XtraSize: λειτουργεί πραγματικά; Είναι ασφαλές? Να τι βρήκαμε

Sin categoría

xtrasize κριτική potencia Italy 60 caps

XtraSize είναι το όνομα του προϊόντος για άνδρες, με το οποίο θέλουμε να ασχοληθούμε σε αυτό το άρθρο. Ελκυσμένοι από τους τολμηρούς ισχυρισμούς του κατασκευαστή, θέλαμε να εμβαθύνουμε τα χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος, παρουσιάζεται στην αγορά, ως οριστική λύση στα προβλήματα που σχετίζονται με το «μικρό μέγεθος» στους άνδρες. Το όνομα του προϊόντος είναι επεξηγηματικό για τα αποτελέσματά του και έφτασε στην Ελλάδα πριν από μερικές εβδομάδες.

Επίσημη ιστοσελίδα

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συμπεριλάβει όλες τις πληροφορίες που βρήκαμε στις απόψεις και τις κριτικές Xtrasize των φόρουμ και εκείνων που παρέχονται από τον κατασκευαστή αυτών των καψουλών, οι οποίες περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά.

Εάν σκέφτεστε την αγορά, θα σας δώσουμε συμβουλές για να αγοράσετε το Xtrasize για το πέος στην καλύτερη τιμή.

Σύνδρομο μικρού πέους: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τα άτομα με σύνδρομο μικρού πέους δεν έχουν φυσική κατάσταση αλλά βιώνουν επίμονο άγχος για το μέγεθος του πέους τους. Αυτά τα άτομα φοβούνται ότι το πέος τους είναι πολύ μικρό ή ότι οι άλλοι τα κρίνουν για το μέγεθός τους.

Τι είναι το σύνδρομο μικρού πέους;

κάψουλες φίλε

Αυτό είναι ένα είδος άγχους και δεν αντικατοπτρίζει το πραγματικό μέγεθος του πέους.

Τα άτομα με σύνδρομο μικρού πέους ή PDD, συνήθως δεν έχουν ένα ασυνήθιστα μικρό πέος. Παρ ‘όλα αυτά, ανησυχούν σοβαρά για το μέγεθος του πέους τους.

Το να έχεις ένα μικρό πέος δεν είναι ιατρική διάγνωση. Πολύ σπάνια, το πέος ενός ατόμου είναι τόσο μικρό που μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική λειτουργία (στην περίπτωση αυτή, οι απόψεις των γιατρών μιλούν για μικροπενίς). Τα άτομα με μικροπενίς έχουν ένα πέος που είναι τουλάχιστον 2,5 εκατοστά μικρότερο από το μέγεθος του μέσου πέους.

Ενώ είναι αδιαμφισβήτητο ότι οπτικά, για τις γυναίκες, το μέγεθος έχει σημασία, το σύνδρομο μικρού πέους είναι μια διαταραχή που αλλοιώνει την αντίληψη ενός ατόμου για το σώμα του και μπορεί να προκαλέσει τεράστιο άγχος.

Μέσες στατιστικές μεγέθους πέους

Οι εκτιμήσεις για το μέσο μέγεθος πέους ποικίλλουν. Οι απόψεις πολλών ειδικών εκτιμούν ότι ένα μέσο πέος έχει μήκος 15 εκατοστά, αλλά παρόλο που οι γυναίκες συχνά δεν το δηλώνουν, προτιμούν πολύ πιο άφθονες διαστάσεις. Τούτου λεχθέντος, είναι εύκολο για τους άνδρες να ανησυχούν ότι το πέος τους μπορεί να μην είναι αρκετά μεγάλο.

Ωστόσο, τα άτομα με σύνδρομο μικρού πέους ανησυχούν για το μέγεθος του πέους.

Ορισμένα συμπτώματα του συνδρόμου μικρού πέους περιλαμβάνουν:

 • Συγκρίνοντας συνεχώς το μέγεθος του πέους κάποιου με αυτό των άλλων.
 • η πεποίθηση ότι το πέος κάποιου είναι ασυνήθιστα μικρό.
 • στρεβλές αντιλήψεις για το μέγεθος του πέους.
 • ντροπή ή αμηχανία για το μέγεθος του πέους σας.
 • δυσκολία σεξ με έναν σύντροφο λόγω άγχους για το μέγεθος του πέους.
 • διαταραγμένη σεξουαλική λειτουργία, συμπεριλαμβανομένης της στύσης ή του οργασμού.

Ευτυχώς, είτε το πρόβλημα είναι πραγματικό είτε όχι, προϊόντα που μπορούν να βελτιώσουν το μέγεθος του πέους έχουν εμφανιστεί στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό. Αυτά είναι φυσικά προϊόντα που πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά, τα οποία σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις απόψεις όσων τα έχουν δοκιμάσει, λειτουργούν πραγματικά και έχουν πολύ πιο προσιτή τιμή από τα προϊόντα που πωλούνται στα φαρμακεία.

Τι είναι το XtraSize και πώς λειτουργεί;

επεκτείνετε κάψουλες για ανδρική ισχύ, άνδρες, οικειότητα

Το XtraSize είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που, χάρη σε έναν αποκλειστικό συνδυασμό φυσικών συστατικών, είναι σε θέση να παρέμβει στη λειτουργικότητα του ανδρικού γεννητικού συστήματος. Θα βελτιώσει τη ροή του αίματος στην περιοχή της πυέλου, προκαλώντας έτσι διεύρυνση του πέους κατά αρκετά εκατοστά, συνοδευόμενη από πιο ισχυρές και μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις.

Συμφωνούν, όσοι το έχουν ήδη δοκιμάσει και έχουν αφήσει στο φόρουμ, απόψεις και κριτικές για την ανέγερση του XtraSize, τις οποίες διαβάσαμε στην εμπεριστατωμένη αναζήτησή μας για πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε αν το XtraSize λειτουργεί πραγματικά, μπορούμε μόνο να το επιβεβαιώσουμε σύμφωνα με τις απόψεις και τις θετικές απόψεις όσων το έχουν δοκιμάσει.

Είναι ένα εντελώς φυσικό προϊόν, με προσεκτικά αναμεμειγμένη σύνθεση και χωρίς παρενέργειες και αντενδείξεις.

Λάβετε υπόψη : τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Παραγγελία -50% Τιμή

Συστατικά και εφέ XtraSize

xtrasize συστατικά και σύνθεση

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η φόρμουλα XtraSize είναι ένας μοναδικός συνδυασμός πολλών φυσικών συστατικών. Είναι όλα οργανικά εκχυλίσματα διαφόρων ειδών χρήσιμα για τη λειτουργία του ουρογεννητικού συστήματος φυτών και βοτάνων. Μεταξύ αυτών είναι η βουλγαρική γλυκόριζα για καλύτερη λίμπιντο – τα δόντια της γιαγιάς. Για να απολαύσετε την αυθεντική υψηλή ποιότητα του προϊόντος, φυλάξτε το σε ξηρό και αεριζόμενο μέρος στην αρχική συσκευασία.

Εδώ είναι τα συστατικά, που υπάρχουν στη σύνθεση του XtraSize για το πέος.

 • MACA ROOT : το φυσικό του εκχύλισμα είναι σε θέση να ρυθμίζει τα επίπεδα των ορμονών και των ενζύμων, διατηρώντας μια σωστή ισορροπία στο σώμα. Αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό και διατηρεί τα επίπεδα των ανδρικών ορμονών σωστά, επιτρέποντας καλύτερη απόδοση κάτω από τα σεντόνια.
 • TRIBULUS TERRESTRIS : ένα φυτό που γενικά θεωρείται αφροδισιακό, αυξάνει την ενέργεια και τη δύναμη των στύσεων και ενισχύει την παραγωγή τεστοστερόνης. Έχει επίσης θεμελιώδη ρόλο στην απελευθέρωση νιτρικού οξειδίου, η οποία αυξάνει τη δύναμη της στύσης.
 • SAW PALMETTO : φυτό γνωστό για την ικανότητά του να αυξάνει τη σεξουαλική λίμπιντο και να αναζωογονεί τη σεξουαλική ενέργεια. Είναι έγκυρο αφροδισιακό. Και φαίνεται να είναι σε θέση να παρέχει οφέλη σε προβλήματα που σχετίζονται με τον προστάτη. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης και των λιπαρών οξέων στο αίμα.
 • Σπόροι κολοκύθας : Είναι καλή πηγή πρωτεΐνης. Περιορίζουν την όρεξη, βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του προστάτη και ενισχύουν τη σεξουαλική απόδοση.
 • L-αργινίνη : ένα αμινοξύ, που απαιτείται από τον οργανισμό, για να είναι σε θέση να συνθέσει νιτρικό οξείδιο, το οποίο είναι μια ουσία που επιτρέπει στο αρτηριακό σύστημα να παραμείνει αποτελεσματικό. Παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ορμονών και αυτό βοηθά στην αύξηση του μεγέθους του πέους και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.
 • Panax Ginseng : ουσία ικανή να δώσει ενέργεια, η οποία βοηθά στην καταπολέμηση της κόπωσης και βελτιώνει τη συγκέντρωση. Είναι ένα αφροδισιακό που χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα που ενισχύουν τη σεξουαλική απόδοση.
 • Τσουκνίδα : χρησιμοποιείται συχνά για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του διευρυμένου προστάτη.
 • Sarsaparilla : φυτό με ισχυρά αντιφλεγμονώδη, αντισηπτικά και αντιπυρετικά αποτελέσματα. Είναι σε θέση να τονώσει τη λίμπιντο και να προσφέρει πολλά οφέλη στο ανδρικό γεννητικό σύστημα.
 • Ρίζα γλυκόριζας : Γνωστή για τις θετικές επιδράσεις της στο ενδοκρινικό σύστημα, βελτιώνει τη γενική υγεία και τις ανδρικές σεξουαλικές ικανότητες.

XtraSize από τα φόρουμ: κριτικές, σχόλια και απόψεις για

Όπως ήδη αναφέρθηκε, οι απόψεις, οι κριτικές του XtraSize και οι απόψεις που έχουν ήδη εμφανιστεί στα φόρουμ είναι πολύ θετικές. Οι πτυχές που εκτιμώνται περισσότερο από τους πελάτες είναι η αποτελεσματικότητα, η φυσική σύνθεση και η τιμή, η οποία, παρά τις προβλέψεις, είναι απολύτως προσβάσιμη σε όλους τους προϋπολογισμούς. Οι χρήστες επιβεβαιώνουν ότι η δράση των κάψουλων XtraSize είναι εξαιρετική στις κριτικές, τις απόψεις και τα σχόλιά τους σε διαδικτυακά φόρουμ. Πολλοί έχουν ανακαλύψει ξανά την έννοια της λέξης «ευχαρίστηση» χάρη στο προϊόν. Δεν υπάρχουν παράπονα για παρενέργειες, αντενδείξεις ή αλλεργικές αντιδράσεις.

Εάν ελέγξετε τις κριτικές Xtrasize στα κοινωνικά δίκτυα, δεν θα απογοητευτείτε. Πράγματι, τα σχόλια και οι απόψεις είναι εξαιρετικά πολυάριθμες. Εντυπωσιαστήκαμε με τον αριθμό των ατόμων που συζήτησαν το προϊόν. Προφανώς, η δημοτικότητά του έχει αυξηθεί σημαντικά. Έχουν υπάρξει ακόμη και κριτικές του XtraSize από ουρολόγους. Reallyταν πραγματικά τα πραγματικά προφίλ των γιατρών. Λένε ότι είναι εξοικειωμένοι με το φάρμακο και πραγματικά βοηθάει. Ωστόσο, είναι πεπεισμένοι ότι δεν απαιτείται συνταγή για την αγορά ή τη χρήση του.

Στους ιστότοπους που ασχολούνται με προϊόντα για τη βελτίωση της σεξουαλικής σφαίρας των ανδρών, επιπλέον, δεν λείπουν οι απόψεις εμπειρογνωμόνων, επίσης σε αυτή την περίπτωση, θετικές.

Κριτικές XtraSize

XtraSize: οδηγίες και δοσολογία

Όσον αφορά την ερώτηση, σχετικά με την πρόσληψη του XtraSize για το πέος, διαβάζοντας στον επίσημο ιστότοπο και στις οδηγίες στην αρχική συσκευασία. Ο κατασκευαστής συνιστά τη λήψη δύο κάψουλων XtraSize την ημέρα, συνοδευόμενα από άφθονο νερό. Η φιάλη περιέχει 60 κάψουλες και είναι αρκετή για ένα ολόκληρο μήνα λήψης.

Τα 3 απλά βήματα για τη σωστή λήψη των επικαλυμμένων με λεπτό υμένιο κάψουλων XtraSize για περισσότερη απόλαυση είναι:

 • Πίνετε ακριβώς 1 (μία) κάψουλα 2 (δύο) φορές την ημέρα πριν από αυνανισμό ή επαφή.
 • Μείνετε ενυδατωμένοι και ασκηθείτε τακτικά.
 • Επαναλάβετε κάθε μέρα για έναν ολόκληρο ημερολογιακό μήνα.

Η διάρκεια της πρόσληψης είναι μεταβλητή και περιγράφεται πλήρως για κάθε μία. Ακόμη και όταν λαμβάνεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα, αυτό το προϊόν δεν θα έχει παρενέργειες ή αντενδείξεις.

Υπάρχουν αντενδείξεις και παρενέργειες;

Όλα αυτά τα συστατικά είναι υποαλλεργικά και δεν προκαλούν κανένα πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, το πιστοποιητικό ποιότητας του προϊόντος λίμπιντο και ελέγχου στύσης υποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Οι κριτικές των καταναλωτών δεν μοιράζονται επίσης τις αρνητικές παρενέργειες από τη λήψη κάψουλων XtraSize.

xtrasize τιμή Ελλάδα

Τιμή XtraSize και πού να αγοράσετε: Amazon ή φαρμακείο

Όπως επιβεβαιώθηκε από πελάτες που το έχουν ήδη αγοράσει, ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε το Xtrasize στην καλύτερη τιμή είναι να πραγματοποιήσετε την αγορά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

Ο καθένας μπορεί να παραγγείλει τις κάψουλες στην προσιτή τιμή του XtraSize από την επίσημη ιστοσελίδα στην Ελλάδα. Υπάρχει μια σύντομη φόρμα όπου μπορείτε να αφήσετε το όνομα και τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου σας. Ένας αντιπρόσωπος διανομέα θα αναζητήσει τον πελάτη για να διευκρινίσει τις λεπτομέρειες. Η διαδικασία είναι εντελώς διακριτική. Οι διάφορες προσφορές σάς επιτρέπουν να αγοράσετε το προϊόν με έκπτωση σε σύγκριση με την αρχική του αξία. Στην πραγματικότητα, αγοράζοντας περισσότερα πακέτα ExtraSize, η τιμή γίνεται ακόμα πιο ελκυστική.

Δεν θα βρείτε το XtraSize σε φαρμακεία ή σεξουαλικά καταστήματα. Ο κατασκευαστής εφάρμοσε μια διαδικασία αποκλειστικής διανομής των μέσων για την αύξηση της λίμπιντο και της ισχύος. Οι κάψουλες XtraSize μπορούν να αγοραστούν σε καλή τιμή και με αντικαταβολή ή online πληρωμή μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Δεν διατίθενται με τη μορφή δισκίων, χαπιών ή φαρμάκων. Η αξία τους είναι ισοδύναμη οπουδήποτε στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Η τιμή υπολογίζεται εκ νέου μόνο για να ταιριάζει με το τοπικό νόμισμα.

Εκτός από την ισχυρή έκπτωση στην τιμή Xtrasize, ο επίσημος ιστότοπος προσφέρει δωρεάν μεταφορικά και τη δυνατότητα πληρωμής για το προϊόν κατά την παράδοση (τα οφέλη δεν είναι διαθέσιμα για αγορές που γίνονται μέσω Amazon).

Προσοχή:
Αρκετοί άνδρες αναφέρουν στα φόρουμ ότι αγόρασαν το XtraSize σε φαρμακεία στην Ελλάδα, αλλά τα δισκία δεν είχαν καμία επίδραση. Παρόμοιες απάτες συμβαίνουν στο Amazon. Μην ξεγελιέστε από τη χαμηλή τιμή, το αρχικό προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο μέσω της ιστοσελίδας του.

Για να αποκτήσετε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, όσον αφορά την τιμή και την εγγύηση της πρωτοτυπίας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα αιτήματος και να επιβεβαιώσετε την παραγγελία στον τηλεφωνικό σύμβουλο που θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Περιέργεια

Οι άνθρωποι έχουν το μεγαλύτερο πέος από όλα τα πρωτεύοντα. Όταν λαμβάνεται υπόψη η περίμετρος, το ανθρώπινο πέος είναι λίγο μεγαλύτερο από εκείνο των ξαδέλφων του πρωτευόντων, όπως οι χιμπατζήδες γορίλας και τα μπονόμπο. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι οι μοναδικές αναλογίες μας είναι το αποτέλεσμα της φυσικής επιλογής που πραγματοποιείται από θηλυκά δείγματα, τα οποία με την πάροδο του χρόνου επέλεξαν μεγαλύτερους μνηστήρες.

Κατώτατη γραμμή: Το XtraSize είναι ένα καινοτόμο και επαναστατικό προϊόν. Η φυσική του σύνθεση το καθιστά κατάλληλο για όλους και επιτρέπει παρατεταμένη χρήση, χωρίς τον φόβο ανεπιθύμητων ενεργειών. Για πολλούς, το Xtrasize είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα για σχέση ποιότητας / τιμής στην αγορά.

Παράγγειλε τώρα

Previous
Λειτουργεί το Maral Gel; Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το προϊόν
Next
Κρέμα Atropant, ένας νέος σύμμαχος κατά του πόνου στις αρθρώσεις

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *