίζετε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Δυστυχώς, οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες είναι επίσης εγγενείς σε εμάς.

Η επιστήμη δεν έχει ακόμη καταλάβει και καταλάβει ακριβώς πώς λειτουργεί η ανθρώπινη σεξουαλικότητα. Το απότομο άλμα στην ανάπτυξη των ιατρικών τεχνολογιών στα τέλη του 20ού αιώνα μας επέτρεψε να μάθουμε ακριβώς πώς λειτουργεί το μέλος του ανδρικού φύλου. Αυτό το εξαιρετικό όργανο, το οποίο περιλαμβάνει μια σύνθετη σύνθεση μυών και νευρώνων, είναι ο φορέας σημαντικών γενετικών πληροφοριών και απεριόριστης απόλαυσης. Η κατανόηση του πώς ακριβώς λειτουργεί λογικά οδήγησε επίσης στην κυκλοφορία του χαπιού «ροζ» («μπλε») στην αγορά.

Αλλά πολλοί είναι δυσαρεστημένοι με τις παρενέργειες και τις αντενδείξεις στις οποίες οδηγεί μερικές φορές η πρόσληψή του. Όλο και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν να στραφούν σε φυσικές εναλλακτικές για να προωθήσουν μια καλή λίμπιντο και κοινή ευχαρίστηση στο κρεβάτι. Τέτοιες είναι οι φυσικές σταγόνες με φυτική φόρμουλα Casanova για περισσότερη αρρενωπότητα .

Είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι έχουμε δώσει στον κόσμο κάτι γι ‘αυτό. Το βότανο Tribulus terrestris, γνωστό και με το λατινικό του όνομα Tribulus terrestris, συνιστάται από τους ουρολόγους. Κυρίως για τη βελτίωση των αναπαραγωγικών λειτουργιών στην ενήλικη ζωή. Και, επιπλέον, για τη διευκόλυνση των λειτουργιών του ουροποιητικού και την προώθηση της δραστηριότητας του αδένα του προστάτη. Μπορεί να ληφθεί με τη μορφή βάμματος, κάψουλας, αφέψημα και ως τσάι.

Ας μάθουμε περισσότερες περίεργες λεπτομέρειες για αυτήν!

Tribulus Terrestris – Ο φυτικός φίλος της λίμπιντο για άνδρες και γυναίκες!

ζευγάρι, tribulus terrestris, οικειότητα

Το φυτό tribulus terrestris συγκομίζεται κατά τους ζεστούς και παθιασμένους καλοκαιρινούς μήνες. Ακριβώς όπως η ικανότητά του να βελτιώνει την αισθητηριακή και διεγερσιμότητα. Έρευνα που διεξήχθη σε ελεγχόμενες ομάδες ανδρών και γυναικών έδειξε ότι το Tribulus theresa μπορεί πραγματικά να αυξήσει τη λίμπιντο και στα δύο φύλα.

Εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου, που πάσχουν από μειωμένη σεξουαλική επιθυμία και διάφορες οικείες δυσλειτουργίες, έλαβαν 750 mg. – 1.500 mg ζιζανίων την ημέρα. Αυτό έγινε για 2 ημερολογιακούς μήνες. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η όρεξή τους για κολακεία αυξήθηκε σχεδόν κατά 60%. Καλές αλλαγές καταγράφηκαν επίσης όσον αφορά τη διευκόλυνση των διουρητικών και τη λειτουργία του προστάτη.

Κυρίες που πήραν 500mg αγνό εκχύλισμα. – 1.500 mg. παρατήρησε επίσης μια αισθητηριακή έξαρση και μια 45% επιθυμία για στενή επαφή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σώμα μας συνήθως μας θυμίζει όταν χρειάζεται περισσότερη κολακεία. Επομένως, πρέπει να αντιμετωπίζουμε την οικεία περιοχή με προσοχή και φροντίδα. Κάνοντας τους μέρος των καθημερινών τελετουργιών ομορφιάς. Όπως ακριβώς κάνουμε για τα μαλλιά και τη σιλουέτα μας.

Και εδώ είναι μερικές από τις κύριες θετικές ιδιότητες του βοτάνου Tribulus Terrestris:

 • Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά ευνοϊκά για την κατάσταση του δέρματος και των μαλλιών.
 • Κορεσμένο με μεγάλο αριθμό στοιχείων σημαντικών για την κανονική λειτουργία του σώματος – sedoid catonins, allaloids, flavonoids, glycosides and pitin.
 • Οδηγεί σε βιασύνη διαδικασιών αναγέννησης κυττάρων και μυών, επιβραδύνοντας τη γήρανσή τους.
 • Ένας καλός αντισηπτικός και αντιβακτηριακός παράγοντας, που καταστέλλει τις εσωτερικές και εξωτερικές φλεγμονές.
 • Βοηθά στην απομάκρυνση των πλακών χοληστερόλης στο σώμα.
 • Βοηθά στη δημιουργία μυϊκής μάζας.
 • Ένα ισχυρό διουρητικό που διευκολύνει την ούρηση και την απομάκρυνση των τοξινών έξω από το σώμα.
 • Βοηθά στην ανάρρωση μετά από άσκηση ή με σκληρή σωματική εργασία.
 • Διεγείρει ενεργά τη λίμπιντο και την καλή σεξουαλική όρεξη και στα δύο φύλα.
 • Μας κάνει πιο ανθεκτικούς σωματικά.

Το Tribulus Theresa είναι επίσης καλό για την καρδιά ()!

Tribulus Theresa, ζευγάρι, φιλί

Μια από τις πιο σημαντικές, αλλά όχι τόσο γνωστές, λειτουργίες του βοτάνου Tribulus Terrestris είναι η ικανότητά του να μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Είναι επίσης υπεύθυνη για τη σωστή ισορροπία των επιπέδων της καλής και της κακής χοληστερόλης HDL και LDL. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικό σε άτομα που έχουν διαβήτη τύπου 2. Συνιστάται επίσης από διατροφολόγους. Έχει επίσης προληπτικό αποτέλεσμα. Η λήψη του Tribulus terrestris ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και τα προστατεύει από βλάβες.

Άλλα πιθανά οφέλη από την εφαρμογή του Tribulus Terrestris

Όπως κάθε άλλο φυτό γνωστό για τα θετικά του χαρακτηριστικά σε μια συγκεκριμένη σφαίρα, το tribulus terrestris ευνοεί όλο το σώμα. Δεν ενισχύει μόνο τη λίμπιντο και προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα από το σχηματισμό αποβλήτων.

Παραθέτουμε τα άλλα πιθανά οφέλη από τη λήψη του Tribulus Theresa παρακάτω:

 • Ενισχύει την ανοσία και την ικανότητα προστασίας του ανθρώπινου σώματος.
 • Επηρεάζει θετικά το νευρικό σύστημα, αφαιρώντας την ένταση και ανεβάζοντας τη διάθεση.
 • Ανακούφιση διαφόρων τύπων πόνου.

Πότε είναι τα χρώματα και οι καρποί του βοτάνου Tribulus Terrestris;

ευτυχισμένο ζευγάρι

Στον νότιο γείτονά μας αποκαλούν το Tribulus terrestris «demirbozan». Το μεσαίο ψηλό πολυετές είναι διαδεδομένο στη Βαλκανική Χερσόνησο, καθώς και στην Ασία και την Αφρική. Οι μίσχοι του έχουν μήκος 0,80 εκατοστά. έως 1 μ. σε ύψος. Τα χρώματα του είναι βαμμένα σε κίτρινο λεμόνι, ανοιχτό πράσινο και στις χλωμές παραλλαγές τους από την παλέτα της μητέρας φύσης. Όταν ωριμάσουν οι καρποί του, διασπάται σε 5 ιδιόμορφα «καρύδια». Είναι καλυμμένα με αγκάθια. Προσοχή λοιπόν όταν τα μαζεύετε.

Το γρασίδι, ωστόσο, συγκομίζεται πριν ωριμάσει τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Είναι καλύτερο να στεγνώσετε σε σκοτεινό και ξηρό, αλλά αεριζόμενο μέρος. Του αρέσει ο ζεστός καιρός και το βραχώδες ή αμμώδες έδαφος. Στη Βουλγαρία βρίσκεται κατά μήκος της συνέχειας ολόκληρης της ακτής της Μαύρης Θάλασσας, συμπεριλαμβανομένων των θαλάσσιων δρόμων και των αμπελώνων.

Πώς να αναμίξετε γρήγορα το τσάι με το Tribulus Terrestris για μια κοινή οικεία απόλαυση;

τσάι, βότανο tribulus terrestris

Έχουμε ήδη μάθει τις περισσότερες από τις χρήσιμες ιδιότητες του Tribulus theresa. Εκτός από την καλή λίμπιντο, το ζιζάνιο μπορεί επίσης να ευνοήσει την καρδιαγγειακή δραστηριότητα. Ισορροπήστε το σάκχαρο και τη χοληστερόλη στο αίμα. Βελτιώνει τη διάθεση και τονώνει το σώμα.

Παρακάτω επιλέξαμε μια γρήγορη συνταγή για την παρασκευή αφέψημα βοτάνων με το Tribulus Terrestris:

 1. Πάρτε 5 κουταλιές της σούπας ξερά φύλλα και χρώματα του Tribulus terrestris και βράστε για περίπου μία ώρα σε χαμηλή, αργή φωτιά.
 2. Αφαιρέστε προσεκτικά το δοχείο από τη φωτιά και προσθέστε άλλο 1 λίτρο νερό.
 3. Το αφέψημα που προκύπτει παραμένει για 24 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου σε σκοτεινό, ξηρό και αεριζόμενο δωμάτιο.
 4. Το φίλτρο χαρτιού χρησιμοποιείται για προσπάθεια. Στη συνέχεια, περάστε από ένα τρυπητό για να καθαρίσετε τις ράχες.
 5. Πίνετε καθημερινά για καλά διουρητικά, ισχυρότερη λίμπιντο και αρμονία καρδιάς!

Εσωτερική ευτυχία – πιθανό και φυσικό!

Τα προβλήματα σχέσεων μπορεί συχνά να οδηγήσουν σε τριβές και δυσαρέσκεια στο κρεβάτι. Βάλτε τα δυνατά σας για να τα διορθώσετε πριν έρθει η ώρα για γυμναστική στο κρεβάτι. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε πάντα να στραφείτε σε μια φυσική θεραπεία για πιο οικεία αρμονία, όπως το βότανο Tribulus Terrestris ή το Potencialex με εκχύλισμα tribulus terrestris για πιο οικεία απόλαυση.

Previous
Princess Hair – Μια φόρμουλα με αιθέρια έλαια για την περιποίηση και την υγεία των μαλλιών
Next
FitMax3: η επιστροφή στη φόρμα δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορη!

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *